کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام

[b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيله‏ى ازدواج نمى‏يابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بى‏نياز نمايد...."

حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان می‏فرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوت‏ها پرده عقلش را دریده‏اند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108).

عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شراره‏های دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید.
چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلت‏ها نشود و امکان نداردشهوت‏ها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90)
گر تو را با عرشیان است آرزو
طلعت خورشید می‏کن جست و جو
هر که را قرب وصال اندر دل است
گوهر تقواش شمع محفل است
حلقه ما گر به دل می‏پروری
پس چرا رسوایی از حد می‏بری؟

1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که می‏فرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمی‏کنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی می‏کشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست.
2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود.
3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد می‏کاهد.
4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است.
(1.ليسوريس:
اين گياه شيرين در صنعت شيريني‌پزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش مي‌دهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است.
2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذي‌ها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامين‌هاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكل‌هاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن مي‌تواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد.
3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستني‌ها و انواع شكلات‌ها و آدامس‌ها بهره مي‌برند. اما در عين حال كه شكلات‌هاي حاوي اين گياه مي‌تواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسي‌تان تاثير گذاشته و آن را كاهش مي‌دهد.
4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدني‌ها استفاده مي‌شود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدني‌هاي گازدار مي‌دهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است.
5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف مي‌شود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد)
5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد)
6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلم‏ها، مجلات وعکس‏ها در زمره همین عوامل محیطی به شمار می‏روند.
7- کنترل افکار و تخیلات.
در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوت‏رانی پرداخت.
امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) می‏فرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم).
علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aboutorab ، Islam ، fazel ، حوریه سادات ، aaaaa ، قلب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، محمد حسین ، عشقم کربلا ، ساجد ، arman mohseny ، mkashipazha

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۷, ۱۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۰:۱۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:منظور شما چیست؟

منظورشون از هندوئیسم و بوداییسم اینه که ، دین مبین اسلام نمی گه این غرایز رو کنترل کن ، میگه درست هدایتش کن... Smile همونطور که هیچ چیز این دنیا بی حکمت نیست هرچیزی رو مکمل و پاد آفریده... شما میتونید انواع و اقسام این اجسام رو در طبیعت پیدا کنید. از الکترون پروتون گرفته تا تا زن و مرد...

این غرایز جنسی هم بی حکمت و عبث نیست ، بد هم نیست. زن برای مرد و مرد برای زن. مرتاض های هندی با تزکیه نفس و اخته کردن و ... به مراتبی می رسند که الهی نیست ، بلکه برگرفته از خود نفسه...
ولی اسلام ازدواج رو توصیه می کنه. اسلام با سرکوب کردن مخالفه. و من تعجب می کنم از کسانی که مدعی دین خدایند و بالای 30 سال ازدواج می کنند ، اگر مدعی اینند که خویشتن داری و ... به شخصه من باور نمی کنم ، مگر اینکه شخص از لحاظ جنسی بیمار باشه.
۰:۰۰, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
http://s5.picofile.com/file/8129409950/A...2.mp3.html
ببخشید بچه ها٬ این نوای مذهبی یعنی چی؟؟!Big GrinCool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mobina147 ، مجتبی110
۰:۰۱, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23

(۱۸/تیر/۹۳ ۲۳:۵۷)Prestige نوشته است:  منظورشون از هندوئیسم و بوداییسم اینه که ، دین مبین اسلام نمی گه این غرایز رو کنترل کن ، میگه درست هدایتش کن... Smile همونطور که هیچ چیز این دنیا بی حکمت نیست هرچیزی رو مکمل و پاد آفریده... شما میتونید انواع و اقسام این اجسام رو در طبیعت پیدا کنید. از الکترون پروتون گرفته تا بگیره تا زن و مرد...

این غرایز جنسی هم بی حکمت و عبث نیست ، بد هم نیست. زن برای مرد و مرد برای زن. مرتاض های هندی با تزکیه نفس و اخته کردن و ... به مراتبی می رسند که الهی نیست ، بلکه برگرفته از خود نفسه...
ولی اسلام ازدواج رو توصیه می کنه. اسلام با سرکوب کردن مخالفه. و من تعجب می کنم از کسانی که مدعی دین خدایند و بالای 30 سال ازدواج می کنند ، اگر مدعی اینند که خویشتن داری و ... به شخصه من باور نمی کنم ، مگر اینکه شخص از لحاظ جنسی بیمار باشه.

با شما موافقم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Reza2035
۰:۱۶, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۸/تیر/۹۳ ۲۳:۵۷)Prestige نوشته است:  منظورشون از هندوئیسم و بوداییسم اینه که ، دین مبین اسلام نمی گه این غرایز رو کنترل کن ، میگه درست هدایتش کن... Smile همونطور که هیچ چیز این دنیا بی حکمت نیست هرچیزی رو مکمل و پاد آفریده... شما میتونید انواع و اقسام این اجسام رو در طبیعت پیدا کنید. از الکترون پروتون گرفته تا بگیره تا زن و مرد...

خوبه والا از یه کلمه خودسازی و تزکیه نفس هندو و بودا هم شدیم!!!!Big Grin Mat
من نگفتم سرکوبش کنیم، و حتی تاکید کردم یه غریزه ست؛ و فقط گفتم با زودهنگامش مخالفم نه با اصلش!
زودهنگامم منظورم این نیست که ازدواج بالای 30سال خوبه،نه اصلا!دیر شدن زمان ازدواج هم مشکلاتی داره همونطور که زود بودنش!
فقط حرف من اینه که -ببخشید راحت صحبت میکنم- با یه فشار جنسی سریع نریم طرف ازدواج!
بخدا مسئله ی ساده ای نیست..نمیشه انقدر راحت باهاش برخورد کرد..که خب حالا که من چنین نیازی دارم باید ازدواج کنم!!
یه مثال ساده(البته بلا تشبیه) ماه رمضون دهن روزه همه ی ما تشنمون میشه و تشنگی هم یه نیاز طبیعی و غریزیه، خب الان سریع باید بریم جواب این غریزه رو بدیم؟!!
ازدواج تو سن پایین هم دقیقا همینه..بدون فکر یه کاریو انجام دادن...

پ.ن:عجب..تزکیه نفس رو من از دینم یاد گرفته بودم..چی شد الان؟!Huh
۰:۲۰, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #25

ببین حوریه جان ازدواج زود هنگام یک چیزه نوش دارو بعد از مرگ سهراب یک چیز دیگست
ما بحثمون آخر به این نتیجه میرسه که آقایون حد اکثر دیگه تا 25 سالگی شرایط ازدواج براشون فراهم باشه
۰:۲۸, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:زودهنگامم منظورم این نیست که ازدواج بالای 30سال خوبه،نه اصلا!دیر شدن زمان ازدواج هم مشکلاتی داره همونطور که زود بودنش!

سنی که من زود تعبیرش میکنم 18تا23 سالگی واسه پسر و دختره!25سالگی آره خب معقوله
بخدا دیدم که دارم میگم..زود تصمیم نگیرین..
۰:۳۰, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #27

اونی که به بلوغ فکری هم رسیده میتونه برای خودش تصمیم بگیره و ازدواج کنه
و اونی که هنوز از نظر فکری بالغ نشده بهتره ازدواج نکنه
ازدواج هم شرط بلوغ فکری رو داره و هم بلوغ جنسی
۰:۳۳, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۲۸)حوریه سادات نوشته است:  سنی که من زود تعبیرش میکنم 18تا23 سالگی واسه پسر و دختره!25سالگی آره خب معقوله
بخدا دیدم که دارم میگم..زود تصمیم نگیرین..

خب الان سن بلوغ اومده پایین پسری از سن مثلا 13 سالگی تا 23 سالگی 10 سال فاصله هست ، 10 سال هم زمان کمی نیست... 10 سال تزکیه نفس؟Huh 10 سال صبر؟ Huh بنظرتون شدنیه؟ دور گود نشستین میگین لنگش کن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Reza2035 ، Mohammad Trust ، fafa*
۰:۳۶, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۰:۳۸ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #29
آواتار
چرا فقط یه طرف قضیه رو میبینین؟!انتظار ندارین که پسر 13 ساله زندگی موفقی باهمسرش داشته باشه؟؟!!Huh
من پسر نیستم ولی دیدم پسراییو که سن 27-28سالگی ازدواج کردن و تا اون موقع نه گناهی کردن نه اذیتی شدن..چون جای اینکه وقتشونو صرف فکر کردن به این مسئله کنن رفتن با خداشون خلوت کردن..مرد شدن و رفتن سر زندگی..
۰:۳۷, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #30

به نظرت پسر 13 ساله تزکیه هم میتونه بکنه؟
خوب باید پدر و مادر و جامعه براشون محیط سالمی رو فراهم کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا