کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند مردمان آخرالزمان - قسمت آخر منتشر شد - 21/ مرداد /1391
۱۴:۳۸, ۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۱ ۱۶:۴۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: mardomane.akharozaman001-vavp.JPG]

مستند مردمان آخرالزمان،کاری از گروه مستند نشانه است که در حقیقت هدف آن نشان دادن جهان امروز و توطئه ها و تهاجماتی است که در جهان اتفاق افتاده و خواهد افتاد. زندگی مردمانی که ممکن است در جبهه ی جنگ های نرم باشد بی آن که خود بدانند.

قسمت اول این مستند را کوتاه ساختیم تا شما دوستان پیشنهاد دهید که قسمت های بعدی را در چه زمینه ای بسازیم به عنوان مثال برخی از قسمت ها درباره ی تهاجمات در بازی ها و فیلم ها و کارتون هاست که در دست ساخت است .
دوستان در باره ی این مستند پیشنهاد دهید که قسمت های بعدی آن را درباره ی چه بسازیم . انشا الله قراره درباره ی نوع پوشاک و خوراک مردم هم در قسمت های بعدی مورد بررسی قرار بگیره .

اطلاعات :

نام کلیپ : مستند مردمان آخرالزمان
قسمت : اول
سازنده : گروه مستند سازی نشانه
زمان کلیپ : 00:02:27
حجم فایل دانلود : 14.06 مگابایت
فرمت کلیپ : Wmv
کیفیت : خوب
--------------
دانلود فایل :

دانلود از لینک مستقیم (پرشین گیگ)

دانلود از لینک مستقیم (پارسا اسپیس)

دانلود از لینک غیر مستقیم (4shared)

دانلود + نمایش آنلاین (فارس تی وی)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: K-1 ، shia12 ، MESSENGER ، akhevi ، انتخاب ، ANTI satan ، Wanted ، بچه مثبت ، مبشر گمنام ، عبداللهی ، آزاد اندیش ، حسن.س. ، reza9710 ، revenger ، بیداری اندیشه ، s.majid hashemi ، سلیلة الزهراء ، هایرو
۱۸:۲۳, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
دستتون درد نکنه
ولی مستند خیلی آماتور بود ضمن اینکه درباره خیمه های حرم امام خمینی تقریبا به اجماع رسیده بودیم که اونها خیمه هستند نه هرم
در ضمن تو دو دقیقه چی می شه به بیننده القا کرد به اضافه اینکه لا اقل چند قسمت می ساختید و بعد اون رو انتشار می دادید بهتر نبود؟
این روز ها همه به فکر ساختن مستند هستند نمی دونم چرا ؟ Exclamation
فکر کنم جو گیر شدیم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، خیبر110 ، عبداللهی ، mahdidost ، ساقی ، babak zg ، revenger
۱۸:۳۱, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام Smile
ببخشید از کم تجربه گی ماست . اما درمورد تایم قسمت اول گفتم که اولین قسمت از هر مستند معمولا کوتاهه چرا که سیر کلی بحث رو نشون میشه . در ضمن اگر مستند فاز 3 رو نگاه کرده باشید قسمت اولش کلا 3 دقیقه است . ابتداش یه کم تصویر نشون میده اما اصلش همون 3 دقیقه است .
در مورد جو گیری هم Smile خب اگه تو سایت نشانه رفته باشید حدود 15 کلیپ تا الان ساختیم که میانگین هر قسمت 6 دقیقه بوده .
حالا شما کمک کنید تا اون رو گسترش بدیم
موفق باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Wanted ، مبشر گمنام ، shia12 ، آزاد اندیش ، ساقی ، yamin ، revenger ، xmontazer
۱۹:۴۱, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:این روز ها همه به فکر ساختن مستند هستند نمی دونم چرا ؟ Exclamation

دلیل این جو گیر شدن آتشی است که این روز ها در دل همه ی ما بر پا شده
آتشی که ....

نمونش خود من اگر امروز تشکیلات صدا و سیما بخصوص آرشیو ویدئویی آن را در اختیارم قرار می دادند
یک پدری از این صهیونیست ها در می آوردم که مپرس
یک آتشی بپا می کردم که ................ آخ ... آخ ..... آخ
DodgyDodgyUndecidedUndecidedBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، مبشر گمنام ، آزاد اندیش ، ساقی ، فدک زهرا ، revenger ، m2kh24 ، سید ابراهیم
۲۰:۰۲, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۴/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۱)s-eyvazi-sa نوشته است:  
نقل قول:این روز ها همه به فکر ساختن مستند هستند نمی دونم چرا ؟ Exclamation

دلیل این جو گیر شدن آتشی است که این روز ها در دل همه ی ما بر پا شده
آتشی که ....

نمونش خود من اگر امروز تشکیلات صدا و سیما بخصوص آرشیو ویدئویی آن را در اختیارم قرار می دادند
یک پدری از این صهیونیست ها در می آوردم که مپرس
یک آتشی بپا می کردم که ................ آخ ... آخ ..... آخ
DodgyDodgyUndecidedUndecidedBlush

سلام
آخ آخ گفتی آرشیو داغ دلمو تازه کردی Smile مشکل ما هم همینه الان توی همین مستند تقریبا همه تصاویر از آرشیو خودمونه.
اگر یه مقدار آرشیو بیشتر داشتیم سطح مستند خیلی بالا تر از این میرفت . دیروز رفته بودم طرفای میدون جمهوری تهران که برای 2 دقیقه کلیپ فیلم از تلفن های همراه بگیرم . نامردا یکی هم که میخواد کار کنه بهش بها نمیدن Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، Wanted ، مبشر گمنام ، آزاد اندیش ، ساقی ، revenger
۶:۵۲, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۶:۵۵ توسط shia12.)
شماره ارسال: #6
آواتار
یک شنبه در برنامه شهری در آسمان که امیدوارم دیده باشید آقای نوباوه وطن این جانباز شیمیایی عزیز مجری برنامه بودند برنامه با چند نفر عکاس از دفاع مقدس مخصوصا در آزادسازی خرمشهر بودند اونها هم مثل شما و خیلی افراد دیگه داغ دار بودن نمونش می گفتند از بین رفتن نگاتیو هایی که هیچ وقت عکس هاش ظاهر نشد و یا فیلم هایی که هیچ وقت تبدیل نشد در موسسه فارابی و جاهای دیگه
تازه این ها برای دفاع مقدس خودمون این عکس ها و فیلم ها رو گرفتند
دیگه ببین اگه یک مستند ساز بخواد الان یک فیلمی بسازه چه قدر سنگ جلوی پاش می اندازند به آقای ده نمکی و حاتمی کیا بها نمی دن بعد می خواید به من و شما که تازه کاریم بها بدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، خاک ، Wanted ، ساقی
۲۲:۳۷, ۱۸/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۳:۱۲ توسط vavp.)
شماره ارسال: #7
آواتار
[تصویر: mardoman-GH2.jpg]

یکی از شاخصه های این قسمت که اعتبار خاصی به آن میدهد مصاحبه ی اختصاصی با علی اکبر رائفی پور است . در این این قسمت به تبیین پوشاک جامعه پرداختیم و هدف این بود که دریابیم چرا در حال فراموشی سنت ها و ارزش های اسلامی - ایرانی خود هستیم و آیا این حرکت یک تهاجم نرم از سوی دشمن است ؟

نام کلیپ : مستند مردمان آخرالزمان
قسمت : دوم - پوشاک
سازنده : گروه مستند سازی نشانه
زمان کلیپ : 00:20:26
فرمت کلیپ : Wmv و 3gp
کیفیت : متوسط، خوب، بسیار خوب
-----------------------------------------------------
کیفیت متوسط :

دانلود از لینک مستقیم (پرشین گیگ) - (حدود 20 مگابایت)

دانلود مستقیم + نمایش آنلاین (فارس تی وی)

دانلود مستقیم + نمایش آنلاین (آپارات )

کیفیت خوب :

دانلوداز لینک غیر مستقیم (4shared) - (حدود 50 مگابایت)

کیفیت بسیار خوب :

دانلود از لینک غیر مستقیم ( 4shared) - (حدود 100 مگابایت )

دانلود ویژه موبایل با کیفیت بسیار خوب :

دانلود از لینک غیر مستقیم (4shared) - (حدود 30 مگابایت )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، montazer ، ANTI satan ، Wanted ، بچه مثبت ، MESSENGER ، آزاد اندیش ، حسن.س. ، تفکر ، ساقی ، yamin ، revenger ، چکاوک92
۲۱:۵۹, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام

دوستان قسمت سوم احتمالا در رابطه با موسیقی است .

لطفا برای بهتر شدن مستند پیشنهاد دهید که چگونه عمل کنیم. اگر قسمت دوم رو دیدین ، پیشنهاد دهید که چگونه فیلم رو ویرایش کنیم .

منتظریم ...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، revenger ، Nii Sama
۶:۵۷, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
من قمست دوم رو هم دیدم البته خیلی ببخیشید که من انتقاد می کنم ولی به نظر من این قسمت از قسمت اول خیلی بهتر بود مخصوصا اون قسمت مصابحه اختصاصی با آقای رائفی پور
فقط یک مشکلی که بود و امیدوارم در قمست های بعدی اصلاح بشه این هست که وقتی راوی دارد صحبت می کند صدای راوی بسیار کم است و باید دقت زیادی کرد تا صحبت های راوی را شنید یکی از علت هاش عدم تناسب موسیقی متن با صدای راوی و زیاد بودن موسیقی متن هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، ساقی ، yamin
۱۱:۳۱, ۲۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #10
آواتار
قسمت دوم بر عکس قسمت اول خیلی خوب بود .و این دفعه یک نفر یک کار جدید انجام داده بود و دنبال موضوعات جدید رفته بود ولی بذار دو تا نکته رو در مورد مستند بگم یکی اینکه سعی کن از اهنگ های جدید استفاده کنی یکی اینکه در بعضی موسیقی ها یک نقطه ی اوج برای موسیقی وجود داره اگر در مستند ظهور دقت کرده باشی این نقطه ی اوج در زمانی اجرا میشه که میخواد یک راز رو برملا کنه و قبل از اون موسیقی اروم هستش و داره برای گفتن اون راز مقدمه چینی میکنه تا به نقطه ی اوج موسیقی با اون لحظه ی برملا کردن اون راز هماهنگ باشه.یا اگر خودت در ساخت این مستند نقشی نداری این نقد رو به سازنده هاش برسون SmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: akhevi ، vavp ، shia12 ، ساقی ، فدک زهرا ، yamin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]