|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۰, ۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۰ ۲۲:۲۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
وبلاگ با اجازه دوستان ساخته شد:
اینم آدرسش: http://inkling59.blogfa.com/ کلمه inkling به معنای اطلاعات مختصری هست که در مورد چیزی حقیقتی رو روشن می کنه... 59 هم که عدد ابجدی امام مهدی(علیه السّلام) هست. خواهش می کنم دوستان دیگه ای هم که وبلاگ نویس هستند،آدرس این وبلاگ رو توی پیوندهای وبلاگشون قرار بدن که بیشتر در معرض دید باشه.. اگر راه های دیگه ای هم برای تبلیغ وبلاگ به نظرتون می رسه،بفرمائید.. |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
وحيد جان من اين پست رو يك ماه پيش ايجاد كردم ولي همه همچين توپيدند كه انگار چي شده
يكي گفت فتوا نده يكي ميگفت به مكه نگو سنگ من تو اون پست نوشتم بيايد حج عمره رو تحريم كنيم الان كه اين همه جوون نياز به پول دارند بيايد از فاميل هاي خودمون شروع كنيم به ارشاد كردن و اين كه رفتن به مكه ( عمره) تو اين شرايط اصلا صحيح نيست كسي كه بخواد تو اين زمونه بره حج عمره الكي به خودش نباله رفته دور يه سنگ چرخيده اومده بيا اون پولتو بده به يه كس نيازمند هفت بار دورش بگرد ببين اين حج تو قبوله يا اون حج ت نمي خوام نا اميدت كنم ولي با پوزش از همه برادرها و خواهر هاي تالار اين جا خودمم ميگم اهل حرفيم بهترين كار اينه كه هر كسي از توي فاميل شروع كنه خيلي سريع هم جواب ميده با اين حال منم همه جوره چه مالي چه معنوي حاظرم به برادر و خواهراي شيعه خودم كمك كنم جونمم واستون ميدم به اميد ظهور حضرت مهدي ارواحناه فدا |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ای قوم به حج رفته کجایید؟ کجایید؟ معشوق همینجاست،بیایید بیایید...
من که هر کالایی رو بدونم مشکل داره تحریم میکنم. تا اونجا هم که بتونم بقیه رو آگاه میکنم... همین از دستم بر میاد! امیدوارم حد اقل واسه خودم کافی باشه... |
|||
|
|
۱:۰۱, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
امام و خرید از آل سعود: بعد از کشتار حجاج ایرانی، امام خمینی، حکومت آل سعود را این گونه به تصویر میکشد "این وهابیهای پست، بی خبر از خدا به سان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفتهاند. ...(اینان) جز تامین منافع امریکا و اسرائیل و تقدیم منافع کشورشان به آنان کاری از دستشان برنمیآید. ...حقا که این وارثان ابی سفیان و ابی لهب و این رهروان راه یزید روی آنان و اسلاف خویش را سفید کردهاند "5
با این توصیف هر گونه کمک به چنین حکومتی عقلا خطا است و امام نیز بر این موضوع تاکید دارند. "کالاهایی که در حجاز به حجاج محترم عرضه میشود آنچه از امریکا است مخالف با آرمانهای اسلامی است و اساسا مخالف با اسلام است و خریداری از انها کمک به دشمنان اسلام است و ترویج باطل است و از آنها باید احتراز شود انصاف نیست جوانان عزیز ما در جبههها جان دهند و جانبازی کنند و شما با خرید این کالاها به جنایتکاران جنگی کمک کنید. "6 البته فهم این پیام برای کسانی که امریکا را در حد یک کشور میدانند نه حزب شیطان و جنگ را محدود به جنگ تحمیلی میدانند دشوار است؛ در حقیقت این یاران دیروز امام و غنیمت خورهای امروز با "امام در موزه" راحتتر هستند تا امام همیشه در صحنه. به هر صورت حج ابراهیمی وسیلهایست بسیار مناسب برای تحقق آرمانهای جمهوری اسلامی و نمیتوان از آن صرف نظر کرد، باید به عربستان رفت تا پیام اصیل انقلاب و ندای وحدت را به گوش سایر مسلمین رساند. امام این موضوع را بهتر از هرکس میدانست و به همین دلیل راهکاری برای خرید سوغاتی، ارائه میدهد که بعد از امام فراموش (بخوانید فی*ل*تر) شد. " به جای سوغات های مادی فانی دستاوردهای باقی ابدی برای دوستان به سوغات آورند. "7 " شما برای خودتان یا دوستانتان میتوانید چیزهای مناسب از ایران تهیه نمایید که به دشمنان اسلام و ایران کمک نشود."8 با تلاشهای صورت گرفته از طرف سازمان حج زیارت و بثه فاصله زیادی بین "آنچه امام میخواست" و "آنچه هست" ایجاد شد. در آماری که از کاروان خود گرفتم از حدود110 نفر سوالتی کردم که عدهای میزان خرج خود را اعلام نکردند با حذف این افراد نتایج 103نفر آنان را بررسی کردم. متاسفانه به طور میانگین هر نفر 335هزار تومان در عربستان خرج کرده است که اگر در 90هزار دانشجو اعزامی امسال ضرب کنیم و فرض کنیم 10رصد این مبلغ به حکومت سعودیها میرسد تنها کمک امسال دانشجویان به گسترش جنایات آل سعود بیش از3میلیارد تومان میشود که صمیمانه از طرف عربستان تشکر میکنم این رقم حداقلی متعلق به دانشجویان است که به مراتب بسیار کم خرجتر از سایر مردم هستند حال اگر به آمار 800هزار نفری حجاج ایرانی در یک سال، تاملی کنیم چه خواهد شد! مسلما کمک ایرانیان به ال سعود بسیار بیشتر میشود؛ کمکی که حتی یک تومان آن اگر از مخارج ضروری نباشد خطا است. اما آیا حجاج دانشجو از نظر امام پیرامون خرید از عربستان اطلاعی دارند؟ از حجاج کارون خود پرسیدم فکر میکنید نظر امام خمینی در مورد خرید کردن از عربستان چیست؟ ۷درصد انان فکر میکردند امام نظری ندارد و ۱۱درصد نظر امام را مثبت می دانستند و نزدیک به نیمی از انان اطلاعی از نظر امام نداشتند. http://www.awakeningage.blogfa.com/ |
|||
|
|
۹:۲۰, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
نسل كشي يكي از شيوه هاي بسيار كارآمد دشمن محسوب ميشه كه اگر اشتباه نكنم ماكياولي اونو رسما مطرح كرد و براي به دست آوردن قدرت يا تثبيت اون استفاده از اين روش غير انساني رو مجاز دونست .
اما در مورد نسل كشي مسلمانها تقريبا سه يا چهار سال پيش مطالبي رو مطالعه كردم در مورد جنايات غزه كه مو به تنم راست شد . صهيونيست ها براي اينكه كلا خيالشون از بابت مسلمانها ي فلسطين راحت بشه از سلاح هايي استفاده ميكردن كه اگر طرف رو نمي كشت صد در صد عقيم مي كرد . اين ماده مضر حتي در مواد خوراكي كه گاهي از طريق كمك هاي به اصطلاح انسان دوستانه سازمانهاي بين المللي به اين مردم مي رسيد هم همين وضعيت رو داشتن. حالا شما تصور كنيد كه اين موجودات سفاك براي از بين بردن شيعيان كه از دشمن اونها تلقي ميشه از جنايت هاي بدتر از اين كوتاهي ميكنند؟؟؟ يك ياز دوستان ما كه اتفاقا آرزوي شهادت در سر داشت و پيشگام تحقيقات درباره صهيونيزم جهاني بود چند وقت پيش ازدواج كرد و همين هفته گذشته تشريف بردن مكه وقتي بهش گفتم اي بابا تو ديگه چرا داري ميري مگه نمي گفتي بايد مبارزه كرد .الان هيچ مبارزه اي بهتر از تحريم عربستان از اين طريق نيست . پشت تلفن يه خنده اي كرد و گفت اي بابا حالا از ما يه نفر كه نريم مثلا چه اتفاقي ميافته؟؟؟؟ باور كنيد كه تمام ارادتي كه به اين آدم داشتم يك باره از بين رفت . اين از آدمهايي بود كه كاملا از توطئه ها و فعاليت هاي دشمن آگاه بود وضعش اين شد آخه ادم از ديگران واقعا چه توقعي داره . تا ميگي ميگن مردم آرزو دارن ، شايد ديگه قسمت نشه و .... من نمي دونم مكه بدون آل سعود بهتره يا با آل سعود؟؟؟؟ اما با همه اين حرف ها دوست دارد يار اين آشفتگي كوشش بيهوده به از خفتگي |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام: قبل ازهرچیز ازتمام طراحان ودوستان صاحب نظر درزمینه طراحی معذرت میخوام... میدونم که این بروشورفاقدجنبه کیفی است وارزش توزیع شدن وحتی ارائه شدن نداره ....تنهاخواستم درکنارکاربزرگ وارزشمنددوستان کارکوچکی انجام بدم...یاحق. صفحه 1بروشور: ---------------------------------------- صفحه2بروشور: ----------------------------------------------- یک پرینت هم گرفتم : صفحه اول: وصفحه آخر: |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خوب شروع كنيد ديگه
بروشور ها رو بگذاريد. اجازه هست از اينها پرينت بگيريم موقع كلاسهاي آمادگي براي حج پخش كنيم؟؟ ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
داریم کار می کنیم فاطمه خانم.
![]() این بروشور رو توی وبلاگ بذارم؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
هر یک ریال خرید شما گلوله ای میشود بر بدن یکی از شیعیان . ایا خداوند از این کار راضی است؟ ایا میدانید با این کار شریک در قتل عام برادران و خواهران بحرینی خود هستید؟
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
آیا حجمان قبول است؟
کسانی که در سال ۶۰ هجری به حج رفتند و آن هم حج واجب نه عمره، آیا حجشان درست بود در حالی که امام زمانشان احرام کربلا بسته بود؟ آیا قربانی آنها در منا قبول شد، یا قربانی حسین در کربلا؟ آنها حاجی شدند یا کاروان عاشورا؟ ![]() بحرین امروز به دست مزدوران سعودی به خاک و خون کشیده شده است و مسئولین آل سعود هر روز به شکلی به تهدید و توهین علیه جمهوری اسلامی دست می زنند! مساجد را ویران می کنند و زن مسلمان را بازداشت می کنند و کاش اخباری که از بحرین می رسد در مورد سرنوشت دختران و زنان مسلمان دروغ باشد که ...! اما مردم ایران برای رفتن به عمره صف بسته اند و مسئولین عربستانی هم هر روز به بهانه ای ویزا را صادر نمی کنند تا مسئول مربوطه در جمهوری اسلامی برود از او خواهش کند و التماس کند که بگذارید مردم ما به حج بروند! کجای مسلمانی است که ما به دور خانه ی خدا بگردیم و دم برنیاوریم و کاری نکنیم برای بنده های همان خدا، که توسط ناکسانی که به نا حق خودشان را خادم الحرمین نامیده اند به شهادت می رسند! عمره را که سفر مستحب است آیا نمی توان تعطیل کرد تا حداقل مردم بحرین بدانند هم کیشانشان در ایران اگر نمی توانند کمک مستقیم به آنها بکنند این چنین یاریشان دادند! و البته چه بهتر خواهد بود که حاجی ایرانی به عمره برود و در آنجا که اجتماع عظیم امت رسول الله است فریاد مظلومیت مردم بحرین را به همه ی مسلمانان برساند و فریاد برائت از مشرکین و مزدورانشان را سر بدهند در حالی که هم خرید سوغات از آن کشور را تحریم کرده و مسلمانان کشورهای دیگر را نیز ترغیب می کند! اما حال که تجربه ی سال 66 را داریم که خائن الحرمین سعودی آنقدر سفاک و جلاد هست که زائرین حرم امن الهی را هم به خاک و خون بکشد(چون می داند حقوق بشر فقط برای دشمنان صهیونیستهاست و با او کاری ندارد! ) پس همان بهتر که عمره را تعطیل کنیم! و نگوییم که حج را نمی توان تعطیل کرد! سئوال من این است کسانی که در سال 60 هجری به حج رفتند و آن هم حج واجب نه عمره، آیا حجشان درست بود در حالی که امام زمانشان احرام کربلا بسته بود؟ آیا قربانی آنها در منا قبول شد، یا قربانی حسین در کربلا؟ آنها حاجی شدند یا کاروان عاشورا؟ سیاست سبز |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,764 |
۲۹/آبان/۹۴ ۲۳:۲۶ آخرین ارسال: مصباح |
|
| جهاد نرم یا جهاد سخت؟ چه باید کرد؟ | ضحی | 3 | 2,327 |
۸/مهر/۹۱ ۱۳:۵۶ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: gcfj223f7kj66zvpvpux.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/gcfj223f7kj66zvpvpux.jpg)
![[تصویر: voyx3sixegrf9yo41xv.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/voyx3sixegrf9yo41xv.jpg)
![[تصویر: x3dvi1w18pk1msh1e65g.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/x3dvi1w18pk1msh1e65g.jpg)
![[تصویر: xzepo9zz745t4kez6jbz.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/xzepo9zz745t4kez6jbz.jpg)

![[تصویر: IMAGE634407143625468750.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/Images/News/Smal_Pic/20-2-1390/IMAGE634407143625468750.jpg)