کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 ... جناب عزرائیل صبر کن !! من می خوام ...
۱۶:۴۵, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام

میگن وقتی ملک الموت به سراغه آدمها میاد ... بیشتر آدمها میگن صبر کن !
صبر کن تا ...

الان من ملک الموتم !
چی کار توی دنیا می خواهی انجام بدی و بعد بمیری ؟!
گرچه ملک الموت فرصت نمیده اما ... من بهت فرصت می دم بگو !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، help me ، یاســین ، مصباح ، عبدالرحمن ، شیدا ، Farzaneh ، انتصـار ، fatemeh ، Mohammad Trust ، حسن عزتي ، mu.DANGER ، علمدار133 ، aboutorab ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، السا ، مجنون العباس ، soora ، ISOD ، حوریه سادات ، sabrina ، مرضیه.م ، جویای حقیقت ، فدک زهرا ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۴۰, ۱۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۱۹:۵۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۴۵)فاطمه خانم نوشته است:  
[تصویر: Besmella.png]
سلام

میگن وقتی ملک الموت به سراغه آدمها میاد ... بیشتر آدمها میگن صبر کن !
صبر کن تا ...

الان من ملک الموتم !

علیک السلام
من که ملک الموت رو نمی بخشم اگه بخواد یهو جونم بگیره . باید اول یه کاری برام بکنه بعد .
چرا؟
چون عمری ازش خواستم بیاد به این زندگی ذلت بارم که سرتاسر از گناه و نافرمانی و سرباری برای پدر مهربانم بود خاتمه بده نیومد - حالا که نیومد اجازه نمیدم(راضی نیستم) یهو بیاد تا کاری برام نکرده .بهتر بگم پیش بابامون علی علیه السلام ازش گله می کنم ) چون من که دیگه کاری ازم بر نمیاد اگه میومد که تاحالا کرده بودم - تنها عملی که میتونم بکنم اون لحظه توبه و گفتن شهادتین مخصوصاً شهادت ثالثه رو تا کور بشن هر کی نمی تونه بگه ( اشهد ان علی ولی الله )
اما کارم چیه ؟
بره از خود خدا بخواد تا منو ببخشه و پدرمهربانم رو از من راضی کنه
و اما شما فاطمه خانوم خواهر گرامی ، فرصت دادی - یا علی ع
من که دستم کوتاه و خرما بر نخیل /
تو ایام و مناسبت های خوبی قرار داریم ، میشه برام دعا کنی و از خدا بخوای منو ببخشه و از پدر مهربان بخوای برام استغفار کنه ؟
بعدش منم قول میدم برای پدر غریب و مظلوم جانم رو بدم
الان هم هر چی قول بدم همش لاف و حرف
ولی وقتی آدم شدم حرفم حرف و قولم قول

سلامت باشید
یا علی علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، فاطمه خانم ، soora ، ISOD ، حوریه سادات ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، یاوران مهدی ، شهیدطیبه واعظی
۲۳:۴۲, ۱۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۱۸:۲۳ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا
من به ملک الموت میگم اگه لیاقتشودارم بوی حضرت مهدی رواستشمام کنم
یه نفرو هم خیلی دوست دارم لحظه ی مرگم ببینم که شخصیه
ازش میخوام اگردرشرایط فعلی دراین سن وسال عمرموگرفتحالا که داره عمرمنومیگیره الباقی عمروجوانی منوبزاره روعمرپدرومادرم..............
بوی حضرت مهدی رواستشمام کردم
دیدن چهره ی مادرم واون فردموردنظرم دیگه کاری برای انجام ندارم .........وباملک الموت میرم..........

صلوات

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، soora ، ISOD ، حوریه سادات ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی
۶:۰۳, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
هر روز به خدا میگم میشه عزرائیل دنبالم نیاد و جونم و نگیره تا امام زمانم و ببینم بهش بگم خیلی دوستون دارم ، بگم ببخشید دختر خوبی نبودم و ناراحتتون کردم....

کاش میشد در کنار امامم بمیرم تا شاید جبران خطاهام بشه و این بار امامم رو خوشحال کنم نه ناراحت...
میترسم عزرائیل بیاد سراغم بمیرم و امام زمانم و نیبینم این شده برای من یه کابوس...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، ISOD ، حوریه سادات ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی
۷:۳۶, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:الان من ملک الموتم !

تو وایبر و گروه هایی که دارم و تو فیس بوکم و توییترم پیام میزارم که حلالم کنید. اگر هم حلال نکنید منم حلال نمیکنم.چشم در مقابل چشم Smile.

بعد میرم طرحی که الان دستمه و واسه آب این مملکت که رو به خشکی قطعیه !، به یکی میسپرم راه منو ادامه بده.چون ریزه کاری ها شو به کسی نگفتم .

بعد هم میرم بغل مادر و کنار پدرم ، بهشون میگم دوسشون دارم و داشتم و زیاد بی تابی نکنن . بعد هم با جنال عزراییل میریم اون دنیا ببینیم چه خبره . جهنم چه شکلیه . اصلا آتیش داره نداره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، soora ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی
۹:۱۸, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/تیر/۹۳ ۲۳:۴۲)مجنون العباس نوشته است:  به نام خدا
من به ملک الموت میگم اگه لیلقتشودارم بوی حضرت مهدی رواستشمام کنم

(۱۵/تیر/۹۳ ۶:۰۳)soora نوشته است:  هر روز به خدا میگم میشه عزرائیل دنبالم نیاد و جونم و نگیره تا امام زمانم و ببینم بهش بگم خیلی دوستون دارم ، بگم ببخشید دختر خوبی نبودم و ناراحتتون کردم....

کاش میشد در کنار امامم بمیرم تا شاید جبران خطاهام بشه و این بار امامم رو خوشحال کنم نه ناراحت...

میترسم عزرائیل بیاد سراغم بمیرم و امام زمانم و نیبینم این شده برای من یه کابوس...

امام صادق (علیه السلام) در اين باره فرموده اند: «هر بنده خدايي که سوره اسراء را در شب هاي جمعه تلاوت نمايد، در زمان زنده بودنش حضرت قائم عليه السلام را درک خواهد کرد و از اصحاب او خواهد بود»

ثواب الاعمال، ص107

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، soora ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی
۱۰:۵۵, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
بستگی داره به خود جناب عزرائیل..!!Smile
اگه دیدم داره دوستانه رفتار میکنه بهش میگم من فرصت نمیخوام..زود ببرم به جایی که همیشه شوقش رو داشتم..Angel
اگرم نه،دیدم اوضاع ناجوره..فقط یه سوال ازش میپرسم..جهنمی که میخوای منو ببری خدام هست؟!..اگه هست حرفی ندارم..بزن بریم..و بعد هم احتمالا بابام رو -حسین(ع ) - صدا کنم که فقط بیاد و بگه گل نرگسم ازم راضی هست یا نه..اگه نیست....... نمیدونم.....دعام کنید....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، soora ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی
۱۳:۳۹, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
اسپم
دوستان این صفحه ، اکثرشون میخوان با جناب ملک الموت تبانی کنن؟اخه همکار من ایشون که از کسی نه اجازه میگیره نه با کسی خورده حسابی/
حکایت این شده که
در زمان حکومت حضرت سلیمان (علیه السلام) مردی ساده اندش در حالی که بسیار ترسیده بود و چهره اش زرد و لبهایش کبود شده بود، به سرای سلیمان وارد شد و با گریه و لابه گفت:«ای سلیمان! به من پناه بده»
سلیمان فرمود:«چه شده؟»
عرض کرد:«عزرائیل با خشم به من نگاه کرد، وحشت زده شدم و از شما می خواهم با باد مرا به هند ببری تا از بند عزرائیل رهایی یابم.»
سلیمان که بسیار دلسوز بود به تقاضای او پاسخ داد.روز بعد سلیمان، عزرائیل را دید و گفت:«چرا به این بینوا با دیده ی خشم آلود نگاه کردی که از وطن آواره و بی خانمان شد؟»
عزرائیل گفت:«خداوند فرموده بود که من جان او را در هندوستان قبض کنم و چون او را در اینجا دیدم، از این رو حیران شدم. اماّ؛
چون به امر حق به هندستان شدم؛ دیدمش آنجا و جانش بِستُدم!
منبع: دیوان مثنوی، دفتر 1، ص 28؛ به نقل از قصه های قرآن،
383 - 384
مستور

حالا دیگه به این فکر باشین هر لحظه کاراتونو انجام بدین ( وصیت فراموش نشه - اگه دارایی داری و دینی داری حتما وصیت کن )
مثل بندگانی نباشین که تو زمان زنده بودن دارایشون رو تقسیم نکردن بعد مرگشون دیگه اولاد صالحشون به جون هم افتادن.
Blush
توصیه میکنم اول وصیت نامه هم بنویسن هاردتونو ندید فرمت کننBig Grin

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، ISOD ، شهیدطیبه واعظی
۱۴:۱۰, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
فقط از کسایی که احساس میکنم به گردنم حقی دارن حلالیت میطلبم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ISOD ، یاوران مهدی ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات
۱۸:۳۹, ۱۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۱۸:۴۰ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #10
آواتار
جای همه ی دوستان خالی!!!! زلزله های پی در پی توی شهرمون میاد و هر لحظه احساس میکنم جناب عزرائیل در کمینم نشسته استSad
جالب اینجاس هر چی زلزله بزرگ میاد همشون دم صبح هستن و بیشترم قبله اذان صبح (هر چند که الان به نفعمون شده چون به خاطره سحری هم که شده بیداریم و میتونیم فرار کنیمSmile )

...........................................

در جواب سوال فاطمه خانم که گفتن

کارهای زیادی دارم اول حلالیت گرفتن از همه دوستان و آشنایان (مدیدنید اگه فکر میکنید غیبتشونو کردم )
دوم یه عالمه نماز و روزه قضا برگردنمه اجالتا نماز روزه های دوره ابتدایی و راهنمایی و بعضا دبیرستان و نماز صبح های حال حاضر Sad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوم مقداری اندکی دین مالی به ارزش حدودا 50 هزار به خواهر و برادر و صدقه و این چیزا !!!!!!
اگه جناب عزرائیل بهم وقت بده این روزای آخرم صرف نماز و عبادت و توبه و استغفار

فقط!!! فقط آرزو دارم ، یعنی از خدا میخوام که زیارت ائمه رو نصیب خودم و خانوادم بکنه

مامور قبض روح خدا دور ما نگرد
ما کربــــــلا ندیده به تو جان نمیدهیم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، حوریه سادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]