|
ام المومنین
|
|
۱۷:۰۱, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لحظاتي كه نشستي بغل بستر من اين قَدَر گريه نكن فاطمه جان در بر من ديدن اشك تو والله برايم سخت است پس عذابم نده در اين نفس آخر من تو اجازه نده تنها بشود پيغمبر بعد من باش كنار پدرت دختر من صَرف دين پدرت شد لحظات عمرم وقف شد دار و ندارم به ره همسر من همهي زندگيام خرجيِ اسلام شده جان من نيز فداي سر پيغمبر من از همه ثروت من كه به هواي دين رفت يك كفن نيست بپيچند بر اين پيكر من اين همه سال غمي در دل من راه نيافت ولي امشب غم فرداي تو آمد سر من ميروم زود ز پيش تو دليلش اين است كه نبينم چه ميآيد به سر كوثر من ميروم تا كه نبينم كه به ضرب سيلي چه ميآرند به روز گل نيلوفر من پدرت گفته كه پهلوي تو را ميشكنند واي از صدمهي مسمار و گل پرپر من وسط هجمهي مردم تو صدا خواهي زد: محسنم كشته شد اي واي بيا مادر من سالروز وفات اول بانوی ایمان آورنده بر حضرت ختمی مرتبت تسلیت باد کاش می شد کاری کرد که دوباره نام خدیجه در بینمون رونق بیشتر میگرفت شهاب مرادی پیشنهاد داده بود سال گذشته که امشب خانواده ها یکی از دختران و یا خواهران خود را بنام خدیجه صدا بزنن تا این نام از یادها فراموش نشه
|
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
گشت عام الحزن بر ختم رسل، سال غمت [b] شد روان از ديدهاش بر چهره اشک ماتمت اي در امواج بلاها با محمّد رهسپر در هجوم سنگها جان محمّد را سپر وفات حضرت خدیجه (سلام الله علیها) تسلیت باد
[/b] |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آجرك الله يا بقيه الله
السلام عليكِ يا خديجه الكبري يا ام الفاطمه الزهرا الصديقه الشهيده سلام الله عليها [/b] در روز ِسخت ياور دين خدا شدي/ در راهِ عشق همسفر مصطفا شدي/ اي كه كفن برايِ تو از عرش آمده/ مادر بزرگِ بي كفن كربلا شدي/ تسليت يابن الحسن روحي فداك |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دنیا اگر چه مثل پیمبر نداشته قطعاً نبی مثال تو همسر نداشته دادی تمام ثروت خود را به راه دین دین خدا شبیه تو یاور نداشته وقتی وجود پاک تو شد مهد فاطمه یعنی کسی شبیه تو مادر نداشته بی بی خوشا به حال تو، چون هیچ مادری داماد، مثل ساقی کوثر نداشته چشمش همیشه دوخته بر دست ها بُود هر کس ز خاک خانۀ تو بر نداشته سلطانی اش ز خادم دربار کمتر است آن کس که منصب خود از این در نداشته جن و ملک به خاک درت غبطه می خورند بر ذکر و سجدۀ سحرت غبطه می خورند تو در میان خیل زنان بهترین شدی ام الائمه، لایق صد آفرین شدی تو در گذشت عمر خودت با رسول ما بالاتر از همه، به خدا یار دین شدی بسیار با دعای تو مؤمن شدند و بعد تو مادرانه مادر این مؤمنین شدی حُسن جهان به بودن عرش برین اوست بی بی تویی که زینت عرش برین شدی از جان و مال و هستی و عمرت گذشتی و با حضرت رسول امین همنشین شدی بی بی چه شد که خسته شدی از زنان شهر بی بی چه شد که با غم و غصه عجین شدی بی بی چه شد که درد و اَلَم کم نداشتی هنگام مرگ خود کفنی هم نداشتی |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() ![]() [align=START] خديجة الكبري (سلام الله علیها)مددي![]() من آن كنيز خدايم كه يار طاهايم منم كه مادر امّ الائمه زهرايم به افتخار كنيزي مصطفي اين بس كه من شريك نبي در نشاط و غمهايم خداست شاهد حالم كه من چهها ديدم اگر چه شاد ز يك عمر امتحانهايم گهي به شعب ابي طالبم گواه بلا گهي ستم كش اهل حجاز و بطحايم اگر بهشت برين جايگاه شأن من است براي اينكه به دنيا مطيع مولايم ز نيش طعنه نمامهاي آل قريش هنوز وارث درد و بلاست زهرايم تمام هستي خود را به عشق بخشيدم به عشق اينكه به بيت نبي است مأوايم ولي چه زود شنيدم پس از من و احمد حريم عشق بسوزد به دست اعدايم ستم به فاطمهام از قديم عادت داشت از آن زمان كه به دل بود انيس غمهايم هميشه فاطمه ميگفت از درون با من كه من يگانه معين تو در بلاهايم خدا گواه بسوزم از اين كه در غم و درد نبود سايه من بر سر تو، اي وايم مرا كفن ز بهشت آيد اي خداي حسين اگر چه مادر آن بي كفن به صحرايم. [b]يابن الحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تسليت
آجرك الله بقيه الله |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ميروم زود ز پيش تو دليلش اين است كه نبينم چه ميآيد به سر كوثر من ... ميروم تا كه نبينم كه به ضرب سيلي چه ميآرند به روز گل نيلوفر من |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
![]() [b]مددی یا خدیجه الا یا امّ الزهرا(سلام الله علیها) [/b] الا یا ایها الناس مرا شیدا نذارید فاطمه دخترم را دگر تنها نذارید قسم میدم شما را ای مردمِ مدینه یاسِ دل خستهام را به زیرِ پا نذارید به روز بغض و کینه به پیشِ دشمنانش تمام حاصلم را تو کوچه جا نذارید مرا از مال دنیا فقط زهرا بمانده رخِ زهرای من را برِ غمها نذارید [/b] اللهم العن جبت والطاغوت |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بیچاره دستی که در این شب ها فقیرت نیست یعنی دخیل دست های دستگیرت نیست ... باید برای خانه ی تو زیر پایی شد بیچاره بال جبریلی که حصیرت نیست یا ام المومنین علیهاسلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عایشه،ام المومنین؟ | Ali#59 | 1 | 1,709 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۱۰ آخرین ارسال: وحید110 |
|

![[تصویر: hazrat-khadija.jpg]](http://news.qom-samacollege.ir/files/2012/07/hazrat-khadija.jpg)

![[تصویر: sicbzI_535.jpg]](http://media.afsaran.ir/sicbzI_535.jpg)
![[تصویر: 140409.jpg]](http://www.rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/farvardin/00/140409.jpg)
![[تصویر: tt%20(19).gif]](http://www.nooreaseman.com/noraseman/nooreaseman/tt%20(19).gif)

![[تصویر: 5_Untitled-1.png]](http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/5_Untitled-1.png)