کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ایا هم اکنون بیکار هستید ؟ ( بیکار اقتصادی )
بله
خیر
سن کمی دارم
خانوم هستم نیازی ندارم
فعلا در شرایطی نیستم که بتوانم کار کنم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بیکاری ؟
۲۲:۵۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان من

توی تایپیک میخاییم :
1- ببینیم آماره بیکار های تالار چه قدر هست؟ ( بیکار اقتصادی منظورمه )
2- چرا بیکار هستند ؟
3- چه تلاش هایی کردند ؟
4- چرا موفق نشدند ؟
5 - راهکار چی هست ؟
6 - کیا می تونن یه کمکی کنند ؟
7 - و بد از همه ی اینها میخاییم بگیم بیکاری چه ضررهایی به ما و جامعمون وار می کنه !!!!!!!

حالا در مرحله ی اول
4 تا سوال اول رو صرفا بررسی می کنیم
سوال اول نظر سنجی
3 سوال بعدی هم در پست هایی که می زنید بفرمایید
سایر دوستان شاغل هم بیان ضعف و نقد حرکتی دوستانمون رو بگند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، علائم ظهور ، Justice Bringer ، soora ، السا ، فاطمه خانم ، SAViOR ، عبدالرحیم ، ضحی ، amirhq21 ، لبخند خدا ، help me ، اولولالباب ، اسکای ، عبدالرحمن ، Tolou ، Ali#59 ، fafa* ، آفتاب

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۳, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
من الآن یه خاله دارم که دو تا پسر داره. کاری به تدین پسرخاله هام ندارم اما از روحیه ی کاریشون هرچی بگم کم گفتم:
پسرخاله بزرگم هر کاری بگین کرده تا خرجش رو در بیاره. اوایل توی مبل فروشی کار می کرده. بعد ها یه وانت گرفت برای بارکشی. الآن با همون وانت توی رخت شور خونه ی بیمارستان کار می کنه(رخت شور خونه بیمارستان به خود بیمارستان فاصله داره) خودش هم داره حسابداری می خونه. رئیس بیمارستان گفته اگه درست تموم شد استخدامت می کنم توی کار اداری.
پسر خاله کوچیکم که هم سن خودمه از سه ساله که ترک نحصیل کرد. اما قشنگ دنبال کار گشت و الان تو بازار، سرقفلی نگه می داره. عید و تیر و شهریور هم میره تهران کفش وطنی(Wink) می خره میاره شهرش می فروشه. الانش نوزده سال سن داره با ده میلیون سرمایه
دختر خانوما رو نمی دونم اما پسرا باید خودشون هم روحیه ی کاری داشته باشن.
من خودم بچه بودم از این کاغذای پیام نور پخش می کردم(قبولی بدون کنکور)
قبل عید می رفتم ترقه سازی
بعد عید می رفتم ماهی گیری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ساجد ، ضحی ، فانوس *7* ، aaaaa ، مجید املشی ، عبداللهی ، السا ، فاطمه خانم ، Tolou ، rezamohammadi
۲۲:۴۱, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
در روایات اومه که ما بای کار درست رو حتی از کافر هم شده یاد بگیریم
مثال می زنم :
اروپایی ها یه رسم خوبی دارند تابستون ها بچه هاشون رو می فرستند برای یادگیری و کار
مثلا میرند توی خیاطی ها کار می کنند
توی نجاری ها
بیمارستان ها
و....
رسم خوبیه اصلا هم به این معنی نیت که وضع مالی خوبی نداریم یا داریم دوره ی ما رو سپری کردند می دونند که باید بچه کار بد باشه
با کم و زیاد کار کنار بیاد
مثلا پسره لیسانس ما میاد از دانشگاه بیرون توفع داره :
کار بیاد در خونشون
همه جلوش پاشند
بهش بگن مهندس
حقوق بالا
کار خوب
و....
تا کارفرما یا رییس یه چیز بهشون بگه
تمومه
در صورتی که اگر از نوجوونی وارد دنیای کار + در کنار همه ی تفریحاتی کهد ارند بشوند متوجه می شوند که باید چه طور بخورد کنند که رییسشون ازشون راضی باشه
کار چه جوری درست انجام میشه رو یاد می گیریم
( البته منظورم غالب پسرهای جامعه ماست )
(۱۷/تیر/۹۳ ۳:۱۱)AliAkbar53 نوشته است:  بسم الله

هر خانمی که با انتخاب شغل ، فرصت انتخاب آن شغل توسط یک پسر جوان بیکار را میگیرد در تمام قبال تمام عواقب مجرد ماندن ، اوضاع جامعه ، بالا رفتن سن ازدواج ، کاهش جمعیت شیعه ، گناهانی که بخاطر این مسائل افزایش پیدا میکند و... به سهم خود شریک و مسئول است.

به یک دلیل خیلی واضح : با اشتغال پسر خانواده تشکیل میشود ولی با اشتغال خانمها به تنهایی خانواده ای تشکیل نمیشود و ازدواجی صورت نمیگیرد.

این عین جملات استاد رائفی پور است
در جای خودش درسته اما
نباید از این موضوع سوء استفاده بشه
چرا ؟
چون حق گرفتنی هست نه دادنی
اقا پسرا بیایید با هم رو راست باشیم
یکمی به یه چیزایی اعتراف کنیم
مثال می زنم :
1- موقع کنکور :
پسرای عزیز کمتر درس می خونن
دخترا بیشتر درس می خونن
پسرا تنبل ترند
نتیجه : رشته ی خوب مال دخترا میشه
رشته های بدون کار مال پسرا
هرچند که واسه پسرا سهمیه گذاشتند !!
این یه توهین به پسراست یعنی ضعیفی !!!!
موقع دانشگاه رفتن :
پسرا کلا درس نمی خونن
دنبال خوش گذرونی و بوووووووووق
دخترا درس می خونن
بعد دانشگاه :
دخترا میرن توی یه شرکتی منشی میشن با درآمد کم و کم توقع
پسرا می شینن توی خونه PES بازی می کنن و غر میزنن که آره کار نیست منتظر کار بیاد در خونه
تو روزنامه دنبال کار می گردند دو روز جواب نمی گیرند میگن نه بابا کار نیست کار به درد بخور نیست همه دزدند همه جا پارتی میخاد همه جا دختر میخاد
کار آفرینی هم که تعطیل
حرفه ی دوم کنار درس هم تعطیل
موقع انتخاب رشته رشته ی خوب انتخاب نکردی پسر خوب که حالا میخای مرتبط با رشته کار کنی
همه چیز رو که نمیشه ایه آل کر بگی علاقه ی منه یا باید مخ باشی کار آفرینی کنی یا برو یه رشته ای که کار توش هست
دوستان خوبم اینا یه جور نهیب به خودمون بود یه جور دعوا کردن نبودا باید بدونیم واقعا اون روزهایی که داشتیم فیلم انلو می کردیم و توی اینترنت ول می چرخیدیم باید به فکر این روزای خودمون هم می بودیم
تا ازدواجمون رو به بهانه ی بیکاری به تعویق نندازیم و به زمین و زمان گیر ندیم
بپذریم دختران جامعه فعال تر عمل کردند و دارن نتیجه می گیرند
نگین اونا باید نباشند که ما بتوانیم تو فعال تر باش میدون رو بگیر تو دستت الان جامعه وضع اقتصادی طوری نیست که خانوم ها بیکار باشند یکم عوض شده اما قبول داریم تعداد شغل ها هم زیاد شده !!!قبول ندارید مثال میزنم : 15 سال پیش اونقدر موبایل نبودکه حالا هست همه ی این اپراتور ها الان نیازمند کارمند هستند !!!!اصلا همین اینترنت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، عبداللهی ، Eve ، help me ، فاطمه خانم ، Tolou
۶:۳۳, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام پروردگار تمام عالمیان
سلام،

نقل قول:هر خانمی که با انتخاب شغل ، فرصت انتخاب آن شغل توسط یک پسر جوان بیکار را میگیرد در تمام قبال تمام عواقب مجرد ماندن ، اوضاع جامعه ، بالا رفتن سن ازدواج ، کاهش جمعیت شیعه ، گناهانی که بخاطر این مسائل افزایش پیدا میکند و... به سهم خود شریک و مسئول است.

این بر بوم

نقل قول:پسرا می شینن توی خونه PES بازی می کنن و غر میزنن که آره کار نیست منتظر کار بیاد در خونه
تو روزنامه دنبال کار می گردند دو روز جواب نمی گیرند میگن نه بابا کار نیست کار به درد بخور نیست همه دزدند همه جا پارتی میخاد همه جا دختر میخاد
کار آفرینی هم که تعطیل
حرفه ی دوم کنار درس هم تعطیل
موقع انتخاب رشته رشته ی خوب انتخاب نکردی پسر خوب که حالا میخای مرتبط با رشته کار کنی
همه چیز رو که نمیشه ایه آل کر بگی علاقه ی منه یا باید مخ باشی کار آفرینی کنی یا برو یه رشته ای که کار توش هست
دوستان خوبم اینا یه جور نهیب به خودمون بود یه جور دعوا کردن نبودا باید بدونیم واقعا اون روزهایی که داشتیم فیلم انلو می کردیم و توی اینترنت ول می چرخیدیم باید به فکر این روزای خودمون هم می بودیم
تا ازدواجمون رو به بهانه ی بیکاری به تعویق نندازیم و به زمین و زمان گیر ندیم

اون بر بوم

نقل قول:اروپایی ها یه رسم خوبی دارند تابستون ها بچه هاشون رو می فرستند برای یادگیری و کار
مثلا میرند توی خیاطی ها کار می کنند
توی نجاری ها
بیمارستان ها
و....

موافقم.Cool

نقل قول:بپذریم دختران جامعه فعال تر عمل کردند و دارن نتیجه می گیرند

اجازه بدید من نپذیرم و قانع هم نشوم DodgyBig Grin

نقل قول:1- موقع کنکور :
پسرای عزیز کمتر درس می خونن
دخترا بیشتر درس می خونن

پسرا کمتر درس حفظ میکنن
دخترا عزیز بیشتر درس حفظ میکنن

نقل قول:پسرا تنبل ترند
نتیجه : رشته ی خوب مال دخترا میشه
رشته های بدون کار مال پسرا

کنکور و دانشگاه اصلا ملاک خوبی برای پیدا کردن آدمهای تنبل و زرنگ و باهوش از کم هوش نیست.
تازه تعداد دختر خانوم ها در دانشگاه های سطح پایین تر خیلی بیشتره.
ازین گذشته من خیلی آدمهای سختی کشیده و با فکر رو در دانشگاه کارشناسیم دیدم(به زعم برخی دوستان سطح پایین)
خیلی هم آدمهای بیدست و پا و تنبل و بیکار در دانشگاه ارشدم دیدم(سطح بالا)

نقل قول:هرچند که واسه پسرا سهمیه گذاشتند !!
این یه توهین به پسراست یعنی ضعیفی !!!!

پسر و دختر از نظر ویژگی های جسمی و روحی متفاوتند هر سهمیه ای که تبعیض و توهین نیست.
مثلا دختر ها ماهیچه های ضعیفتری دارند پس مناسب شغل باربری و کارگری و راننده کامیون و ... نیستند(عموما عرض میکنم و در مثال هم مناقشه نیست) آیا میشه از این حرف نتیجه گرفت دختر خانوما ضعیفند؟ (با لبخند بخونید)
نقل قول:پسرا کلا درس نمی خونن
دنبال خوش گذرونی و بوووووووووق
دخترا درس می خونن
بعد دانشگاه :
دخترا میرن توی یه شرکتی منشی میشن با درآمد کم و کم توقع

پسرا می شینن توی خونه PES بازی می کنن و غر میزنن که آره کار نیست منتظر کار بیاد در خونه

حالا پسرا برن با حقوق 300 منشیگری مشکل حل میشه؟ تازه وقتی دخترای بوووووووق هستند کسی پسرای بوق رو استخدام نمیکنه. پسره هم برای این که به خودش روحیه بده و مشکلاتش رو فراموش کنه خودشو به اون راه میزنه و pes بازی میکنه در حالی که از درون راضی نیست (البته استثنا هم زیاده در این مورد بخصوص شاید 50 درصد)

نقل قول:نگین اونا باید نباشند که ما بتوانیم تو فعال تر باش میدون رو بگیر تو دستت الان جامعه وضع اقتصادی طوری نیست که خانوم ها بیکار باشند یکم عوض شده

وضع اقتصادی بنا بر دلایل زیادی خرابه که یه کوچولوش هم به خاطر همین مساله اشتغال هست.

ت
نقل قول:عداد شغل ها هم زیاد شده !!!قبول ندارید مثال میزنم : 15 سال پیش اونقدر موبایل نبودکه حالا هست همه ی این اپراتور ها الان نیازمند کارمند هستند !!!!اصلا همین اینترنت

کاملا برعکس میدونید همین تلفه همراه الان چقدر از کارایی رو که در گذشته با نیروی انسانی انجام میشد داره انجام میده؟ یا همین اینترنت باعث از بین رفتن چندین نوع شغل شده و واسطه ها رو برداشته.
مثلا یک دستگاه کاترپیلار معادل 100 تاکارگر کارمیکنه و جای صد نفر رو میگیره که سرجمع از وارد کننده تا تعمیر کار و راننده و... اش سرجمع 5 نفر نمیشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، یاســین ، Reza2035 ، فانوس *7* ، فاطمه خانم ، Tolou ، نجف آبادی
۱۴:۳۹, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بجای ناله کردن تاپیک های که مربوط به کار آفرینی و خلاقیت بود رو تقویت کنیم و بهش عمل کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، amirhq21 ، فانوس *7* ، فاطمه خانم ، حوریه سادات ، Tolou
۱۶:۱۲, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
بار ها گفته ام و باز هم می گویم:
زیر تختم دو تا قمه دارم بیارم بکوبید تو سر هم؟
جای بحث سر اینکه دخترا تنبلن یا پسرا(همون بحث مسخره رامبد پیر)
برید کار پیدا کنین.
روزی خدا ریخته کف خیابون. پشت میکروفون نیست(بهرام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، help me ، حوریه سادات
۱۶:۲۹, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۲)bidel نوشته است:  بار ها گفته ام و باز هم می گویم:

بنده شما را ضمن دعوت به تقوای الهی به اندکی صبر و حفاظت گفتار دعوت میکنمBig Grin

آدم که نمیگه چی رو کجاها قایم کردهConfused

امروز جای قمه رو لو میدی فردا جای زیورآلات رو
Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Eve ، حوریه سادات
۱۷:۳۶, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
اگه کارگری رو جز شغل میدونید من شاغلمBlush خیلی دنبال کار مناسب رشته تحصیلم گشتم اما کو کار؟؟؟؟. تا اینکه مجبور شدم گاهی اوقات برای گذران زندگی برم کارگری. مدرک لیسانس هم دارم ولی اصلا خجالت نمیکشمAngel شایدقسمت ما این بوده دیگهBig Grin البته دنبال کاربهتر هستم ولی فعلا بی نتیجه بودهConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، فانوس *7* ، help me ، السا ، فاطمه خانم ، حوریه سادات ، Tolou
۲۲:۱۹, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۸/تیر/۹۳ ۱۷:۳۶)Online نوشته است:  اگه کارگری رو جز شغل میدونید من شاغلمBlush خیلی دنبال کار مناسب رشته تحصیلم گشتم اما کو کار؟؟؟؟. تا اینکه مجبور شدم گاهی اوقات برای گذران زندگی برم کارگری. مدرک لیسانس هم دارم ولی اصلا خجالت نمیکشمAngel شایدقسمت ما این بوده دیگهBig Grin البته دنبال کاربهتر هستم ولی فعلا بی نتیجه بودهConfused

البته که حساب می کنیم
هر کاری به شرط پول حلال از بیکاری بهتره
هرکاری
حضرت علی با اون همه علم و توانایی چاه می کند شرایط طوری شد که کسی که بیشترین استعداد رو داشت بیش از 20 سال این وضع رو داشتند حالا لیسانس که چیزی نیست همین امام می فرمایند :
نفس خود را به کاری مشغول کنید وگرنه اون شما رو مشغول می کند
البته نه اینکه همه بریم کارگری نه ولی همین که داریم تلاشمون رو می کنیم و توی این مدت بیکار ننشستیم خیلی عالیه مرحبا داره
نقل قول:
بار ها گفته ام و باز هم می گویم:

جای بحث سر اینکه دخترا تنبلن یا پسرا(همون بحث مسخره رامبد پیر)

برید کار پیدا کنین.

روزی خدا ریخته کف خیابون. پشت میکروفون نیست(بهرام)

کسی دعوا نکرد

نقل قول:
کنکور و دانشگاه اصلا ملاک خوبی برای پیدا کردن آدمهای تنبل و زرنگ و باهوش از کم هوش نیست.

کسی نمیخاد زرنگا و باهوشا رو جا کنه نه
من فقط می خوام یه نهیب به آقا پسرا بزنم که آقا داری کم کاری می کنیاا حواست باشه هی میشینی فوتبال نگا می کنی و ..... یهو میشه 25 یا بیشتر بعد یچی توی دستت نیس به زمونه گیر نده باید تلاش کنی
نقل قول:
بجای ناله کردن تاپیک های که مربوط به کار آفرینی و خلاقیت بود رو تقویت کنیم و بهش عمل کنیم

به اون جاهاشم میرسیم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، help me ، فاطمه خانم ، حوریه سادات ، Tolou
۲۲:۲۹, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

فرصت نکردم تاپیک رو بخونم

ولی نظر شما رو به این جمله طنز جلب میکنم

پشت هر آدم موفقی، اینترنت قطع شده وجود داره

قضیه اون یخ فروش رو که یادتون هست؟

[تصویر: ice-shaving.jpg]

پس اعتیاد به اینترنت رو جدی بگیرید

مخصوصا آقایون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، help me ، یاســین ، Eve ، amirhq21 ، fatemeh ، حوریه سادات ، Tolou ، rezamohammadi
۰:۳۵, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
دوستان هم اکنون منتظر نظرات بیشتری هستیم تا وارد مرحله ی بعدی بشیم

ببینم یعنی با آمار تالاری که گرفتم و بیشتری ها کار دارند موافقید دیگه
خب پس خا رو شکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: