|
حاضرید قدمی برای خودتون بردارید ؟!!
|
|
۱۶:۵۰, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام شنیدم توی تالار همه نگران خنده حلالید ! پس یا زیاد ناراحتید ! یا زیاد خوشحالید ! این هست که استقبال رفته به اون سمت ! از خدا پنهون نیست از شما چه پنهان ! منم خنده حلال رو دوست داشتم . هر کس می اومد و به خاطر شاد کردنه دله مومنین یچی می نوشت و می رفت ! می دونید که خندانه برادره مومن ، برادرش را .. خیلی ثواب داره ! دیگه دیدیم از اون وضع همه خوشحالند و فقط ما ناراحتیم ! گفتیم نباشیم بهتره ! چقدر فاطمه خانوم فاطمه خانوم !! بدبختی اینکه فاطمه خانوم خودش راهش رو گم کرده ! اما فعلا با خودم قرار داد بستم شما رو بندازم جلو ، پشت شما قایم بشم شاید توی این ماه که خدا همه رو می بخشه جز اشقیا ... منم بخشیده بشم ! اما فاطمه خانوم نیومده خنده حلال براتون باز کنه ها ! حالا بیایید این چند تا موضوع (که ان شالله تایید خواهد شد !! ) همکاری کنید ببینیم می تونیم یه کمی به خودمون کمک کنیم از این حالت دربیایم یا نه ؟! اگه شما هم مثله من نگرانید و واقعا می خواهید توی این ماه مبارک تکونی به خودتون و دیگران بدید بسم الله ... با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد ما رو باری کنید ... 1 ... عملی که فکر می کنی انجام دادی و قبوله ... 2.... وقتم ماله خودمه ! می خوام بسوزونمش! 3... اون نقطه ای که می خواهی یهش برسی کجاست ؟! 4 ... جناب عزرائیل صبر کن !! من می خوام ... 5... قبرستان ... باز هم هست ! ببینیم چقدر فکر می کنید و چقدر کمک تا ادامه بدیم یا نه !! |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته اینم بگم مطمئن باشید چون فاطمه خانم این تاپیکهاروزدن تائید میشه
بی شک هرکس دیگه میزد که کاربر فعال به پائین بود قبول نمیشد ![]() اما بازم ازتون تشکر میکنم بخاطر ایجاد این تاپیکها ان شالله آخر ماه رمضون دست تون پرباشه
|
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به به
فاطمه خانوووووم ![]() تاج سر این قسمتی که گفتید: شنیدم توی تالار همه نگران خنده حلالید ! پس یا زیاد ناراحتید ! یا زیاد خوشحالید ! این هست که استقبال رفته به اون سمت !. . . . خیییییلی درست بود ![]() این چند وقته خیییییییلی ناراحتم جدی میگم و شما تنها کسی بودید که فهمیدید... با تاپیک هاتون همراه هستم...هرچند این چند روزی زیاد نیستم.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)