|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۸, ۳۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۰ ۹:۴۲ توسط janali.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان عزیز: اطلاع دارید که وهابیون کافر سریالی به نام حسن و حسین ومعاویه......تولید کرده و همکنون از شبکه های مختلف عربی در حال پخش است؟داستانی که تماما کذب و تحریف تاریخ اسلام بوده ونشان دیگری از چهرهء اسلام ستیز عرب یهودی میباشد. آیا شیعیان دست بر دست میگذارند ومظلومیت ادامه دار خاندان رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به نظاره مینشینند؟ آیا مسئولین ما فکری برای رنجش دل ایران شیعه در سر دارند؟چرا ایرانیان بیشترین زائران مناسک حج عمره هستند ؟حتی زمانیکه برادر شیعهء من در بحرین مغز سرش با گلوله ء سعودی های خونخوار تخلیه میشود وبا جمجمهءخالی و به شهادت رسیده به بیمارستان می رسد؟!!! ما اینها را میبینیم....همه میبینند...درد در وجود شعله میکشد ...صدای فریاد یا زینب(سلام الله علیها)خواهر شیعه ام خواب شب را از من ربوده است....کجاست شیعه؟ چه میکند؟ آیا امام زمانمان(روحی له الفداء) با ید به تنهائی بار اینهمه رنج را به دوش مبارکش بکشد.هموطنم برای زیارت خانهءخدا نه یک بار ..نه دو بار ...گاهی هر سال به سرزمین سعودی سفر میکند وبیشترین کمک اقتصادی(در خرید اجناس سوغات)را به حکومت ال سعود مینماید.......ای شیعیان علی ابن ابی طالب.(علیه السلام).......به خود آیید. اللهم عجل لولیک الفرج.....الهی آمین
|
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۱۵:۵۳ توسط janali.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
در این پست خطابم عمومی است
به خدا دیگه تحمل این تئوری ها رو ندارم بابا جان، این تفکر خطاست اینقدر آب به آسیاب دشمن نریزید چرا فتوا میدهید. اگر ما شیعه هستیم باید پیرو امام و ولی فقیه خود باشیم-باید پیرو مرجع تقلید خود باشیم کدام مرجع تقلید حج را تحریم کرده است که شما دومیش باشید کی ولی فقیه حج را تحریم کرده است که ما هم بکنیم کی امام زمان حج را تحریم کرده است که ما پیرو ایشان باشیم کی معصومین در طول حیاتشان حج را تحریم کرده اند که بر اساس سنت ایشان عمل کنیم کی پیامبر حج را تحریم کرده اند که ما بر اساس سیره نبوی این کار را تکرار کنیم شاید تقیه کرده باشند اما تحریم، هرگز هرگز امام حسن مجتبی (علیه السلام) 25 مرتبه پیاده و گاه برهنه پا از مدینه برای مناسک حج به مکه رهنومد میشدند. اون زمان هم گاه و بیگاه مکه در دست مشرکین بود من تعجب میکنم مگه ما شیعه و پیرو اهل بیت نیستیم؟ ما باید طبق سنت و رویه معصومین (علیه السلام) عمل کنیم. باید پیرو امام زمان خودمون باشیم. متأسفانه این تاپیک یک ویژگی بدی که داره اینه که همه دنبال تحریم حج هستند. بخدا این کار نتنها آب به آسیاب دشمن ریختنه. بلکه گندم این آسیب را هم براشون فراهم میکنیم تو رو خدا پیرو اهل بیتمون باشیم. بجای این تفکرات دنبال فرهنگ سازی برای تحریم اقتصادی آل سعود(سوغات) باشیم---ارز وارد کشورشون نکنید اشتیاق سازی کردن برای حج وظیف ماست. اما فعلاً از حج، پروسه نفرت سازی رو ایجاد میکنیم امان امان دیگه تحمل ندارم فکر کردین اونا عاشق چشم و ابرو ما هستند که کم یا زیاد بریم حج نخیر مجبورند اونا دقیقاً دنبال این هستند که دیگه ما به حج نریم تا هر غلطی خواستند بکنن دشمن دقیقاً دنبال همینه که ما شیعیان که مدافع مستضعفین در زمین هستیم، مدعی حمایت از امام زمان هستیم به کعبه اهمیت ندیم آیا میدونستین نورمن فاستر معمار بزرگ عصر حاضر عهده دار طرح گسترش بیت الله الحرام است. آیا میدونستین در طرح گسترش بیت الله الحرام قصد بر این است که کعبه خراب شود و یک المثنی در عوضش ساخته شود آیا میدونستین در فیلم ترانسفورمر اذعان میشود که باید کعبه انرژی از روی زمین نیست و نابود شود آیا میدونستین در فیلم 2012 سکانس های مربوط به تخریب کعبه ساخته شده بود اما از ترس امثال امام خمینی ها ترسیدند که در فیلم قرارش دهند اگر میبینید که اینان ترسیدند که این سکانس رو پخش کنند فقط و فقط بخاطر اهمیتی است که امت اسلامی به کعبه دارند ولی تنها کافیست مسلمانان دیگر حساسیتی برای کعبه قائل نباشند شک نکنید نتنها فیلمش را پخش میکنن بلکه این طرح را عملی خواهند کرد پس بجای نفرت سازی از حج در اذهان عمومی، اشتیاق سازی کنید--- اگر نفرت سازی کنید عقوبت الهی همه ما را در بر خواهد داشت من دلم پره بخدا در فرهنگ شیعه امام به چه توصیف میشه؟ به کعبه چرا به کعبه؟ امام علی (علیه السلام) میفرمایند امام بسان کعبه است که مردم باید به اطرافش بیایند . کعبه خود دنبال مردم نمیرود. امام علی (علیه السلام) در جایی دیگر میفرمایند کعبه بسان پرچم است که باید امت اسلامی برای برافراشته ماندن آن به گرد آن باشند و تا مادامی که این پرچم برافراشته است اسلام به حیات خود ادامه میدهد. پس تا زمانی که پرچم ها را برافراشته نگاه داریم امت ما حیات خواهد داشت تا زمانی که پرچم مردم پرچم امامت را برافراشته نکنند امام ظهور نخواهند کرد وتا زمانی که پرچم کعبه برافراشته است امت اسلامی حیات خواهد داشت من در همین تاپیک یک بار دیگه پیرامون این موضوع صحبت کردم اما متوجه شدم که کلاً کاربرا توی یه فاز دیگه اند http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34...l#pid28958 دشمن دنبال همینه که ما شیعیان نسبت به کعبه حساسیتی نداشته باشیم از گرد آن دور باشیم. توروخدا پیرو اهل بیت خودمون باشیم نه پیرو احساسات مشرکین مکه به خون پیامبر تشنه بودند اما در سال 6 هجری پیامبر همراه با 1400نفر از اصحابش احرام پوش و قربانی به دست عازم حج شدند. این استراتژی هوشمندانه از سوی پیامبر نه تنها حج سال آینده را تضمین کرد بلکه مقدمه ای بود برای فتح مکه بله اگر ما احساسی رفتار کنیم و بگیم چون اگر ما بریم حج پولش میره تو جیب اینا پس ما نریم حج، اشتباه کردیم و باید منتظر یک هتک حرمت بزرگ دیگه به کعبه باشیم کعبه از شعائر الهی است. و دشمنان خدا از صدر تاریخ بدنبال تخریب کعبه بوده و هستند فکر کردین اصحاب فیل دوباره دست بکار نمیشوند فکر کردین اصحاب یزید دوباره دست بکار نمیشوند کعبه مرکز اسلام است و حج بزرگترین کنگره اسلامی است. بگذارید همه کرسی های این کنگره در دست شیعیان باشد. وقتی کرسی های این کنگره بزرگ در دست شیعیان باشد دیگر صدای آمین، کعبه و حرم پیامبر را طنین انداز نخواهد کرد تجمع شیعیان در بقیع نگاه سوال برانگیز سنی ها را برخواهد انگیخت که اینان برای چه و برای که میگرین تسخیر صفوف نماز توسط شیعیان در مکه و مدینه بدون تکتف نگاه های سوال برانگیز سنی ها را برخواهد انگیخت که اینان چرا همچون ما نیستند کوچه های بنی هاشم باید از شیعیان مملو باشد، شعیان باید همواره در کنار درب خانه حضرت فاطمه در حال اقامه به نماز باشند تا بار دیگر عمریان درب خانه را بر سر مادرمان خراب نکنند تا بار دیگر عمریان هتک حرمت ها را زنده نکنند. تا بار دیگر عمریان هوس آتش زدن ها را به خود راه ندهند. حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در مدینه غریب است---غفلت نکنیم حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در مدینه غریب است---غفلت نکنیم امام حسن(علیه السلام) در مدینه غریب است---غفلت نکنیم امام سجاد(علیه السلام) در مدینه غریب است---غفلت نکنیم امام باقر(علیه السلام) در مدینه غریب است---غفلت نکنیم امام صادق(علیه السلام) در مدینه غریب است---غفلت نکنیم غفلت نکنیم. بدانیم چه میکنیم، چه میگوییم، و چه فکر میکنیم غفلت نکنید تا هتک حرمت ها تکرار نشود مطمئن باشید ضرر حضور ایرانیان و شیعیان در مکه و مدینه برای مستکبرین بسیار گران تر از آن خواهد بود تا ضرر اقتصادی حاصل از تحریم حج بجای ترویج این تفکر لطفاً به ترویج تحریم اقتصادی (سوغات) اهتمام داشته باشید نفرت سازی نکنیم همه ما مسئولیم با این تفکرات، مدینه را همچنان در غربت باید دید با این تفکرات باید منتظر هتک حرمتهای بعدی باشیم بزرگترین خیانت به مردم بحرین خالی ماندن کرسی های موجود در کنگره عظیم حج است شیعیان مدینه در پرتو حضور ما قوت میگیرند و حرفی برای گفتن خواهند داشت باز بگویید مکه نرویم حتم دارم این تفکر صهیونیستی است. |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
در این مورد احادیثی بسیاری از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستن که نمونه ان اینست که
پیامبر خدا فرموده اند هر کس مانع حج شود از او بیزارم خودم: ولی مانع حج نه مانع تحریم حکام فاسد |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
janaliعزیز ودیگردوستان: قطعا هدف اصلی ایجاداین موضوع ولزوم پیگیری اون هم همین هست. نمیدونم عنوان درستی است یاخیر ولی: حمله به استراتژی شیطان اسمی هست که بنده روی این حرکت انقلابی میزارم. ماباید فرهنگ سازی کنیم،برنامه ریزی کوتاه مدت ما فعلافقط تحریم خرید ازحج هست... ولی اصلی که دردراز مدت میخواهیم به اون دست پیداکنیم، ایجادنفرت ازوهابیون وآل سعود دردل مردم هست، به طوری که همین سفرهای حج روزی به خارچشم دشمنانمون تبدیل بشه.... به امید خدااگر این حرکت ادامه پیداکنند وهمه ازخواب غفلت بیدار بشندوبدونند وقتی تشریف میبرند سفرحج بجای گشت وگذار دربازارهای شیاطین باید فرهنگ تشیع رو ترویج کنند.... باید یاد بگیریم ماهم میتوانیم باامکانات دشمن برعلیه خودش استفاده کنیم. یاحق. |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۱۸:۵۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
ماباید فرهنگ سازی کنیم،برنامه ریزی کوتاه مدت ما فعلافقط تحریم خرید ازحج هست...[/font]
[font=Arial]بنام ستار معاصی عاصیان با تشکر از rastin عزیز... این نکته کاملا صحیح و درسته و حداقل 10 بار در این تایپک به اون اشاره شد. خواهشا دوستان نوشته بقیه عزیزان رو مطالعه کنند و در ادامه مباحث اظهار نظر کنند تا مباحث تکرار نشده و سر کلاف اون گم نشه.انشالله یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
مقام معظم رهبری تکلیف ما رو روشن کردن
مقام معظم رهبری گفتن عده ای خریدشون رو در کشور قبل از رفتن به حج انجام میدن که عمل بسیار نیکویی هست! ایشون گفتن اگر قصد خرید از عربستان رو دارید لااقل به قدر ضرورت خرید کنید! یاحق |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۱۵:۵۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
ایشان یکی از ویژگیهای بارز حج امسال را، بیداری اسلامی در منطقه بویژه مصر، تونس، یمن و بحرین دانستند و تأکید کردند: با توجه به این رویداد مهم، امسال توطئه ایجاد اختلاف و بدبینی و تحریک احساسات میان امت اسلامی، برجسته تر خواهد بود و تنها راه غلبه بر این توطئه نزدیکتر شدن دلها و تقویت همدلی است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مسلمانان یک تن واحد هستند، افزودند: حجاج ایرانی باید با چنین نگاه عمومی و جهانی در حج حضور یابند و تجربیات سی ساله خود در مبارزه با استکبار و معاندین را در اختیار ملتهای تازه انقلاب کرده، قرار دهند. حضرت آیتالله خامنهای، رفتار خوب و همراه با ادب و احترام را از دیگر نکات ضروری برای حجاج ایرانی برشمردند و خاطر نشان کردند: حج فرصتی گرانبها برای پاکیزه شدن از آلودگی های دنیا و مجموعه ای از فرائض است که باید ضمن قدر دانستن این مراسم عظیم و کم نظیر، در حفظ ذخایر معنوی بدست آمده آن هم همت کرد. ایشان زائران بیت الله الحرام را به آماده سازی درونی خود، قبل از سفر حج و آماده شدن برای این میهمانی الهی توصیه کردند و افزودند: حاجی ایرانی باید با رفتار خود در حج، ملت، کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران را در چشم دنیا سربلند کند. رهبر انقلاب اسلامی حجاج را به پرهیز از رفتارهای سبک توصیه و خاطر نشان کردند: یکی از این رفتارهای سبک، عطش بازارگردی است که علاوه بر اینکه ارز کشور را برای خرید کالاهای بی کیفیت به هدر می دهد، فرصت ارزشمند عبادت و بهره مندی معنوی را نیز از بین می برد. حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر این که خرید سوغات باید در حد ضرورت باشد، خاطر نشان کردند: برخی افراد در اقدامی پسندیده سوغات خود را قبل از سفر حج، از بازار داخل و کالاهای خوب و با کیفیت ایرانی تهیه می کنند تا بتوانند در ایام حج بیشترین بهره مندی معنوی را از این فرصت کم نظیر داشته باشند. ایشان در پایان این بحث افزودند: معارف دینی، قرآن، سنت و اهل بیت، سرمایه های معنوی ما هستند که اگر از آنها استفاده شود، زمینه پیشرفت و سعادت بوجود می آید و اگر انسان خود را از این سرمایه ها محروم کند، قطعاً ضرر خواهد کرد. http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900711000779 |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
میدانید که یکی از چالشهای ما و مخالفینمان حدیث ثقلین است به لفظ «و عترتی». علمای بزرگ شیعه سالها زحمت کشیدهاند تا تواتر این حدیث را اثبات کنند که از پیامبر گرامی اسلام حدیث ثقلین به لفظ «إنّی اوشکُ أن اُدعی و اُجیب وَ إنّی تارکٌ فیکم الثقلین کتابَ اللهِ وَ[/b] فردی مثل میر حامد حسین هندی صاحب کتاب عَبقاتُ الانوار زحمت کشید شش جلد از کتابش را به برّرسی اسناد حدیث ثقلین اختصاص داده است. آن هم چه زحمتی که انسان وقتی فکر میکند از خودش خجالت میکشد که دیگران برای مکتب چهقدر سرمایهگذاری کردهاند و ما چهقدر سرمایهگذاری میکنیم؟ گفتهام برای بعضی از دوستان وقتی فهمید یک کتابی را که در جهت تحقیقات کتابش احتیاج دارد دست یک عالم سنّی است در رابُغ عربستان و او آن کتاب را به کسی نمیدهد، پیرمردِ سیّدِ عالمِ شیعه از هندوستان بلند شد رفت رابُغ عربستان. رفت مسجد این عالم. -عِترَتی ما إن تَمَسَّکنُم بهما لن تظِلّوا بعدها أبدا.» بحث عصمت ائمّه، حیات ائمّه و نکات بسیار جالب دیگری از حدیث ثقلین استفاده میشود. گفت: «من کسی هستم که آمدهام بروم حج. نذر کردهام اگر به سلامت تا به اینجا برسم یک عالمی را خدمت کنم. از شما خوشم آمده اجازه میدهید بیایم خانهات خادمت باشم؟» - گفت: «بله.» رفت خانهی این عالم. روزها ظرف میشست، لباسهایش را میشست، منزلش را جاروب میزد. یک مدّتی آنجا بود. بعد - گفت: «آقا من یک کوره سوادی هم دارم اجازه میدهی از کتابهای کتابخانهات استفاده کنم؟» - گفت: «بله، این کتابها، برو استفاده کن.» شبها میرفت در کتابخانهی این عالم سنّی نکاتی که در کتب اهلسنّت به نفع مذهب بود یادداشت میکرد، روزها هم خدمت میکرد آن عالم را. بعد هم برگشت و یک نامهای به آن عالم سنّی نوشت. باز آن عالم نامهای به مرحوم میر حامد حسین نوشت و چهقدر از او تجلیل کرد. و وقتی هم از دنیا رفت رو مُغتَسَل گذاشتند ایشان را. غسّال آمد گفت: «من یک سؤالی دارم.» گفتند: «بپرس.» گفت: «همه زخم بالین میگیرند، پشت بدنشان زخم میشود، میخواهم بشورم مرحوم میر حامد حسین را. چرا روی سینهی ایشان زخم است؟» پسرش گریه کرد. گفت: سالهای آخر که دیگر پدرم قدرت نداشت کتاب به دست بگیرد، مُستَلقی افتاده بود، میگفت کتابها را بیاورید روی سینهام بگذارید. دو سه تا بالش پشت کتاب میگذاشتند، کتاب را روی سینهاش میگذاشتند، کتاب را میخواند، نمیتوانست حتّی ورق بزند. به یک کسی هم میگفت اینجای مطلب برعلیه اسلام و مذهب نوشته شده جوابش و پاسخش این است. پاسخش را بنویسید که اندیشمندان استفاده کنند. از بس این اواخر کتاب رو سینهاش میگذاشت و به این شکل کتاب را میخواند از بقاء کتاب رو سینهاش علامت زخم رو سینهی میر حامد حسین مانده است.» ایشان زحمت کشید تواتر حدیث ثقلین را اثبات کرد.یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۱۳:۲۰ توسط nahal_m.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان یکبارهم یک موردی برای من پیش اومد که بیزاری منو نسبت به این وهابی ها بیشتر کرد:
چند روزی بود که چشم مون به گنبد سبزپیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روشن شده بود و داشتیم در مسجد النبی قرآن تلاوت می کردیم. چند دختر بچه که مشخص بود ساکن اونجا و عرب هستن از لحن ما خوششون اومد و کم کم به ما نزدیک شدن. دست و پا شکسته بهشون گفتیم شما زبانتون عربیه بهتر تلاوت می کنین بخونید تاما فیضی ببریم. دقایقی نگذشته بود که خادم اونجا با عصبانیت گفت شما شیعه هستید یا سنی؟ وقتی شنید شیعه ایم گفت از هم جدا بشید و اجازه نداد با اون دختر بچه ها که سر از شیعه و سنی بودن و این حرفا در نمیارن باشیم!؟! ببخشید دوست داشتم به عنوان درد دل شما هم از قوانینی که اونا برای خودشون تصویب کردن و دشمنی با شیعه ها آگاه تر بشین اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,762 |