|
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
|
|
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام [b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيلهى ازدواج نمىيابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بىنياز نمايد...."
حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان میفرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوتها پرده عقلش را دریدهاند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108). عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شرارههای دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید. چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلتها نشود و امکان نداردشهوتها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90) گر تو را با عرشیان است آرزو طلعت خورشید میکن جست و جو هر که را قرب وصال اندر دل است گوهر تقواش شمع محفل است حلقه ما گر به دل میپروری پس چرا رسوایی از حد میبری؟ 1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که میفرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمیکنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی میکشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست. 2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود. 3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد میکاهد. 4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است. (1.ليسوريس: اين گياه شيرين در صنعت شيرينيپزي مورد استفاده قرار ميگيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش ميدهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است. 2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذيها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامينهاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكلهاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن ميتواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد. 3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستنيها و انواع شكلاتها و آدامسها بهره ميبرند. اما در عين حال كه شكلاتهاي حاوي اين گياه ميتواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسيتان تاثير گذاشته و آن را كاهش ميدهد. 4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدنيها استفاده ميشود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدنيهاي گازدار ميدهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است. 5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف ميشود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد) 5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد) 6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلمها، مجلات وعکسها در زمره همین عوامل محیطی به شمار میروند. 7- کنترل افکار و تخیلات. در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوترانی پرداخت. امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم). علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت. |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۷)SkyGirl نوشته است: میدونم جامعه برای پسرای مذهبی خیلی بد شده، یه نگاه به همجنس های خودتون میندازید که همزمان با 4 تا دختر دوست هستن و بی خیال همه چی دارن لذت میبرن از زندگیشون . اما یه پسر مذهبی ، همدمش آسفالت خیابونه که چشمش به نا محرم نیفته . تمام زندگیش هم تحت شعاع قرار میگیره.تهش هم میره خواستگاری میگن سرمایه داری ؟ بسم الله الرحمن الرحیم واقعا این حرف چقدر ناراحت کنندست ![]() میدونید مشکل ما اینه که ما راه شاد زیستن رو بلد نیستیم. مسلمانانی هستیم که از اصل شاد زیستن اسلام زیاد نفهمیدیم. یه پسر که با 50 تا دختر میره شاده !!!!! اون وقت اون یکی که سرش پایینه غمگین ![]() اقای محمد تراس شما ده ترمه شدید یقینا مابقی دوستان شما هم مجرد بودن اما ده ترمه نشدن. الان باید نتیجه بگیریم چون اونا با دخترای نامحرم بودن و شما نبودید این اتفاق افتاده؟ |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
(((مسلمانانی هستیم که از اصل شاد زیستن اسلام زیاد نفهمیدیم.)))
یکی از قشنگترین و بامعنی ترین جملاتی بود که خوندم.... واقعا همینطوره.... من همیشه میترسم که جوونا بگن از اسلام بدشون میاد چون اسلام دین غم و اندوهه متاسفانه تو این مورد خیلی از افراد مذهبی هم دخالت دارن یعنی اسلام رو دین سختی و اندوه میدونن.... به عبارتی حلال خدارو حرام میکنند. با دختری حرف میزدم که انصافا زیبا بود... طفلی ناراحت بود و میگفت که مادرپدرم مجبورم میکنن نقاب بزنم ![]() خب تقصیره ما چیه؟؟؟ ما حدوحدود حجابو رعایت میکنم. دیگه باقیش وظیفه ی طرف مقابله که حجب و حیا داشته باشه. مگه اسلام حدوحدود نداره؟؟؟ واقعا باید چیکار کرده؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۸ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۰۳)fateme-m نوشته است: مگه اسلام حدوحدود نداره؟؟؟ شما تقصیری ندارین عزیزم.. این طرز تفکر غلط جامعه رو نشون میده که به اندازه ای که رو حجاب ما مانور میدن، واسه کنترل نگاه آقایون چیزی گفته نشده! چقدر ما تو سخنرانی هامون از حجاب خانوما و تاثیرش رو جامعه گفته میشه ولی دریغ از یک حدیث واسه کنترل نگاه؟؟ صد البته که اسلام حد و حدود داره، اینو مطمئن باشین بیشتر از این حدوحدود ازتون نمیخوان، حرف مردم و دیدشون به شما به هیچ عنوان ملاک نیست... |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۷)SkyGirl نوشته است: تموم شد دوره ی بچه های دهه ی چهل که با هم زیر یه سقف 40 متری ،40 سال زندگی میکردن. تموم شد. تموم . بله تموم شد. صد حیف که تمام شد. ولی چرا ؟؟؟ نقل قول:ای کاش ما هم از این مادربزرگ ها داشتیم. یعنی یکی از مادربزرگ هام بین تمام نوه هاش در مورد من همچین تفکری داشت. می گفت هر وقت زن خواستی بیا به من بگو خودم درستش میکنم هیشکی هم نمیتونه جلومو بگیره ![]() ولی باز هم صد حیف که مادربزرگ عزیزم فوت شدند. بقیه اعضا خانواده ما که اعتقاد دارن پسر باید تو 30-35 سالگی ازدواج کنه اگر هم ازدواج نکرد که چه بهتر پولش رو فقط برای خودش خرج میکنه حال زندگی رو میبره بله متاسفانه دیدگاه بعضی از خانواده ها این شکلی شده |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
نقل قول: واقعا فکرکردین بندگی خدا اینقدر آسونه اون مرحوم بهجت بود که بندگی میکرد و این حرفا رو میزد . در ضمن اونی که با 50 تا دختر میره چرا شاد نباشه ؟ مگه شادیه کاذبه ؟ قرص توهم زا نیست که... واقعیته ! نمیدونم کجای دنیا از دیدن آسفالت لذت میبرن که پسرها باید ببرن ![]() درست عین این میمونه بگین فلانی هر هفته میره کوه و خیلی شادابه و بعد نسخه ی شما این باشه که منم میرم روزی 200 رکعت نماز میخونم توی مسجد و شادابم . حد و حدود خودمون رو در دین بشناسیم , میتونیم به عاشقی با خدا طمع داشته باشیم ولی اینکه خودمون رو بنده بدونیم و عاشقی کنیم یکم زیاده رویه
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۱ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۷)Reza2035 نوشته است: نمیدونم کجای دنیا از دیدن آسفالت لذت میبرن که پسرها باید ببرن من هم خواستم همینو بنویسم ترسیدم. ![]() کاملا با این جملتون موافقم آخه پسر ها هم آدم اند همه که نمیتونیم مثل "میرداماد" باشیم |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:شما تقصیری ندارین عزیزم.. صدالبته که حرف مردم ملاک نیست، اینجا مرجع و فقیه باید حکم بدن نه مردم. دوستان لطفا از خودشون اجتهاد نکنن!!!! و اینکه حد و حدود برای شرایط عادی و نرماله فاطمه خانوم شما بهتره که از دفتر مرجعتون استفتا کنید، تا از من و امثال من. . |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
آقای رضا من نگفتم به به چه کیفی میکنه اون پسری که به اسفالت نگاه میکنه.به به چه منظره زیبایی ...به به...
![]() حالا از منظر خودم مینویسم. دخترای جامعه من ما شا الله جز مدرن ترین دحتران کشور هستن. اگر پسر علاقه به نگاه کردن داره . دختر علاقه به نشون دادن داره. من هم بر خلاف اکثریت دختران جامعه ام که بسیار بسیار زیبا وارد جامعه میشن با چادر سیاه وارد جامعه میشم. هیچ کس حق نداره بگه به به چه چادری ... به به چه لباس زیبایی به به چه اندامی ... حالا از خود شما یک سوال دارم . شما که پسر معتقدی هستی . از دیدن یک دختر محجبه چادری با وقار بیشتر لذت میبری یا یه دختر بی حجاب با موهای افشان سرخ و آبی؟ اگر جوابتون مورد اول نیست حتما بگید . چرا با دیدن یه دختر محجوب و یک پسر سر به زیر احساس خوشی به انسان دست میده؟ تا حالا فکر کردید ؟؟؟ اون دختر زیر چادر داره از گرما میپزه و اون پسر گردنش ارتروز گرفت از نگاه کردن به پایین اما چرا دیدنشون برای ما خوش آیندتره؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)مصباح نوشته است: به نام خدا سلام در تایید حرف مصباح عزیز خوندن این ارسال هم مفیده که استفتائات بعضی مراجع در خصوص سوال فاطمه جان هم درش هست. |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)مصباح نوشته است: به نام خدامن از خودم اجتهاد کردم الان؟! ![]() فکر نمیکنم جایی از حرفام اشاره ای به دستکش دست کردن یا نکردن ایشون کرده باشم!!! دین یکیه! قوانینشم یکیه! همین! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)