کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۴, ۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11

دوستان سلام

تا حدودا 2 ماه ديگه حج عمره برقرار هست
بعد از اون هم تعطيل ميشه و مقدمات حج تمتع آماده ميشه
حج تمتع تقريبا از 4 ماه ديگه شروع ميشه
هم براي عمره وقت داريد
براي تمتع هم وقت خيلي خوبي داريد

راستين جان طرح ها خوبه، اما هرچه گوياتر بهتر
اينا هيچ نوشته اي ندارن

از نرم افزار پابليشر آفيس براي طراحي بروشور و تركات ميتونيد استفاده كنيد
يادگيري اون 5 دقيقه زمان مي بره

علي علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، ONLY66 ، یاران مهدی ، dideban ، Sarbaze Monji ، ehsan_mt
۲۲:۰۲, ۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
منم هستم...
واسه وبلاگ و جمع آوری مطالب و ...
هرکاری که در این زمینه بتونم،انجام می دم...ان شاء الله..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ONLY66 ، ANTI satan ، montazer
۱۰:۴۱, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #13

(۷/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۴)seyyedi نوشته است:  دوستان سلام

تا حدودا 2 ماه ديگه حج عمره برقرار هست
بعد از اون هم تعطيل ميشه و مقدمات حج تمتع آماده ميشه
حج تمتع تقريبا از 4 ماه ديگه شروع ميشه
هم براي عمره وقت داريد
براي تمتع هم وقت خيلي خوبي داريد

راستين جان طرح ها خوبه، اما هرچه گوياتر بهتر
اينا هيچ نوشته اي ندارن

از نرم افزار پابليشر آفيس براي طراحي بروشور و تركات ميتونيد استفاده كنيد
يادگيري اون 5 دقيقه زمان مي بره

علي علي
سلام :
ولی اول باید از طراح اصلی پوسترهااجازه بگیرم.
با نرم افزارpublisher قبلا کارکردم...
البته طراح که زیادداریم....Blushولی بنوبه خودم سعی میکنم برای تشویق دوستان هم که شده کاری روانجام بدم...فقط اگردوستان لطف کنند متن خوبی روبنویسند....
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمداحسان ، ANTI satan ، ehsan_mt ، حقیر
۱۱:۳۷, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:البته الان عربستان خیلی دوست داره که ایرانی هاحج نرن میدونین چرا؟ چون وقتی ایرانی ها میرن حج ,نه که از تمام دنیا برای حج میان زمینه بسیار بسیار عالی هست برای تبلیغ برای روشنگری وایرانی ها این کارو میکنن
شما تا حالا حج رفتی ؟
روشنگری ؟؟؟؟؟؟؟
ایرانیا اونجا یه دور که اعمال انجام دادن دیگه فقط تو بازارشن .
طوری که فروشنده ها برای این که بیشتر جنس بفروشن فارسی یاد میگیرن . چون مشتریاشون فقط ایرانین .
حالا می دونی چرا عربستان نمی خواد ما بریم حج ؟
چون ما آبروی مسلمونا رو می بریم .
البته لحنتون طنز گونه بود . شاید منظور شما همین بوده که من گفتم و من درست متوجه نشدم .

نقل قول:وحید 110 نوشته :
در جواب شما باید بگم که کو گوش شنوا .ما ماه دیگه اگر خدا بخواد داریم میریم عمره .هر چی به مامان بابام میگم بیاین سوغات نخریم میگن نه نمی شه . فامیل توقع داره . حالا من چی کار کنم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حلما ، ehsan_mt ، خادمة الزهرا ، محمدصالح ، حقیر
۱۳:۵۱, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
منم هستم....
می تونید روی کمک من هم حساب کنید...
تو کار جمع آروی مطلب و هر کار دیگه که از دستم بر بیاد و فرصتشو داشته باشم،مطمئن باشید که کوتاهی نمی کنمBlush
فقط اگر قرار شد یک گروه باهم این کارارو انجام بدیم،فکر کنم اگر تقسیم وظایف صورت بگیره کارا بهتر پیش بره....Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، محمداحسان ، ANTI satan ، حلما
۱۴:۴۶, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۸/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۷)fereshteh نوشته است:  
نقل قول:البته الان عربستان خیلی دوست داره که ایرانی هاحج نرن میدونین چرا؟ چون وقتی ایرانی ها میرن حج ,نه که از تمام دنیا برای حج میان زمینه بسیار بسیار عالی هست برای تبلیغ برای روشنگری وایرانی ها این کارو میکنن
شما تا حالا حج رفتی ؟
روشنگری ؟؟؟؟؟؟؟
ایرانیا اونجا یه دور که اعمال انجام دادن دیگه فقط تو بازارشن .
طوری که فروشنده ها برای این که بیشتر جنس بفروشن فارسی یاد میگیرن . چون مشتریاشون فقط ایرانین .
حالا می دونی چرا عربستان نمی خواد ما بریم حج ؟
چون ما آبروی مسلمونا رو می بریم .
البته لحنتون طنز گونه بود . شاید منظور شما همین بوده که من گفتم و من درست متوجه نشدم .

نقل قول:وحید 110 نوشته :
در جواب شما باید بگم که کو گوش شنوا .ما ماه دیگه اگر خدا بخواد داریم میریم عمره .هر چی به مامان بابام میگم بیاین سوغات نخریم میگن نه نمی شه . فامیل توقع داره . حالا من چی کار کنم ؟
سلام
خوب سوغات رو در ایران بخریم .مثلا قبل سفر
عموی من و خوانواده ما همین کار رو انجام میدن .
توی ایران خرید میکنند
هم به اقتصاد کشور کمک میشه .هم ارز خارج نمیشه .هم خدا راضیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، فاطمه خانم ، سرود پیروزی ، fereshteh ، محمداحسان ، janali ، dideban ، حلما ، ehsan_mt ، حقیر
۱۹:۴۹, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
من یه روشی رو امتحان کردم جواب میده [تصویر: s_4.gif]

هر کی از آشناهاتون میخواد بره عربستان بهش بگین مدیون هستین اگه برام سوغاتی بیارین و پول به وهابی های عربستان بدین و اگه این کار رو بکنین اون دنیا و پل صراط و ... و همینطور مدیون خون شهدا و مظلومینی هستین که به دست این وهابی ها به خاک و خون کشیده میشن اگه از بازاراشون خرید کنید ... خلاصه هم معذورات اخلاقی و هم روشنگری رو چاشنی کار کنید موثر واقع میشه ...

این حداقل کاری هست که در مورد دور و وری هامون می تونیم انجام بدیم ...

آشنایانی که بهشون دسترسی داریم در اولویتن ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، فاطمه خانم ، محمداحسان ، sunrise59 ، janali ، هدهد ، dideban ، من خودم ، حلما ، ehsan_mt ، خادمة الزهرا ، حقیر
۲۰:۲۳, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18

دوستان سلام
نقل قول:فقط اگردوستان لطف کنند متن خوبی روبنویسند....

متنش با من
اینا رو دوست عزیز من dideban توی عصر بیداری گذاشته بود

امام "توجه داشته باشید که سفر حج، سفر کسب نیست، سفر تحصیل دنیا نیست، سفر الی الله است. ... مبادا این سفر را سفر تجارت قرار بدهید و امور تجاری در این سفر پیشتان مطرح باشد، چه آقایان اهل علم و چه کاروانها و چه روسای کاروانها و چه سایر حجاج، سفر، سفر الی الله است نه سفر به سوی دنیا، آلوده به دنیا نکنید."1
" یکی از مهمات فلسفه حج، ایجاد تفاهم و تحکیم برادری بین مسلمین است."2

" آیا می­دانید که تمام بدبختی­های شما در تفرقه و اختلاف بین سران کشورهای شما و بالنتیجه بین خود شماست؟ "3

" [حجاج] لازم است درجماعات اهل سنت حاضر شوند. "4

امام و خرید از آل سعود:
بعد از کشتار حجاج ایرانی، امام خمینی، حکومت آل سعود را این گونه به تصویر می­کشد "این وهابی­های پست، بی خبر از خدا به سان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته­اند. ...(اینان) جز تامین منافع امریکا و اسرائیل و تقدیم منافع کشورشان به آنان کاری از دستشان برنمی­آید. ...حقا که این وارثان ابی سفیان و ابی لهب و این رهروان راه یزید روی آنان و اسلاف خویش را سفید کرده­اند "5

"کالاهایی که در حجاز به حجاج محترم عرضه می­شود آنچه از امریکا است مخالف با آرمانهای اسلامی است و اساسا مخالف با اسلام است و خریداری از انها کمک به دشمنان اسلام است و ترویج باطل است و از آنها باید احتراز شود انصاف نیست جوانان عزیز ما در جبهه­ها جان دهند و جانبازی کنند و شما با خرید این کالاها به جنایتکاران جنگی کمک کنید. "6

" به جای سوغات های مادی فانی دستاوردهای باقی ابدی برای دوستان به سوغات آورند. "7
" شما برای خودتان یا دوستانتان می­توانید چیزهای مناسب از ایران تهیه نمایید که به دشمنان اسلام و ایران کمک نشود."8

۱ صحیفه نور، جلد19، ص42

۲ صحیفه نور، جلد9، ص176

۳ صحیفه نور، جلد10 ص221

۴ صحیفه نور، جلد9، ص176۵

۵ صحیفه نور، جلد20، ص134

۶ صحیفه نور، جلد20، ص144

۷ صحیفه نور، جلد19، ص43

۸ صحیفه نور، جلد20، ص144

نقل قول:دوستان یه اسم برای وبلاگ پیشنهاد بدید
شما فعلا یه وبلاگی بزن با هر اسم خوبی
بعدا یه اسم خوب پیدا میشه
شخصا روش فکر میکنم
شما هم فکر کنید
نقل قول:فقط اگر قرار شد یک گروه باهم این کارارو انجام بدیم،فکر کنم اگر تقسیم وظایف صورت بگیره کارا بهتر پیش بره....Smile
بسم الله رو بگید
تقسیم وظائف خود به خود صورت خواهد گرفت
فقط هر کاری که بلدید رو بکنید

علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، محمداحسان ، sunrise59 ، janali ، حلما ، خادمة الزهرا ، حقیر
۲۰:۲۴, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
البته به نظر من اصلا بحث شیعه و سنی مطرح نیست و هر مسلمانی باید عربستان رو در حج و غیر حج تحریم اقتصادی کنه ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ehsan_mt
۲۰:۵۲, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
من پايه هر گونه كمك نظامي هستم .
اصلا حكومت هر اقدامي براي دفاع از مردم بحرين بخواد بكنه من يكي پايه هستم ... اما حيف ، حيف كه اوضاع دنيا جوري نيست كه ايران بتونه مستقيم از نظر نظامي كمك كنه ...اما پيروزي خيلي نزديكه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، انتخاب ، حسن عزتي
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]