|
زخم وفات تو
|
|
۱۲:۴۸, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۱۲:۴۹ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
زخم وفات تو
وقتی که خاطرات شیرین تو را ورق میزنم، تو را سرشار از عشق به رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میبینم. از آن ثانیه که میهمان لحظه های عشق عمیق تو به محمّد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شدم، خودم را برای همیشه به پنجره محبت تو گره زدم. خوش آن ساعتی که در من طلوع کردی و مرا شیفته شخصیت گلبرگهای روح خویش ساختی و من اسیر و مبهوت آبی بلند تو شدم! این امانت و درستی محمّد امین بود که زبانزد خاص و عام شد و تو را نیز دامنگیر کرد تا از این مهر لا یزال، تمام نجابت خویش را به پایش بریزی و همدم پاکی و شرافت آن مرد آسمانی شوی. غنچه محبوب الهی، حق پاکدامنی تو بود، ای بانوی آفتاب! سینه تاریخ، امین شبنم های توست که به پای ترویج دین محمّد، از همه آنها گذشتی و پیشکش آیین اسلام نمودی، که شاید اگر ثروت فراوان تو و مهر و مرهم های بی بدیل تو نبود، رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در تبلیغ رسالتش رفیق توفیق نمیشد. قارونهای عرب، خواستار تو بودند، امّا تو خواستار امانت و حیای محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شدی؛ چه سرزنشها که گل نازکِ خیال تو از این پیوند مقدس، شنید که میگفتند: چرا ثروتمندترین زن جهان عرب باشی و با یتیم عبداللّه، عقد یگانگی ببندی؟ امّا تو، نه تنها چروک غم، پای جرأتت را نبست، که در اوّلین حماسه، تمامِ غلامان خویش را به او بخشیدی و تمام ثروت خود را در راه او جاودانه کردی. چه مصیبت جانکاه و جراحت داغی است، زخم وفات تو. برای روح نازک محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)! حق بود اگر هیچ یک از همسران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به جلالت شأن تو نرسند و مهر و محبت رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت به هیچ کدامشان به اندازه تو، بیاندازه نباشد که عایشه، روزی گفت: چرا این همه از خدیجه میگویی، در حالی که او پیرزنی بیش نبود؟! و پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خاموش عایشه! دیگر هیچگاه درباره آن بانوی بزرگ چنین روا مدار که در زمانی که همه مرا تکذیب کردند، خدیجه مرا تصدیق کرد و در آن هنگام که هیچ کس به رسالتم ایمان نمیآورد، خدیجه نخستین زن مؤمن اسلام شد و تمام ثروتش را در کف آئینم نهاد. اشارات: شماره 54 - سید عبدالحمید کریمی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وفات بانوی مهربان حرم است. کوچه های قم غمگین اند. برهمه خوبا | عمار رهبری | 2 | 1,257 |
۱۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|

![[تصویر: report.gif]](http://www.nooreaseman.com/images/buttons/report.gif)