کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بدحجابي با مجوز؟ در خانه مد ايران چه ميگذرد؟
۸:۴۶, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۳ ۲۳:۰۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در تحلیل دلایل ظهور و گسترش بد حجابی در جامعه، همواره گفته می‌شود که یکی از عاملان بروز این پدیده، خود سازمان‌ها و نهادهای دولتی هستند. چه بسیار کارمندان دولتی که در محل کارشان با ظاهری غیر از ظاهر تأیید شده توسط شرع مقدس حضور پیدا کرده و بعضا رفتارهایی از خود نشان می‌دهند که هیچ تناسبی با ارزش‌های دینی و اجتماعی ما ندارد. این همان نکته‌ایست که آیت‌الله خاتمی در خطبه‌های دیروز نماز جمعه‌ی تهران به آن اشاره کرده و گفتند که بهتر از دولت، مقابله با بدحجابی را از کارگزاران خود شروع کند.

به گزارش بولتن نیوز، جالب قضیه این است که چند روز پیش وزیر کشور در مجلس شورای اسلامی حاضر شده و از اقدامات دولت برای مقابله با بدحجابی پرده برداری کرده است. هرچند نمایندگان مجلس چندان از این دفاعیات راضی نشدند و به قول معروف، کارت زردی را نصیب وزیر کشور کردند اما باید اذعان کرد که اقدامات دولت در این زمینه بسیار پایین‌تر از چیزی‌ست که توقع می‌رود. نمونه‌ی بارزش، شوی لباسی‌ست که چند روز پیش در تهران به طور رسمی برگزار شده و عکس‌های بیرون آمده از آن به خوبی نشان‌دهنده‌ی وخامت اوضاع‌ست.

خانه‌ی مد ایران که به طور رسمی دارای مجوز بوده، روز 4 تیر ماه، اقدام به برگزاری مراسمی کرده تا از چند مدل لباس ورزشی مثلا متناسب با فرهنگ ایرانی پرده برداری کند. بنا به ادعای خود مسولین خانه‌ی مد، تمامی لباس‌های ارائه شده در این شوی لباس، دارای کد شیما از وزارت ارشاد بوده و مورد تأیید آن است. اما مشکل کار اینجاست که معلوم نیست چرا باید در چنین مراسمی، آقایان حضور داشته و خانم‌های مانکن، با ادا و اطوارهای خاص، جلو آنها راه رفته و عکس‌های این مراسم نیز در مجامع عمومی منتشر شود؟

گذشته از کیفیت لباس‌هایی که به اسم لباس اسلامی تولید می‌شود، نحوه‌ی اجرای این مراسمات است جای سوال است. آیا نحوه‌ی اجرای این مراسم که تأییدات دولتی را هم دارد، متناسب با ارزش‌های فرهنگی و اخلاقی جامعه‌ی ماست؟ آیا واقعا رژه رفتن زنان بزک کرده در برابر مردهای غریبه و انتشار عکس‌های آن در جامعه، طبق معیارهای دینی ماست؟ آیا آنهایی که به این مراسمات مجوز داده‌اند، بر آنها نظارت هم دارند و اصلا می‌‌دانند در آن مکان‌ها چه اتفاقاتی‌ می‌افتد؟

اميدواريم مسئولان فرهنگي نظارت بيشتري در روند كاري اين نهادها داشته باشد و روند كاري و اهداف اين چنين سازمانهايي را تبيين كند.

[تصویر: 269712_538.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، MohammadSadra ، ELENOR ، Mohammad Trust ، عبداللهی ، Eve ، السا ، aaaaa ، ضحی ، فدايي ولايت ، help me ، انتصـار ، رکن الهدی ، قلب ، آیدا77 ، raha_313 ، علی املشی ، Lancelot

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۴۲, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
این موضوع رو بنده چندین ماه پیش مطرح کرده بودم و مطالبش موجوده اگه نیاز به مطالعه داره و از دوستمون هم ممنونم

فقط یه چیز، اونجا که نوشتید وزیر فلان و کدوم جناح ، یادتون باشه از هر دو جناح ادم های فاسدی وجود داشتن و این حرف شما خیلی غیر حرفه ایه و زشت !

البته تعجبی نداره بعضی دوستان منو اصولگرا بدونن و بعضی اصلاحطلب . کاش روزی برسه که همه واسه یه پرچم و یه هدف تلاش کنیم و اشتباهات فردی رو زمینه مسخره کردن گروه خاصی نکنید. بیگانگان به اندازه کافی بین ما اختلاف ایجاد میکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۵:۱۲, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12

(۳۰/آذر/۹۳ ۱:۳۸)بچه های گمنام نوشته است:  
مهاجرانی ( که وزیر ارشاد دولت اصلاحات بود و بعد مدتی به لندن فرار کرد و در مصاحبه ای زنده با شبکه جاسوسی BBC امام زمان ع را نفی کرده و اینکه قرآن کلام خدا است و کلام انسان نیست را یک دروغ دانست )

شما سروش و اکبر گنجی و مهاجرانی رو قاطی کردی معجون ساختی! Big Grin

لطفا با اطلاعات درست، سخن بگویید!

((ناظر محترم ببینم سرعت عمل چقدره))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۶:۰۱, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام و عرض تسلیت ایام

ارسال هایی با مضامین سیاسی و بردن نام اشخاص، ویرایش شدند. در گذاشتن عکس ها هم لطفا دقت کنید.

ممنون از همکاریتون

یا علی

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۷:۳۵, ۳۰/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۳ ۱۱:۵۴ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #14
آواتار

دیگه وقتی کنسرت می زارن علنا که خوانندش زن هست خانه مد براگزاری فشن کاملا طبیعی دوستان به جای این که به اسم دولت ها بچسبید توجه بفرمایید ریشه فساد از کجاست که تو هر دولتی ثابته منتها یسری ها مجال بروز وظهور پیدا می کنن یسری ها هم از درون مثه موریانه مملکت رو داغون می کنن..
اما درباره لباس کارمندا که فاجعه اس....فا. جعه.
تو هیچ کشوری کارمندای رسمیش انقدر بزک کرد ومدلینگ سرکار نمی رن یکی از دوستان خونوادگی ما کانادا زندگی می کنن جالبه اونا هیچ اعتقادی به حجاب ندارن اما می گفتن که دخترا وعروسم تا اینجا که از خدا عمر گرفتن وتو بهترین مراکز هم مشغول به کارن 5دقیقه بیشتر برای آراستن ظاهرشون واسه رفتن به سرکار صرف نمی کنن اما خانومای ایرانی اگه قراره ساعت 7از خونه بره بیرون 5صبح بیدار می شن و1/5ساعت به معنای واقعی کلمه جلوی آینه هستن مابقی عمیلیات هم توی مترو وخیابون انجام می شه
احتمالا خود آقایون بیشتر راضی هستن که سکوت کردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، fateme-m ، raha_313 ، علی املشی
۱۱:۵۰, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #15

(۳۰/آذر/۹۳ ۱:۵۲)السا نوشته است:  
چی پاشونه ؟ Huh
تایت Big Grin
۱۴:۲۸, ۲/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۳ ۱۴:۳۶ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #16

(۹/تیر/۹۳ ۱۴:۴۷)فدايي ولايت نوشته است:  قبلا به صورت کاملا مفصلی تو یکی از تاپیکا توضیح دادم...
نمیدونم شماهایی که سنتون کمنی بالاتره در مقابل این تصاویر توی جامعه و حتی توی تالار چه عکس العملی دارید
مخصوصا خانم ها که فکر میکنم با دیدن این عکسا بحث تحریک کنندگی براشون مطرح نباشه و یا حتی با پوشیدن این لباس ها هم همینطور
اما فکر کنید این حرفارو داره برادر کوچیکتون با لحنی ملتمسانه و با چاشنی بغض و با یه حالتی که قابل توصیف نیست براتون میزنه
نمیدونم شاید حتی یه 16 ساله ی دیگه با این صحنه ها تحریک نشه اما [i]من[/b] نوجوون ، خیلی راحت تر از اونی که فکر کنید تحریک میشم...و باور کنید اغراق نیست ، دروغ نیست و تعارف هم نیست که بگم دارم نابود میشم و شدم
نمیدونم واقعا تا چه حد میتونید درک کنید اما عاجزانه خواهش میکنم از این وضع حجاب و از این کارا دست بردارید
بزرگنمایی نمیکنم اما واقعا دیگه نمیدونم چطور حسمو به متن تبدیل کنم کاش...
اتمام حجتی بود کودکانه ، رک بودنمو ببخشید
خواهش میکنم برای امثال منی که گوشه کنار این جامعه بی صدا دارن جون میدن و نزدیکترین افرادشون هم خبر ندارن ، تو این ماه مبارک دعا کنید
پز نیست ، جمله های کلیشه ای هم نیست . فقط یه التماسه...
یا حق

پ.ن : مطمئنم هنوز هم کسی حرفمو درک نکرده
واقعا ناراحت شدم... این از خدا بی خبرها نمی دونم چطوری می خوان جواب خدا رو بدن و چطوری در آتش جهنم خواهند سوخت! شما پسرای پاک که خودتون را نگه می دارید در این وانفسای جلوه گری و فساد ، به خدا قسم جهاد بزرگی می کنید!

(۳۰/آذر/۹۳ ۱۷:۳۵)رکن الهدی نوشته است:  
تو هیچ کشوری کارمندای رسمیش انقدر بزک کرد ومدلینگ سرکار نمی رن یکی از دوستان خونوادگی ما کانادا زندگی می کنن جالبه اونا هیچ اعتقادی به حجاب ندارن اما می گفتن که دخترا وعروسم تا اینجا که از خدا عمر گرفتن وتو بهترین مراکز هم مشغول به کارن 5دقیقه بیشتر برای آراستن ظاهرشون واسه رفتن به سرکار صرف نمی کنن اما خانومای ایرانی اگه قراره ساعت 7از خونه بره بیرون 5صبح بیدار می شن و1/5ساعت به معنای واقعی کلمه جلوی آینه هستن مابقی عمیلیات هم توی مترو وخیابون انجام می شه
احتمالا خود آقایون بیشتر راضی هستن که سکوت کردن
این شدت جلوه گری و آرایشی که در بین خیلی از افراد ملت ما دیده می شه به خاطر عقده حقارت و کمبود اعتماد به نفسه . اینه که 2 ساعت جلوی آینه می ایستند بعد بیرون می روند . توالت ها و سرویس های بهداشتی زنانه مراکز عمومی عمق فاجعه فرهنگی و ذهنی مونو نشون می ده!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی
۱۵:۴۸, ۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
من با این جور دخترا سر کار دارم بیشترشون اصن اعتقاد ندارن که بخوان بترسن از قیامت
دقیقا شما درست گفتین متاسفانه احساس کمبود شدید دخترای ما کارو به اینجا رسونده با یه دختری صحبت می کردم که قبل حجابش خوب نبود اما کم کم به حجاب رو آورده بود می گفت وقتی آرایش نمی کنم احساس می کنم صورتم روح نداره خیلی بد می شم یکی از دوستام گفت صورت تو مشکلی نداره صورت بقیه مشکل داره 100لایه رنگ روش مالیدن...
خلاصه اعتماد به نفس دخترای ما خلاصه شده توی صورتهاشون...
وقتی هم از جوونای خوبی می گیم که دارن زجر می کشن همه رو مریض مشکل دار می دونن غافل از اینکه مریض اصلی خودشونن
آقای فدایی من شما رو کامل درک می کنم چون یه برادر همسن شما دارم ومی بینم رو چه چیزایی واقعا حساسه فقط می تونم تاسف بخورم واز خدا بخوام تو این امتحان حفظتون کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، حضرت عشق ، فدايي ولايت ، raha_313
۲۲:۳۸, ۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #18

(۲/دی/۹۳ ۱۵:۴۸)رکن الهدی نوشته است:  من با این جور دخترا سر کار دارم بیشترشون اصن اعتقاد ندارن که بخوان بترسن از قیامت
چه اعتقاد داشته باشند چه نداشته باشند ، چه بترسند و چه نترسند ، بالاخره که روزی (خیلی خیلی نزدیک)باید جواب بدهند.
۱۲:۵۰, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
یکی از سوالات مطرح در خصوص نگاه اینکه آیا نگاه بدون لذت، به ژس زن مسلمان و با حجابی که آرایش غلیظ کرده، حرام است؟ بر فرض سوال، اگر مرد صاحب ژس را نمی‌شناسد، اشکال ندارد، البته برخی از فقها (آیة الله العظمی صافی گلپایگانی) به این جهت که نگاه به این‌گونه تصاویر، معمولاً انسان را در معرض گناه قرار خواهد داد، اجتناب از چنین نگاهی را توصیه نموده‌اند.

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سوال، چنین است:
حضرت آیة الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی):

اگر صاحب عکس را نشناسد اشکال ندارد.

حضرت آیة الله العظمی مکارم شیرازی(مد ظله العالی):

در صورتی که صاحب عکس را بشناسد جایز نیست، و اگر آن ‌را نشناسد و منشأ فسادی نگردد جایز است.

حضرت آیة الله العظمی سیستانی(مد ظله العالی):

اشکال ندارد.

حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی(مد ظله العالی):

چون معرض افتادن به فساد است باید اجتناب شود.
۱۳:۳۰, ۲۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۳:۳۲ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #20

ای کاش تو متن سوالاتون می پرسیدید که این جماعت با ژستشان قرار است این پوشش (که صد البته ما قول میدیم لذت نبریم Smile) را تحت عنوان پوشش ایرانی احتمالا با زمینه های اسلامی معرفی کنند . پخش و ترویج و مجاز اعلام کردم تماشای آنها اشکال دارد یا خیر .
اینجا مسئله مفسده شخصی نیست که شما دارید اینطور استفتاء می گیرید در متن سوال شما باید اشاره به عامیت موضوع کنید و سپس نظر مراجع محترم را قرار بدهید . عامیت موضوع عبارت است از مغایرت پوشش ارائه شده با دستورات اسلامی و نمایش علنی و حضور در این مراسم مد و پخش تصاویر و تماشای آن برای ترویج و یا تشویق
در کل با نظاراتی که شما از مراجع قرار داید می شود گفت یک کاربرد برای ما دارد آنهم اینست که ما در این تاپیک که عکس سانسور شده این خانم ها را دیدم و مزمتشان کردیم اگر از دیدن تصاویر لذت نبرده باشیم مبتلا به اشتباه نشدیم در غیر این صورت باید از شرکت در این تاپیک صرف نظر کنیم و بابت خطایمان توبه کنیم که البته خانم ها نیاز نیست از بحث صرف نظر کنند و توبه نمایند (درباره دیدن تصاویر فقط ، حالا صحبت هایی می شود مطالبی که عنوان می شود چیز دیگری است )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، مصطفي مازح7610
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا