کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حـرف های دم افـطـاری (ویژه رمضان1394)
۱۱:۵۲, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۲:۰۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: besm_allah.gif]
سلام
همکاران گرامی ضمن ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما ، یک سوالHuh
اولین افطاری که دیروز بود ، اولین کسی که برای سلامتیش دعا کردین و یا اولین کسی که گرفتاریش حل بشه و .... کیبود؟
اولین دعای افطارتون چی بود؟
چقدر نسبت به گذشته احساس کردین به خدا نزدیک شدین؟

حالا دوستان اگه مایل بودن دعاهایی که سر افطار میکنن و اوناییم که حقی به گردن ما دارن رو نام ببرن اینجا تا ما هم یاد بگیریم و با هم به اشتراک بزاریم.

هرچه دل تنگت میخواهد بگوConfused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، السا ، 135 ، اولولالباب ، m.hossein ، مرهم ، شیدا ، ضحی ، help me ، ساجد ، Ali#59 ، fiftynine ، Tolou ، لبخند خدا ، محمد حسین ، سیمرغ ، آفتاب ، aboutorab ، ISOD ، اسکای ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، یاوران مهدی ، Farzaneh ، یاســین ، حسن عزتي ، نورالسادات ، MohammadSadra ، Admirer ، نرگس مهدوی ، zahra11 ، آسمانه سجادی ، ترنم ، fafa* ، مجنون العباس ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:یه چیز بگم دلتون کباب شه ...
اذان مغرب به افق ژاپن
بیچاره ها! دلم واسشون می سوزه!
نقل قول:چقدر دیگه به افطار مونده .... من گشنمه [تصویر: crying.png][تصویر: crying.png][تصویر: crying.png][تصویر: crying.png][تصویر: crying.png]
من هم همچین مشکلی دارم. گشنه ام میشه اما تشنه ام نمی شه!
دوستان همش مواد غذایی واسه عطش معرفی می کنن.
لطفا یکی دوتا هم واسه گرسنگی بگن.
جدای افکار شکمی! یه عبارتی هست که خیلی دوسش دارم. آخه وقتی می نویسنش. و من هم می خونمش. پشت بندش ثواب می برم:
اللهم صل علی محمد و آل محمد...یواش بخونش... بچه های علی بیدار می شن میبینن اینبار هم افطاری رو بابا داده به یه رهگذر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، mahdy30na ، السا ، لبخند خدا ، help me ، حوریه سادات ، ترنم
۱۹:۰۹, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۹:۰۹ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱۷:۱۲)bidel نوشته است:  من هم همچین مشکلی دارم. گشنه ام میشه اما تشنه ام نمی شه!
جدای افکار شکمی! یه عبارتی هست که خیلی دوسش دارم. آخه وقتی می نویسنش. و من هم می خونمش. پشت بندش ثواب می برم:
اللهم صل علی محمد و آل محمد...یواش بخونش... بچه های علی بیدار می شن میبینن اینبار هم افطاری رو بابا داده به یه رهگذر

خب هوای شمال فعلا ابریه ادم تشنش نمیشه ...

خیلی زیبا بود.
اومده بودم که دوباره غر بزنم از گشنگی ولی جوابتون ساکتم کرد

نقل قول:اللهم صل علی محمد و آل محمد...یواش بخونش... بچه های علی بیدار می شن میبینن اینبار هم افطاری رو بابا داده به یه رهگذر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، help me ، fiftynine ، Bidel.s ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، لبخند خدا ، ISOD ، حوریه سادات ، ترنم
۱۴:۴۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
يا رَبِّ اَسْئَلُكَ بِحَقِّكَ وَ قُدْسِكَ وَ اَعْظَمِ صِفاتِكَوَ اَسْماَّئِكَ اَنْ تَجْعَلَ اَوْقاتى مِنَ اللَّيْلِ وَالنَّهارِ بِذِكْرِكَ مَعْمُورَةً وَ بِخِدْمَتِكَ مَوْصُولَةً وَ اَعْمالى عِنْدَكَ مَقْبُولَةً حَتّى تَكُونَ اَعْمالى وَ اَوْرادى كُلُّها وِرْداً واحِداً وَ حالى فى خِدْمَتِكَ سَرْمَداً يا سَيِّدى يا مَنْ عَلَيْهِ مُعَوَّلى يا مَنْ اِلَيْهِ شَكَوْتُ اَحْوالى
پروردگارا!از تو درخواست میكنم به حقّت و قدست و بزرگ‏ترين‏صفات و نامهايت كه همه اوقاتم را از شب و روز به يادت آباد كنى و به خدمتگزاريت‏ پيوسته بدارى و اعمالم را در پيشگاهت قبول فرمايى تا آنكه اعمال و اورادم هماهنگ،همسو و همواره باشدو حالم در خدمت تو پاينده گردد،اى سرور من،اى آن‏كه بر او تكيه دارم،اى آن‏كه شكوه حالم را تنها به سوى او برمHeart

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، فدايي ولايت ، السا ، help me ، ISOD ، لبخند خدا ، یاســین ، Farzaneh ، ترنم
۱۲:۵۴, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان عزیز یه پیشنهادی دارم
بیاید امروز فقط و فقط سر سفره افطار امام زمانمون رو دعا کنیم
دعا کنیم که زودتر بیاد
دعا کنیم که قلبش کمتر از دست ما بشکنه
دعا کنیم که هرکجا هست خدایا به سلامت دارش
دعا کنیم
دعا کنیم
دعا کنیم
فقط امام زمانمون رو نه چیز دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، لبخند خدا ، help me ، ضحی ، aaaaa ، fiftynine ، یاســین ، السا ، mahdy30na ، سیمرغ ، حوریه سادات ، 135 ، Farzaneh ، ترنم
۱۳:۳۴, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا
امام حسین(علیه السلام)فرمودند:
عاجزترین مردم کسی است که نتوانددعاکند(بحارالانوار-ج93-ص294)
HeartHeartHeartHeart
صلی الله علیک یااباصالح المهدی
به قربان افطاروخرماونجوای تو
سحرهای پرگریه وسوزش وآه تو
کجا می نشینی اذان ها
به وقت سحر به وقت افطار فدایت شوم
به قربان آن سفره ی سرد وتنهای تو
اللهم عجل لولیک الفرج وسهل مخرجه
HeartHeart
شفای همه مریض ها
البته بیماری جسم یه موقع هاقابل تحمل تراز بیماری روحه (به اعتقادبنده)
Heartخدابهمون آرامش عطاکنه
Heartعاقبت به خیری وهدایت جوان ها
Heartکسب روزی حلال
Heartبرای بیمارانی که قادربه روزه گرفتن نیستن دعاکنیم وبخواهیم ازخداثواب روزه ی ماروبرای آنهانیزثبت کند
صلوات

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، لبخند خدا ، help me ، ضحی ، aaaaa ، fiftynine ، یاســین ، السا ، mahdy30na ، سیمرغ ، 135 ، Farzaneh ، ترنم
۱۴:۱۸, ۱۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۳ ۱۴:۱۹ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۳/تیر/۹۳ ۱۲:۵۴)ساجد نوشته است:  دوستان عزیز بنده هم یه پیشنهادی دارم
بیاید امروز فقط و فقط سر سفره افطار امام زمانمون رو دعا کنیم
دعا کنیم که زودتر بیاد
دعا کنیم که قلبش کمتر از دست ما بشکنه
دعا کنیم
دعا کنیم
دعا کنیم
فقط امام زمانمون رو نه چیز دیگه

دوستان عزیز یه پیشنهادی دارم
بیاید امروز فقط و فقط سر سفره افطار از امام زمانمون خواهش کنیم
از ته ته ته دل از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بخواهیم که دستمون رو بگیره
برای اینکه گناه نکنیم
برای اینکه قلبش نشکنه
برای اینکه زود تر بیاد

و

دعا کنیم
فقط امام زمانمون رو نه کس دیگه ای رو!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، لبخند خدا ، help me ، ساجد ، ضحی ، aaaaa ، یاســین ، السا ، mahdy30na ، سیمرغ ، حوریه سادات ، 135 ، Farzaneh ، ترنم ، Hadiss313
۱۵:۵۷, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
وعده ما سر سفره افطار

مولانا ، سیدنا ، تقبل منا هذا القلیل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، aaaaa ، یاســین ، السا ، محمد حسین ، mahdy30na ، ISOD ، سیمرغ ، حوریه سادات ، 135 ، Farzaneh ، ترنم ، Hadiss313
۱۹:۲۸, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
[تصویر: 26558287886184957317.jpeg]

یک اذان
مهمانمان کن
به سفره افطاری ات
یا ایها العزیز تمام ندارها

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، amirhq21 ، السا ، محمد حسین ، ساجد ، mahdy30na ، ISOD ، سیمرغ ، حوریه سادات ، عشقم کربلا ، 135 ، Farzaneh ، Hadiss313
۱:۳۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
[تصویر: userupload_2013_736093131394452423.6313.jpg]
صلی اله علیک یااباعبدالله
یاابالفضل
مددی
ضمن قبولی نمازوروزه های شمابزرگواران
روزه گرفتن دراین روزهای گرم وبلندتابستان
تشنگی ازسوی دیگر
فدای لب تشنه ات یاحسین
یاابوالفضل
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، mahdy30na ، ISOD ، سیمرغ ، حوریه سادات ، السا ، 135 ، Farzaneh ، Hadiss313
۲۰:۵۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار

امام صادق(علیه السلام): به زودی شما را شبهه‌ای عارض می‌گردد؛ ...
عبدالله بن سنان می‌گوید: حضرت صادق علیه السلام فرمود:
به زودی شما را شبهه عارض گردد؛ پس بدون نشانه‌ای كه دیده شود باقی بمانید و در آن ظروف شبهه، كسی بدون امام ، هدایت و نجات پیدا نكند مگر آن كسی كه به دعای غریق، دعا كند.
عرض كردم: «دعای غریق چیست؟» فرمود: می‌گویی:

یا اللهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَHeart [/b]
من گفتم: یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الاَبْصارِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَ.
حضرت فرمود:«به راستی كه خدای عزّوجل مقلب القلوب و الابصار است اما آن‌چنان كه من گفتم بگو: یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَ.»
سید بن طاووسقدس سره بعد از ذكر این مطلب می‌فرماید: «این شاید بدان جهت باشد كه دگرگونی و زیر و رو شدن قلوب و ابصار، در روز قیامت و از شدت هول و هراسِ آن روز، صورت می‌گیرد اما در زمان غیبت، بیم و ترس از دگرگونی و زیر و رو شدن قلوب است نه ابصار و دیدگان.1

[b]برگرفته از كتاب « بهار جانها» اثر حضرت آیت الله كریمی جهرمی

1- مهج الدعوات، ص332.[/b]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، aaaaa ، سیمرغ ، ISOD ، السا ، 135 ، Farzaneh ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا