|
حزب اللهی ها در اوقات فراغتشون کجا برن؟(کافی شاپ-رستوران و..
|
|
۱۲:۳۳, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. . . سلام. توی این تاپیک می خوایم هر کدوم از ما بیایم یه مکانی رو برای گذراندن اوقات فراغت یک بچه حزب اللهی در شهر خودمون معرفی کنیم... می دونم خیلی کمه جاهایی که وقتی می ری توش چپ چپ نگات نکنن چون حزب اللهی هستی، خیلی کمه جاهایی که وقتی می ری توش و به دور و برتو نگاه می کنی،یه عده آقای بی غیرت و خانم بی حجاب رو نبینی، ولی هست، هر کی جایی رو که رفته و خوب بوده رو معرفی کنه،ش اعم از رستوران ، کافی شاپ یا هر مکانی که میشه توش اوقات فراغت رو سپری کرد، . . . ====================================================== 1- تهران. خیابان طالقانی٬ روبروی سینما فلسطین٬ خیابان برادران مظفر شمالی٬ شماره ۹۸ کافه نخلستون. یک کافی شاپ با فضای کاملا مذهبی ، افرادی هم که توش میان حزب اللهی هستند ، آقایان حزب اللهی و خانم های محجبه و مومن ، فضا مزین به تصاویر شهدا،و المان های مذهبی ست. من که هر وقت برم اونجا روحم شاد میشه، قیمت هاش هم مناسبه، آخرین باری که رفتم(ماه پیش)،یک آب هویج بستنی با یک برش کیک خوشمزه خوردم که شد 5 هزار تومن، .. .. =============================== . شما هم بگید اگه جایی رو توی شهرتون می شناسید
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۴, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۳:۰۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
والا من دروغ چرا؟!
با دوستام مشکلی نداریم جاهای مختلف بریم...چه مذهبی چه معمولی چه جاهایی که کمی راحت تر هستن... اما ته ته دلم جاهایی که مردم بیشتر رعایت میکنن راحت ترم... البته بعضی جاها هم اگر ببینیم که وضع و اوضاعشون بدجوره زودتر محل رو ترک میکنیم... اما خب واقعا میبینم وقتی توی مسافرت داریم میریم...مثلا با ماشین...بعد یه جا وایمیستیم برای استراحت...پارک یا هر جایی...پدرم چقدر اذیت میشن هرچند خیلی اهل مسافرتیم.... من همیشه به شوخی به پدرم میگم: بابا همیشه ما رو میبره یه جایی که تا شعاع یک کیلومتری آدمی وجود نداشته باشه
|
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۳:۱۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: به قول یکی از داداشام، ماها نریم، کیا برن!!!من با خواهرم همه جا می روم .... بدترین موقعیت های زمان 88 تو دل کسایی که تو هفت تیر داد میزدند نه غزه نه لبنان ...من و خواهرم مرگ بر ضد ولایت فقیه می گفتیم ![]() ![]() ولی با پدر و مادر بعضی جا ها نمی روم ... کلی ناراحت می شوند ... بعدش من هم ناراحت می شوم ... بعدش کلا روزمون خراب می شود |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۳:۰۷)ELENOR نوشته است: من با خواهرم همه جا می روم ....منم با پدر و مادرم نمیتونم هر جایی برم... ولی داداشم مشکلی نیست... یا خواهرم... نمیدونم چرا خب شاید به خاطر دلسوزی پدر و مادرهاست که نمیشه هرجایی باهاشون رفت... |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۳:۱۲ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: رستوران طلاییهخیلی جای با صفایی یه چیز گفتن جناب النور یه چیز خوندید اصلا تا نرید متوجه نمی شوید خیلی جای خوبی حتما یک سر برید نقل قول:اینجا هم وابسه به سپاهه .بله صحیح است |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:اینجا هم وابسه به سپاهه .حالا میگید ملت فکر می کنند الان برادران آن جا منتظرشون هستند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خبری نیست ... فقط بدون چادر راه نمی دهند ... همین ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
البته خیلی خوبه وجود جاهای مذهبی و آرام بخش
ولی به نظر منم نباید جاهای تفریحی از حضور افراد مذهبی خالی بشه، بماند که من خودمم سختمه( البته من که خودمو مذهبی نمیدونم شاید فقط به ظاهر) ولی باید حضور داشت البته بازم نه هرجایی. بعضی جاها انقدر ضایع هستن که آدم با حضور در اونجا زیر سوال میره باید افراد مذهبی در جامعه نمود بیشتری داشته باشن تا خودمون فک نکنیم چقدر مذهبی ها کمن تو شهرمون جای مذهبی نمیشناسم بقیه ی جاها هم معمولیه یعنی همه جور آدم میره نقل قول: چه خووووب! من و دوستم و پسر گلش همین چندوقت پیش رفتیم طالبی بستنی بخوریم تو کرج، لیوان بزرگاش ده هزاااااااااااار تومن بود. شاید فهمیده بود من شهرستانیم ![]() جناب آرش فرمودن شاه عبدالعظیم یاد یه خاطر افتادم: بازم یه بار با همین دوست عزیز دل رفته بودیم شاه عبدالعظیم(علیه السلام) وقت ناهار رفتیم یکی از کبابی های نزدیک اونجا. تازه کلی هم کثیف بود ولی بهترین کباب کوبیده ای بود که تا حالا خوردم ![]() ولی کلا تو طبیعت و جنگل جاهای دنج بیشتر مطلوبه |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خب این فقط توی تهرانه ، همینه که میگن همه امکانات مال تهرانه ، 1% از پول نفت خوزستان رو به خودش اختصاص میدادن به قول خیلی از کارشناسا ، سر 10 سال امکاناتش از توکیو بیشتر میشد !
من با حرف سید ابراهیم بیشتر وافقم . یه زمانی به پدرم گفتم که چرا اینقدر توی این مسجد محل ، اینقدر تند رو داریم ، فلانی رو تا حد خدایی میبرن بالا و انتقاد که کنی انگار کافری ، گفت چون بچه هایی مثل تو اونجارو خالی کردن ! خلاصه ما نرفتیم و وضع به همون شکل ادامه داره همچنان. در مورد کافی شاپ هم که سید درست گفتند ، به نظر من ادم باید همه جا بره ، خیلی هم با اعتماد به نفس بره و نه اینکه توی فکر نگاه دیگران باشه . |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
شیدا جان هرچی کبابی و جیگرکی کثیف تر خوشمزه تر، اصلا جیگر و کباب بای کثیف باشه تا به آدم بچسبه
![]() جاتون خالی دیشب رفته بودم میدون بهمن جیگرکی! همه چی کثیف خون میچکید از جیگر اینقدر حال داد ![]() منم موافقم با آقا سید، من نمیگیم آدم مذهبی هستم اما مذهبی ها نباید جارو خالی کنن و نرن، اونا که ناراحت هستن نیان ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دروغ به اندازه کافی داریم؛ راست ۱۳ بگویید! | وحید110 | 5 | 2,892 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۰ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|

با دوستام مشکلی نداریم جاهای مختلف بریم...چه مذهبی چه معمولی چه جاهایی که کمی راحت تر هستن...

(کوه اعتماد به نفسه)