|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۲, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
خدار ا شکر قیمت ریال حسابی رفت بالا
حالا دیگه حجاج محترم بهتر است سوغات سفرشون رو همینجا تهیه کنند و اجناس چینی رو در ایران بخرند تا در سرزمین ظلم . یا خق |
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده انشاالله آخر این ماه میرم حج عمره ، (تاپیکش رو چند وقت دیگه خواهم زد). میخواستم بگم خیلی بد و بیراه نگید (روی سخنم با آقا وحیده) من خیلی تلاش کردم که بفروشمش ولی میگفت حتما باید یکی از اقوام درجه یک باشه.... بنابر این نشد.خودم مخالف اینم که تو این وضعیت با رفتن به حج به وهابیت کمک کنیم ولی خوب دیگه دوستان این یه بار ما رو ببخشند : دی |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۹ توسط emadm.)
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من مهمترین کاری که از دست ما بر میاد، کار فرهنگیه. باید احترام به مذاهب رو جا انداخت. اول هم باید از خودمون شروع کنیم. |
|||
|
۱۵:۲۶, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۴)emadm نوشته است: سلام به نظرم مهمترین کاری که از دست ما برمی آید این است که ضمن احترام به سایر عقیدها هر کسی بیاید و عقیده اش را ابراز کند و بر اساس استدلال بفهمیم درست ترین عقیده کدام است و تبیین کنیم آن را بعلاوه با کسانی هم که زبان آدمیزاد و استدلال نمیفهمند و جز زور و قلدری و ظلم ادبیاتی دیگری نمیشناسند و چپاول و غارت و استثمار و استکبار و رسیدن به هدف به هر قیمتی جزو مهمترین اصول مذهب و مسلکشان است و بدون هیچ مشکلی هم آن را علناً بیان میکنند و اساساً با گفتگو و منطق و استدلال کاری ندارند باید مخالفتی در خور شأن کرد با کسی که ظالمانه در حال سربریدن یک بی گناه است و مسلکش آن را تعلیم داده و اهل هیچ گفتگویی هم نیست شما چه کار فرهنگی میخواهی بکنید ![]() اساساً افرادی هستند که در زیر سایه ی ادبیات فریبنده ای چون آزادی بیان و برابری و احترام متقابل طرفدار نظریه هایی نظیر پلورالیزم هستند به شدت به نسبی بودن اخلاق معتقد هستند در ادبیاتشان دائم از عدم قطعیت صحبت میکنند تمام توانشان در نفی مطلق بودن حق است و تماماً القای شک میکنند با هیچ دلیل و برهانی قانع نمیشوند و..... زمانی باخود می اندیشیدم که چق قدر احمق و خرفت و نفهم بوده اند کسانی که معجزات و استدلال های پیامبران الهی را میدیدند اما باز ایمان نمی آوردند اما به مرور در زندگی فهمیدم که در مسئله ی قانع شدن تنها استدلال کافی نیست مسائل دیگری هم دخالت دارد |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
من که به یاد ندارم معصومین(علیه السلام) ما به کسی بی احترامی کرده باشند! جایی هم نخوندم !
هر چند ما (شیعیان ) قرنهاست قربانی ظلم و تجاوز و قتل همه مستکبرین دنیا بودیم . الان هم به همین گونه است قتل فزیکی و نرم ببینید چقدر همین فضای مجازی و دنیای رسانه از دروغ بر علیه ما پر شده به اندازه ای که هر وقت حقیقت رو بیان میکنیم . یا تعجب میکنند که دین این بوده و باورشون نمیشه شیعه اینی باشه که ما میگیم و میگن شما فرق دارید با اون که از شما در ذهن ما ساخته اند . یا خشمگین میشن و توهین میکنند ببینید چقدر دروغ و جعلیات دارند درست میکنند!! خدا را شکر زور کسی به جعل قران نمیرسه . اما حقیقت مثل نوره که الوده نمیشه و ان شا الله اسلام واقعی پیروز است . همانگونه که نور را نمیتوان الود . یا حق (۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۹)Havbb نوشته است: سلام زیارت قبول اخوی پس سعی کن بجز یه بطری اب زمزم و یه هوا ناز دلدار اونجا چیزی نخری |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
نقل قول:من که به یاد ندارم معصومین(علیه السلام) ما به کسی بی احترامی کرده باشند! جایی هم نخوندم !پس ما هم باید پیرو آن بزرگان باشیم. |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
به مولا زيارت اقا با دلي خسته اندازه زيارت خانه خداي متعال ارزش داره . اين همان حكايت قران سر نيزه و قران ناطق . باشد كه حضرت حق اشارتش دهد يا الله |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
یه عده ممکنه مثل من نتوننن طراحی کنن ولی میتونن کاری که من انجام میدم رو انجام بدن. گاها خدا توفیق میده در جلساتی شرکت میکنم وقتی میخوام مطلبی رو به اطلاع همه برسونم در غالب نوشته ایی کوتاه چاپش میکنم بین اونا پخش میکنم دوستان هم میتونن در این مورد یه متن ساده ولی اثرگذار تهیه کنن و بین جوامعی که در ارتباط هستن هرچند کوچک پخش کنن
|
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
ديدهبان حقوق بشر اعلام كرد، دولت بحرين مكررا عليه فعالان و معترضان مخالف دولت اتهامات سياسي مطرح و آنها را در دادگاههايي ناعادلانه محاكمه ميكند.
به گزارش ايسنا اين سازمان مستقر در نيويورك در گزارش 94 صفحهاي خود آورده است، دولت بحرين بيعدالتيهايي نظير دسترسي نداشتن متهمان به يك مشاور حقوقي، دفاع از خود در دادگاه و عدم تحقيق در مورد اتهامات مبني بر شكنجه و بدرفتاري عليه معترضان را روا داشته است. جو استورك، معاون سرپرست حوزه خاورميانه در ديدهبان حقوق بشر در اينباره گفت: دادگاههاي نظامي و مدني ناعادلانه نشان دهنده نحوه برخورد بحرين با معترضان خواهان دموكراسي است. وي در ادامه از دولت اين كشور خواست تا همه اتهامات مطرح شده عليه اين افراد در يك سال گذشته را پس بگيرد و راهكاري اتخاذ كند تا شكنجه در بازداشتگاهها پايان يابد. در اين گزارش آمده است، 20 نفر از اين متهمان پزشكان و كادر پرسنلي بيمارستانهايي هستند كه تنها به مداواي زخميان پرداختهاند كه پس از مورد شكنجه قرار گرفتن در دادگاههاي نظامي غيرعادلانه به حبسهاي طولاني مدت محكوم شدهاند. آنها درخواست دادگاه تجديد نظر داشتهاند كه اين بار هم تشكيل دادگاه تا سيام آوريل به تعويق افتاد. به گزارش ديدهبان حقوق بشر، حداقل 5 نفر در اثر شكنجه در بازداشت كشته شدهاند. اگرچه اين سازمان يادآور شده است كه طي چند سال اخير شكنجه و بدرفتاري نيروهاي امنيتي بحرين در زندانها چيز تازهاي نيست. پيشتر نيز «ناوي پيلاي» كميسارياي عالي حقوق بشر در سازمان ملل از مقامات بحريني خواست تا هر چه سريعتر در راه برطرف كردن اين خشونتها و شكاف بوجود آمده ميان جامعه مدني و دولت قدم بردارد. در ميان 502 نفري كه گفته ميشود، به طور ناعادلانه در دادگاههاي نظامي محاكمه شدهاند، 160 پليس وجود دارد كه از دستور دولت مبني بر اعمال خشونت عليه معترضان سرباز زدهاند |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای من مهدی جان کی میای تا خودت به شیعههای افغانستان هم یه نگاهی بکنی ما که تو شیعهها هم غریبیم آقا اون وقتی که ما اگه رو مهر نماز میخوندیم سرمونو میبریدن و از همسنگارنی که شیعه بودن به ما فقط پتو و خرما شون میرسید به دشمنای ما سلاحهاشون و باز هم دم از از علی و شیعه میزدن خودت که دیدی آقا همه فکر میکردن ما چون جمیتمون کمه میترسیمو بیخییال علی آن ولی آلله میشیم آخ که دلم میخواد زودتر بیایی این پردهٔ کثیفو از صورت این به اصطلاح پیروای مولا علی رو برداری سؤ تفاهم نشه یا( علی ) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,764 |
۲۹/آبان/۹۴ ۲۳:۲۶ آخرین ارسال: مصباح |
|
| جهاد نرم یا جهاد سخت؟ چه باید کرد؟ | ضحی | 3 | 2,327 |
۸/مهر/۹۱ ۱۳:۵۶ آخرین ارسال: mohamad |
|

(روی سخنم با آقا وحیده) من خیلی تلاش کردم که بفروشمش ولی میگفت حتما باید یکی از اقوام درجه یک باشه.... بنابر این نشد.