|
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
|
|
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام [b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيلهى ازدواج نمىيابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بىنياز نمايد...."
حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان میفرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوتها پرده عقلش را دریدهاند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108). عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شرارههای دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید. چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلتها نشود و امکان نداردشهوتها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90) گر تو را با عرشیان است آرزو طلعت خورشید میکن جست و جو هر که را قرب وصال اندر دل است گوهر تقواش شمع محفل است حلقه ما گر به دل میپروری پس چرا رسوایی از حد میبری؟ 1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که میفرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمیکنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی میکشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست. 2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود. 3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد میکاهد. 4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است. (1.ليسوريس: اين گياه شيرين در صنعت شيرينيپزي مورد استفاده قرار ميگيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش ميدهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است. 2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذيها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامينهاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكلهاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن ميتواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد. 3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستنيها و انواع شكلاتها و آدامسها بهره ميبرند. اما در عين حال كه شكلاتهاي حاوي اين گياه ميتواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسيتان تاثير گذاشته و آن را كاهش ميدهد. 4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدنيها استفاده ميشود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدنيهاي گازدار ميدهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است. 5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف ميشود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد) 5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد) 6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلمها، مجلات وعکسها در زمره همین عوامل محیطی به شمار میروند. 7- کنترل افکار و تخیلات. در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوترانی پرداخت. امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم). علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت. |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
بنده جوابی ندارم به دوستان بدن. همون پست های قبلی منو دوباره بخونید.
در مورد پدر و مادر پرسیدید ، توی پست قبلی جواب داده بودم ! من که جهنم ایم ، ولی خدا شاهده اگه خدا اجر شهید هم بهم بده ، از خیلی ها نمیگذرم. خدا سرشاهده نمیگذرم. مملکت امام زمان ، موندم چطور خجالت نمیکشن به این اسم فکر کنن حتی. خونواده ها خرابن . شما تا هرچی شد میگید فلان نیاز و .... ، هزار بار گفتم مشکل جوان امروز این نیست ، موضوع همونه که تا کی اسفالت خیابون ؟ اشکالی نداره ، گفتم که نمیگذرم. |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() کل جامعه ی زنان اصلا پوشیه بزنن. کل جامعه ی مردان اگه سر بالا باشه، تبر میاد رو گردنشون ![]() ![]() ![]() ![]() (این بخش خوبه )این نیاز جنسی و روحی و این حس مزخرف تنهایی حل میشه ؟ مردا ما رو نبینن و ما هم اونا رو . تنهایی و ارضای غرایز محو میشه؟؟؟؟ سیستم تو مملکت ما ورودی و خروجی هاش مشکل داره.من یه جایی هم نوشتم همه ی ما تو یه سیستم غلط هستیم. چیزی قرار نیست درست بشه. دنبال معجزه نباشیم.با واقعیت ها روبرو بشیم که راحت تر زجر بکشیم ![]() خوب وقتی یه پسر میشناسم که درد و دل های پسرونش رو دوستاش لو میدن و میگن واسش یه دختر پیدا کن که از تنهایی در بیاد و بچه مذهبی هست. این واسه جامعه ی ما بدبختیه .چقدر مگه میتونه تحمل کنه؟ کی گفته بودن با 4 تا دوست دختر ، واسه پسر شادی کاذبه ؟؟؟ خیلی هم داره بهش خوش میگذره ، هر روز هم داره موفق تر میشه . .جوون تر ، اعتماد به نفس عالی .اون پسر مذهبی که میشناسم ، خیلی تو خودش هست .بیشتر از بقیه کار میکنه . مشخصه آرامش نداره.خواستگاری هم رفته بابت مسائل مالی گویا قضیه کنسل شده.به من گفتن رفیقمون حالش خوب نیست. واسش دوست دختر پیدا کن . .*************************** تنهایی دخترونه هم اذیت کنندس.حالا یا اون دختر ، تنهایی موقتیش رو با پسری پر میکنه و وقتی رهاش کرد،میره سراغ یکی دیگه. یا افسرده میشه و گریه میکنه که باید 3 روز جوابای تلفنش رو بدی و بهش مشاوره بدی و تهش بگی ،غصه نخور. از این به بعد از این غلطا نکن . ![]() یا اینکه کنج خونه میشینه به دعا خوندن و ذکر که خدا واسش یه شازده پسر بفرسته.تازه اونم اگه فی*ل*تر مادر شوهر و مادر زن و مهریه و جهیزیه ختم به خیر بشه. شریعتی فکر کنم یه جمله داره
کم کم ،معادمون رو داریم از دست میدیم.! واسه آدمایی که تو این سیستم غلط ، به عقایدشون پایبندن و تمرکزشون رو دارن از دست میدن، فقط داریم روحیه سازی میکنیم که حرکت و تلاشت رو بیشتر کن.خودتو ثابت کن. خانواده بهت اعتماد کنه و قدمی برداشته بشه.آن کس که معاش ندارد،معاد ندارد. چون اگر تو این باتلاق بمونن ، با افسردگی و ناراحتی ،مرگ تدریجی میشه براشون. پسر و دختر نداره .
تنهایی سخته. |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
من نگفتم پوشیه بزنه کسی، اتفاقا من طرفدار حجاب ازاد و اگاهانه هستم!
بقیه حرفاتون صحیح |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مسئله اینجاست این سایت شده محلی برای لفاظی و ایده پراکنی....در مورد ازدواج هیچ کس مرد و زن عمل نیست فقط حرف و حرف و حرف( چه دخترها که معیار ساده زیستی و.... ندارند)نیستن چه پسر ها که با دست خالی هم اینقدر اعتماد بنفس ندارند به خدا توکل کنند!تو ابراهیم (علیه السلام) باش بخاطرش بی افتد تو آتیش سختی , خدا, خداییش رو می گنه آتیش و گلستان میکنه برات! مرگ یه بار شیون یه بار! شمایی که 5 6 ساله مثل من تواین سایتی هنوز ازدواج نکردی بدون اگه میای اینجا درد ها تو بگی سبگ شی وقتتو تلف کردی! ما الان وسط جنگیم دوستان!!!وضعیت جنگی می فهمید یعنی چی؟؟ یعنی آب نیست غذا نیست از چپ و راست موشک میاد(مشکلات) , منطقه جنگیه زیاد نمیشه اینور اونر رفت هر لحظه ممکنه شهید شی!!! خوب پس به نظر شما دست رو دست بزاریم هیچ کاری نکنیم؟ ببنید آدم برا دینش آبروش بره تحقیر شه اصلا مهم نیست! آبرو عزت...فقط دست خداست اونه که بالا میبره و پایین میبره از چی می ترسید به قول بعضی از بچه های تالار که قشنگ معلومه پکیدن شما که به آخر خط(خط مقدم) رسیدی یه موشک بندار لاقل یا زنده میمونی یا شهید میشی والسلام بهتره بریم سر اصل مطلب >>>>اینجاش خیلی مهمه با دقت بخونید <<<<<<<< دوستانی که به دلایل جواب منفی شنیدن از خانوم مورد نظرشون , عدم داشتن پول خونه , سربازی , شغل مورد نظر و... و دختر خانوم های که به هر دلیلی نتونستند تا حالا ازدواج کنند عدم داشتن جهیزیه نیامدن کیس مناسب اختلافات خانوادگی و..... یه تاپیک ایجاد با نظرات مستقیم دوستان مسئول سایت بیایند یک سری پارمتر های اسلامی ایرانی اونچه واقعا نیازه دونستن طرفینه رو سوال کنید بزارید تو تاپیک هرکی نیاز به ازدواج داره جواب سوال هارو بفرسته به مدیر معاون ...هرکس متصدی این قضیه می شه! بعد او مسئول پیگری بیاد کیس های آقایون و خانوم هارو بررسی کنه اینارو که تو یه شهرن رنج سنی مناسب همو هم دارن و از نظر جواب ها به هم می خورد ما میل به هم معرفی کنه! اینشالله که فرجی حاصل شه!! حداقل دیگه کسی نتونه بیاد درباره آرمان ها و خانواده و ازدواج اسلامی مهدوی ادعا کنه تاپیک بزنه بعد معلوم باشه مجرده!!! دیگه کسی مجرد تو این سایت پاشو نزاره!! خیلی ثواب داره!! اللهم عجل لولیک الفرج! یا علی |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
نقل قول: با سلام مجدد . خواهر محترم الان من بگم خانم های محجبه باعث ارامش فکری اقایون در جامعه میشن , قراره خانم ها از این قضیه خوششون بیاد ؟ یا مثلا خانم ها بگن خدا خیر بده آقایونی که سرشون توی آسفالته , آقایون از این قضیه لذت میبرن ؟ الان نیاز به محبت اون خانم و آقای با عفاف حل شد ؟ اون خانم با موهای افشان و سرخ و آبی هم چون برادرش و پدرش بهش محبت نکردن , یا در صورت تاهل اقاشون چیزی نمیفهمیده به این وضع افتاده , سن ازدواج رفت بالا گفتند جوون ها دارند بی اعتقاد میشن و بی حجاب شدن و آقایون هیز شدن ... من چند وقته دارم توی سایت میگم خدا به هیچ پسر حزب الهی و خانم حزب الهی کمکی نمیکنه دوستان جبهه میگیرن ! اینو قبول دارین خدا کارهاشو با اسبابش انجام میده ؟ مثلا خودش توی قران میگه که روزی همه رو میده پس چرا بچه های افریقایی از گرسنگی و سوتغذیه میمیرن ؟ به خاطر اینکه روزی بچه های آفریقایی رو انگلیس و فرانسه و هلند و پرتغال و اسپانیا و امریکا برداشتن و نوش جان کردن , الان ایران از فلسطین حمایت نکنه فکر میکنید خدا از اسمون عذاب میفرسته یهو اسرائیل نابود میشه ؟ خیر ! ازدواج هم همینه تا اسباب کاری نکنن اون جوون عفیف به فنا میره , این احادیث رو الحمدالله شما و بقیه دوستان از من وارد تر هستین پیامبر فرمود که بچه ها رو به موقع مزدوج کنید که حیا و غیرت شون زیاد بشه ! این برداشت منه از حدیث : اگه بچه هاتون رو به موقع مزدوج نکنید حیا و غیرت شون کم میشه دوستان میان جو میدن خودت چی کار کردی ؟ با بقیه کار نداشته باش ...یعنی چی ؟ پس این اسباب چی کاره هستن ؟ من نظراتم همیشه خیلی رک و پوست کنده بوده اگه این مملکت اسمش جمهوری اسلامیه ولی نمیتونه زندگی اسلامی رو پیاده کنه واسه مردمش بهتره که نباشه اون همه شهید و جانباز به اسم اسلام دادیم الان توی کوچکترین چیزها موندیم و همش میگیم جوانان خودشون کاری کنن , جوانان شدن گوشت جلوی توپ بی لیاقتی های اسباب , 5 ساله داره میگه اقتصاد مقاومتی هیچکی گوش نکرد اخر سر دعوتشون کرد و گفت : علت این جلسه اینه که حرفامو گوش نکردید خودم نشستم اقتصاد مقاومتی رو تببین کردم ...مثله بز نشسته بودن فقط نگاه میکردن و سرشونو به نشانه ی اینکه بله متوجه شدیم تکون میدادن .حالا من نمی خوام مسائل رو خیلی بزرگش کنم ,ولی ازدواج خریدن پفک نمکی نیست که خودمون تنهایی بخوایم و انجامش بدیم , اصلا مسولان به کنار , نمیدونم شغل خانم ها به کنار و هزار تا بهانه ی دیگه , وقتی به ننه بابات میگی زن میخوام یه طوری باهات رفتار میکنن که ... بحث اثبات به خونواده هم نیست , خونواده ی من میدونن که من توی حرفایی که میزنم کاملا جدی و مصمم هستم ولی این رفتار ؟؟؟حالا من نقش آمیتا پاچان توی فیلم نسل آفتاب رو نمیتونم ایفا کنم چی کار کنم ؟ عفاف پیشه کنم ؟ اسفالت خیابون رو نگاه کنم ؟ شنیدین پیامبر رفته بود جنگ و راه طولانی بود اصحابش اومدن گفتن که یا رسول الله خیلی وقته از خونمون دور افتادیم و نیاز جنسی داریم و دیگه نمیتونیم تحمل کنیم اجازه میدین خودمون رو اخته کنیم ؟؟؟ اونا که اصحاب رسول الله بودن میخواستن خودشون رو برای همیشه اخته کنن اونوقت از جوانان انتظار دارند 10 سال 15 سال عفت پیشه کنن خنده داره نه ؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
نقل قول:عفاف پیشه کنم ؟ اسفالت خیابون رو نگاه کنم ؟ شنیدین پیامبر رفته بود جنگ و راه طولانی بود اصحابش اومدن گفتن که یا رسول الله خیلی وقته از خونمون دور افتادیم و نیاز جنسی داریم و دیگه نمیتونیم تحمل کنیم اجازه میدین خودمون رو اخته کنیم ؟؟؟ اونا که اصحاب رسول الله بودن میخواستن خودشون رو برای همیشه اخته کنن اونوقت از جوانان انتظار دارند 10 سال 15 سال عفت پیشه کنن خنده داره نه ؟از حرفاتون متوجه شدم که اسباب در دست ما نیست. با توجه به معاد می شه قبولش کرد. پس یه راه جل دارم. خیلی هم جدی می گم. بیاین و مثل من خودتون رو تبدیل به یه "بیدل" کنید. راه حل سختی داره اما بعد چند هفته دیگه مشکل عاطفی پیش نمی یاد. |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
نقل قول: ممنونم , ولی دوست دارم مثه مسلمون ها زندگی کنم
|
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۱۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
کی گفته دختر قانع نیست؟؟
کی گفته پسر سخت کوش نیست؟؟ هست ...زیاد نیست ... کم هم نیست .... اتفاقا تو دوستان من و بچه های دانشگاه ما نصف بچه مذهبی ازدواج کردند ... آن هایی هم که نکردند دایم داشتن خواستگاری می کردند ... ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی هم ساده ... اکثرا جز یکی دو تا عروسی هم نگرفتن ... سختی نکشیدن؟؟ چرا کشیدن .... چه کار کردند؟؟؟؟ تلاش ...تلاش....پشت کار ...پشت کار .... همراه با توکل بر خدا .... از کم شروع کردن و الان بهترین پروژه های کاری رو دارند .. تو همین تهران ... با شهرداری و وزارت خونه ها قرار داد می بندن ... ازدواج همیشه به کار برکت می دهد .... یک یا دو مورد هم نبودند ... زیاد ... همشون هم معتقد و دین دار و عفیف چه دختره و چه پسره ... اتفاقا همون دختر های بی بند و بار دانشگاه همیشه حرصشون در می آمد بابت این قضیه که چه راحت دارند دختر های مذهبی می روند سر خونه و زندگیشون ... دو تا از بچه مذهبی های دانشگاه ما تو همون دوران کارشناسی بچه دار هم شدند نه باباشون وزیر بود .... نه ثروتمند بودند یک خونه 40 متری به زور تو شهر ری اجاره کردند اکثرشون ... یکیشون تو تهران کار گیر نیاورد ...پول نداشت برای خونه... رفت قم ...الان خیلی سر و سامون گرفته آن یکی باز تو تهران کار گیر نیاورد ... رفت شیراز .... الان وضعشون بهتره.... کار نیست؟؟ شمای جوون که ادعا دارید نیست همه ی شهر های ایران رو گشتی؟ با 10 تا جواب رد شنیدن بعضی ها فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ... بعد تازه از خدا طلبکار هم می شوند !!!!!!!!!!! آدم هست ماهی یک جا می رفت خواستگاری ...باز ردش میکردند آخر سر هم کف خودش رو پیدا کرد ... پدرش ورشکسته بود .... کلی دوید ...هنوزم هم می دود ... کی گفته شما و من حتی تو بیست جای اول باید جواب بگیریم؟؟ کبوتر با کبوتر باز با باز ... بگردید ... تمام شهرتون رو بگردید برادرانی که کار ندارید .... شهرتون نبود شهر بغلی ... بعدش یکی یکی برید خواستگاری ... با وضع مالی شما کنار نیومد؟؟ مورد بعدی... خانواده های قانع تر ... همش کارمون نشود آیه یاس و نامیدی خوندن ... مثل اون یارو تو گالیور که دایم می گفت ... "من می دونم ... من می دونم ...حتما نمیشه ...حتما یک اتفاق بد می افته ...من می دونم ..." تلاش ...تلاش....پشت کار ...پشت کار .... همراه با توکل بر خدا .... |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۴ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
خب مشکل اینه که خونواده قبول نمیکنن . هیچ کاریشم نمیشه کرد.
در 99% اوقات خونواده هر دو طرف. |
|||
|
۱۸:۳۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
نقل قول:با 10 تا جواب رد شنیدن بعضی ها فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ... بعد تازه از خدا طلبکار هم می شوند !!!!!!!!!!!مگه می خواییم بریم خرید؟ بنگاه معاملات ملکی نیست که این خونه نشد اون یکی مگه دل آدم کاروانسراست؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)
.