|
خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟
|
|
۱۵:۴۳, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۰:۴۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۱ ۲۱:۵۸)علی 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم این یک شرط از شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی است. دوستان، من تو این بخش مشکل اساسی دارم.و چون خدا خیلی رو این موضوع حساسه این قضیه اذیتم میکنه. میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. شما چه طور در مقابل پدر و مادرتون خاضع وخدمت گذارید به طور بسیار ویژه ؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۱۳, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۷) نوشته است: میدونیدچیه؟تا قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم منم فک میکردم رابطم با پدر مادر باید متقابل باشه.مث رابطه با دوئستام. بده بستونی باشه.درسته ... من هم این مشکلو داشتم ، به خاطر همین محبت هاشونو (که برای ی دختر از نون شب هم واجب تره) نمیدیدم ، اما دیدگاهمو عوض کردم ، درست شد ... اما مشکل من چیز دیگه ایه ، اگه با کارهاشون و طرز فکر هاشون جلوی پیشرفتمون رو بگیرن ، بازم باید ساکت موند ؟؟؟ و وقتی اصلا نظرات مارو قبول ندارن و همیشه به شیوه خودشون عمل میکنن ، باید ساکت موند و زندگیمون رو بر مبنای طرز فکر اونها ساخت ؟؟ ![]() بله ، احترامشون واجبه اما این دیگه مسئله احترام نیست ، مسئله آینده مونه... |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یک سخنی دیدم از حاجاقا فاطمی نیا
نوشته بود: گاهی یک اخم ب پدرومادر آدم رو صد سال عقب می اندازد.... اوووووووووووووف تازه میفهمم چرا اینقدر عقبم.... بچه ها جدا مساله مهمیه... بعد از یک سال هنوز اندر خم یک کوچه ام. راه حلی ندارید؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |