کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عروسک های براتز با چه اهدافی طراحی می شود؟
۱۲:۲۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: arusak.jpg]

نظر شما در این مورد چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aboutorab ، عشقم کربلا ، mahdy30na ، hamediran ، amirhq21 ، السا ، آفتاب

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۸, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خداوند دوست دار زیبایی ها.

سلام،

نقل قول:نظر شما در این مورد چیه؟

به نظر بنده این عروسکها به شدت برهنگی و عشوه گری و بلوغ زودرس و جاذبه جنسی و مصرفگرایی و مدگرایی افراطی رو تبلیغ میکنن.
قبول دارم که دارا و سارا جاذبه کافی برای جذب هر بچه ای رو نداره اما فکر میکنید جاذبه این عروسکها ناشی از چیست؟ ایا درسته که به هر قیمتی بچه رو سرگرم کنیم؟
قبول دارید که بچه رفته رفته از این عروسکها الگو میگیره و سعی میکنه خودشو به اونها شبیه کنه تا مورد تحسین قرار بگیره؟

شما آواتار خیلی از کاربرای همین سایت رو مثلا با چهره این عروسکها مقایسه کنید . کدومشون آرامش بخش ترن؟
[تصویر: avatar_118_%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7.jpg]
[تصویر: avatar_1720_%D9%81%D8%A7%D8%B7%D9%85%D9%...%D9%85.jpg]
[تصویر: avatar_7231_%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF_%D9...%DB%8C.jpg]

و .......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، مصباح ، قبیله منتظر ، السا ، محمد حسین ، mahdy30na
۱۵:۲۹, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۳۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۲۲)ELENOR نوشته است:  اصلا زیبایی یعنی چی؟؟
تعریفتون از زیبایی چیست؟؟
بعد بیایم از نظر اسلام بررسی کنیم

من خواستم بحثی رو در تالار باز کنم که وردو اقایون توش ممنوع باشه .. ناظر محترم عجاب و عفاف مخالفت فرمودند.
چون مفاهیمی که توش باز میشد برای جمع عمومی که امکان خواننده اقا توش بود مناسب نبود و در شان خودمون بیان چنین مطالبی رو جلو چشمان اقایون ندیدیم.
بگذریم که تاپیکهای مشابه چیزی که من مد نظر داشتم و ... در تالار از اشخاص دیگه به وفور دیده شده قبلها.

بحث من در مورد روحیه تبرج و پرورش این روحیه است .. که درصد بالاییش مخصوص خانم هاست.

برای اقایون آن قدر ملموس نیست که توانایی نطر دادن داشته باشن.
یا علی

(۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۲۸)amirhq21 نوشته است:  شما آواتار خیلی از کاربرای همین سایت رو مثلا با چهره این عروسکها مقایسه کنید . کدومشون آرامش بخش ترن؟

[تصویر: avatar_1720_%D9%81%D8%A7%D8%B7%D9%85%D9%...%D9%85.jpg]
[تصویر: avatar_7231_%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF_%D9...%DB%8C.jpg]

و .......

اولی که نقاشیه عروسک نیست

دومی هم ادم زندست باز عروسک نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۵:۴۱, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۶:۱۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #13
آواتار
فک می کنم جواب سوالتون رو توی این پستم داده باشم!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34...#pid289656

در مورد زیبایی های ظاهری مورد پسند اسلام برای خانوما تو محیط خونه : اسلام می گه آراسته و مرتب باشید و این خودش بالاترین زیبایی هاست توی محیط خونه. اینکه ژولیده پولیده نباشیم و موقع بیرون رفتن از خونه به فکر خودمون بیفتیم
اینکه از عطر خوش استفاده کنیم (اینا رو درمورد حریم خونه می گم برا خانوما). اینکه اون لطافته حفظ شه
و در حریم بین زن و شوهر بهترین آرایش ها (امام باقر(علیه السلام) گفتن که سزاوار نیست زنا آراستن خودشون رو برای شوهراشون تعطیل کنن)
درمورد حد پوشش هم گفتم که بهونه ی محرم بودن زن جلوی پسرش هر لباسی رو نمی تونه بپوشه و این سوای از حریم زن و شوهریه

حالا من نمی دونم دقیقا این تبرج مدنظر شما برای کیاست؟ زن و شوهر یا دختر یا...؟؟!!تو چه محیطی؟
می شه محدوده و محل بحث خودتون رو دقیق بگید + تعریف خودتون از زیبایی و زینت و تبرج!!

.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، amirhq21 ، mahdy30na
۲۱:۴۲, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۲۲:۱۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سمت راست خانم والری لوکیانوا، دختر ۲۹ ساله اوکراینی است که امروز در موردش نوشتیم که با هزینه‌ی پول و سختی زیاد اندام، چهره و پوستش را شبیه عروسک باربی کرده، سمت چپ نمونه مذکر قضیه است.
جاستین جِدلیکا، ۳۳ ساله تا به امروز ۱۴۰ بار زیر تیغ جراحی رفته تا خودش را شبیه «کن» عروسک دیگری بکند که مدل مردانه و محبوب باربی است. «کنِ واقعی» و «باربی زنده» (نام‌هایی که رسانه‌ها به این دو داده‌اند) اوایل ماه فوریه گذشته برای اولین بار با هم ملاقات کردند.

[/b]

[/b]

[b]یعنی میفرمائید من که الان یه دختر دارم بیام و از این چرت و پرت ها و بی اخلاقی به بچم نوشن بدم و براش بخرم:
[/b]

http://gfx.glittergraphicsnow.com/albums/ll149/glittergn/bettyboop/betty106.gif

http://gfx.glittergraphicsnow.com/albums/ll149/glittergn/bettyboop/betty106.gif
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، السا
۰:۱۷, ۲۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۰:۱۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:
[b]یعنی میفرمائید من که الان یه دختر دارم بیام و از این چرت و پرت ها و بی اخلاقی به بچم نوشن بدم و براش بخرم:

کسی همچین حرفی نزد ...
فکر می کنم صحبت های خانووم مرهم این بود ک کسی ک داره توی ی خانواده مذهبی زندگی می کنه، باید آرایش کردن و رقص و طنازی کردن رو یاد بگیره ....

منم با این حرفشون کاملا موافقم ....
ی دختر توی خانواده های مذهبی، معمولا با این جور چیزها کمتر آشنا میشه ، اما اونی ک توی محیط های ب قول خودشون بازتری بوده، بیشتر این جور چیزها رو بلده ...

اصلا جو طوری شده ک ی دختر مذهبی ک چادر سرشه کلا سمت ی سری چیزها بره، فلفل میریزن دهنش ی سری از مذهبیون!

یادمه زمانی ک می خواستم کلاس آرایشگری برم، جماعتی قصد داشتن منو از این کار منصرف کنن، چرا ؟ چون ی دختر چادری و کلاس آرایشگری ... ؟؟؟؟!!!!!! اصلا با منطشون جور در نمیومد! <-- اینه دیدگاه ی سری از خانواده های مذهبی!

درباره عروسک های رقاصه و باربی و ..... نظرم رو شاید بعدا بگم Cool

اما چ ایرادی داره ک ی برنامه بسازن، خانومه تو خونه آرایش کرده، موهاش درست شده ست، لباس قشنگ پوشیده، بعد بیرون ک میره چادر سرش کنه ...
این ک دیگه کارتونه ... حجاب اونم باید رعایت بشه ؟
صدا و سیمای ما اینطوریه ک اون خانوم خوبه، اونی ک بیرون چادر سرشه، تو خونه هم ی لباس ساده ساده پوشیده با یدونه روسری .... این اون تصویریه ک از ی زن چادری نشون میدن ...
دیگه تو مخیله اون بچه نمیگذره ک شاید ی چادری هم بتونه تو خونه آرایش کرده و قشنگ تر از اون آدم مانتویی آرایش کرده، آرایش کنه و طناز باشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مرهم ، آفتاب
۳:۱۵, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اومدم یه جمله دردناک بگم...

تا وقتی که تو گوش مردهای شیعه میخونن زنهاتون باید کمر باریک باشن تا دلچسب باشن و تو گوش زنهای شیعه میخونن مراقب خودت باش دسته دو نشی که شوهرت بره دنبال یه زن دیگه...
باید گریه کرد به حال کاهش جمعیت شیعه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، m.hossein ، السا ، قبیله منتظر
۱۰:۵۷, ۱۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱۰:۵۹ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #17
آواتار
به نام خدا

راههای انتخاب عروسک برای بچه ها

آيا مي دانيد رسانه هايي که کودک شما استفاده مي کند و در طول دوران کودکي او، شب و روز، هميشه مي توانند با يک پيام دايمي همراه او باشند و اتفاقاً خود شما و با انتخاب خودتان آنها را براي او فراهم کرده ايد، چه چيزهايي هستند؟
فيلم!تلويزيون! خب اينها هم درست است. اما يک فيلم نمي تواند هميشه همراه کودک شما باشد. يکبار، دوبار، ده بار يا بيشتر آن را مي بيند بعد کنارش مي گذارد و فيلم بعدي . تلويزيون هم هميشه هست اما نه با يک برنامه و پيام ثابت و دايم.

شايد کمي غير عادي به نظر برسد اما آنچه مد نظر من است عروسک کودک شماست. بله! عروسک نوعي رسانه است که همراه هميشگي کودک شماست، مادامي که هنوز براي او جذابيت داشته باشد و بيشتر اگر به او دلبسته باشد تا دوران نوجواني و جواني. کم نيستند نوجواناني که هنوز عروسک هاي خود را به عنوان يادگارهاي شيرين دوران کودکي خود نگه داشته و به آن عشق مي ورزند.

عروسک را از اين جهت رسانه مي نامم که پيامي را براي کودک شما به ارمغان مي آورد. پيامي که هميشه و در هر لحظه که کودک شما به آن مي نگرد، به او يادآوري مي شود. مطمئنم که خود پاسخ اين پرسش را مي دانيد که اهميت و نقش عروسک در زندگي کودک شما چيست؟ و بنابراين مي توانيد بر اساس آن حدس بزنيد که پيامي که رسانه عروسک براي کودک شما مي آورد، مي تواند چه تأثيري داشته باشد؟

عروسک ها يکي از الگوهاي زندگي کودک شما هستند. الگوهايي که با استفاده از عواطف کودک به او نزديک مي شوند و در بازيهاي کودکانه اعم از خاله بازي ها، دزد و پليس ها و... شيوه هاي زندگي را به آنها مي آموزند. امروزه با تنوع عروسک ها و ربات ها و... ديگر عروسک منحصر به دختران نيست و تمام کودکان اعم از دختر يا پسر حداقل يک عروسک دارند که با آن بازي کنند. در طول بازي با آن ، پيام غير محسوسي که عروسک به همراه خود دارد، مرتب براي او تکرار مي شود تا ملکه ذهن او شود و کودک شما تبديل به وسيله اي در دست صاحبان اين رسانه شيرين در راستاي منافع شان خواهد شد.

حتماً با خواندن اين سطرها با خود خواهيد گفت: «واي باز هم موعظه»؛ البته حق داريد، چون اينقدر در اين مورد شنيده ايد که عروسک باربي فلان، عروسک بتمن بهمان، که ديگر خسته شده ايد. اما من قصدم چيز ديگري است. مي خواهم به جاي دادن ماهي فنون ماهي گيري را به شما ياد دهم. مي خواهم به عنوان يک مشاور ارتباطي همراه شما به يک عروسک فروشي بيايم تا هر عروسکي پسند کرديد، اعم از باربي ، بِرَت ، مرد عنکبوتي ، دارا و سارا و... براي کودکتان بخريم و به او هديه دهيد. اما نه مثل هميشه ، اين دفعه با آگاهي نسبت به پيامي که اين عروسک به همراه دارد و توجه به تأثيرات اين پيام در نحوه تربيتي که شما مي خواهيد براي کودک خود برگزينيد. کليت کار اين است که شما پيام رسانه عروسک را شناسايي کرده و سپس متناسب با معيارهاي خود آن را انتخاب مي کنيد. انتخابي آگاهانه که اگر در آينده کودک شما جواني شد با رفتارهاي خاص که مورد پسند شما نبود، او را سرزنش نکنيد که اين بچه ناخلف ، چه کارها که نمي کند، ما کي اينگونه بوديم؟ و... بلکه اين انتخاب خود را به ياد آوريد و بگوييد خود کرده را... . و يا بالعکس از داشتن چنين جواني به خود بباليد و شاکر باشيد آگاهي و انتخابتان را و در نهايت دعاگو باشيد مشاورتان را.

مرحله اول:

داشتن معياري براي انتخاب

معيار شما براي انتخاب يک عروسک به عنوان يک رسانه که پيامي به همراه دارد چيست؟
خب! از من زياد انتظار کمک و همياري در اين زمينه نداشته باشيد. من تنها يک مشاور ارتباطي هستم. وظيفه من تنها ياري کردن شما در شناخت پيام آن است. اما مي توانم يک راهنمايي کنم تا شما «معيارهاي خودتان» را شناسايي کنيد. يک معيار مناسب مي تواند ارزش ها و اعتقادات و اصول تربيتي باشد که شما براي تربيت کودک خود مي پسنديد. کودک خود را هنگامي که بزرگ شده، تجسم کنيد. مي خواهيد چگونه باشد؟ براي اينگونه بودن بايد چه ارزشها، اعتقادات و اصولي را ياد بگيرد؟

مرحله دوم:

شناسايي پيامي که هر عروسک به همراه دارد

شناخت پيام نياز به کمي تامل و فعاليت دارد که البته کاري جذاب است. شما بايد تشخيص دهيد که عروسک انتخابي علي رغم سکوتش ، چه مي گويد؟ بدين منظور بايد ابتدا بتوانيد عناصر و اجزا عروسک را شناسايي کنيد.

1-شناسايي شخصيت عروسک:
اين عروسک از روي کدام شخصيت داستاني يا فيلمي ساخته شده است؟
سيندرلا، مرد عنکبوتي ، بتمن، گوسفندها يا... در اين داستان يا فيلم اين شخصيت چه ويژگي هايي دارد. قهرمان است يا ضد قهرمان، فعال است يا منفعل، يک قهرمان خشن است يا يک پرخور، راست گو يا دروغگو و... مطمئن باشيد کودک شما خواه ناخواه داستان يا فيلم اين شخصيت را خواهد شنيد يا ديد و از آن الگوبرداري خواهد کرد.

2-توجه به اشارات غير کلامي
اگر نتوانستيد شخصيت داستاني يا فيلمي عروسک را تشخيص دهيد، از راهکار ديگري استفاده کنيد. مي توانيد اشارات غيرکلامي عروسک را شناسايي کنيد تا بتوانيد پيام آن را تشخيص دهيد. به خاطر داشته باشيد «آن کس است اهل بشارت که اشارت داند». برخي اين اشارات عبارتند از:

جنسيت عروسک

عروسک مؤنث است يا مذکر؟ يا اصلاً از نوع حيوانات يا اشياء تخيلي است؟ جنسيت عروسک در کنار ساير پيام هايش به کودک شما نقش ها و انتظاراتي را که سازندگان عروسک و بعد شما به عنوان انتخاب کننده آن از يک جنسيت مد نظر داريد به کودک تان مي آموزد.

سن عروسک

آيا عروسک همسن کودک شما است يا سنين نوجواني يا جواني را براي کودک شما به تصوير مي کشد؟
اين حق شماست که انتخاب کنيد شايد دوست داشته باشيد عروسکي تهيه کنيد که سن جواني کودک شما را از اکنون براي او مجسم کند. فقط آگاهانه اين کار را انجام دهيد. توجه کنيد که عروسک چه الگوي رفتاري را براي جواني به کودک شما ارايه مي دهد.

قوميت عروسک

رنگ پوست، چشم و موي عروسک و شکل چشم و لب و... نشانه هايي هستند که شما مي توانيد بر اساس آن قوميت عروسک را شناسايي کنيد. قوميت عروسک همراه با ساير نشانه ها در تصورات کودک از قوميت هاي مختلف تأثير گذار خواهد بود . عروسک يکي از ابزارهاي کليشه سازي له يا عليه قوميت ها محسوب مي شود. من وقتي کودک بودم عروسکي سياه پوست با گوشواره هاي بزرگ داشتم که وقتي توي سر او مي زدم شروع به حرکت مي کرد. اين عروسک کليشه برده بودن و برده ماندن سياهان را در ذهن من تثبيت کرده بود.

پوشش عروسک

عروسک مدنظر شما چه پوششي دارد؟ مدل لباس آن چگونه است؟ مارک خاصي روي آن هست يا نه؟ فرم مخصوص مربوط به سازمان خاص مثل ارتش يا امدادگران صليب سرخ يا... را دارد؟ اين فرم متعلق به کدام کشور است؟ آيا اين پوشش را شما براي کودک خود مي پسنديد ؟ به خاطر داشته باشيد که کودک شما اگر اين عروسک را دوست داسته باشد پوشش او را الگوي خود قرار مي دهد و در هر لباس فروشي اولين چيزي که مي بيند لباس هايي از همين دست است. بعدها وقتي بزرگ شد افرادي با اين پوشش ها را به طور ناخودآگاه دوست خواهد داشت.

آرايش عروسک

آرايش عروسک آن قدر امري بديهي به نظر مي رسد که ديگر هيچ کس هنگام خريد به آن توجه نمي کند. عروسک مدنظر شما چه قدر آرايش چهره و بدن دارد؟ موي او چه مدلي است؟ به نظر شما اين شيوه و اين مقدار آرايش عروسک چه اثراتي براي کودک شما به همراه خواهد داشت؟

مسلم بدانيد که کودک شما مي تواند تفاوت چهره آراسته به مواد آرايشي يا مدل موي خاص عروسک را از چهره بي آرايش و موهاي ساده خود تشخيص دهد. اما هنوز قادر به درک معصوميت کودکانه چهره خود نيست. او زيبايي خيره کننده عروسکش را مي شناسد و اگر سن عروسک هم بزرگتر از سن او باشد الگويي قوي براي بزرگسالي خود پيدا خواهد کرد. اين ديگر بستگي به انتخاب شما خواهد داشت.

منبع:نشريه کودک، شماره62
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، azade ، آفتاب ، 135 ، قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا