کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا
۱۶:۲۳, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۳ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #2
آواتار
آقا بيايد كمك كنيم. ما هم هستيم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MEYSAM.NAJJAR ، ANTI satan ، Amir ، خادمة الزهرا ، علیرضا110 ، seyedmahdi ، مفقود الاثر ، omidman ، منهج
۱۲:۵۱, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
[size=medium]ما چندان محصولات عربستان رو در ايران نداريم
ما به اونها پول مي ديم
پول عمره
بايد عمره نريم
هر نفر كه ميره اونجا قبلش كه كلي پول داده
بعد هم ميره و اونجا مليونها تومن پول خرج ميكنه.
خودم سوار يك تاكسي شده بودم
راننده تاكسي ميگفت هفته پيش رفته
سه مليون و هشتصد هزار تومن سوغاتي خريده.
به هركسي كه ميخواد ثبت نام كنه بگيم
اونها با پول شما گلوله مي خرند، شيعيان رو مي كشند.
تا كي بايد به خاطر امر مستحب
باعث بشيم توي جيب وهابي ها پول بره
HuhHuhAngry

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، montazer ، Seyed Mohsen ، mohamad ، parisan ، meshkat ، chista3 ، mohammad790 ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، ANTI satan ، حلما ، Daffodil ، ehsan_mt ، Amir ، در جستجوی سختی ، خادمة الزهرا ، navid-313 ، saloomeh ، آوای انتظار ، تازه مسلمان ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، azade ، بچه شیعه ، حقیر ، مفقود الاثر ، سرباز ولایت ، laanbar1-2-3 ، omidman ، حفیظ
۱۳:۲۸, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
حد اقل وقتی به حج تشریف میبرید اونجا جنس نخرید .این که دیگه اسونه
فقط باید یک موج تبلیغی همراه با نشان دادن جنایت ال سعود شکل بگیره .یعنی ما در این حد هم ازمون بر نمیاد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، rastin ، محمداحسان ، من خودم ، ANTI satan ، حلما ، Daffodil ، mahdiyar ، سوفیا ، خادمة الزهرا ، navid-313 ، peimane ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، سرباز ولایت ، vahrakan ، laanbar1-2-3 ، omidman
۱۴:۰۲, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۶/خرداد/۹۰ ۱۳:۲۸)وحید110 نوشته است:  حد اقل وقتی به حج تشریف میبرید اونجا جنس نخرید .این که دیگه اسونه
فقط باید یک موج تبلیغی همراه با نشان دادن جنایت ال سعود شکل بگیره .یعنی ما در این حد هم ازمون بر نمیاد؟

اقایون به نظر من باید در فرودگاه مهر اباد یک فروشگاه بزرگ بزنن که جنس ایرانی بفروشن ولی با کیفیت اینطوری هم پول ما از چرخه داخلی خارج نمیشه و هم به جیب وهابیا نمیره وهم از تولید داخل حمایت میشه و باعث اشتغال زایی میشه.
باور کنید از وقتی اسم وهابی هارو شنیدم یه همچین نظری داشتم!
خواهش دارم اونایی دستشون به مسئولین میرسه تذکر بدن .
به امید روز موعود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، هدهد ، من خودم ، Daffodil ، خادمة الزهرا ، peimane ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، vahrakan ، laanbar1-2-3 ، omidman
۱۵:۳۷, ۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۰ ۱۷:۰۵ توسط montazer_rm.)
شماره ارسال: #6
آواتار
آره درست میگین حداقل کاری که میتونیم بکنیم جو روانی جامعه رو جوری کنیم که کسانی که میرن حج(حتما معتقد هم هستند)حداقل چیزی نخرن.بابا بخدا جنسهای ایرانی خودمون شرف داره به جنسهای اون وهابی های پست که غلام آمریکای هان.من نمیدمونم چرا اصلا سوغاتی میخرن هم از دعا وزیارتشون میفتن هم سختی می کشن هم پولشونو الکی خرج میکنن,آخرش که چی؟
اگه واقعا اعتقاد دارن بجای اینکه برن ساعتها وقت خودشونو تو بازارا بگذرونن وسوغاتی بخرن دو رکعت نماز بخونن به نیابت از اون شخص که خیلی بهتر هم هست.
البته الان عربستان خیلی دوست داره که ایرانی هاحج نرن میدونین چرا؟ چون وقتی ایرانی ها میرن حج ,نه که از تمام دنیا برای حج میان زمینه بسیار بسیار عالی هست برای تبلیغ برای روشنگری وایرانی ها این کارو میکنن به نظر من این اشتباه که میگین حج نریم نه باید بریم وباید بقیه رو روشن کنیم.اما نریم جنس بخریم
اما مواظب باشین به نظر من یکی ازفتنهایی که الان هست به جون هم انداختن سنی با شیعه هستش.
دانشگاهها جای خیلی خوبی هست که مردم را روشن کنن با بیانیه های که میدن با راهپیمایی های که راه میندازن با همایشهایی که میذارن وخیلی کارهای دیگه
اما مهترین وبهترین راهی که هست,دعا برای فرج آقامونه که همه مشکلات با فرج آقامون برطرف میشه.
البته اینو بدونین که وقتی برای صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا میکنین آقا ده برابر برای ماها دعا میکنن.
اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، Seyed Mohsen ، سرود پیروزی ، janali ، من خودم ، حلما ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، در جستجوی سختی ، خادمة الزهرا ، montazer ، peimane ، حقیر ، مفقود الاثر ، vahrakan ، omidman
۱۶:۴۰, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7

دوستان سلام
خوب بسم الله

موافق هستين كه اين كار فرهنگ سازي ميخواد؟؟؟
پس چرا نشستي نگاه ميكني؟
خوب شما يا طراحي بلدي يا كسي رو خواهي شناخت كه بلده
بريد دنبال طرح هايي كه نشون بده كالاي عربستاني گلوله است توي قلب خواهر و برادر بحريني
عكسش كنيد
بروشورش كنيد
كليپش كنيد
هم بدينش تحويل سازمان حج و زيارت و هم بزارينش اينجا
اگه نتونستين تحويل حج و زيارت هم بدين خودم تحويلشون ميدم، تمام تلاشم رو توي اين زمينه ميكنم
يا علي، بسم الله
مي خوامتونا

علي علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer_rm ، وحید110 ، boghz ، rastin ، یاران مهدی ، محمداحسان ، من خودم ، حلما ، mahdiyar ، خادمة الزهرا ، حقیر ، مفقود الاثر ، omidman
۱۹:۵۱, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

وحید جان، خودت یا کس و کسان دیگری که حاضر هستن وقت بزارن، یک وبلاگ درست کنن (ترجیحا قیافه دار!) که فقط به این کار بپردازه... مطالبش ، عکس هاش، گزارش ها و خیرها و.... در این مورد باشه، ما و بقیه ئوستان هم تبلیغ این وبلاگ رو انجام میدیم.
از طرفی چند نفر باید برای تبلیغ این وبلاگ در وبلاگها و وبسایت های بچه حزب اللهی ها (در قسمت نظرات و...) تعیین بشن..

هر موقع بسم اللهرو گفتید و گروه چند نفره برای اینکار معین کردین، خبر بدین که همه برای برنامه ریزی و کمک به هر نحو، نظراتشون رو بگن

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، boghz ، mohamad ، ONLY66 ، یاران مهدی ، هدهد ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، ANTI satan ، حلما ، ehsan_mt ، خادمة الزهرا ، میثاق ، حقیر ، omidman
۲۰:۰۰, ۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۰ ۲۰:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۶/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)ANTi666 نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

وحید جان، خودت یا کس و کسان دیگری که حاضر هستن وقت بزارن، یک وبلاگ درست کنن (ترجیحا قیافه دار!) که فقط به این کار بپردازه... مطالبش ، عکس هاش، گزارش ها و خیرها و.... در این مورد باشه، ما و بقیه ئوستان هم تبلیغ این وبلاگ رو انجام میدیم.
از طرفی چند نفر باید برای تبلیغ این وبلاگ در وبلاگها و وبسایت های بچه حزب اللهی ها (در قسمت نظرات و...) تعیین بشن..

هر موقع بسم الله رو گفتید و گروه چند نفره برای اینکار معین کردین، خبر بدین که همه برای برنامه ریزی و کمک به هر نحو، نظراتشون رو بگن

یا الله

سلام دوست عزیز
راستش من تا حالا وبلاگ نداشتم و هیچ تجربه ای نداشتم .اگر یکی از دوستان که تجربه داره یا علی بگه من همه جوره کمک میکنم و وقت هم میزارم .اگر ممکنه با استاد رافعی پور هم هماهنگ کنید که از نظرات ایشون هم استفاده کنیم .این هم به نفع کشوره هم به نفع دین ....

دوست عزیزمون هم seyyedi هم پیشنهاد خیلی خوبی دادند دوستانی که در کار طراحی و گرافیکی واردند بسم الله

میتونیم مطالب و طرح ها که اماده شد در مکانهایی که حجاج برای ثبت نام و اعزام مراجعه میکند بروشر و یا پوستر و مستند و هر چیزی که اثر داشته باشه پخش کنیم .(یا همون مهر اباد )
دیگه کار رو از تبلیغات گذشته .عکس جنایت اونها رو ببینید .اگر دلمون به درد نیومد باید در ایمان که هیچ در انسانیت خودمون هم شک کنیم
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ONLY66 ، MEYSAM.NAJJAR ، ANTI satan ، حلما ، ehsan_mt ، سوفیا ، خادمة الزهرا ، طالب نور ، حقیر ، omidman
۱۷:۰۶, ۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #10

نقل قول:بريد دنبال طرح هايي كه نشون بده كالاي عربستاني گلوله است توي قلب خواهر و برادر بحريني
عكسش كنيد
بروشورش كنيد
كليپش كنيد
هم بدينش تحويل سازمان حج و زيارت و هم بزارينش اينجا
این قسمت خیلی خوب جواب میده ...
------------------------------
طراحی بلدنیستم اماازگروه عمارهاچندتا پوستردارم میگذارم:
(دوستان خواهشابطورعملی پیگیرباشید)
[تصویر: hj40ow4ercz87digl5p.jpg]
--------------------------------------------------------
[تصویر: vduc592q1lznse03vk3.jpg]
-----------------------------------------------------
[تصویر: h6ntl82adiwj9nj7i25.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ONLY66 ، محمداحسان ، عبداللهی ، janali ، dideban ، ANTI satan ، حلما ، Sarbaze Monji ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، javad222 ، سوفیا ، Negahi digar ، خادمة الزهرا ، رضا میزانی ، peimane ، مفقود الاثر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]