|
حـرف های دم افـطـاری (ویژه رمضان1394)
|
|
۱۱:۵۲, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۲:۰۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() همکاران گرامی ضمن ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما ، یک سوال ![]() اولین افطاری که دیروز بود ، اولین کسی که برای سلامتیش دعا کردین و یا اولین کسی که گرفتاریش حل بشه و .... کیبود؟ اولین دعای افطارتون چی بود؟ چقدر نسبت به گذشته احساس کردین به خدا نزدیک شدین؟ حالا دوستان اگه مایل بودن دعاهایی که سر افطار میکنن و اوناییم که حقی به گردن ما دارن رو نام ببرن اینجا تا ما هم یاد بگیریم و با هم به اشتراک بزاریم. هرچه دل تنگت میخواهد بگو ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:یه چیز بگم دلتون کباب شه ...بیچاره ها! دلم واسشون می سوزه! نقل قول:چقدر دیگه به افطار مونده .... من گشنمهمن هم همچین مشکلی دارم. گشنه ام میشه اما تشنه ام نمی شه! دوستان همش مواد غذایی واسه عطش معرفی می کنن. لطفا یکی دوتا هم واسه گرسنگی بگن. ************************************** جدای افکار شکمی! یه عبارتی هست که خیلی دوسش دارم. آخه وقتی می نویسنش. و من هم می خونمش. پشت بندش ثواب می برم: اللهم صل علی محمد و آل محمد...یواش بخونش... بچه های علی بیدار می شن میبینن اینبار هم افطاری رو بابا داده به یه رهگذر |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۹:۰۹ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۷:۱۲)bidel نوشته است: من هم همچین مشکلی دارم. گشنه ام میشه اما تشنه ام نمی شه! خب هوای شمال فعلا ابریه ادم تشنش نمیشه ... خیلی زیبا بود. اومده بودم که دوباره غر بزنم از گشنگی ولی جوابتون ساکتم کرد نقل قول:اللهم صل علی محمد و آل محمد...یواش بخونش... بچه های علی بیدار می شن میبینن اینبار هم افطاری رو بابا داده به یه رهگذر |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
يا رَبِّ اَسْئَلُكَ بِحَقِّكَ وَ قُدْسِكَ وَ اَعْظَمِ صِفاتِكَوَ اَسْماَّئِكَ اَنْ تَجْعَلَ اَوْقاتى مِنَ اللَّيْلِ وَالنَّهارِ بِذِكْرِكَ مَعْمُورَةً وَ بِخِدْمَتِكَ مَوْصُولَةً وَ اَعْمالى عِنْدَكَ مَقْبُولَةً حَتّى تَكُونَ اَعْمالى وَ اَوْرادى كُلُّها وِرْداً واحِداً وَ حالى فى خِدْمَتِكَ سَرْمَداً يا سَيِّدى يا مَنْ عَلَيْهِ مُعَوَّلى يا مَنْ اِلَيْهِ شَكَوْتُ اَحْوالى
پروردگارا!از تو درخواست میكنم به حقّت و قدست و بزرگترينصفات و نامهايت كه همه اوقاتم را از شب و روز به يادت آباد كنى و به خدمتگزاريت پيوسته بدارى و اعمالم را در پيشگاهت قبول فرمايى تا آنكه اعمال و اورادم هماهنگ،همسو و همواره باشدو حالم در خدمت تو پاينده گردد،اى سرور من،اى آنكه بر او تكيه دارم،اى آنكه شكوه حالم را تنها به سوى او برم ![]() |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز یه پیشنهادی دارم
بیاید امروز فقط و فقط سر سفره افطار امام زمانمون رو دعا کنیم دعا کنیم که زودتر بیاد دعا کنیم که قلبش کمتر از دست ما بشکنه دعا کنیم که هرکجا هست خدایا به سلامت دارش دعا کنیم دعا کنیم دعا کنیم فقط امام زمانمون رو نه چیز دیگه |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
امام حسین(علیه السلام)فرمودند: عاجزترین مردم کسی است که نتوانددعاکند(بحارالانوار-ج93-ص294) ![]() ![]() ![]() ![]() صلی الله علیک یااباصالح المهدی به قربان افطاروخرماونجوای تو سحرهای پرگریه وسوزش وآه تو کجا می نشینی اذان ها به وقت سحر به وقت افطار فدایت شوم به قربان آن سفره ی سرد وتنهای تو اللهم عجل لولیک الفرج وسهل مخرجه ![]() ![]() شفای همه مریض ها البته بیماری جسم یه موقع هاقابل تحمل تراز بیماری روحه (به اعتقادبنده) خدابهمون آرامش عطاکنه عاقبت به خیری وهدایت جوان ها کسب روزی حلال برای بیمارانی که قادربه روزه گرفتن نیستن دعاکنیم وبخواهیم ازخداثواب روزه ی ماروبرای آنهانیزثبت کندصلوات |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۳ ۱۴:۱۹ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۳ ۱۲:۵۴)ساجد نوشته است: دوستان عزیز بنده هم یه پیشنهادی دارم دوستان عزیز یه پیشنهادی دارم بیاید امروز فقط و فقط سر سفره افطار از امام زمانمون خواهش کنیم از ته ته ته دل از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بخواهیم که دستمون رو بگیره برای اینکه گناه نکنیم برای اینکه قلبش نشکنه برای اینکه زود تر بیاد و دعا کنیم که هرکجا هست خدایا به سلامت دارش دعا کنیم فقط امام زمانمون رو نه کس دیگه ای رو!!! |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
وعده ما سر سفره افطار
مولانا ، سیدنا ، تقبل منا هذا القلیل |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() یک اذان مهمانمان کن به سفره افطاری ات یا ایها العزیز تمام ندارها |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() صلی اله علیک یااباعبدالله یاابالفضل مددی ضمن قبولی نمازوروزه های شمابزرگواران روزه گرفتن دراین روزهای گرم وبلندتابستان تشنگی ازسوی دیگر فدای لب تشنه ات یاحسین یاابوالفضل صلوات
|
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
امام صادق(علیه السلام): به زودی شما را شبههای عارض میگردد؛ ... عبدالله بن سنان میگوید: حضرت صادق علیه السلام فرمود: به زودی شما را شبهه عارض گردد؛ پس بدون نشانهای كه دیده شود باقی بمانید و در آن ظروف شبهه، كسی بدون امام ، هدایت و نجات پیدا نكند مگر آن كسی كه به دعای غریق، دعا كند. عرض كردم: «دعای غریق چیست؟» فرمود: میگویی: یا اللهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَ
من گفتم: یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الاَبْصارِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَ. [/b]حضرت فرمود:«به راستی كه خدای عزّوجل مقلب القلوب و الابصار است اما آنچنان كه من گفتم بگو: یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَ.» سید بن طاووسقدس سره بعد از ذكر این مطلب میفرماید: «این شاید بدان جهت باشد كه دگرگونی و زیر و رو شدن قلوب و ابصار، در روز قیامت و از شدت هول و هراسِ آن روز، صورت میگیرد اما در زمان غیبت، بیم و ترس از دگرگونی و زیر و رو شدن قلوب است نه ابصار و دیدگان.1 [b]برگرفته از كتاب « بهار جانها» اثر حضرت آیت الله كریمی جهرمی 1- مهج الدعوات، ص332.[/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: besm_allah.gif]](http://s4.picofile.com/file/7763277953/besm_allah.gif)

![[تصویر: crying.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/crying.png)

![[تصویر: 26558287886184957317.jpeg]](http://axgig.com/images/26558287886184957317.jpeg)
![[تصویر: userupload_2013_736093131394452423.6313.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_736093131394452423.6313.jpg)