|
چرا بیکاری ؟
|
|
۲۲:۵۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من
توی تایپیک میخاییم : 1- ببینیم آماره بیکار های تالار چه قدر هست؟ ( بیکار اقتصادی منظورمه ) 2- چرا بیکار هستند ؟ 3- چه تلاش هایی کردند ؟ 4- چرا موفق نشدند ؟ 5 - راهکار چی هست ؟ 6 - کیا می تونن یه کمکی کنند ؟ 7 - و بد از همه ی اینها میخاییم بگیم بیکاری چه ضررهایی به ما و جامعمون وار می کنه !!!!!!! حالا در مرحله ی اول 4 تا سوال اول رو صرفا بررسی می کنیم سوال اول نظر سنجی 3 سوال بعدی هم در پست هایی که می زنید بفرمایید سایر دوستان شاغل هم بیان ضعف و نقد حرکتی دوستانمون رو بگند |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
بحث خوبیه من شاغلم ولی خیلی با یک بیکار تفاوتی ندارم تا همینجاشم خدارو شکر ولی اینم باید گفت متاسفانه دریافتیم واقعا کمه. مثلا شرکت خصوصی کار میکنم و اینجا خرجهای زیادی هم میکنن. ولی در عمل با توجه به مدرک و تخصصم اگر برم استخدام یک اداره دولتی معمولی بشم، دو برابر همین میگیرم(اینم پارتی میخواد و ...) نمی خوام شعار بدم. ولی میدونید مشکل چیه؟ مشکل نبوده عدالته. مشکل اینه که تبعیضهایی آدم می بینه که شاخ در میاره فاصله حقوق در همین شرکت ما تا جاییکه من شنیدم 6 یا 7 برابره. اگر بیشتر نباشه کمتر نیست من با یکسال سابقه تمام وقت و رضایت کامل مدیران، نصف بعضی ها میگیرم که تازه اومدن اتفاقی متوجه شدم که یکی از خانمهای یکی از بخشها 3 برابر بنده حقوق میگیره بعدا هم فهمیدم معمولا به خانمها حقوقهای بالا میدن. من در جایگاه قضاوت کار فنی خانمهای شرکت نیستم ولی ... بگذریماحتمالا اینطوری پیش بره آقایون باید بشینن خونه تا خانمها بیان خاستگاری من فکر می کنم این جمله که گفته میشه شغل نیست معناش نبود شغل نیست. شغل معمولا هست. ولی طرف می بینه 10 سال هم کار کنه، قدرت خرید مسکن نداره. به سختی بتونه یک زندگی معمولیو بچرخونه اینه که سراغ همون شغلها هم نمیره و میگه شغل نیست ما که امید داریم دیگه روزهای آخر حاکمیت شیطان بر روی زمین باشه و وعده خدا در مورد مستضعفین عملی بشه
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کار هست اما نه کاری که باتوجه به رشته ی تحصیلی فرد باشه، مجبوریم سر هر کاری بریم حتی با حقوق و مزایا ی کم، چون مجبوریم پول اجاره خونه و هزارتا قصد و بدهی و بدیم ...
کسایی هم که پارتی داشته باشن مدرک هم نداشته باشن تاج سرن! مثلا من که هنر خوندم تا کی چند تا شاگرد تو خونه بگیرم تا بتونم پول رنگ و وسایلم و در بیارم که با این اوضاع گرونی وسایل یه وام باید بگیرم تا بتونم خرید کنم، پس مجبورم برم سر کار دیگه ای که دوست ندارم |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من تازه کنکور دادم(یه هفته و نصفی)
اما خیلی وقته که دارم واسه خودم یه کاری دست و پا می کنم. الان یه ساله رو یه پروژه کار کردم به اسم"سامانه اعتباری فاقد نظارت" که مراحل ثبت اختراعشو می گذرونه و وقتی کارش تموم شد می تونم باهاش حسابی پول در بیارم. تا اونموقع هم می خوام لیگ بازی فکر(از انجین Bukkit) راه بندازم. یکمی خلاقیت می خواد. بگذریم. لپ مطلب من یه چی دیگه اس از دوستان متوصل خواهش می کنم که یه دعایی هم واسه ثبت اختراع من بکنن. اگه بتونم عملیش کنم، جای سرور های امنیتی آنچنانی رو دیگه نیروی های انسانی می گیره. اینجوری یه کارآفرینی هم دست و پا می شه. محتاجیم به دعا. |
|||
|
|
۲:۵۶, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۲:۵۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:کمابیش من رو هم حساب کنین تو بیکارها ![]() نقل قول:چون اکثرجاها ک خانوم رو می خوان استخدام کنن، کارمند نمی خوان، ی گلدون می خوان برای قشنگی .... یا اینکه کار هست، اما مربوط ب رشته من نیست ، ماها مثل آقایون نیازی نداریم ک حتما حتما شغل داشته باشیم( خواهشا آقایون وقتی این جمله رو می خونید، نفرین و ناله و ... نکنید ، با سپاس )، پس صبر می کنم ک کار مناسب خودم پیدا بشه ... نشد هم فدای سرم کار علاوه بر درآمدی ک داره، باید دلیلی برای پیشرفت هم باشه، یعنی مثلا من ک رشته م کامپیوتره، برم ی جایی هی سی دی رایت کنم، خب ....! پس ترجیح میدم سرکاری برم ک توش پیشرفت باشه و هر روز ی چیز جدید یاد بگیرم ... --> بازم میگم ک چون خانوم هستم می تونم این کار رو بکنم، آقایون مسلما شرایطشون فرق می کنه نقل قول:هیچی :دی پیشنهاد شد، ما هم رفتیم ![]() نقل قول:ب همون دلیل بالا ... نقل قول:درباره خانوم ها، اگه نیازی ب داشتن شغل و درآمد حاصل از اون ندارن، بهتره ک صبرکنن کار مناسبشون پیدا بشه اگه ک نه، اون پول رو نیاز دارن، مجبورن برن سر کاهایی ک ربطی ب تخصصشون نداره ... نقل قول:در وهله اول اگه بین ی گروه، مهارت بالاتری داشته باشیم، از اولویت بالاتری برای انتخاب قرار داریم <-- دیدم ک میگم ... طرف مدرکش متالورژیه، شده مدیر آی تی، چرا ؟ چون مهارت داره! زیر دستاش هم همه شون حداقل مدرکشون ارشد هستش! و در مراحل بعدی، کسی ک دستی تو کار داشته باشه ... همون بند پ ک گفته شد قبلا! نقل قول:اینم رزروش می کنم ک بعدا بگم، خیلی مفصله
|
|||
|
|
۳:۱۱, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
هر خانمی که با انتخاب شغل ، فرصت انتخاب آن شغل توسط یک پسر جوان بیکار را میگیرد در تمام قبال تمام عواقب مجرد ماندن ، اوضاع جامعه ، بالا رفتن سن ازدواج ، کاهش جمعیت شیعه ، گناهانی که بخاطر این مسائل افزایش پیدا میکند و... به سهم خود شریک و مسئول است. به یک دلیل خیلی واضح : با اشتغال پسر خانواده تشکیل میشود ولی با اشتغال خانمها به تنهایی خانواده ای تشکیل نمیشود و ازدواجی صورت نمیگیرد. |
|||
|
|
۳:۲۰, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۳:۳۳, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یه واقعیت برادر من!
الان اگه دختر سر و روی آرایش کرده نداشته باشه قبولش نمیکنن، اگر با ارباب رجوع بگو بخند نکنی میندازن بیرون چرا چون باید مشتری جذب کنی... اینا درد اوره اما دختر هامون بعضی هاشون مجبورا کار کنن برای اینکه خرج خونه در بیارن همکار من مجبوربه 2 جا کار کنه تا بتونه اجاره خونشون و بده پس مجبور به ساز صاحب کارش برقصه چون راهی نداره |
|||
|
|
۵:۵۶, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند مهربان و صبور
سلام، مثل اینکه همه دلشون از اوضاع بیکاری پره، فکر میکردم خودم تنهام. ![]() نقل قول: 1- ببینیم آماره بیکار های تالار چه قدر هست؟ ( بیکار اقتصادی منظورمه )تو نظر سنجی زدم بیکار. اما میشه گفت در حال راه اندازی کسب و کار خودم هستم. گزینه مورد نظرم پیدا نشد. نقل قول: 2- چرا بیکار هستند ؟چون کارت پایان خدمت ندارم هنوز نمیتونم استخدام بشم جایی. بدون استخدام هم که پولی نمیدن و اکثرا سوء استفاده میکنن از شرایط فرد(حقوق کم، مزایای ناکافی، ساعت کاری بالا، عدم تعهد، ....) البته کلا دوست دارم که در آینده برای خودم کار کنم، اما اگه بعد سربازی بفهمم تفکرم فانتزی بوده و نمیتون کارآفرین باشم خب اونوقت مجبورم با سرشکستگی برم دنبال کارمندی یا مغازه داری. اماتا اونوقت تمام تلاشم رو میکنم ![]() نقل قول: 3- چه تلاش هایی کردند ؟در حال حاظر با یک دوست روی یه نمونه از مشاغل خانگی فکر کردیم و به تازگی ثبتش کردیم. برناممون بسته بندی محصولات شهرمون هست که در حال حاظر به صورت عرضه میشه. اما برای مجوز وزارت بهداشت همچنان معطلیم و معلوم هم نیست تا کِی... ![]() نقل قول: 4- چرا موفق نشدند ؟هر شکست یه تجربه است که کمک میکنه بهتر راه خودمونو پیدا کنیم. دلایل شکست من در خیلی از کارام ارزیابی ناکافی از آینده کارو گاهی مواقع کم کاری و ایده آل گرایی بیش از حد بوده. گاهی هم تنبلی و مایوس شدن زودهنگام . البته هربار پخته تر میشم. دعا کنید نسوزم ![]() نقل قول: 5 - راهکار چی هست ؟راهکار= کار، کار نقل قول: 6 - کیا می تونن یه کمکی کنند ؟اول خدا بعد 14 معصوم. بعد هم خودمون با نیت خالص و خدایی باید از خونه بزینیم بیرون و یاعلی بگیم و شروع کنیم به کار، البته لازمه این کار اینه که اول باید کاری یاد بگیریم. مثلا آقایون میتونن کلاسهای فنی حرفه ی که رایگان هم برگذار میشه برن و جوشکاری یاد بگیرن و بعد تو کارگاهی چیزی کمک کنن. حالا حتما نباید از روز اول بهمون بگن مهندس که. تازه تا روز آخر هم اگه نگن چیزی رو از دست ندادیم. خانوم هام که الزامی به کار ندارن اما اگه لازم دارن یا خیلی علاقه مندن و سرمایهکمی هم دارن میتونن با مشاغل خانگی شروع کنن. لیست 340 مورد از مشاغل خانگی(pdf) نقل قول:7 - و بد از همه ی اینها میخاییم بگیم بیکاری چه ضررهایی به ما و جامعمون وار می کنه !!!!!!! بیکاری خیلی ضرر داره. ضرراشم معلومه. (تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل) |
|||
|
|
۸:۴۵, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد برای جلوگیری از بیکاری (در طیف خاص)
مقدمه: من هر چه دارم و حتی ندارم از دعای پدر و مادرم است ------------------------------------------ در مورد کسانی می توانم نظر بدهم که در موقعیت مشابه من قرار گرفته اند بالطبع شرائطشون رو می توانم بهتر درک کنم ... این دسته افرادی هستند که در رشته های فنی و مهندسی در حال تحصیل هستند ... ((نه لزوما دانشگاهی .... حتی کسانی که خودشون دارند تو خونه می خونند ...افراد زیادی میشناسم که دانشگاه نرفته اند و از من دانشگاه رفته خیلی خیلی خیلی وارد تر هستند)) این دوستان گرامی حتما حتما باید از ترم چهارم به بعد (حدافل) به دنبال کار باشند ... حتی شده یک تایپیست ولی تایپیستی که در شرکتی مرتبط به رشتش دارد کار می کند ... خود من اولش همین کار را کردم ... یک مترجم ساده و تایپیست ساده بودم ...با حقوق کمتر از کارگر های همون شرکت ... در زمان دانشجویی ... ولی رفته رفته جایگاه کاریم رشد کرد ...داشتم درس هم می خوندم... وقتی فارغ التحصیل شدم از چند جا پیشنهاد کاری خوب داشتم .... ببینید ... از صفر و زیر صفر شروع کنید ... توکل کنید بر خدا بعدشم هم دعای پدر و مادر ... یک جایی من واقعا لنگ بودم و اصلا نمیدونستم باید چه کار کنم .... یعنی مونده بودم ....ممکن بود دیگه کاری برام نباشد فرداش رفتم سر کار دیدم معجزه دارد می شود ...همه چیز درست شد ...راه دو ساله را یک روزه رفتم و.... مونده بودم چرا این طوری می شود ![]() بعد شب آمدم خانه ... تازه فهمیدم آن روز پدرم خیلی دعام می کرده ![]() تا می توانید به پدر و مادرتون التماس کنید دعاتون کنند من هر چه دارم و حتی ندارم از دعای پدر و مادرم است نکات مهم: 1. سعی کنید بروید سر تخصصی در شاخه ی خودتون که ورود کمتری شده به آن در کشور .....و افرادی که آنرا بلد هستند کمترند 2. سعی کنید حتما حتما زبانتون رو قوی کنید و کتاب های مرجع آن تخصص خاص را مطالعه کنید 3. آینده نگری داشته باشید ... سعی کنید بتونید دائم حدس بزنید در رشته ی شما 5 سال دیگر چه تخصصی حرف اول را می زند و چرا؟ در 10 سال بعد چی؟؟ 4. تا می توانید با افراد مختلف در حوزه ی خودتون و در تخصص های دیگر صحبت کنید...تجربه های خوتون رو بگویید و تجربه های آنها را بشنوید ...این کار خیلی خیلی سود دارد ... هم می فهمند فردی که شما باشید در این حوزه خاص کار می کند ...کاری باشد به شما می گویند ... هم اینکه ممکن است شما دارید راه را اشتباه می روید ...اصلاح می کنید آنرا 5. در جوانی اصلا به دنبال مدیریت نباشید ... حداقل باید بگذارید تا 30 الی 35 سالگی...فقط یاد بگیرید ... فقط یادگیری تا سنتون اجازه می دهد 6. همه تخم و مرغ ها را در یک سبد نگذارید ... یعنی فقط به یک تخصص خاص اکتفا نکنید ... یک نقشه پشتیبان دوم و سوم هم برای آیندتون داشته باشید ... مثلا در رشته ی کامپیوتر ... فقط روی یک زبان و حوزه کار نکنید ...برنامه نویس هستید؟؟ شبکه هم یاد بگیرید ... تکمیل شدش در تاپیک زیر http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34899.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بعدا هم فهمیدم معمولا به خانمها حقوقهای بالا میدن. من در جایگاه قضاوت کار فنی خانمهای شرکت نیستم ولی ... بگذریم