کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام

[b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيله‏ى ازدواج نمى‏يابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بى‏نياز نمايد...."

حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان می‏فرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوت‏ها پرده عقلش را دریده‏اند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108).

عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شراره‏های دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید.
چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلت‏ها نشود و امکان نداردشهوت‏ها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90)
گر تو را با عرشیان است آرزو
طلعت خورشید می‏کن جست و جو
هر که را قرب وصال اندر دل است
گوهر تقواش شمع محفل است
حلقه ما گر به دل می‏پروری
پس چرا رسوایی از حد می‏بری؟

1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که می‏فرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمی‏کنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی می‏کشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست.
2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود.
3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد می‏کاهد.
4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است.
(1.ليسوريس:
اين گياه شيرين در صنعت شيريني‌پزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش مي‌دهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است.
2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذي‌ها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامين‌هاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكل‌هاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن مي‌تواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد.
3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستني‌ها و انواع شكلات‌ها و آدامس‌ها بهره مي‌برند. اما در عين حال كه شكلات‌هاي حاوي اين گياه مي‌تواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسي‌تان تاثير گذاشته و آن را كاهش مي‌دهد.
4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدني‌ها استفاده مي‌شود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدني‌هاي گازدار مي‌دهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است.
5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف مي‌شود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد)
5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد)
6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلم‏ها، مجلات وعکس‏ها در زمره همین عوامل محیطی به شمار می‏روند.
7- کنترل افکار و تخیلات.
در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوت‏رانی پرداخت.
امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) می‏فرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم).
علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aboutorab ، Islam ، fazel ، حوریه سادات ، aaaaa ، قلب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، محمد حسین ، عشقم کربلا ، ساجد ، arman mohseny ، mkashipazha

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۱, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
یعنی واقعا میگین پسر 13 ساله بره ازدواج کنه؟؟!!Dodgy
کمی بعد از بلوغ جنسی بلوغ عقلی هم میرسه
خب در اونصورت چه دلیلی داره نتونه؟!تزکیه هم نه اینکه بره درویش شه و از اینکارا ها!! یکم خلوت با خدا و رفتن پی خودشناسی-چیزیکه خیلی از ما ازش غافلیم..- این دورانو واسش آسون میکنه..
۰:۴۳, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۳۶)حوریه سادات نوشته است:  چرا فقط یه طرف قضیه رو میبینین؟!انتظار ندارین که پسر 13 ساله زندگی موفقی باهمسرش داشته باشه؟؟!!Huh
من پسر نیستم ولی دیدم پسراییو که سن 27-28سالگی ازدواج کردن و تا اون موقع نه گناهی کردن نه اذیتی شدن..چون جای اینکه وقتشونو صرف فکر کردن به این مسئله کنن رفتن با خداشون خلوت کردن..مرد شدن و رفتن سر زندگی..

انتظار ندارم ، ولی به قول دکتر عباسی ما نیاز به یک ساختارشکنی داریم ، این که دو نفر ازدواج کنن بعد زندگیشون رو ادامه بدند مقوله ی پیچیده ایه ، ولی شدنیه ، ارجاعتون میدم به بحث های زنای ذهنی دکتر عباسی

28 سالگی؟Huh واقعا باورتون میشه؟ اگر می گفتید 40 سال پیش شاید باورم میشد ولی الان؟! بحث سردمزاج و گرم مزاج هم هست ، بعضی ها اصلا احساس نمی کنند.

سن مناسب ازدواج همون از 20 شروع میشه تا 25
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۰:۴۷, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #33

حوریه جان
حالا شما چه گیری دادی به پسر 13 ساله
اون که هنوز به سن تکلیفم نرسیده بدبخت
۰:۴۸, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۰:۴۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۴۳)Prestige نوشته است:  انتظار ندارم ، ولی به قول دکتر عباسی ما نیاز به یک ساختارشکنی داریم ، این که دو نفر ازدواج کنن بعد زندگیشون رو ادامه بدند مقوله ی پیچیده ایه ، ولی شدنیه ، ارجاعتون میدم به بحث های زنای ذهنی دکتر عباسی

28 سالگی؟Huh واقعا باورتون میشه؟ اگر می گفتید 40 سال پیش شاید باورم میشد ولی الان؟! بحث سردمزاج و گرم مزاج هم هست ، بعضی ها اصلا احساس نمی کنند.

سن مناسب ازدواج همون از 20 شروع میشه تا 25

کسی نگفت نشدنیه، شدنیه ولی ضررش جایی معلوم میشه که دوطرف مجبورن باهم زندگی کنن..دوست من چند ماه پیش ازدواج کرد(18سالشه) بعد دوهفته میدونین چی بهم گفت؟! گفت دوسش ندارم!Confused
و ففکر کنم خوب بدونین این یعنی عدم ثبات شخصیت!که تا 23 سالگی واسه دختر لااقل وجود داره!

نه اتفاقا 40سال پیش هم نبود،همین اواخر ازدواج کرد..و منم کاملا از چیزیکه گفتم مطمئنم!باورش باخودتون..

(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۴۷)mobina147 نوشته است:  حوریه جان
حالا شما چه گیری دادی به پسر 13 ساله
اون که هنوز به سن تکلیفم نرسیده بدبخت

دوست عزیزمون تو تاپیکش اشاره کردن تو 13 سالگی بلوغ جنسی داریم منم جواب ایشونو میدادمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mobina147
۰:۴۹, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۰:۵۲ توسط mobina147.)
شماره ارسال: #35

دوسش نداشت چرا ازدواج کرد
شاید دمدمی مزاجه

این دوستت احتمالا خیلی ادم جوگیریه
من خودم چند تا دختر 18 ساله میشناسم مادر شوهراشونو عین توپ ورد کاپ رو انگشتشون میچرخونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۰:۵۳, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۰:۵۵ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #36
آواتار
نه اتفاقا فقط احمقه!! (بلا نسبت دوستان)
ازش پرسیدم گفت به آیندش فکر کردم!
یعنی دوست عزیز 18 ساله ی من رفته جوونی الانشو بیخیال شده چسبیده به یه آینده ی نامعلوم که به احتمال 90درصد اون موقع حسرت اینروزاشو میخوره...
اینه که میگم با فکر باید ازدواج کرد..

البته ناگفته نماند نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید، شاید بعضی زندگیا تو ازدواج پایین خوب باشه واقعا ولی در حالت کلی اکثریتی که من دیدم ناموفق بوده یا لااقل پشتش فکر نبوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۰:۵۹, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
در مورد سن ازدواج نمیشه به طور قطع نظر داد.
ممکنه پسر یا دختری در سن 18 سالگی به بلوغ فکر و جنسی رسیده باشه و ممکنه شخصی بالای 25 سال هم هنوز این آمادگی رو نداشته باشه
البته تربیت فرزند هم مهمه که برای زندگی مشترک آماده بشه. فک کنم دکتر افروز بودن که میگفتن فرزندامون رو زن و شوهر بار بیاریم

در مورد بلوغ زود رس هم راه های مختلفی وجود داره که کمی تعدیل بشه تا به شرایط سنی مناسب برسن یا از اون مرحله عبور کنن تا بتونن به موقع اقدام کنن مثل مشاوره و تغذیه و ...

دقیقا یکی از دوستای عزیزم در مورد پسر سیزده ساله ای که بلوغ زود رس داشت باهام صحبت کرده بود و در اون سن میخواست ازدواج کنه که الحمد لله با مراجعه به مشاور و مراعات غذایی شرایطشون تعدیل شد

دوستان عزیزم خواهش میکنم بحث رو منحرف نکنید در راستای موضوع تاپیک صحبت کنیدSmile

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، Eve
۱:۰۲, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
یعنی من خودمو کشتم همین حرف شیدا جان رو بگم، دستتون درد نکنهBlush
من دیگه حرفی ندارم
کاملا با شیدا جان موافقمHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
۱:۱۴, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #39

حوری جان فک کنم شما ازون شاگردایی بودی که تا معلم جواب رو میگفت
میگفتی میخاستم بگم و نوک زبونم بود
۱:۴۱, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۲:۲۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #40

در مورد هندوئیسم و بودائیسم که میلاد جواب داد پس من زیاد بازش نمیکنم .

نقل قول:
یه مثال ساده(البته بلا تشبیه) ماه رمضون دهن روزه همه ی ما تشنمون میشه و تشنگی هم یه نیاز طبیعی و غریزیه، خب الان سریع باید بریم جواب این غریزه رو بدیم؟!!

ازدواج تو سن پایین هم دقیقا همینه..بدون فکر یه کاریو انجام دادن...

اگر ازدواج در سن پایین زود هنگامه و باید کنترلش کرد , سن تکلیف در 15 سالگی زوده و باید دیرتر به این سن رسید ! از نظر دین اسلام هم انسان در 40 سالگی به رشد کامل عقلی میرسه پس بنده تا اون موقع هنوز به سن تکلیف نرسیدم Smileروزه هم نمیگیرم ... چون هنوز واسم زوده ! یه طوری میگین ازدواج زود هنگام انگار مخلوقات خدا رو بهتر از خودش میشناسین , اگه بلوغ زود هنگام بود خودش خیلی راحت میتونست بلوغ رو به 25 سالگی بکشه تا مشکل نیاز جنسی جوونها هم برطرف بشه

دقیقا این کلیپ زیر چند وقت پیش واسه من اتفاق افتاد :

نقل قول:http://www.aparat.com/v/gDZfk

اوضاع ما جوونا اینه.

آنک قصابانند در گذرگاهها مستقر
با کُنده و ساتوری خون آلود
و تبسم را بر لب ها جراحی میکنند
و ترانه را بر دهان
کباب قناری در آتش سوسن و یاس
شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد
ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است
خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر