کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام

[b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيله‏ى ازدواج نمى‏يابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بى‏نياز نمايد...."

حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان می‏فرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوت‏ها پرده عقلش را دریده‏اند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108).

عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شراره‏های دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید.
چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلت‏ها نشود و امکان نداردشهوت‏ها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90)
گر تو را با عرشیان است آرزو
طلعت خورشید می‏کن جست و جو
هر که را قرب وصال اندر دل است
گوهر تقواش شمع محفل است
حلقه ما گر به دل می‏پروری
پس چرا رسوایی از حد می‏بری؟

1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که می‏فرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمی‏کنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی می‏کشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست.
2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود.
3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد می‏کاهد.
4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است.
(1.ليسوريس:
اين گياه شيرين در صنعت شيريني‌پزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش مي‌دهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است.
2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذي‌ها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامين‌هاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكل‌هاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن مي‌تواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد.
3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستني‌ها و انواع شكلات‌ها و آدامس‌ها بهره مي‌برند. اما در عين حال كه شكلات‌هاي حاوي اين گياه مي‌تواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسي‌تان تاثير گذاشته و آن را كاهش مي‌دهد.
4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدني‌ها استفاده مي‌شود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدني‌هاي گازدار مي‌دهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است.
5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف مي‌شود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد)
5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد)
6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلم‏ها، مجلات وعکس‏ها در زمره همین عوامل محیطی به شمار می‏روند.
7- کنترل افکار و تخیلات.
در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوت‏رانی پرداخت.
امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) می‏فرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم).
علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aboutorab ، Islam ، fazel ، حوریه سادات ، aaaaa ، قلب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، محمد حسین ، عشقم کربلا ، ساجد ، arman mohseny ، mkashipazha

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #161
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۷)SkyGirl نوشته است:  میدونم جامعه برای پسرای مذهبی خیلی بد شده، یه نگاه به همجنس های خودتون میندازید که همزمان با 4 تا دختر دوست هستن و بی خیال همه چی دارن لذت میبرن از زندگیشون . اما یه پسر مذهبی ، همدمش آسفالت خیابونه که چشمش به نا محرم نیفته . تمام زندگیش هم تحت شعاع قرار میگیره.تهش هم میره خواستگاری میگن سرمایه داری ؟
نگاه نمیکنن که این پسر خودش یه سرمایست تو این دور و زمونه .

بسم الله الرحمن الرحیم
واقعا این حرف چقدر ناراحت کنندست Sad

میدونید مشکل ما اینه که ما راه شاد زیستن رو بلد نیستیم. مسلمانانی هستیم که از اصل شاد زیستن اسلام زیاد نفهمیدیم.
یه پسر که با 50 تا دختر میره شاده !!!!! اون وقت اون یکی که سرش پایینه غمگین Sad

اقای محمد تراس شما ده ترمه شدید یقینا مابقی دوستان شما هم مجرد بودن اما ده ترمه نشدن.
الان باید نتیجه بگیریم چون اونا با دخترای نامحرم بودن و شما نبودید این اتفاق افتاده؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m ، حوریه سادات ، mhvvhm ، السا
۱۴:۰۳, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #162
آواتار
(((مسلمانانی هستیم که از اصل شاد زیستن اسلام زیاد نفهمیدیم.)))

یکی از قشنگترین و بامعنی ترین جملاتی بود که خوندم....

واقعا همینطوره....

من همیشه میترسم که جوونا بگن از اسلام بدشون میاد چون اسلام دین غم و اندوهه

متاسفانه تو این مورد خیلی از افراد مذهبی هم دخالت دارن

یعنی اسلام رو دین سختی و اندوه میدونن.... به عبارتی حلال خدارو حرام میکنند.

با دختری حرف میزدم که انصافا زیبا بود... طفلی ناراحت بود و میگفت که مادرپدرم مجبورم میکنن نقاب بزنمDodgy

خب تقصیره ما چیه؟؟؟ ما حدوحدود حجابو رعایت میکنم.
دیگه باقیش وظیفه ی طرف مقابله که حجب و حیا داشته باشه.

مگه اسلام حدوحدود نداره؟؟؟

واقعا باید چیکار کرده؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، aaaaa ، mhvvhm ، Mitsonary ، السا
۱۴:۴۵, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۸ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #163
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۰۳)fateme-m نوشته است:  مگه اسلام حدوحدود نداره؟؟؟

واقعا باید چیکار کرده؟؟؟

شما تقصیری ندارین عزیزم..
این طرز تفکر غلط جامعه رو نشون میده که به اندازه ای که رو حجاب ما مانور میدن، واسه کنترل نگاه آقایون چیزی گفته نشده!
چقدر ما تو سخنرانی هامون از حجاب خانوما و تاثیرش رو جامعه گفته میشه ولی دریغ از یک حدیث واسه کنترل نگاه؟؟

صد البته که اسلام حد و حدود داره، اینو مطمئن باشین بیشتر از این حدوحدود ازتون نمیخوان، حرف مردم و دیدشون به شما به هیچ عنوان ملاک نیست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m ، mhvvhm
۱۴:۵۶, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #164
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۷)SkyGirl نوشته است:  تموم شد دوره ی بچه های دهه ی چهل که با هم زیر یه سقف 40 متری ،40 سال زندگی میکردن. تموم شد. تموم .

بله تموم شد.
صد حیف که تمام شد.
ولی چرا ؟؟؟
نقل قول:
کاش یکی از اقوام ما بودید. مادربزرگ من،بفهمه یکی از پسرای فامیل زن میخواد.فرداش همه چی رو با خانواده ی پسر حل میکنه و پس فرداش میرن خواستگاری.
ای کاش ما هم از این مادربزرگ ها داشتیم.
یعنی یکی از مادربزرگ هام بین تمام نوه هاش در مورد من همچین تفکری داشت.
می گفت هر وقت زن خواستی بیا به من بگو خودم درستش میکنم هیشکی هم نمیتونه جلومو بگیرهBig Grin
ولی باز هم صد حیف که مادربزرگ عزیزم فوت شدند.
بقیه اعضا خانواده ما که اعتقاد دارن پسر باید تو 30-35 سالگی ازدواج کنه
اگر هم ازدواج نکرد که چه بهتر پولش رو فقط برای خودش خرج میکنه حال زندگی رو میبره
بله متاسفانه دیدگاه بعضی از خانواده ها این شکلی شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mhvvhm
۱۴:۵۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #165

نقل قول:
یه پسر که با 50 تا دختر میره شاده !!!!! اون وقت اون یکی که سرش پایینه غمگین
[تصویر: sad.png]

واقعا فکرکردین بندگی خدا اینقدر آسونه Huh
اون مرحوم بهجت بود که بندگی میکرد و این حرفا رو میزد .
در ضمن اونی که با 50 تا دختر میره چرا شاد نباشه ؟ مگه شادیه کاذبه ؟ قرص توهم زا نیست که... واقعیته ! نمیدونم کجای دنیا از دیدن آسفالت لذت میبرن که پسرها باید ببرن Smile
درست عین این میمونه بگین فلانی هر هفته میره کوه و خیلی شادابه و بعد نسخه ی شما این باشه که منم میرم روزی 200 رکعت نماز میخونم توی مسجد و شادابم .
حد و حدود خودمون رو در دین بشناسیم , میتونیم به عاشقی با خدا طمع داشته باشیم ولی اینکه خودمون رو بنده بدونیم و عاشقی کنیم یکم زیاده رویه Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، حوریه سادات ، mhvvhm ، Mitsonary ، السا
۱۵:۰۰, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۱ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #166
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۷)Reza2035 نوشته است:  نمیدونم کجای دنیا از دیدن آسفالت لذت میبرن که پسرها باید ببرن Smile
درست عین این میمونه بگین فلانی هر هفته میره کوه و خیلی شادابه و بعد نسخه ی شما این باشه که منم میرم روزی 200 رکعت نماز میخونم توی مسجد و شادابم .

من هم خواستم همینو بنویسم ترسیدم.Huh
کاملا با این جملتون موافقم
آخه پسر ها هم آدم اند همه که نمیتونیم مثل "میرداماد" باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۵:۰۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #167
آواتار
به نام خدا

نقل قول:شما تقصیری ندارین عزیزم..
این طرز تفکر غلط جامعه رو نشون میده که به اندازه ای که رو حجاب ما مانور میدن، واسه کنترل نگاه آقایون چیزی گفته نشده!
صد البته که اسلام حد و حدود داره، اینو مطمئن باشین بیشتر از این حدوحدود ازتون نمیخوان، حرف مردم و دیدشون به شما به هیچ عنوان ملاک نیست...

صدالبته که حرف مردم ملاک نیست، اینجا مرجع و فقیه باید حکم بدن نه مردم.
دوستان لطفا از خودشون اجتهاد نکنن!!!!
و اینکه حد و حدود برای شرایط عادی و نرماله
فاطمه خانوم شما بهتره که از دفتر مرجعتون استفتا کنید، تا از من و امثال من.

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mhvvhm ، fateme-m ، السا
۱۵:۱۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #168
آواتار
آقای رضا من نگفتم به به چه کیفی میکنه اون پسری که به اسفالت نگاه میکنه.به به چه منظره زیبایی ...به به...

Sad
حالا از منظر خودم مینویسم.
دخترای جامعه من ما شا الله جز مدرن ترین دحتران کشور هستن.
اگر پسر علاقه به نگاه کردن داره . دختر علاقه به نشون دادن داره.
من هم بر خلاف اکثریت دختران جامعه ام که بسیار بسیار زیبا وارد جامعه میشن با چادر سیاه وارد جامعه میشم.
هیچ کس حق نداره بگه به به چه چادری ... به به چه لباس زیبایی به به چه اندامی ...

حالا از خود شما یک سوال دارم . شما که پسر معتقدی هستی . از دیدن یک دختر محجبه چادری با وقار بیشتر لذت میبری یا یه دختر بی حجاب با موهای افشان سرخ و آبی؟

اگر جوابتون مورد اول نیست حتما بگید .

چرا با دیدن یه دختر محجوب و یک پسر سر به زیر احساس خوشی به انسان دست میده؟
تا حالا فکر کردید ؟؟؟
اون دختر زیر چادر داره از گرما میپزه و اون پسر گردنش ارتروز گرفت از نگاه کردن به پایین اما چرا دیدنشون برای ما خوش آیندتره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، aaaaa ، Reza2035
۱۵:۴۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #169
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)مصباح نوشته است:  به نام خدا

.

سلام
در تایید حرف مصباح عزیز خوندن این ارسال هم مفیده که استفتائات بعضی مراجع در خصوص سوال فاطمه جان هم درش هست.

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، مصباح ، محمدهادی
۱۵:۵۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #170
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)مصباح نوشته است:  به نام خدا
من از خودم اجتهاد کردم الان؟!Huh
فکر نمیکنم جایی از حرفام اشاره ای به دستکش دست کردن یا نکردن ایشون کرده باشم!!!
دین یکیه! قوانینشم یکیه! همین!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، fateme-m
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا