کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا

آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۲, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #201
آواتار
خدار ا شکر قیمت ریال حسابی رفت بالا

حالا دیگه حجاج محترم بهتر است سوغات سفرشون رو همینجا تهیه کنند و اجناس چینی رو در ایران بخرند تا در سرزمین ظلم .

یا خق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا ، Havbb 110 ، حسن.س. ، emadm ، محمود ، حقیر
۱۳:۲۹, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #202

سلام

بنده انشاالله آخر این ماه میرم حج عمره ، (تاپیکش رو چند وقت دیگه خواهم زد).

میخواستم بگم خیلی بد و بیراه نگید Big Grin (روی سخنم با آقا وحیده) من خیلی تلاش کردم که بفروشمش ولی میگفت حتما باید یکی از اقوام درجه یک باشه.... بنابر این نشد.

خودم مخالف اینم که تو این وضعیت با رفتن به حج به وهابیت کمک کنیم ولی خوب دیگه دوستان این یه بار ما رو ببخشند : دی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، وحید110 ، emadm ، اکبر.ع ، محمود
۱۵:۱۴, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۹ توسط emadm.)
شماره ارسال: #203

سلام
به نظر من مهمترین کاری که از دست ما بر میاد، کار فرهنگیه. باید احترام به مذاهب رو جا انداخت.
اول هم باید از خودمون شروع کنیم.
۱۵:۲۶, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #204
آواتار
(۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۴)emadm نوشته است:  سلام
به نظر من مهمترین کاری که از دست ما بر میاد، کار فرهنگیه. باید احترام به مذاهب رو جا انداخت.

به نظرم مهمترین کاری که از دست ما برمی آید این است که ضمن احترام به سایر عقیدها هر کسی بیاید و عقیده اش را ابراز کند و بر اساس استدلال بفهمیم درست ترین عقیده کدام است و تبیین کنیم آن را
بعلاوه با کسانی هم که زبان آدمیزاد و استدلال نمیفهمند و جز زور و قلدری و ظلم ادبیاتی دیگری نمیشناسند و چپاول و غارت و استثمار و استکبار و رسیدن به هدف به هر قیمتی جزو مهمترین اصول مذهب و مسلکشان است و بدون هیچ مشکلی هم آن را علناً بیان میکنند
و اساساً با گفتگو و منطق و استدلال کاری ندارند باید مخالفتی در خور شأن کرد
با کسی که ظالمانه در حال سربریدن یک بی گناه است و مسلکش آن را تعلیم داده و اهل هیچ گفتگویی هم نیست شما چه کار فرهنگی میخواهی بکنیدBig Grin

اساساً افرادی هستند که در زیر سایه ی ادبیات فریبنده ای چون آزادی بیان و برابری و احترام متقابل طرفدار نظریه هایی نظیر پلورالیزم هستند
به شدت به نسبی بودن اخلاق معتقد هستند
در ادبیاتشان دائم از عدم قطعیت صحبت میکنند
تمام توانشان در نفی مطلق بودن حق است و تماماً القای شک میکنند
با هیچ دلیل و برهانی قانع نمیشوند
و.....

زمانی باخود می اندیشیدم که چق قدر احمق و خرفت و نفهم بوده اند کسانی که معجزات و استدلال های پیامبران الهی را میدیدند اما باز ایمان نمی آوردند
اما به مرور در زندگی فهمیدم که در مسئله ی قانع شدن تنها استدلال کافی نیست
مسائل دیگری هم دخالت دارد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، emadm ، mhvvhm ، حقیر
۱۶:۰۱, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #205
آواتار
من که به یاد ندارم معصومین(علیه السلام) ما به کسی بی احترامی کرده باشند! جایی هم نخوندم !

هر چند ما (شیعیان ) قرنهاست قربانی ظلم و تجاوز و قتل همه مستکبرین دنیا بودیم .

الان هم به همین گونه است
قتل فزیکی و نرم

ببینید چقدر همین فضای مجازی و دنیای رسانه از دروغ بر علیه ما پر شده

به اندازه ای که هر وقت حقیقت رو بیان میکنیم . یا تعجب میکنند که دین این بوده و باورشون نمیشه شیعه اینی باشه که ما میگیم و میگن شما فرق دارید با اون که از شما در ذهن ما ساخته اند .

یا خشمگین میشن و توهین میکنند

ببینید چقدر دروغ و جعلیات دارند درست میکنند!! خدا را شکر زور کسی به جعل قران نمیرسه .

اما حقیقت مثل نوره که الوده نمیشه

و ان شا الله اسلام واقعی پیروز است . همانگونه که نور را نمیتوان الود .

یا حق
(۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۹)Havbb نوشته است:  سلام

بنده انشاالله آخر این ماه میرم حج عمره ، (تاپیکش رو چند وقت دیگه خواهم زد).

میخواستم بگم خیلی بد و بیراه نگید Big Grin (روی سخنم با آقا وحیده) من خیلی تلاش کردم که بفروشمش ولی میگفت حتما باید یکی از اقوام درجه یک باشه.... بنابر این نشد.

خودم مخالف اینم که تو این وضعیت با رفتن به حج به وهابیت کمک کنیم ولی خوب دیگه دوستان این یه بار ما رو ببخشند : دی

زیارت قبول اخوی پس سعی کن بجز یه بطری اب زمزم و یه هوا ناز دلدار اونجا چیزی نخری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، emadm ، Havbb 110 ، mhvvhm ، محمود ، حقیر
۱۶:۰۷, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #206

نقل قول:من که به یاد ندارم معصومین(علیه السلام) ما به کسی بی احترامی کرده باشند! جایی هم نخوندم !
پس ما هم باید پیرو آن بزرگان باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۶:۲۹, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #207
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
به مولا زيارت اقا با دلي خسته اندازه زيارت خانه خداي متعال ارزش داره . اين همان حكايت قران سر نيزه و قران ناطق .
باشد كه حضرت حق اشارتش دهد
يا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، وحید110 ، mhvvhm ، محمود
۱۹:۵۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #208
آواتار
یه عده ممکنه مثل من نتوننن طراحی کنن ولی میتونن کاری که من انجام میدم رو انجام بدن. گاها خدا توفیق میده در جلساتی شرکت میکنم وقتی میخوام مطلبی رو به اطلاع همه برسونم در غالب نوشته ایی کوتاه چاپش میکنم بین اونا پخش میکنم دوستان هم میتونن در این مورد یه متن ساده ولی اثرگذار تهیه کنن و بین جوامعی که در ارتباط هستن هرچند کوچک پخش کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، emadm ، محمود ، حقیر
۲۰:۲۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #209
آواتار
ديده‌بان حقوق بشر اعلام كرد، دولت بحرين مكررا عليه فعالان و معترضان مخالف دولت اتهامات سياسي مطرح و آنها را در دادگاه‌هايي ناعادلانه محاكمه مي‌كند.

به گزارش ايسنا ‌اين سازمان مستقر در نيويورك در گزارش 94 صفحه‌اي خود آورده است، دولت بحرين بي‌عدالتي‌هايي نظير دسترسي نداشتن متهمان به يك مشاور حقوقي، دفاع از خود در دادگاه و عدم تحقيق در مورد اتهامات مبني بر شكنجه و بدرفتاري عليه معترضان را روا داشته است.

جو استورك،‌ معاون سرپرست حوزه خاورميانه در ديده‌بان حقوق بشر در اين‌باره گفت: دادگاه‌هاي نظامي و مدني ناعادلانه نشان دهنده نحوه برخورد بحرين با معترضان خواهان دموكراسي است.

وي در ادامه از دولت اين كشور خواست تا همه اتهامات مطرح شده عليه اين افراد در يك سال گذشته را پس بگيرد و راهكاري اتخاذ كند تا شكنجه در بازداشتگاه‌ها پايان يابد.

در اين گزارش آمده است، 20 نفر از اين متهمان پزشكان و كادر پرسنلي بيمارستان‌هايي هستند كه تنها به مداواي زخميان پرداخته‌اند كه پس از مورد شكنجه قرار گرفتن در دادگاه‌هاي نظامي غيرعادلانه به حبس‌هاي طولاني مدت محكوم شده‌اند.

آنها درخواست دادگاه تجديد نظر داشته‌اند كه اين بار هم تشكيل دادگاه تا سي‌ام آوريل به تعويق افتاد.

به گزارش ديده‌بان حقوق بشر، حداقل 5 نفر در اثر شكنجه در بازداشت كشته شده‌اند. اگرچه اين سازمان يادآور شده است كه طي چند سال اخير شكنجه و بدرفتاري نيروهاي امنيتي بحرين در زندان‌ها چيز تازه‌اي نيست.

پيش‌تر نيز «ناوي پيلاي» كميسارياي عالي حقوق بشر در سازمان ملل از مقامات بحريني خواست تا هر چه سريع‌تر در راه برطرف كردن اين خشونت‌ها و شكاف بوجود آمده ميان جامعه مدني و دولت قدم بردارد.

در ميان 502 نفري كه گفته مي‌شود، به طور ناعادلانه در دادگاه‌هاي نظامي محاكمه شده‌اند، 160 پليس وجود دارد كه از دستور دولت مبني بر اعمال خشونت عليه معترضان سرباز زده‌اند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، محمود
۲۰:۵۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #210
آواتار
سلام
آقای من مهدی جان کی‌ میای تا خودت به شیعه‌‌های افغانستان هم یه نگاهی‌ بکنی‌

ما که تو شیعه‌‌ها هم غریبیم آقا اون وقتی‌ که ما اگه رو مهر نماز میخوندیم سرمونو میبریدن و از همسنگارنی که شیعه‌ بودن به ما فقط پتو و خرما شون می‌رسید به دشمنای ما سلاح‌هاشون و باز هم دم از از علی‌ و شیعه‌ می‌زدن خودت که دیدی آقا همه فکر میکردن ما چون جمیتمون کمه میترسیمو بیخییال علی‌ آن ولی‌ آلله میشیم
آخ که دلم می‌خواد زودتر بیایی این پردهٔ کثیفو از صورت این به اصطلاح پیروای مولا علی‌
رو برداری سؤ تفاهم نشه یا( علی‌ )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، mhvvhm ، هدهد ، emadm ، ساقی ، محمود ، حقیر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]