|
چرا بیکاری ؟
|
|
۲۲:۵۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من
توی تایپیک میخاییم : 1- ببینیم آماره بیکار های تالار چه قدر هست؟ ( بیکار اقتصادی منظورمه ) 2- چرا بیکار هستند ؟ 3- چه تلاش هایی کردند ؟ 4- چرا موفق نشدند ؟ 5 - راهکار چی هست ؟ 6 - کیا می تونن یه کمکی کنند ؟ 7 - و بد از همه ی اینها میخاییم بگیم بیکاری چه ضررهایی به ما و جامعمون وار می کنه !!!!!!! حالا در مرحله ی اول 4 تا سوال اول رو صرفا بررسی می کنیم سوال اول نظر سنجی 3 سوال بعدی هم در پست هایی که می زنید بفرمایید سایر دوستان شاغل هم بیان ضعف و نقد حرکتی دوستانمون رو بگند |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۴, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
الوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
|
|||
|
|
۱:۵۰, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
الان تو تالار بگن بیشتری ها کار دارن نتیجه میگیریم تعداد بیکارا کمه قبول کنید کار کمه!!! تو شهرستانا و شهرای غیر پایتخت یعنی افتضاحه استان گیلان که رسما نابود شده دوستای بیچارم این همه سال درس خوندن همه شاگرد اولای مدرسه شون همه بچه درسخون آخر هم هیچی نشدن دیروز رسما شاگرد اول دانشگاممون اعلام کرد کار که نیست منتظر شوهرم بعد هم همه میگن خوشبحالت پایتخت هستی کار ریخته برات نمیدونمن چه وضعیه اینجا محیط نا امن حقوق کم دختر میخوان واسه خوش گذرونی شرکت درست حسابی شم که پارتی میخواد من خیلی دوس دارم یه کار داشته باشم چون به معنای واقعی کلمه بیکارم سرم یا تو لاینه یا فیس بوک وقتایی هم که تو این دو تا نباشه پای وایبرم دوتا گروه عضوم جک های این گروهو میفرستم واسه اون گروه جوکای اون گروهو میفرستم واسه این گروه از خونه هم اصلا بیرون نمیرم چون گناه میکنم نیس مردا کلا روحیه حساسی دارن ما رو هم میخوان تو گونی کنن الان یه مدت تصمیم گرفتم بیرون نرم تا تو گونی باشم دلم کار میخواد که تو خونه انجام بدم خیلی هم امن تر و به صرفه تره ولی کو کار؟ درآمدش هم هرچقدر باشه راضی ام بهتر از این بیکاریه دیگه!!! چفد واقعا رشته الکترونیک بدردم خورد حیف تموم جووونیم که نشستم درس خوندم واقعا حیف
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوست من , من براتون یه پیشنهاد دارم :
رشته ی شما خیلی خیلی رشته ی جالبیه من با رشتتون آشنایی دارم شما بهتر هست که سعی کنید در جشنواره های اختراع و نو آوری شرکت کنید خلاقیت های کوچیک به خرج بدید و ثبت اختراع داشته باشید کم کم که وارد جشنواره ها بشید شاید بتونید کسی رو پیدا کنید که روی یه اختراع کاربردیتون سرمایه گذاری مثلا 2 یا3 میلیونی کنه کار که روی روال بیوفته آروم آروم پیش میره و کسب درامد هم میشه حالا اگر رشتتون براتون خیلی مهم نیست می تونید لیست که توی همین تایپیک برای مشاغل خانگی گذاشته شده رو دانلود کننید و براساس سلیقتون عمل کنید و وارد کار بشید اگر این رو هم دوست نداردید می تونید به کلاس های هلال اهمر بردید و به جمعیت هلال احمر شهرتون بپیوندید اگر هم این رو نمی خایید می تونید شغل هایی مثل کیف دوزی و خیاطی رو داشته باشید اگر این رو هم نمی خایید براساس علاقتون به کلاس های ورزشی یا هنری برید تا حداقل آرامش روح و روان داشته باشید و وقتتون به بطالت نگذره هرچند درآمدی ندارهخ و صرفا شاید با مسابقات چند دست لباس گیرتون بیاد اما از وضعیت فعلیتون خیلی بهتره |
|||
|
|
۰:۰۴, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:الان تو تالار بگن بیشتری ها کار دارن نتیجه میگیریم تعداد بیکارا کمه قبول کنید کار کمه!!! تو شهرستانا و شهرای غیر پایتخت یعنی افتضاحه استان گیلان که رسما نابود شده دوستای بیچارم این همه سال درس خوندن همه شاگرد اولای مدرسه شون همه بچه درسخون آخر هم هیچی نشدن دیروز رسما شاگرد اول دانشگاممون اعلام کرد کار که نیست منتظر شوهرم بعد هم همه میگن خوشبحالت پایتخت هستی کار ریخته برات نمیدونمن چه وضعیه اینجا محیط نا امن حقوق کم دختر میخوان واسه خوش گذرونی شرکت درست حسابی شم که پارتی میخواد من خیلی دوس دارم یه کار داشته باشم چون به معنای واقعی کلمه بیکارم سرم یا تو لاینه یا فیس بوک وقتایی هم که تو این دو تا نباشه پای وایبرم دوتا گروه عضوم جک های این گروهو میفرستم واسه اون گروه جوکای اون گروهو میفرستم واسه این گروه از خونه هم اصلا بیرون نمیرم چون گناه میکنم نیس مردا کلا روحیه حساسی دارن ما رو هم میخوان تو گونی کنن الان یه مدت تصمیم گرفتم بیرون نرم تا تو گونی باشم دلم کار میخواد که تو خونه انجام بدم خیلی هم امن تر و به صرفه تره ولی کو کار؟ درآمدش هم هرچقدر باشه راضی ام بهتر از این بیکاریه دیگه!!! چفد واقعا رشته الکترونیک بدردم خورد حیف تموم جووونیم که نشستم درس خوندم واقعا حیفشما سبیل منو از ته زدی! من الآن دارم می میرم برم سخت افزار درس بخونم بعدش لحظه شماری می کنم واسه واحد مدار منطقی و ساختمان داده. همه جوزه هارو دانلود کردم، مدادمو تراش کردم نشستم تو اتاقم منتظرم ماه مهر هستم ![]() ![]() شما زدی توی تک و پوز من. به نظر من کارهای کامپیوتری اگه بحث بر برنامه نویسی باشه نباید دنبال شرکت باشین. باید خودتون کار دست و پا کنین. برین طرح توی همین جشنواره ها بدین و بفروشینش یا مدیریتش رو بر عهده بگیرین. من الان یه طرح دادم جوان خوارزمی. از این طرف دارم ثبتش می کنم. یه قسمت از طرحم نیازمند دانش الکترونیکی هست که دارم جان می کنم تو این سه هفته یه ته بندی کنم تو ذهنم. حیف نیس الکترونیک خوندین نشستین تو خونه؟ کامپیوتر یعنی خلاقیت. من اصلا دیونه می شم اگه بهم بگن حقوق ثابت می گیری! باید پروژه دست بگیرید! |
|||
|
|
۰:۲۹, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با این امار 39 درصد بیکاری که حداقل توی تالار هست، یعنی 39% نیاز به کار دارند ولی کار نیست! البته گفتم اگه باشه هم بدرد نمیخوره
من بیشترین حقوقی که بهم پیشنخاد شده، 200 تومن واسه شش روز کاری و روزی 9 ساعت بود!!! |
|||
|
|
۱:۴۰, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱:۴۹ توسط M912.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۴)فانوس *7* نوشته است: دوست من , من براتون یه پیشنهاد دارم :اخترا مختراع رو که به قول ما رشتی ها وا بده ولا کن من نمیتونم انقد متوهم باشم که میشینم اختراع میکنم یکی میاد میخره کلی پول گیرم میاد و از این چیزا شاید فکر کنید من ناامیدم ولی در واقع ناامید نیستم خسته ام دروغ چرا شاید هوش زیادی داشته باشم ولی هنوز طرز استفاده ازش رو بلد نیستم و کلا این که خیلی رویایی و فیلمی بود رو بیخیال درمورد مشاغل خانگی چن بار اقدام کردم پولمو خوردن خوب ولی بدم نمیاد حالا شرایطش باشه تو زمینه هنری هم که اصلا استعداد ندارم از بچگی فقط مغزم تو ریاضی خوب کار میکرد هیچکس به فکرشم نرسید منو ۴تا کلاس هنری بفرسته تمرکزم پایینه پول کلاس و این چیزام ندارم یعنی انقد درآمدم منفی بوده دیگه یه لیوان آب هم با حساب کتاب میخورم حالا میرم تو کار مشاغل خانگی ببینم چیا نوشتین فقط امیدوارم رویایی نباشه و بر اساس واقعیت باشه فقط یچیزی میگم همینجا یعنی اون زمانی که پامو داشتم میذاشتم دانشگاه تو صد سال آینده اش با هزار حالت بوجود آمدن بدبختی هم نمیدیدم زندگیم این باشه اما خودمو سرزنش نمیکنم چون تموم دوران زندگیم داشتم تلاش میکردم یچیزایی رو نمیشه گفت اما بیشتر از اینا حق من بود .... (۴/مرداد/۹۳ ۰:۰۴)bidel نوشته است: شما سبیل منو از ته زدی!من نمیخوام تو ذوق کسی بزنم آفرین که انقد ذوق داری ایشالله موفق باشی ولی یه درصدم بذار که اگه خورد تو ذوقت انقد خسته نشی مث الان من یعنی دقیقا ذوقت طرز حرف زدنت مث اون موقع های منه که فکر میکردم من کسی ام که دنیا رو متحول میکنم ولی دنیا منو متحول کرد.... الانم نشونه های افسرگی دارم ولی به رو خودم و اطرافیان نمیارم اینا همه از عواقب همین خوشحال بودنه.... |
|||
|
|
۶:۰۶, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۰:۲۹)Mohammad Trust نوشته است: با این امار 39 درصد بیکاری که حداقل توی تالار هست، یعنی 39% نیاز به کار دارند ولی کار نیست! البته گفتم اگه باشه هم بدرد نمیخوره من هم دنبال کار هستم منتها کار با ساعتی 2300 تومن بدرد نمیخوره- حساب کردم اگر با تاکسی برم یر کار در آمدم منفی میشه ![]() اگر هم با BRT یا مترو برم در تمام ساعت کار هیچی نباید بخورم حتی نهار تا یه چیزی ته جیبم بمونه ![]() بگو مرگ بر شاه بگو ![]()
|
|||
|
|
۹:۰۲, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:من نمیخوام تو ذوق کسی بزنم آفرین که انقد ذوق داری ایشالله موفق باشی ولی یه درصدم بذار که اگه خورد تو ذوقت انقد خسته نشی مث الان من یعنی دقیقا ذوقت طرز حرف زدنت مث اون موقع های منه که فکر میکردم من کسی ام که دنیا رو متحول میکنم ولی دنیا منو متحول کرد.... الانم نشونه های افسرگی دارم ولی به رو خودم و اطرافیان نمیارم اینا همه از عواقب همین خوشحال بودنه....خوشبختانه واسه کامپیوتر زمینه کاری زیاد هستش. ربطی به زن یا مرد بودن هم نداره. من حساب همه چی رو کردم: 1- اگه دانشگاه قبول شدم که عالیه. 2- اگه دانشگاه قبول نشدم که همین طرح رو جلو می برم. 3- اگه این طرح هم جلو نرفت که دیگه به قول همین رشتی ها، وابده نمی گم! می رم تو یه مغازه خدمات کامپیوتری شاگردی می کنم. بعد یه مدت خودم هم مغازه می زنم. فکر کنم شما که رشت رو می شناسین، چاپ پژواک رو هم بشناسین(تقریبا معروفه) بهم پیشنهاد کار دادن. نیرو هم نیاز دارن. اما چون همین الآن به اندازه کافی سرم شلوغه نتونستم برم کار کنم باهاشون |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۰:۵۶ توسط M912.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۹:۰۲)bidel نوشته است: خوشبختانه واسه کامپیوتر زمینه کاری زیاد هستش. ربطی به زن یا مرد بودن هم نداره. من حساب همه چی رو کردم:آفرین چقد تو خوبی همینجوری ادامه بده ایشالله موفق شی ولی همه انقد موقعیت و روحیه ندارن قدر خودتو بدون |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام اقای aaaaaa ببینید این به دردتون میخوره؟
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۴۲)عبدالرحمن نوشته است: تو پاساژ مهستان (خیابان کارگر جنوبی-پائین تر از میدان انقلاب نرسیده به جمهوری) چندتا مغازه هستند که همکار لازم دارند برام یه چیز عجیبی وجود داره که دوستان جویای کار به دو دسته تقسیم میشن بچه هایی که همش منتظرن یکی براشون کار پیدا کنه و اغلب هم نا امیدن و بچه هایی که به جای اظهار نا امیدی کردن تو تاپیک های زیر فعالیت میکنن و معلومه ذهن خلاقشون خاموش نمیشه.ببینید روحیه خیلی مهمه اگه روحیه تبدیل تهدید (موقعیت) به فرصت نداشته باشیم ،نهایت شغلمون در حد کارمندیه،تازه اگه گیر بیاریم. مثلا تاپیکای ایده های کار کارگاه خلاقیت کسب و کار حلال اونجا گاهی اوقات دوستان به موارد خوبی اشاره میکنن. وقتی حتی حاظر نیستیم یکم خلاقانه فکر کنیم،یکم از کلیشه خارج شیم نباید انتظار چیز خاصی هم داشته باشیم. قبلا هم گفته بودم الان تحصیلات مزیت نیست چون همه درس خوندن. باید اطلاعات محیطی تون زیاد باشه و یک ذهن خلاق که دائما اماده شکار کردن باشه. [/b]تا سبک زندگی و تفکرتون رو عوض نکنید،همینایی رو بدست میارید که تا الان داشتید. البته ببخشیدا،چون واقعا بچه های تالار رو دوست دارم،دلم میخواد هی همه رو هل بدم که شرایطشون عوض شه از چاه نا امیدی بیاید بیرون که حتی تلاش بیشتر منجر به وضعیت بدتر میشه.یه وقت از دستم ناراحت نشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |