|
حزب اللهی ها در اوقات فراغتشون کجا برن؟(کافی شاپ-رستوران و..
|
|
۱۲:۳۳, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. . . سلام. توی این تاپیک می خوایم هر کدوم از ما بیایم یه مکانی رو برای گذراندن اوقات فراغت یک بچه حزب اللهی در شهر خودمون معرفی کنیم... می دونم خیلی کمه جاهایی که وقتی می ری توش چپ چپ نگات نکنن چون حزب اللهی هستی، خیلی کمه جاهایی که وقتی می ری توش و به دور و برتو نگاه می کنی،یه عده آقای بی غیرت و خانم بی حجاب رو نبینی، ولی هست، هر کی جایی رو که رفته و خوب بوده رو معرفی کنه،ش اعم از رستوران ، کافی شاپ یا هر مکانی که میشه توش اوقات فراغت رو سپری کرد، . . . ====================================================== 1- تهران. خیابان طالقانی٬ روبروی سینما فلسطین٬ خیابان برادران مظفر شمالی٬ شماره ۹۸ کافه نخلستون. یک کافی شاپ با فضای کاملا مذهبی ، افرادی هم که توش میان حزب اللهی هستند ، آقایان حزب اللهی و خانم های محجبه و مومن ، فضا مزین به تصاویر شهدا،و المان های مذهبی ست. من که هر وقت برم اونجا روحم شاد میشه، قیمت هاش هم مناسبه، آخرین باری که رفتم(ماه پیش)،یک آب هویج بستنی با یک برش کیک خوشمزه خوردم که شد 5 هزار تومن، .. .. =============================== . شما هم بگید اگه جایی رو توی شهرتون می شناسید
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۲:۵۹)سید ابراهیم نوشته است: اصلا حتما قرار نیست که برویم تفریح کنیم یا به ارامش برسیم... باور کنید بچه حزب اللهی امروز یا حتی یک روحانی وظیفه دارد برود سینما، پارک حتی از نوع خفنش. ما میخوایم تفریح کنیم و به آرامش برسیم نمیخوایم که در همه حال تو جنگ نرم باشیم که ![]() اگه قرار باشه موقع آرامش هم جهاد و مقابله کرد که اصلا تفریح نمیشه. |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۴:۳۵ توسط help me.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بنظر منم نباید صحنه رو بخاطر یکسری ادما که خیلی مسائل رو رعایت نمیکنن تر ک کرد یا یه جاهایی نرفت (با استاد موافقم
)...اگه اینطوری پیش بره خب معلومه وقتی چند نفر مذهبی با تیپای متفاوت دیگه برن اونجاها همه چپ چپ و با تمسخر نگاه میکنن ... والا من با دوستام همه جا میریم اصلا هم برام مهم نیست کسی چطور نگاه میکنه ولی خب گاهی ادم دوست داره تو یه فضای تفریحی و مذهبی باشه که انوقت میشه حرف جناب صاحب تاپیک یا با خانواده نمیشه همه جا رفت از بس حرص میخورن و ... ولی پیشنهادم اینه یسری جاهایی که اوضاعش خوب نیست با دوستاتون که تریپ حزب الهین زیاد برید تا ملت سعی کنن یکم رعایت کنن و براشون عادی بشه البته این برای تفریح نیست دیگه برای ...
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من از اون دسته آدمایی هستم که دوست دارم با بقیه تفاوت داشته باشم وقتی توی محیطی میرم که همه بد حجابن
ولی من محجبه ام خیلی حال میکنم!! به نظرم همه جای تفریحی برید و حسابی استفاده کنید ولی واقعا مکانهایی که بیشتر حجاب دارنو به قول خودمون بچه حزب اللهی ها هستن راحتتر هستم . جاهای مذهبی که تاحالا رفتم رو مینویسم و همشون وابسته به نظامیاست و خودتون آدرسشو پیدا کنید. 1- مجتمع تفریحی پردیس توی لویزان ، مینی سیتی 2-دوباره مجتمع پردیس توی میدان ونک 3-طلاییه 4-هویزه (نتونستم برم) 5-نیروگاه قدس (یا اردوگاه قدس یادم نیست) جاده چلوس برای سپاهههمین دیگه . . .!! |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۴:۳۲)aaaaa نوشته است: ما میخوایم تفریح کنیم و به آرامش برسیم نمیخوایم که در همه حال تو جنگ نرم باشیم که دوست گرامی بنده هم عرض نکردم لباس رزم بپوشید و... صفرو صدی نگاه نکنید. چه اشکالی دارد که مثلا یک سینمایی برویم ولی جایی هم برویم که فرهنگ سازی کنیم. با روی خوش البته ها... یادمه چند وقت پیش مارو بردند یه کافی شاپ داغون.اسمشو بگم تابلو هست. از اون ها که یه جوری پز روشنفکری میدن که انگار...... یه کم با بچه هایی که اونجارو پاتوق کرده بودند حرف زدم، در مورد ادبیات و.... بعد یکی شون گیر داده بود به محاسن ما میگفت : ابی جون اینها مصنوعیه گذاشتی؟؟؟ اون یکی میگفت: نه مذهبی نیست، هنریه. ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۴:۴۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اولاً این که چرا اوقات فراغت میرین یه چیزی بخورین؟
برین سینما... برین پارک... برین استخر... برین پیاده روی... ثانیاً این که خدا لعنت کنه اون ب.ز رو که یه تالار سبز هم توی خیابون ایران زمین بود مال همین بچه مذهبی ها بود و برخلاف هویزه غذاهاش هم خوب بود رو خراب کرد... ثالثاً این که من تا وقتی چادری بودم، هر جا میرفتم خیلی معذب بودم... همین حس شما رو داشتم... الآن که مانتو عربی میپوشم، بازم همه نگاها چپ چپه، اما فکر میکنن من عربم و فارسی نیمفهمم، هر چی میخوان میگن... همچین که میبینن من با زهرا فارسی صحبت میکنم، خودشون محیط رو ترک میکنن... بعدشم از وقتی با زهرا میرم بیرون، اینقدر همه اعم از باحجاب و بی حجاب قربون صدقه اش میرن که من یکم راحت تر شدم... قدیما همه اخم و تخم... اما الآن هر کی دختر ما رو میبینه، نیشش باز میشه... لذا یک راه حل از ناظر خانواده: یه بچه ناز بیارین، هرجا دلتون خواست تشریف ببرین و هیشکی هم چپ چپ نگاه نمیکنه... ![]() کلاً برنامه های تفریحی با مسجد محله ها هم عالیه... مادرشوهر من هفته ای یه بار میره دَ دَ... ![]() اونم کجاها... اما چون با خانومای مسجد میره، همه مذهبی ان و بهش خوش میگذره... یه سالاد الویه درست کنین، تشریف ببرین پارک نهج البلاغه... یه فلاسک آب جوش هم ببرین چای و قهوه میل کنین تو این پارک جنگلی لتمال... شیان هم یه رستوران داره مال همین بچه مذهبی هاست... اما اسمشو نمیدونم... یه سری مجتمع های تفریحی هم هست که مال نیروی انتظامیه... یکی بالای پونکه، یکی تو مینی سیتی و یکی هم تو ونکه... پردیس |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. .. .. چقدر دل همه پر بود، ![]() 1-من کی گفتم فقط بریم رستوران و کافی شاپ ، من یک "و ...." هم آوردم در جملاتم. 2-من نگفتم که جاهای دیگه نریم،میگم یه موقع تحت شرایطی اگر خواستیم بریم یه جایی که دور و برمون آدم های مذهبی باشن کجاها رو بلدیم. شما هیچ وقت نشده اصلا حال فضا های درب و داغون رو نداشته باشید،بخواید برید یه جایی که همه شکل خودتون باشن تقریبا، . . |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۴:۰۲)soora نوشته است: شیدا جان هرچی کبابی و جیگرکی کثیف تر خوشمزه تر، اصلا جیگر و کباب بای کثیف باشه تا به آدم بچسبه آی گفتی منم چند وقت پیش اونجا بودم با پسرخاله ام رفتیم نمیدونستیم تو کدوم مغازه بچپیم تو کلا یکی از راههای افزایش طول عمر همین کثیف خوردنه ![]() میگی نه از کلاغها بپرس ![]() ![]() ![]() ولی من هم با سید ابراهیم عزیز موافقم و هم با میلاد.م آدمی بعضی وقتا دوس داره یه جا بره که همه مث خودش باشن و توی اون شباهت گم شه همونطور که دوس داره گاها تنها باشه و توی تنهایش گم شه یکی هم دوس داره تو شلوغی گم شه آقو من گم شدم یکی بیاد منو پیدا کنه ![]() ![]() ((استاد منطقم چطور بود ؟)) |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۶:۳۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
والا نه من نه رفيقام تيپ حزب اللهي نداريم هر جايي هم كه خوب باشه ميريم (البته سوسول هم نيستيما، معمولي )
البته رفيق حزب اللهي هم زياد دارم ولي كلا ما تو كار رستوران نيستيم ، استلخي ، دشت و صحرايي (!) ، سينمايي و از اينجور چيزا. اينا هم كه ديگه مذهبي و غير مذهبي نداره بساط جوجه هم اگه به راه بود خوبه ، اگه نبود هم توت خوری (البته از نوع حلال) ، قلیون هم نداریم ![]() با خانواده هم خيلي فرق نميكنه ، ولي خب محيط هاي مذهبي آدم راحت تره البته دوستان جاهايي معرفي كردن كه ما گذرمون سالي يه بار هم نميخوره ، ميني سيتيم كجا بود ![]() دوستايي هم كه اونطرفا داريم اون وسطا مسطا باهاشون قرار ميذاريم ولي دوس دارم يه بار اين طلائيه رو برم ببينم چه شكليه اونجايي هم كه هويج بستني رو با تي تاپ ميده ٥ هزار تومن. خداييش خوبه كافي شاپ و اينجور چيزا هم كه مال دوران نامزديه بيشتر
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۱ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۳:۱۸)مرهـم نوشته است: بله فقط همین ...درسته طلاييه و بيمارستان بقيه الله براي سپاهه ولي همه ي مردم ميتونن برن.اما با رعايت شئونات اسلامي ![]() من و دوستام ترجيح ميديم همه جاهايي كه مناسب خانواده است بريم.اصلا هم خودمونو جدا از بقيه نميدونيم. بنظرم اگه مردم ببينند كه يك خانوم محجبه اومده مثلا سينما يا پارك با دوستاش,اون تصور غلطي كه از ما دارند و فكر ميكنن ما انسان هاي خشن و گوشه گيري هستيم,كم رنگ تر ميشه البته منظورم اين نيست كه همرنگ جماعت شيم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دروغ به اندازه کافی داریم؛ راست ۱۳ بگویید! | وحید110 | 5 | 2,892 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۰ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|

)...

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)