|
خلاصه ی نوشتاری جلسات کلبه کرامت
|
|
۱۶:۱۸, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۱۶:۲۰ توسط علوم استراتژیک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم خدای را شاکرم که توفیق داد بعد از مدت ها بالاخره این کار رو شروع کنم و به همت شما دوستات این کار رو ادامه بدیم . همیشه این نکته برای من مسئله بود که خیلی ها شاید به خاطر این که کلاس ها طولانی هستن شاید همت نکنند کلاس ها رو ببینن. بر همین اساس تصمیم گرفتم خلاصه ای از کلاس های کلبه کرامت رو ذره ذره منتشر کنم تا شاید به این واسطه دوستان علاقه مند شدند، که قسمت مربوطه رو ببینند. در این خلاصه ها صرفا نکات کلیدی مطرح می شود.
جلسه اول کلبه کرامت - درآمدی بر سیاست گذاری، تصمیم سازی و چاره سازی . 05/11/1385 ![]() - مدیران ما بنّاهایی اند که بدون طرح دیوار می کشند. - 3 نکته اهمیت دارد : 1- چگونگی تبیین دکترین 2- چگونه از دکترین ها استراتژی تهیه کنیم 3- چگونه استراتژی رو تبدیل به طرح کنیم - عموما خانوم ها حوصله کار ستادی شون بیشتره - اساس نظام طرح ریزی در این جا توجه به ذاتیات هر پدیده است. نقطه کانونی در انسان فطرت است برایطرح ریزی برای انسان باید از فطرت استفاده کرد. - بد حجابی و بی حجابی چگونه به وجود می آید ؟ وقتی فرد شیوه زندگی غربی رو پذیرفت آرام آرام به سمت الگو های غربی میره و اون رو در جامعه نشون میده . بنابراین بد حجابی عارضه است و نه علت. ریشه ی بد حجابی در پذیرفتن سبک زندگی غربی است. - در طرح ریزی مدل جامعه هم باید فرد ( زن و مرد ) را دید و هم خانواده - دکترین ملی زندگی نهایت و اساس نیاز وجودی کشور است. از خانواده مهم تر، " زندگی " است . - مدیر چون فرصت تفکر ندارد مانند کارگر ساختمانی است که دیوار را می چیند. بنابراین فردی مانند رئیس جمهور باید به تعداد حوزه های تخصصی مشاور و طراح استراتژیک داشته باشد که برای او تصمیم سازی کنند. - مثلا در American Enterprise Institute طرح اعزام 21 هزار نیروی جدید امریکایی به عراق را یک سرهنگ بازنشسته به جرج دبلیو بوش داد و بوش این رو به عنوان طرح اجرا کرد. - ترمینولوژی -> مفهوم سازی - سیاست : واژه ای عربی که معادل فارسی نداره. Politic معادل سیاست نیست. - سیاست به بیان غزالی : حسن تصمیم و اجرای تصمیم به بهترین شکل - تصمیم -> معادل فارسی نداره. یعنی نزدیک شدن به پدیده و شکل گیری از آن. مثلا تصمیم شدن از آتش یعنی نزدیک شدن به آتش و بهره بردن از آن ( اگر از آن تاثیر نپذیریم در واقع تقرب به عامل است نه تصمیم چرا که در تصمیم باید تاثیر هم گذاشته شود ). تصمیم یعنی باور به وجود یک کار. مثلا من تصمیم میگیرم از اینجا برم، هنوز نرفتم اما باور دارم که میخوام برم؛ بنابراین من تصمیم رفتن دارم . - بنابراین تصمیم سازی یعنی ---> ساختن باور ها - وقتی کسی تصمیم می شود که عملی را انجام دهد، تسلیم یک پدیده می شود. - بنابراین در ذهن دو الگو مطرح می شود : 1- تصمیم 2- تدبیر - زیر شاخه های تصمیم : 1- حسن تبیین / تشخیص 2- حسن تفهیم 3- حسن تصمیم ( برای تصمیم شدن باید اول تشخیص داد یعد پدیده را فهمید و بعد تصمیم ساخت) - زیر شاخه های تدبیر : 1- حسن تنظیم 2- حسن تعلیم 3- حسن تکریم. در تلقی قرآنی تدبیر معطوف به آینده است . یکی از دوستان در انجمن anti666.ir این حرکت شروع کرده من مطالب به همون شکل اینجا قرار میدم دوستان مشتاق میتونن شروع کنن کمک کنن مطالب تقسیم کنیم |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جلسه دوم کلبه کرامت - درآمدی بر مبانی دکترینولوژی- 1385/11/05
- از زندگی امام حسین علیه السلام، ما فقط 3 ماه آخر عمرشون رو می دونیم. - چرا امام حسین به عاشورا رسید ؟ چون 50 سال کار کرد. - ما 3 ماه آخر زندگی امام حسین رو میگیریم اجرا قبل از اون رو تصمیم و تدبیر فرض در نظر می گیریم. - حسین شناسی حسین دوره ی اجرا ( محرم) نیست. حسین دوره یب تصمیم و تدبیر است. - تحمل تیر و ترکش خیلی راحته، اما این صبره که آدم رو پیر می کنه. - لذا این عذاداری ها نباید (صرفا ) به خاطر این باشه که امام حسین ترکش خورد بلکه باید به خاطر این باشه که یک نفر چطور خودش رو ساخت تا به این مرحله از اجرا برسه و ما نشناختیم و درس نگرفتیم. - در حوزه جهاد هم همه اون قسمت جنگش رو دنبال می کنند، کسی خودسازی و نمی بینه و تمرین نمی کنه. - هستی شناسی تصمیم و تدبیر از باور تا اجرا، یک سیری داره که به دو کلمه تبیین میشه؛ حقیقت و واقعیت. - فلسفه دغدغه تبیین عقلانی پدیده هاست نه حقیقت. - کسی که به ذات یک پدیده توجه نکنه در اجرا ناکام خواهد بود. - خروجی فلسفه در هر گرایشی می شود دکترین. - علمای پیشین ما دچار یک اشتباه وحشتناک شدن که باید اون رو حل کنیم . این که واژه های مقدس قرآنی رو، رو به روی واژه های کوچک یونانی گذاشتن و حکمت رو، رو به روی فلسفه قرار دادن. - برای حل این مشکل چاره ای نداریم جز این که واژه های خاص یونانی ، عربی رو با شان خودشون بشناسیم . - فلسفه اکتسابی است و حکمت انتسابی ( حکمت از جانب خدا داده می شود) است . - معادل دکترین در فلسفه در قید شیعی می شود، قاعده فقهی. |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر بابت زحمتی که میکشید فقط یه سوال ؟
مگر استاد عباسی نفرمودن انتشار مطالب جلسات کلبه کرامت غیر از فایل تصویری با کیفیت مناسب رو نمی پسندن ؟ |
|||
|
۲:۳۷, ۱۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۲:۳۸ توسط علوم استراتژیک.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: مگر استاد عباسی نفرمودن انتشار مطالب جلسات کلبه کرامت غیر از فایل تصویری با کیفیت مناسب رو نمی پسندن ؟ الان با وجود تخیر فراوان و مشکلات که سایت کلبه کرامت داره و وضعیت سرعت اینترنت چطوری باید دریافت کرد ؟! خود شما اولین چی شد که با این جلسات اشنا شدید؟! خود بنده مطالب از بخش کلاس بود در اینترنت باعث شد ؟ |
|||
|
۲:۴۶, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام . میتونید با اقای مفاخری تماس بگیرید تا جلسات رو به صورت DVD براتون بفرسته , میتونید مستقیما خودتون به اندیشکده برین و جلسات رو تهیه کنید ( بر روی هارد اکسترنال و یا خرید دی وی دی های مجموعه ) میتونید از سایت های مختلفی اون ها رو دانلود کنید . در هر صورت دلیل نمیشه چیزی که خود ایشون میگن : حتما باید کلبه کرامت رو تصویری ببینید و نه از طریق دیگه , خب شما چه اصراری دارین که این جلسات به صورت متن پیاده بشن ؟ خب لینک دانلود جلسه رو بزارین + متن . ------- من متوجه شدم استاد عباسی جلساتی رو تحت عنوان کلبه کرامت برگزار میکنه(لینک دانلودش در اینترنت بود ) , تماس گرفتم و گفتم جلسات رو واسم بفرستین
|
|||
|
۱:۱۵, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۱:۱۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه آقای عباسی بارها اعلام کرده اند که شرعا راضی نیستند ، این تاپیک به زودی حذف خواهد شد اگر صحبتی هست بنده در پیغام خصوصی در خدمتم. پ.ن : میتوانید مطالبی در رابطه با روشهای طرح ریزی استراتژیک در این تاپیک بنویسید بدون آوردن اسم یا اعتباری از آقای دکتر عباسی: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34625.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| غم غفلت(نوشتاری از محمد اصفهانی) | fereydun | 0 | 1,295 |
۱۶/مهر/۹۱ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: kolbe.00001.jpg]](http://dl.neshanestudio.com/kolbe.00001.jpg)