کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات من از طب سنتی
۱۳:۱۹, ۳۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۲ ۱۷:۲۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هرزگاهی تب طب سنتی در تالار بالا میره
این تاپیک ایجاد شده تا هر کس تجربه ای در زمینه های مختلف طب سنتی داره بیان کنه،البته این تجربه های درمانی باعث نشه که کسی بدون مشورت با پزشک حاذق،استفاده کنه چون معمولا بر اساس هر طبعی نسخه میتونه متفاوت باشه
بعد دیگه اینکه،لطفا فقط نسخه هایی که اثرش رو دیدید بذارید،یا تغیراتی که در زندگی انجام دادید و شاهد بهبود سلامتی تون شدین
در واقع این تاپیک ایجاد شد تا بعضی از دوستان ببینند که چه ببیماری هایی در این طب با هزینه کمتر و عوارض کمتر و حتی بعضا مدت کمتر درمان میشه.

کنترل فشار بالا،دیابت و التهاب پروستات

پدر بزرگ مبتلا به سه مشکل فوق بود و هرزگاهی فشارش اونقدر میرفت بالا که میرفت درمانگاه و اخرین باری که رفت فشارش روی 20 بود که دکتر از اینکه پدربزرگم سکته نکرده بود تعجب کرد.
و از اونجایی که پدربزرگم اصلا اهل پرهیز نیست دیابتش برای خانواده معضلی شده بود.
التهاب پروستاات هم داشت که دکتر گفته بود باید عمل کنه و پدربزرگم مجبور بود تند تند بره wc،بخاطر همین مهمونی نمیرفت

و اما...
یه روز رفته بودیم ماسوله و اونجا خانم های محلی گیاه گزنه خشک شده میفروختن،پرسیدیم برای چی خوبه گفتن فشار خون و قند،منم که نوه خوبی بودم زود یاد پدربزرگم افتادم و چندتا براش خریدم،خانم محلیا میگفتن روزی دوبار دم شه،بعد ناهار و شام بخوره بعد از یکی دوماه نتیجه اش رو میبینه
خلاصه ما هم بردیم واسه پدربزرگمون،توضیحات کامل رو دادم و در کمال ناباوری خودم و فامیل پدربزرگم واقعا دستورات رو انجام داد،بعد از یک ماه که مصرف کرد،احساس بهتری داشت و در طول اون یک ماه دیگه فشارش بالا نرفته بود،(هر روز چک میکنه و دیگه سرگیجه نداشت) و خوشحالی پدربزرگم زمانی بیشتر شد که التهاب پروستاتش کمتر شده بود و اگه هر دو ساعت میرفتwc حالا هر 5 ساعت میره و میتونه شبها راحت بخوابه.
هر بسته ای که گرفتم با اون دستور 20 روزه تموم میشه و قیمتش 1500 تومن بود،حالا اگه قرار بود داروی فشار مصرف کنه با اون همه عوارض و عمل پروستات با اون هزینه ها و عوارض برای فرد سالمند دیگه خودتون تفاوت رو ببینید
البته چون اوضاع پدر بزرگم بد بود باید 5-6 ماه ادامه بده
البته اینم بگم که قبلش با یه طبیب مشورت کردم و در اختیار پدر بزرگ قرار دادم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، شیدا ، azade ، soheyl68 ، saeed111 ، ztb ، ali.khm ، Havbb 110 ، احیاء ، مجید املشی ، fatemeh-55 ، aboutorab ، rezamohammadi ، قلب ، أین المنتظر ، help me ، bagheri4 ، لبخند خدا ، آیات ، sagheb ، Ali#59 ، مرهم ، سیمرغ ، حضرت عشق ، فدک زهرا ، mahdy30na ، Farzaneh ، دل خسته ، blue.blood ، فانوس *7* ، Tolou

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۱, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۳)Ali#59 نوشته است:  واقعا این گرزنه هم گیاه عجیبیه!
من خودم بچه شمالم،ولی تا حالا تو عمرم گرزنه ندیدمSmileDodgyاما خیلی از زبون بزرگترا شنیدم که آقا گرزنه فلانه،گرزنه بهمانه
در مورد طب سنتی هم یه چیزی بگم،اون هم این که یه سری از مباحث طب سنتی سینه به سینه نقل شده.مثلا من از پدربزرگم شنیدم که برای درمان یه بیماری آدم باس لخت شه روی گرزنه بخوابهDodgyتازه چپ و راست هم شه که قشنگ همه جاش رو بگیرهSmile

یا علی!

چطور گزنه ندیدید؟

تو شمال که هر جا اسفالتش کنده شه کزنه رشد میکنه. گزنه همون گیاهیه که نمیشه بهش دست زد همچین که دست میزنی دست ادم سوزش شدیدی میگیره..

اون بیماری هم که میگید Huh عجیبه. فکر کنم پدر بزرگتون شوخی میکرده یا احتمالا درمان دردهای ناعلاجه که طرف زودتر بمیره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، حضرت عشق ، mahdy30na
۵:۲۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۲ ۱:۱۱)یاســین نوشته است:  حالا گزنه یه چیز جالبی که در موردش وجود داره اینه که میگن یه گیاهی کنارش میرویه که خارش و اون گزش دست رو برطرف میکنه و از اونجایی که حافظه ام خیلی قویه، یادم نمیاد اما یادمه اسمش معروف بود.
ما به زبون محلی به اون گیاه میگیم پَیلِم.
دوا برای سوزش گزنه هست!
شنیدم میگن خوردن گزنه به پوست و سوزش پوست در اون هنگام، برای خود پوست هم مفیده ولی تحقیقی در موردش نکردم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، mahdy30na
۱۱:۴۴, ۱۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۱۴:۱۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #23
آواتار
کنترل سرطان
گاهی اوقات بعضی چیزا باید اتفاق بیفته تا بعضی ادما به خودشون بیان که دنیا و فرمولاش فقط اونایی نیست که اینا بلدن.
خواهر دوستم سرطان داشت و تومورها خیلی زیاد شده بودن
لذا تعداد جلسات شیمی درمانیشم زیاد بود.خلاصهایشون بعد از مشورت با یه دکتری که در کانادا زندگی میکرد و تو کار خام گیاهخواری بود تصمیم میگیره علی رغم میل خانواده و دکترها، شیمی درمانی رو قطع کنه و خام گیاهخواری رو شروع کنه.
دیگه میدونید که کلا گوشت و تخم مرغ و لبنیات و مواد صنعتی و خوراکیا که ممنوعه هیچ،گیاهان رو هم باید خام مصرف کنه.
خلاصه ایشون بعد از شیش ماه که اسکن گرفت،الحمدلله گفتن که رشد سلول ها متوقف شده.حالا الان داره ادامه میده که تومورها از بین برن،حتما نتیج اش رو چندماه دیگه براتون میذارم.
اون اقای دکتر گفته بود که سلول های سرطانی از گوشت و قندهای مصنوعی تغذیه میکنن(یعنی قند و شکر،شکلات و بیسکوییت و بستنی و ...) و جالب اینه بعد از شیمی درمانی به بیمارا شکلات میدن!!حالا هزینه های درمان بماند.
خلاصه با این کار به اونا غذا نمیرسه و از روش تبریدی نابود میشن.
حالا جالبه دوستم میگه بعضی جاها میخوان وضعیت طرف رو چک کنن بهش قند نشان دار تزریق میکنن و هر جا به طور غیر معمول این مواد دریافت شد اون عضو مشکوک به سرطان هست.
خلاصه قبل از اینکه کار به جایی بکشه که مجبور شیم خیلی چیزا رو حذف کنیم از الان تعادل رو رعایت کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mahdy30na ، blue.blood ، نسیم ، fazel ، حضرت عشق ، help me
۲۳:۱۹, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
طاعات و عباداتتون قبول ان شاالله

یک بار نوشتم پاک شد،خلاصه مینویسم
جرم گوش من ، توی گوشم تجمع میکنه ، به حدی که به مرور شنواییم رو کاهش میده ..
10 سال پیش مجبور شدم به همین دلیل، گوشم رو شست و شو بدم و حالا دوباره کم کم داره به جایی میرسه که تسلیم شست و شوی گوشم بشم اما با توجه به اینکه این کار باعث حساسیت گوش و تشدید این مشکل میشه ترجیح میدم راه دیگه ای پیدا کنم ؛ در طب سنتی.

لازم به ذکر است که چند سال پیش ، مدتی روش مهندس خدادادی که میگفتند روغن بادام تلخ بریزید توی گوشتون و بعد از چند ساعت برید حمام و بعدش دستمال کاغذی بذارید توی گوشتون عمل کردم اما نتیجه چندان مطلوبی نگرفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، حضرت عشق ، اولولالباب ، mahdy30na
۲۳:۲۵, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام ازاده جان
الان دنبال راه حل هستی؟
به نظرم اینجا مشکلت رو مطرح کن اگه جواب نگرفتی برو دکتر
http://shiateb.com/pages/?current=listViewDoc¤tDGID=14&langid=1
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، شیدا ، حضرت عشق ، help me ، mahdy30na
۱۳:۳۱, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
یکی از دهانشویه های طبیعی و موثر و البته راحت و بی دردسر ، گلاب و سرکه هست..

هم جرم دندان رو به خوبی از بین میبره هم اینکه برای لقی دندان ، جلوگیری از خونریزی ، درمان آفت ها و ... موثر هست..

اطلاعات بیشتر در مورد این دهانشویه و دهانشویه های طبیعی دیگه رو میتونید در این آدرس مطالعه کنید:

http://shiateb.com/pages/?current=viewdo...1&sel=1289
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahdy30na ، دل خسته ، soheyl68 ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]