کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** خطاب به کسانی که جدیدا دارن یه کارایی میکنن تو تالار...
۰:۰۷, ۱۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۰:۲۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

پیشاپیش از تندی لحن عذرخواهی میکنم...

قبلا تاپیکی ایجاد کرده بودم با موضوع:
** اگر انسان جاهل سکوت کند، مردم باهم اختلاف نمیکنند!! (مهم)

این تقریبا ورژن 2 اون تاپیکه.
اما در تاپیک قبلی، بنده اصلا نمیدونستم مصادیق، چه کسانی هستند. ولی ایندفعه دیگه مصادیق معلوم هست چه کسانی هستند...
خودشون میدونن...

واقعا برام سؤاله که:
اصلا جریان چیه؟؟؟
چرا بعضی ها این کارها رو انجام میدن؟؟؟
چه هدفی رو دنبال میکنن؟؟؟
آیا فکر میکنن دارن کار هدف دار و سودمندی برای رشد فکری و معنوی تالار و کاربرانش انجام میدن؟؟؟
آیا واقعا فکر میکنن دارن در جهت رضایت خداوند و امام زمان ارواحنا فداه این کارها رو انجام میدن؟؟؟
ایجاد تشنج در تالار، چه سودی برای اونها و سایر کاربران و مدیران تالار داره جز اینکه تالار رو از مقاصد اصلی خودش جا میندازه و به سمت حاشیه میبره؟؟؟
واقعا این روحیه ای هست که بعضی از کاربران دارن؟؟؟
تا میای یک حدیث یا آیه قرآن مینویسی، مسخرت میکنن که شما همش کتاب حدیث تحویل ما میدین...
مگه غیر از اینه که شخص مسلمان باید مأنوس با قرآن و حدیث باشه و از هر آیه و حدیثی درس بگیره؟؟؟
اون امضایی که میگه حرفه ای اونیه که از لحظه لحظه وقتش استفاده مفید کنه، این استفاده مفیده؟؟؟
الان ماه رمضانه... استفاده مفید تو این ماه چی میتونه باشه؟؟؟
اینهمه تاپیک کارگاه معنوی و ختم قرآن و... مشغولید به گیردادن به هم؟؟؟
چقدر خوب میشه هروقت که وارد تالار میشیم، با هدف مشخصی که پشتش رضایت خداوند متعال و امام زمان ارواحنا فداه هست، وارد شیم و پست بزنیم ...
و خدا شاهده که از این کارهایی که داره صورت میگیره، چقدر فشار به بعضی ها وارد میشه...

و در نهایت، این روایت هم تقدیم شما:

وَ قَالَ النَّبِيُّ ص مَنْ آذَى مُؤْمِناً وَ لَوْ بِشَطْرِ كَلِمَةٍ جَاءَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ مَكْتُوباً بَيْنَ عَيْنَيْهِ آيِسٌ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ وَ كَانَ كَمَنْ هَدَمَ الْكَعْبَةَ وَ الْبَيْتَ الْمُقَدَّسَ وَ قَتَلَ عَشَرَة

پيغمبر اكرم صلّى اللَّه عليه و آله فرمودند: كسى كه مؤمنى را اذيّت كند و لو بواسطه بخش کوچکی از یک كلمه، روز قيامت بيايد در حالى كه بين دو چشم او نوشته شده كه او مأيوس از رحمت خدا است و مانند كسى است كه خانه كعبه و بيت المقدس را خراب كرده است و ده هزار از ملائكه را كشته است.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Arash.j ، فدايي ولايت ، SAViOR ، Mohammad Trust ، help me ، fatemeh ، انتصـار ، یاســین ، ali0077 ، مرهم ، rezamohammadi ، MohammadSadra ، Eve ، دل خسته ، عبدالرحمن ، میلاد.م ، soora ، Bahar ، سیمرغ ، azade ، m.hossein ، Agha sayyed ، سید ابراهیم ، sabrina ، صبا ، 1fabeg ، لبخند خدا ، mahdy30na ، fiftynine ، یوسف יוסף ، farzad313 ، Admirer ، Mahdy2021 ، فانوس *7* ، حضرت عشق ، جویای حقیقت ، ترنم ، Justice Bringer ، حسن عزتي ، ELENOR ، ماحی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۱, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31

با سلام .

متاسفانه با اینکه خودم با این سبک مدیریتی بعضی از ناظرین مشکل دارم باید ازشون دفاع کنم , قرار نیست ناظر بخش خنده ی حلال و اندراحوالات بشن سیبل انتقادات و به قول هابز : انسان , گرگ انسان بشند .
میدونید مشکل چیه ؟
اگه این بخش رو بدن دست خود بیداری اندیشه که یکی از خوش اخلاق ترین کاربرهای تالاره و همیشه با سعه ی صدر میشینه جواب میده باز هم منتقد خواهد داشت , چرا ؟؟؟

چون قبلا ناظری به اسم خانم راستین هم توی این بخش فعالیت میکرده و سر همین حرفها ول کرده رفته ... این ناظرینی که به اسم حمایت از همدیگه دم به دقیقه میان تاپیک میزنن و پشت احادیث خودشون رو قایم میکنن که فلانی جاهل است و فلانی اومده اهداف مقدس ما رو نشانه رفته کجا هستند وقتی توی تاپیک ها داره یه بحث مذهبی و اعتقادی شکل میگیره ؟؟؟

خیلی شیک و تمیز به جای جواب دادن میگن اینها در راستای سیاست های تالار نیست و حذف میکنن Wink

مشکل این تالار این نیست که دو تا کاربر میان با همدیگه شوخی میکنن و میرن و اهداف مقدس تالار زیره سوال میره , مشکل اینه که این گروه قرمز و آبی و سبزهای تالار یادشون رفته برای چی ناظر شدن ...یادشون رفته باید بیان توی تاپیک ها شرکت کنن و با کاربرها رفیق باشن فقط مثه خدایان کوه المپ خودشون رو در دسترس قرار نمیدن و گاها میان چهارتا پست حذف میکنن که بله ما هم هستیم Smile

اقا مجید املشی همین الان از ناظرین تاپیکی رو واست لینک کنم که برای اعمال قدرت توی بخش خودش زده شده به جای اینکه توی بخش مربوطه زده شده باشه ؟ اون وقت شما میگین این مشکل از کاربرهاست .

میلاد عزیز تاپیک زده که هدف شما از اومدن به تالار چیه ؟ من اینو از تیم نظارت میپرسم ؟ برای چی قبول کردین ناظر باشین ؟ اینکه بحث های خوبتون رو توی تالار بنویسین یا اینکه از ابزار مدیریتی استفاده کنید ؟ توی تالارهای دیگه معمولا فعال ترین کاربرها رو به عنوان مدیر انتخاب میکنن اینجا نمیدونم با چه معیاری شما ناظر هستین ؟؟؟

بله کار دارین , دانشگاه دارین , زندگی دارین ...ولی قرار نیست تحلیل های در حد phd ارائه بدین , یه پست معمولی توی تاپیک کاربرها بزنین , یه تشکر ساده .

اون موقعی که اقا جلال امثال منو جاهل خطاب میکردی واسه یه بحث ساده , اینقدری وظیفه خودت میدونستی که بیای و توی بحث ها شرکت کنی ؟ بله خارج از گود نشستن و دلسوزی کردن خیلی کار جالبیه ولی اصلا جواب نمیده , توی یکی از بخش های این تالار هر کی میره نظر میده میگن : تو نمیفهمی ! فقط ما هستیم که میفهمیم و الان هر چی تاپیک میزنن توش همون سه چهار نفر میشینن با همدیگه بحث میکنن و بقیه رو انداختن بیرون , بخش خصوصی ! علتش چیه ؟

شما پاتو انداختی روی اون یکی پات و تاپیک میزنی و پشت اسم ائمه قایم میشی و منو جاهل میدونی چون دارم در غیاب کل تیم نظارت بحث میکنم , تیمی که کارش فقط قفل کردن و حذف کردنه .

من روزی که توی این تالار عضو شدم برای این بود که دیدم اینجا دارن راجع به اندیشه صحبت میکنن , به دنبال پویایی هستن و گرنه کلی تالار مذهبی وجود داره ! منتهی بعد از یه مدت اندیشه جای خودش رو به کپی پیست احادیث داد و سیر عرفانی و ... و گفتن اندیشیدن خطاست ! سندش هم تعداد تاپیک هایی که خود کاربرها با اندیشه ی خودشون میزنن و میزان استقبالش با تاپیک هایی که کپی پیستی هستن و همش هم تقصیر تیم نظارته , ناظر میشناسم که کارش الان فقط کپی پیست از بعضی از سایت های خاصه و خیلی وقته یه جمله هم از خودش ننوشته .

بگذریم , کاربران عزیز بدونید که قرار نیست شخص خاصی رو سیبل انتقادات کنیم ...توی این قضیه شخص خاصی مقصر نیست کل تیم نظارت به خاطر سکوتش توی بخش های دیگه مقصره ... مطمئن باشین اگه هر کدوم از شما بره توی اون بخش نظارت کنه همین برخورد رو باهاش میکنن تا زمانی که بیداری اندیشه ماهیتش اندیشه نیست و مهم ترین تاپیکش شده خنده ی حلال و اندراحوالات , ناظرین گرامی بسم الله میتونید جایی برای اندیشه فراهم کنید؟ اندیشه ای که با کاربرها رفیق باشین ؟؟؟ نه کلاس دانشگاهی .

اگه حوصله تون نمیگیره کماکان میتونید از ابزار های مدیریتی به نحو احسن استفاده کنید . انتقاد دوستانه بود . Smile

موفق باشین Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، ضحی ، رضوانه ، السا ، اسکای ، هادی... ، Arash.j ، صبا ، مجید املشی ، mahdy30na ، Ali#59 ، ذره بین ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، ساجد ، علمدار133 ، اولولالباب ، میثاق ، Mitsonary
۱۷:۵۷, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله

به نظر من الان تمام این درگیریا واسه اینه که ما فک میکنیم بقیه هم مسل ما هستن
ماهم از همه بهتر

اصن فقط منم که درست میگم

به نظرم سعهی صدر چیزیه که گم شده
پست مخالفو حذف کنی درست نیس

باید بهش جواب بدی
به نظرم کسی که مدیر یا ناظر میشه باید اقلا توانایی جواب به این شبهات داشته باشه

که فک کنم گاهی اوقات نداره و این یعنی مشکل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، مجید املشی ، حضرت عشق ، علمدار133
۱۸:۳۵, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
فقط دلم از این میسوزه ک اینجور تاپیک ها نه مشکلی دارن، نه ایرادی بهشون هست، نه حکم دور همی رو داره، نه .....

ی سری از افراد هم ک تشکر زدن، جالبه برام ربطشون رو با این اعتراضات !

اگه واقعا تا این حد باعث شدم ک تالار از اهداف خودش جا بمونه،
همینجا، رسما، از همه دوستان و عزیزان معذرت می خوام ....
توهین هایی هم شد ک نمیدونم واقعا باید چی بگم!
فقط می تونم بگم ضحی جان و دوستان، مچکریم Big GrinDodgy

ما ک از قرار معلوم شدیم مصداق " مغضوب علیهم و ضالیــــــن " ...
مشکلی نیست، فقط گاهی هم بد نیست یکم از اون جمود خودمون خارج بشیم و واقع بین باشیم!
اگه داریم ی جوالدوز ب بقیه میزنیم ( ب حق یا ناحقش رو نمیدونم! )، ی سوزن هم ب خودمون بزنیم ....

اونقدر ناراحتم ک دیگه نمیدونم چی باید بگم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، اسکای ، مجید املشی ، Eve ، علمدار133
۱۸:۵۶, ۱۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۹:۱۸ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #34
آواتار
ارجاعتون میدم به پست آخر این صفحه

چیزی که من تو این تاپیک گفتم این بود

من هم همینجا عذر خواهی کردم

منظورم رو بد رسوندم

تو این تاپیک منم تشکر زدم زیر بعضی پستا
اتفاقا قصد داشتم اگه رضوانه جان ادامه داد اشاره کنم منظورم همه پستا نیست اما میسر نشد

منظور من همه پستا نیست

من فقط داشتم میگفتم گاهی بعضی تاپیکا تبدیل میشه به چت روم

ضمنا اون اعتبارم بردار عزیز(حیف تالار لبخند تلخ نداره)

همینSad

ضمنا اون تاپیکی که گفتی من فقط سر زدم
یادم نمیاد پیگیرش شده باشم
وقتشو ندارم راستش
اصلا از محتواش خبری ندارم

میشه خیلی چیزا رو بهتر گفت...[تصویر: blush.png]

کاش خودم رعایتش میکردمCrying

تازه با آدرسی که دادید منطور رضوانه خانم از اینو فهمیم

نقل قول:چرا اگر همین صحبت های طنز رو متاهلین تالار داشته باشن...که تا حالا بارها توی تاپیک ها دیدیم...لودگی نیست...نوبت مجردا که شد لودگیه؟

باور کنید موقع نگارش منظور من فرد خاصی نبود
کلی گفتم بحثای بیخود رو
۱۹:۳۰, ۱۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #35
آواتار
آقا چرا حذف می کنید اخه چیزی که من نوشته بودم واقیت بود..................................
۱۹:۴۶, ۱۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۹:۴۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #36

فقط یک جمله میگم:

همه به خودمون نگاه کنیم.
ما بعضی مواقع که به خودمون نگاه کرده‌ایم... معمولاً چیز جالب و قابل دفاعی ندیده‌ایم... SadSadSad
نمیدونم بعضی گرامیان چطور روی خودشون حساب میکنن که وقتی از یک چیزی فریاد یک نفر به هوا میره، حتی شک هم نمیکنن که شاید غلط باشه و یکم دقیقتر بهش نگاه کنن.

ببخشید اگر جسارت هست از بنده.
اما خودتون لطفاً بعضی مواقع به اونچه که در نظرتون خوب و دوست‌داشتنی میاد جسارت کنید!

سوره بقره، آیه 216: وَ عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَ عَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَّكُمْ
و چه بسا چیزی رو خوش نداشته باشید و برای شما خیری باشد و چه بسا چیزی رو خوش داشته باشید و برای شما شرّی باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، amirhq21 ، ذره بین ، ضحی ، شیدا ، مجید املشی ، السا
۲۰:۰۵, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار

به نام خداوند مهربان و هدایتگر

سلام،
-------------------- بد نیست بدانیم
درصد هوشی بالا خصیصه بارز افراد شوخ‌طبعه {منبع} و این یعنی توی تالار یه عالمه هوش هست که میشه ازش بهره برد.Smile

اطرافیانی که از اخلاق زننده افرادی که همه چیز را به شوخی می‌گیرند ناراحت می‌شوند باید از راهی آن‌ها را متوجه زیاده‌روی‌شان بکنند تا کار به وضعیت بدی در راستای رابطه افراد ایجاد نشودDodgy.{همان}

------------------ ریشه یابی
وقتی شوخی ها و دورهمی های بچه های تالار عوض این که یه چاشنی باشه واسه مباحث ثقیل الحضم ، توی چند تا تاپیکِ به خصوص متمرکز بشه ، وقتی نرخ مطالعه به صفر میل کنه و لهو و لعب جای اونو بگیره و تاپیک های خنده وقت کاربرا رو به خودش اختصاص بده، اونوقت تاپیکای ارزشمند دیگه به دلیل نبود نفر ساعت انرژی کافی فعالیتشون کم میشه و محیطشون خشک و جدی تر میشه و ان ها هم تبدیل میشه به دور همی چند تا کاربر خاص (غالبا مدیر و ناظرای همون بخش) و دافعه ایجاد میکنه و مرز دودستگی ها پررنگتر میشه.
----------------- برگردیم عقب
بپذیریم هر کار بری یه زمانی تازه وارد و ناشی بوده،
اکثر تازه واردین مثل این حقیر علت ثبت نامشون در تالار "عدم انتخاب گزینه" هست و بنده این طور نتیجه میگیرم که طرف جذب شده یعنی یه جورایی دلی هست دیگه شاید خودش هم خوب نتونه بیان کنه که چرا اومده توی تالار .

از طرف دیگه کاربرایی که بعد از مدتی وقتشون رو به لهو و لعب توی تاپیکای کم محتوا گذروندن، احساس رضایت کافی بهشون دست نمیده و جواب سوالای ذهنی خودشون رو نمیگیرن، در نتیجه حوصله سر زدن به تاپیک های جدی و معرفتی رو هم از دست میدن.

یکهی از دم دست ترین راه کار برای این عزیزان چیه؟؟ بله درسته تاپیک های معرفت شناختی و سطح بالا بزنن در حالی که از نظر سطح مطالعاتی ممکنه واقعا در اون سطح نباشن که چالشهای این نوع تاپیک رو هموار کنن، اون وقته که تاپیک به قهقرا میره و مدیرا و ناظرا دست به کار میشن ، اول چند تا پست میگذارن که با موضع گیری کاربرای حاظر مواجه میشه. بعد دست میبرن به ابزار مدیریتی و تاپیک روقفل میکنن اینجاست که کاربرا هم آتیشی میشن و دعوای زرگری راه میندازن .
------------------ دقت در پاک کردن پست
وقتی ناظری بدون این که توضیح کافی بده پست کاربری رو پاک میکنه ناخواسته یک مخالفت بالقوه در اون فرد ایجاد میکنه. این مخالفت ممکنه بسته به شخصیت اون کاربر با چند نمود بروز پیدا کنه
1-انزوا و گوشه گیر شدن
2-جنجال و سر و صدا
3-ترک تالار و فرار از موقعیت جدال
4-موضع گیری و یار گیری از میان افراد همدرد

5-...Confused
انصاف بدید اگه همه کاربرا اعم از مدیر و ناظر و کابر عادی در کنار هم گفتگو میکردن و ضمن احترام به نظرات یکدیگر ، با راهنمایی های بزرگان و استلال و آیه و حدیث و عقل و احساس مشکلات جامعه و مردم رو تحلیل میکردن در نهایت چه کسی از این ما جرا نفع میبره؟ همه نفع میبرند علی الخصوص کاربرای جدید. همه حتی شما.
پ.ن:با هم مهربان باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ذره بین ، ضحی ، شیدا ، السا ، درست پسند ، مجید املشی ، Ali#59
۲۰:۱۶, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
عزیزان!
لطفا گیس همدیگه رو ول کنین.
اگه خیلی جدیه من دو تا قمه زیر تختم هست بیارم بدم بهتون.
من یه قانونی دارم اونم اینه:
مهمان باید قوانین خانه میزبان رو رعایت کنه
اگه کسی فکر می کنه تو این تالار جناح مورد علاقه اش ضعیفه
یا بازیگر مورد علاقه اش با رای بزرگان تخریب شده.
یا مثلا در مورد خواننده.
من خودم از یزدانی و کار هاش خیلی خوشم می یاد اما چون بزرگان خوش ندارن. من هم مطرحش نمی کنم. چون معتقدم. این تالار بیشتر از اینکه مخالف عقاید من باشه. موافق عقایدم هست. پس به همون موافقاش راضیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، فدايي ولايت ، مجید املشی ، حوریه سادات
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا