|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۸, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
وقتی خود دولت این همه محافظه کاری می کنه از بقیه چه انتظاری دارید؟
|
|||
|
۳:۵۲, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز منتظر مطالب زیبای شما برای وبلاگ هستیم .
دوستان دست کم نگیرید .تنها کاریه که در حال حاضر از دستمون بر میاد . یا حسین(علیه السلام) |
|||
|
۸:۴۷, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
در حال جمع آوری مطلب هستم فقط چیز مختصر و مفید باید باشه علی علی |
|||
|
|
۹:۴۳, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی حرکت خوبیه. ولی به نظرم می رسه اولش اگه یک مرجع تقلید فتوا بده بر تحریم خیلی اثر بیشتری داره مثل همون تحریم تنباکو در زمان ناصرالدین شاه واین تلاش های خوبی که پیشنهاد کردید مکمل های خوبیه. یکی دنبال نظر مراجع باشه. چقدر خوشحالم وخدا رو شکر می کنم بایت این سایت و کاربران مومنش که مثل چراغی توی تاریکی می درخشند. یاعلی |
|||
|
۱۷:۵۵, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اصلا مردم بیچاره عربستان چه گناهی کردن که باید به آتیش پادشاهشون بسوزن؟؟؟اون مردم بیچاره خودشون بعضی مواقع علیه دولتشون اعتراض میکنن. بنظر من این نظر نظر خوبی نیست. اونا هم باید کاسبیشون رو بکنن دیگه.
|
|||
|
۱۸:۰۵, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
منتقم زهرا عزيز
تاحالا يكي از حج رفته ها براي شما تعريف نكرده كه چه طوري بهش بي احترامي شده؟! اونها يعني وهابي ها خون ما رو حلال ميدونن! گرچه تقصير خودمونه ، اين پول رو خودمون براشون تهيه كرديم. وقتي يك مالزيايي يا اندونزيايي توي فرودگاههاي عربستان پياده ميشه با وقتي كه برمي گرده وسايلش يك وزن هستند . ولي ما ميشنويم كه اخبار ميگه : "سوغاتي هاي ايراني ها فرودگاه هاي عربستان رو فلج كرد" دست روي دست نمي تونيم بگذاريم مي تونيم؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۰۵)فاطمه خانم نوشته است: منتقم زهرا عزيزتمام این هایی که شما عرض کردی، مشکلاتیه از طرف مسئولین رده بالای اونجا. نه مردم بیچارش. درضمن من سال قبل خدا قسمتم کرد و رفتم مکه. با بازاریها صحبت کردم.( فارسی و عربی دست و پا شکسته).اکثر مردم اونجا سنی اند نه وهابی.تازه از وهابی ها خیلی هم بدشون میاد و اونها رو از خودشون نمیدونن.مشکل اینه که پادشاه اونجا وهابیه. و مأمورین فرودگاه و ...تحت امر پادشاهند. مثل بحرین که 80درصد یا بیشتر شیعه اند ولی چون پادشاهش شیعه نیست، اونها تحت فشارند. |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۰ ۱۴:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۰ ۱۷:۵۵)منتقم زهرا نوشته است: اصلا مردم بیچاره عربستان چه گناهی کردن که باید به آتیش پادشاهشون بسوزن؟؟؟اون مردم بیچاره خودشون بعضی مواقع علیه دولتشون اعتراض میکنن. بنظر من این نظر نظر خوبی نیست. اونا هم باید کاسبیشون رو بکنن دیگه. دوست گرامی این حرف از شما که نام ای دیتون هم منتقم الزهراست(سلام الله علیها) واقعا بعیده!!! مردم ایران چه گناهی کردند که باید پول مملکتشون بشه جنس بنجل چینی ؟ چرا به جای اینکه در کشور خودمون خرید کنیم که به اقتصاد خودمون و اشتغال زایی و به جوونای مملکت خودمون کمک بشه باید بریم پولمون رو در یک کشور وهابی دور بریزیم .لطفا با دید باز تر نگاه کنید شما که با بازاری های اونجا حرف زدی اونم دست و پا شکسته .میدونی بازاری جماعت به خاطر سودش هر چی شما بگی تایید میکنه؟ اقای منتقم الزهرا(سلام الله علیها) تا حالا مهر گذاشتی جلوت نماز بخونی ببینی همین مردمش چه بلایی سرت میارن.اگه جرات داری برو بقیع بگو صدیقه الشهیده ببین چه کتکی میخوری .نشنیدی یه پیرزن رو کتک زده بودن؟به خاطر همین جمله؟! اگه شما به اقتصاد اونجا کمک نکنی دولت وهابی و از یهود بدتر عربستان پول عظیم نفت رو نمیبره خرج تبلیغ بر علیه شیعه کنه .نمیاد دست به کشتار شیعیان بزنه .نمیاد برای شیعه کشی مبالغ گزاف خرج کنه .نمیاد حرم امامان ما رو منفجر کنه و در روز عاشورا بمب بزاره در حرم امام حسین (علیه السلام) دوست من چطوری میخوای انتقام زهرا(سلام الله علیها)رو بگیری؟ با فربه کردن ال یهود ؟؟؟؟؟ اگه حج مستحب نریم یا خرید نکنیم اونجا حد اقل مجبور میشه پول نفت رو به مردمش بده نه این کار ها رو بکنه . حد اقل یه حرکتی کردیم .نه اینکه بگن هر کاری کردیم جیک هیچ کس در نیومد . با این اهمال هر کاری دلشون بخواد سر شیعه میارند!دلت به حال شیعیان که دارند تکیه تکیه میشن نمیسوزه میگی اخی خرید نکنیم در امدشون کم میشه!!! لطفا این بحث رو ادامه ندید .همین یه کار نصفه نیمه هم که باهاش اعتراض رو باید نشون بدیم خراب نکنید .یادتون باشه در برابر اعمالمون مسئولیم و باید به حضرت جواب بدیم یا حق |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
آبروی شیعه زیر سوال رفته با این کارها.....
کار به جایی رسیده که فروشنده ی سنی صدای اذان رو میشنوه و میخواد بره برای نماز اما خریدار شیعه اصرار میکنه بمون و بفروش!!!!!!!!!!!!!!! سنی ها حق دارن ما رو مسلمون ندونن یا نه؟ حق دارن به ما بدبین باشن یا نه؟ از نظر اونها ما داریم چهره ی اسلام رو مخدوش میکنیم... کاسبی اونها به چه قیمتی؟ به قیمت زیر سوال رفتن آبروی پیروان علی؟ به قیمت نابودی محبان علی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین یه کار رو هم نکنیم، پس چه جوری از مظلوم دفاع کنیم؟ چه جوری دشمنی با ظلم خودمون رو اثبات کنیم؟؟ خدا روزی رسونه! فعلا بهتره ما نگران برادران و خواهران شیعمون باشیم که دارن مثل گل پرپر میشن و هیچ کس هم کاری براشون نمیکنه... |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
من تا بخشي از جلد20 صحيفه امام رو گشتم(هنوز بخشي از 20 و 21 مونده) و اينا رو مناسب ديدم نكته جالب و مهمي كه بهش برخوردم اين بود كه امام خيلي روي مسئله وحدت در حج و عبادي سياسي بودن حج و اينكه سايست در حج مهجور واقع شده و مسلمين به فكر هم نيستند تاكيد داشتند نقل قول:صحيفه امام ج1 2 نامه به خانم خديجه ثقفى(خانوادگى). ..... ص : 2 علي علي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,760 |