کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۸, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۱۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲)خادم الامام نوشته است:  سلام
ولي...
دفتر آيت الله نوري همداني به صراحت به بنده گفتند:"رفتن به حج و خريد وسايل از دولت آل سعود اشكالي ندارد"!!!
حتي من گفتم آقا دارن تو بحرين حتاكي و قتل ميكنن ...
گفتند"مشكلي نداره"!!!!HuhHuhHuhExclamationExclamationExclamationExclamation

من خودم هم نميدونم اينها چرا اين رو ميگن؟؟؟!!!؟؟؟!!!
خوب اینجا باید ببینی مرجع تقلید خودت چی میگه. به همون عمل کن. چه حرفش درست باشه و چه اشتباه شما اشتباهی نکردی.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
۱۸:۴۴, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۶ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #72
آواتار
ببخشید پریدم وسط بحث...
اما من که با دفتر آقای مکارم تماس داشتم گفتند کسی حق تحریم حج رو نداره...
وقتی گفتم به خاطر جلوگیری از کمک اقتصادی به آل سعود و جلوگیری از شیعه کشی و.... گفتند شما مرجع داری یا نه؟ گفتم خب معلومه که دارم... گفتند پس از حرف مرجعت تبعیت کن! بعدش هم گفتند علما بیشتر از اسلام میدونند یا شما ؟ و.....
آخرش هم همون حدیث رو خوندند که خانه ی خدا رو خالی نگذارید ....
وقتی پرسیدم تحریم خرید از مکه چطور؟ گفتند بهتره که در این مورد فرهنگ سازی بشه...

ببخشید که این رو میگم...
درسته که دلمون خونه و دوست داریم هرکاری میتونیم بکنیم واسه کمک به خواهر برادرای شیعمون تو بحرین و یمن و... اما هممون رهبر داریم! و میدونیم که هیچکس بیشتر از ایشون به حوادث جهان اسلام آگاه نیست. اگر تحریم حج لازم بود حتما دستورشو صادر میکردن.
در حال حاضر بهترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که فرهنگ سازی کنیم واسه تحریم خرید از حکومت آل صعود...
همین هم خودش ضربه ی بزرگیه...
برادر خادم الامام...
یقین داشته باشین آقای نوری همدانی چیز هایی رو میبینند و حساب میکنند که ما قادر به درکشون نیستیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ريحانه الرسول ، janali ، dideban ، حلما ، خادمة الزهرا
۱۹:۴۵, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #73
آواتار
نیمدونم چرا دوستان کل مطالب رو پیگیری نمیکنند و از روی تیتر نظر میدن.
کسی قصد تحریم حج رو نداشت.قصد فرهنگ سازی برای خرید نکردن از ال سعود بود.
حج مستحبی هم یک عمل شخصیه .صحبتهای امام (رحمة الله علیه) رو بخونید و تصمیم بگیرید .به جای ساز مخالف هم سعی کنید پیشنهاد بدید راهکار و مهم تر از همه عمل کنید
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، آرین (الهه.ع) ، محمداحسان ، rastin ، ريحانه الرسول ، dideban ، ehsan_mt
۰:۰۳, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #74
آواتار
دوستان عزیز سلام
نظرات همه دوستان رو خوندم . البته از یه نقطه بحث منحرف شده و تبدیل شده به این که حج رو تحریم کنیم یا نه؟!
من پیشنهاد می دم این موضوع رو ولش کنیم.

چون نه ازمون بر میاد و نه از طرف مراجع حکمی داریم.
پس تحریم ولش کنید.

اما...
من یه پیشنهاد دارم

یک سال در روز عاشورا دوستان بنده یک گروه درست کردند به این ترتیب که هر نفر یه پلاکارد دستش بود و روش مطلب خاصی نوشته بود.
عمده مطالب هم در مورد حجاب بود.
اعضای این گروه بین دسته های سینه زنی و زنجیر زنی تقسیم شدن و همراه هیات توی خیابون راه افتادن.
توی ذهنتون تصور کنید!
جلوی دسته زنجیر زنی چند نفر با پلاکارد !!

حالا فکر کنید اگه موقعی که حجاج می خوان بیان فرودگاه برای پرواز به سمت عربستان یه جماعت با پلاکارد یا هر وسیله ی دیگه ای جلوی فرودگاه بیان پیشوازشون!!!

میشه توی پلاکاردها عکس شهدای بحرین رو گذاشت و یا مطالبی از امام (رحمة الله علیه) که خودتون توی این تاپیک گذاشتین و یا خیلی چیزهای دیگه.

شاید تو نگاه اول مسخره به نظر بیاد!!!!

ولی می شه جلوی فرودگاه بروشور پخش کرد ، اطلاع رسانی کرد و یک چیز رو مطمئن باشید که این کار از اطلاع رسانی توی فضای مجازی بهتره.

یادتونه برادران جنبش مصاف یه همچین کاری توی ورزشگاه کردن.
من اون موقع مخالفت کردم چون فضای ورزشگاه به نظر من البته جای مناسبی نبود.
ولی اینجا فرق می کنه!
اگه بشه یه کار بدون صرو صدا و به صورت گرده همایی آرام انجام داد می تونه مفید باشه.
منظورم اینه که به جنجال و کتک کاری کشیده نشه که اون تاثیر خودش رو از دست نده.

اگه کسی نظری داره بگه

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ramin_Ghn ، Hadith ، seyyedi ، rastin ، ريحانه الرسول ، علی 110 ، آرین (الهه.ع) ، dideban ، F_R ، حلما ، ehsan_mt ، خادمة الزهرا
۹:۲۶, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #75
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اظهار نظر من که مربوط بود به دوستانی که گفته بودند بهتره حج عمره نریم!

به نظرم پیشنهاد دوست بالایی خیلی می تونه تاثیربذاره . درضمن خیلی خوب میشه اگه توی بسیج خواهران برای خواهران توضیح بدهند. دنیا دست زن هاست. مخصوصا توی این مسائل مادی!

خانم user313 هم جایی گفته بودند که توی بسیج صحبت هایی داشته اند. امثال ایشان خیلی کار ازشون برمی آد.
فکر میکنم بسیج خواهران خیلی می تونه موثرباشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۰:۴۰, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #76
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
به نظر من اگه حجاج بنر و يا پلاكارد ببرند واسشون مشكل درست ميكنن مثلا شايد بزنندشون يا دستگير كنند يا ...
اونها وهابي اند و از ما شيعيان تنفر هم دارند و اين بهانه خوبي ميشه تا اذيت كنند. و دوما مگه ميشه بي سروصدا انجام داد اونها كه حجاج مارو حتي انگشت نگاري و چشم نگاري ميكنند و... تمام لباس ها رو ميگردند تا نهري چيزي نباشه ،چطور ميشه بي سروصدا انجام داد؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۱۱:۵۸, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #77
آواتار
دوستان منظور من توي فرودگاههاي ايران بود
مشكل وهابي ها نيستن
مشكل دقيقا خود حاجي هاي ايراني هستن!!!
اگه ببينن كه با پولي كه توي عربستان خرج مي كنن چه اتفاقي مي افته شايد روي نظرشون تاثير بذاره.!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، محمداحسان ، خادم الامام ، وحید110 ، فاطمه خانم ، علی 110 ، حلما ، ehsan_mt
۱۷:۰۲, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #78
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۸)guided نوشته است:  دوستان منظور من توي فرودگاههاي ايران بود
مشكل وهابي ها نيستن
مشكل دقيقا خود حاجي هاي ايراني هستن!!!
اگه ببينن كه با پولي كه توي عربستان خرج مي كنن چه اتفاقي مي افته شايد روي نظرشون تاثير بذاره.!!

با اين نظر موافقمSmileBlush
خوبه كار سختي هم نيست.من يه نظر ديگه دارم بياييد چند تا فيلم 5-6دقيقه اي بسازيم(movie maker)كامپوتري
چند تا عكس بزنيم كنارهم (مهم ها)متن و حرف و موزيك و ...و تو مراسم اعتكاف و رمضان و... پخش كنيم نظر شما چيه؟
۱۵:۴۱, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #79
آواتار
نقل قول:اگه موقعی که حجاج می خوان بیان فرودگاه برای پرواز به سمت عربستان یه جماعت با پلاکارد یا هر وسیله ی دیگه ای جلوی فرودگاه بیان پیشوازشون!!!
موقع برگشتن كه ديگه كار از كار گذشته! هرچي خواستن خريدن!
بايد موقع رفتن و بدرقه يك كاري انجام داد Smile
برنامه " سمت خدا " ديروز در مورخ 90/2/23 موضوعش حج بود.
مجري برنامه آقاي نجم الدين شريعتي دقيقا همين موضوع رو از كارشناس برنامه آقاي حجت السلام نقويان پرسيد كه
افراد به حج ميروند و بعضي ها ميگن كه بيايم و حج رو تحريم كنيم .
حاج آقا نقويان گفتند كه حج رو تحريم نكنيم ،
سوغاتي ها رو همين جا بخريم
مثالهايي هم زدند كه جالب بود
اين هم سايت
http://ch3.ir/samtekhoda/
برنامه مورد نظر قابل دانلود
آقاي شريعتي از صراحت شما تشكر مي كنم.
دوستان رو به ديدن اين برنامه دعوت مي كنم.
ساعت 13/30 دقيقه شبكه 3 سيما

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خادم الامام ، fazel ، ريحانه الرسول ، محمود ، janali ، خادمة الزهرا
۱۰:۵۵, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #80
آواتار
در گفت‌وگو با فارس مطرح شد:
پيشنهاد رسايي براي تحريم حج عمره از سوي علماي بلاد اسلامي

خبرگزاري فارس: يك عضو فراكسيون روحانيون مجلس به سران و علماي كشورهاي مسلمان پيشنهاد كرد: در اعتراض به دخالت عربستان در سركوب مردم مظلوم بحرين حج عمره را تحريم كنند.

حجت‌الاسلام حميد رسايي نماينده تهران و عضو فراكسيون روحانيون مجلس هشتم در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني فارس اظهار داشت: با توجه به سابقه عربستان در تحولات منطقه،‌ اين نخستين‌بار نيست كه دست حاكمان اين كشور به خون مسلمانان و مردم مظلوم آغشته مي‌شود.
وي افزود: امروز شيعيان عربستان هم در اين كشور تحت شديدترين فشارها قرار دارند و با مشكلات متعددي زندگي مي‌كنند و مردم ايران هم حدود 23 سال پيش حج خونيني را تجربه كردند كه نشان داد آل سعود به اصول انساني پايبند نيستند.
عضو ارشد فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس گفت: تعجب ندارد كه حكام عربستان برخلاف معاهدات بين‌المللي براي سركوب مردم بحرين به اين كشور لشكركشي مي‌كنند اما همه كشورها بايد تلاش كنند اين ظلم آشكار بي‌پاسخ نماند.
حجت‌الاسلام رسايي يكي از بهترين اقدامات در واكنش به دخالت نظامي عربستان در بحرين را تحريم حج عمره عنوان كرد و گفت‌:‌ سران و علماي كشورهاي اسلامي به ويژه جمهوري اسلامي ايران و خاصه مراجع عظام تصميم به تحريم حج عمره بگيرند.
وي اضافه كرد: اعزام صدها هزار حاجي به عربستان سالانه درآمد چند ميلياردي از كشورهاي مختلف براي آل سعود دارد و از ايران نيز پول كلاني براي حج غيرواجب به عربستان تزريق مي‌شود كه اين پول‌ها امروز به سلاح تبديل و عليه مسلمانان و شيعيان به كار گرفته مي‌شود.
«شايد از نظر سياسي نتوانيم اقدامي در خصوص تحولات بحرين و ليبي انجام دهيم ولي قطعاً با تحريم حج عمره و عدم اعزام حجاج به عربستان مي‌توانيم آل سعود را ادب كنيم»
عضو فراكسيون روحانيون مجلس از مراجع ذيصلاح و تصميم‌گير خواست كه در خصوص اعزام حجاج به عربستان براي انجام عمره تجديدنظر كنند تا فشار اقتصادي سبب شود آل سعود از كشتار مردم مظلوم بحرين دست بردارند.
حجت‌الاسلام رسايي اين نكته را هم متذكر شد كه خودش در اين زمينه پيش‌قدم شده و اعلام كرد كه در اعتراض به رفتار آل سعود نسبت به مردم مظلوم بحرين سفر حج عمره خود در فروردين‌ آينده را لغو كرده و به عربستان نخواهد رفت.
وي در پايان همچنين از جريانات دانشجويي خواست كه علاوه بر اعتراضات دانشجويي در برابر سفارت عربستان، عمره دانشجويي را در اعلام همبستگي با مردم بحرين متوقف ‌كنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، fazel ، فاطمه خانم ، ريحانه الرسول ، محمود ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]