کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخاب شغل بر اساس مزاج
۱۸:۳۴, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۲:۲۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان
در کنار تاپیک های خوبی که در مورد اشتغال در تالار داریم جای یه همچین مطلبی خالی بود.
دیگه الان اکثر ادما میدونن که در طب سنتی چهار مزاج اصلی داریم.سوداوی(سرد خشک)(خاک)-بلغمی(سرد و تر)(اب)-دموی(گرم و تر)(هوا)-صفراوی(گرم و خشک)(اتش)

ابن طبایع هر کدوم یه خصلت هایی رو بر ادم غالب میکنن که البته میشه با تربیت عوض کرد اما غالب رفتار ادما بر اساس مزاجشون هست.مثلا صفراویا زود عصبانی میشن و زود هم اروم میشن اما میتونن با تربیت و تمرکز روی اداب اخلاق کاری کنن که دیر عصبانی شن.

حالا میخوایم ببینیم برای هر کدوم از اینا چه شغل هایی مناسبه و چه توانایی هایی دارن و البته اینم میدونیم که همیشه استثنا هم وجود داره.
در مورد اینکه چه مزاجی دارید،سعی کنید اطلاعات رو بالا ببرید چون خودتون بهتر از همه میتونید تشخیص بدید.من سه تا دکتر رفتم هر کدوم یه چیز گفتن اما اگه براتون مقدور نیست ،پیش پزشک خوب برید .یه طبع پایه داریم که با اون متولد میشیم،معمولا خصوصیات اصلی مون بر اون اساسه و حالا بخاطر تغذیه های نادرست یا عوامل بیرونی،روحی و ... میشه یه مزاج خاص بر انسان غلبه کنه.

خب....
وسطاش خصوصیاتشونم میگم که بتونید تشخیص بدید جز کدوم دسته اید.

سوداوی:
زود دوست نمیشن در کارهاشون خیلی احتیاط میکنند لذا زود گول نمیخورن،بسیار نکته سنج و دقیق هستند و گاهی افراد دیگه فکر میکنن که اینا خیلی باهوشن که این مسائل به ذهنشون رسیده اما صرفا بخاطر نکته سنجیشون هست.حد و مرزشون رو مشخص میکنند و اجازه نمیدن هر کسی در رابطه پاز گلیم خوش درازتر کنه.
در تصمیم گیری ها همه جوانب رو در نظر میگیرن اما در سرعت تصمیم گیری کمی مشکل دارند.
مشاور خوبی میشن چون خیلی خوب موارد رو تجزیه تحلیل میکنند اما بخاطر تصمیم گیری سخت مدیران موفقی نمیشن.
کاراگاه های خوبی هم میشن.کمترین تغییری رو متوجه میشن.
کلا هر شغلی که به دقت زیاد نیاز داشته باشه اینا توش موفقن مثلا جراحی چشم،تعمیر ساعت.
به همه مسائل عین بازپرس ها نگاه میکنند .
خود خور،حساس و زود کینه به دل میگیرند.
تابع مقررات هستند و اگه کسی بالا سرشون نباشه خودشون ورود و خروج میزنن.
(نظر شخصیم فکر کنم اکثر ژاپنیا این طوری اند،یعنی اطاعت از مقررات برای ژاپنی خیلی اسونتر از ایرانیه)
توی خونه هم نظم خاصی دارند.
سوداوی ها هم اگه تربیت صحیح داشته باشن به شهروندان خوبی تبدیل میشن اما اگه تربیت ناصحیح باشه و نقاط ضعف بیشتر رشد کنه به افرادی تبدیل میشن که بد دلند و معمولا بدخلاق
تربیت خیلی مهمه ممکنه یکی خودش سوداوی نباشه اما زیر دست سوداوی بزرگ شه و اخلاقای اونا رو بگیره.
غلبه سودا:علاوه بر غذاهایی که ممکنه سودا رو زیاد کنه که تو نت بگردید هست،همنشینی با ادم بد اخلاق و اخمو هم سودا رو زیاد میکنه،غم خوردن هم همینطور.
این افراد بیشتر مستعد افسردگی اند.
این افرادم کم خوابن
یادتون باشه هر مزاجی در حالت تعادل خوبه اما اگه از تعادل خارج شه و بگیم غلبه سودا شده هم باعث بیماری و هم تغییر خلق میشه.این غلبه ها هم مختص یه مزاج نیست،طرف میتونه صفراوی باشه اما غلبه سودا داشته باشه.
جنبه شوخی ندارن و زود بهشون بر میخوره.از کاه کوه میسازن.

صفراوی:
[/b]
با اراده،نکته سنج،زیاد حرف میزنن،همیشه ام یه جوابی تو استین دارن و باهوش هستند.
این افراد توانایی رهبری و مدیریت رو دارند.تحمل ریاست دیگران رو ندارن و از انتقاد خوششون نمیاد.خوابشون کمه اما خسته هم نمیشن.هر چی ام میخورن چاق نمیشن.فقط باید مواظب باشن که مثلا اگه در پست یا شغل حساسی هستند با عجله تصمیم نگیرند.چون معمولا عجولند.
این افراد رو اگه در جهت مثبت سوق بدن و تربیت کنند (یعنی نقاط مثبت رو تقویت و نقاط منفی رو تضعیف کنند)معمولا انسان های شجاع و سالمی میشن.و میتونن فرمانده جنگ بشن.
اما اگه تربیت ناصحیحی داشته باشن معمولا اون افرادی که بدون در نظر گرفتن شان کسی حاظر جوابی میکنند و در مورد ادما زود قضاوت میکنند و اخرشم همیشه پشیمون میشن جز این دسته هستند.
خلاصه اینکه اون تربیت نقش مهمی داره.
خیلی عرق میکنند و معمولا عرقشون بد بوست.
قول میدن فلان کارو انجام میدن و کلی اون لحظه جو گیر شدن،فردا میبینیم خبری نیست،چون اون موقع صفراش زیاد بوده جو گرفتتش،یه چایی زنجبیل بدید دوباره به وجد میاد :دی
بدترین شغل براشون راننده تاکسی و فروشندگی است
خانم اگه صفراوی باشه معمولا شوهرش زن ذلیل میشه.
صفراویا معمولا خواب دعوا مرافعه و بزن بکش و بروسلی میبینن.
موهای سرشون ممکنه در جوانی از جلو بریزه که درمانش حجامت سالیانه است.

خوب فعلا تا اینجا بمونه
دموی و بلغمی رو بعدا میگم.مطالبی که نوشتم خلاصه ای از اینجا بود،اگه وقت کنید و مطالب رو بخونید چیزای جالبی نوشته که من بخاطر اینکه زیاد نشه نیوردم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، السا ، انتصـار ، Eve ، Reza2035 ، aaaaa ، amirhq21 ، حفیظ ، soheyl68 ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، مجتبی110 ، help me ، mohamad ، azade ، حسن عزتي ، Aryha ، دل خسته ، اولولالباب ، أین المنتظر ، شیدا ، فانوس *7* ، 59-11(یامهدی) ، mohammadhadi ، MohammadMeraj ، عقیق ، Havbb 110 ، AS53 ، حضرت عشق ، طالب ، amirak ، fafa* ، nafas

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۸, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
خانم یاسین. چطور میشه مزاج هارو اصلاح کرد؟

مثلا یکی سرده یا گرمه، چطور میتونه به تعادل برسهSmileSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، یاســین ، azade ، حضرت عشق ، help me ، طالب
۲۳:۵۳, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
یه آزمونی بود من به سوالاش جواب دادم. بعد نوشته بود مزاج شما گرم و تر...

درسته این تست ها؟آیا؟

سوال مه پاره سوال منم هست...

چطور میشه به تعادل رسید..؟Blush

ممنون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، حضرت عشق ، طالب
۱۱:۲۸, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام خدمت دوستان

بچه ها این سوالی که پرسیدید یعنی توضیح کل طب سنتی-اسلامیBig Grin
کلا اعتقاد دارند که وقتی انسان از تعادل خارج بشه بیمار میشه،لذا تا وقتی که تعادل داشته باشه سالم هست،البته ما به تعادل مطلق نمیرسیم چون دانش مون کمه اما خوب ائمه این دانش رو داشتن و یکی از دلایلی که میگن پیامبر صلوات الله علیه رو شهید کردن اینه.

حالا

تعادل مزاج کار سختیه که اتفاقا هر دکتری هم بلد نیست.
به نظر من بهترین کار اینه که اطلاعات طب سنتی تون رو بالا ببرید. اقای دکتر خیراندیش یه سری مزاج شناسی دارند که صوتی و فکر کنم 20-30 جلسه است،اونا خوبه
این سایت هم خوبه و فایل های خوبی توش گذاشته شده

طب
اگه سمت راستش رو ببینید فایل صووتی های خوبی گذاشته.

http://shiateb.com/pages/default.aspx?current=home

این سایت هم مقاله های خوبی داره

ادما یه مزاج جبلی یا سرشتی دارند که در بدو تولد همراهشونه ،این مزاج نشون میده که بچه چه استعداد هاییش چشمگیرتره.
خیلی از ادما فکر میکنند که مثلا مزاچ گرم و تر از همه بهتره اما این یکی از قدرتهای خداونده که ادما رو با استعدادها و مزاج مختلف افریده تا شغل های مختلف در جامعه شکل بگیره.
مثل همون تاپیک مزاج و شغل

حالا معمولا میگن طفل در بدو ورودش متعادل هست نه اینکه مادر در دوران بارداریش دیگه خیلی بد غذا خورده باشه،که البته با غذاهای امروزی کم کم داره این طوری هم میشه.

حالا ادما بخاطر تغذیه ناصحیح و رعایت نکردن سته ضروریه کم کم از تعادل خارج میشن .
عواملش زیاده
مثلا مادرانی که سزارین میکنن باعث میشه پایین تنه اشون یکی دو درجه سرد شه،اون اوایل
حالا اینا رو تو فایل صوتی اقای خیر اندیش میگه،کلا بیهوشی کمی مزاج رو سرد میکنه و تا اونجا که جا داره و ضروری نیست اینکارو نکنید.
مثل جراحی بینی و غیره

اگه کسی مزاجش سرده لزومی نداره گرمش کنه،نه اینکه مزاج خودش دیگه خیلی به سردی گراییده باشه.

حالا از تعادل خارج شدن رو میگن غلبه مزاج.
یه غلبه دیگه ام وجود داره
کل بدنتون خوبه تقریبا اما شبها نمیتونید بخوابید و علایم دیگه
درواقع غلبه مزاج تک عضو دارید

بخاطر همین میگم اطلاعات بره بالا،که تازه بتونید به پزشکتون راهنمایی بدید چون کار پیچیده ایه.

من خودم این تست ها رو خیلی قبول ندارم چون سوالاتش با غلبه و مزاج جبلی و غلبه تک عضو،قاطی پاتیه ...
حالا بماند طرف تو تابستون یا زمستون جواب بده ممکنه کمی فرق کنه چون حتی فصل هم در غلبه مزاج ادم تاثیر داره.

و

هیچ پزشکی مثل خود ادم نمیتونه باشه.
مثلا فکر کنید یه ادمی تازگیا رفته نانوا شده،مزاج خودش صفراوی و حالا چند ماه کنار اتیش کار کرده در تابستون و غلبه صفرا پیدا کرده
حالا طرف میره پیش دکتر مدرن و میگه من حالت گر گرفتگی دارم و پوستم فلان شده،یبوست گرفتم و ...
حالا دکتره وایه خودش دارو میده
بعد خود دارو عوارض داره و همون میشه شروع بیماریای جدید

در حالیکه اگه خودش اطلاعات داشته باشه میفهمه که کدوم تغییر در زندگیش باعث این اتفاق شده
به هر حال شما اطلاعاتتون از خودتون بیشتر از دکتر هست

البته دکترای سنتی وظیفه دارن تا شغل و محل سکونت شما رو هم بپرسن چون مهمه ولی اونام دیگه دارن میشن مثل.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، دل خسته ، mahpare ، مهسا110 ، حضرت عشق ، طالب ، السا ، حدیث عشق
۱۹:۰۲, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
ممنون یاسین جانBlush

ببخش کلی زحمت انداختیمت.

فایلارو دارم دانلود میکنم.

خیلی ممنون. متچکرBig Grin

پیشنهاد میکنم بقیه ام دانلود کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، طالب
۲۰:۳۷, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم تعالی

خب باید مزاج رو متعادل نگه داشت تا ادم به اکثر شغل ها از نظر مزاج علاقه داشته باشه.از نظر روانی هم که خب یه مسئله دیگه...

از علامه حسن زاده حفظه الله میپرسن که به چه علمی بیشتر علاقه دارید؟
علامه میفرمایند که چون مزاجم متعادله به همه ی علوم علاقه دارم.
این مسئله تو سابقه و سیره ی ایشون هم کاملا ملموسه..

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، طالب
۱۹:۵۲, ۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #16

لطفاً ادامه بدین
۲۰:۲۱, ۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17

من با دانستن مزاج خودم به راحتی توانستم بیماریم را درمان کنم.
درمان بسیاری از بیماری ها با شناخت مزاج ها آسان است.
این طب عالی است
بدون دارو درمان شدن.
اصلاح خصوصیات بد رفتاری با غذا خوردن
و .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: طالب
۲۰:۵۷, ۱۴/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #18

انواع حفاظ روی دیوار و نرده روی دیوار (حفاظ شاخ گوزنی و ...) در جنوب غرب تهران در منطقه ی صنعتی نصیر شهر در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ مترمربع فضای باز و سرپوشیده تولید و با نیروی کار مستقیم ۳۰ نفری و با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰۰۰ متر انواع حفاظ را دارا می باشد. این شرکت متشکل از واحدهای نورد کاری گرم و سرد کارگاه تولید، فرفورژه، آهنگری، واحد برش و خم کاری، واحد جوش کاری - انبارداری و نقاشی با سیستم الکترو استاتیک مجهز می باشد. شرکت تک حفاظ با بیش از دو دهه فعالیت در این عرصه همواره متعهد به کیفیت و خدمات به مشتریان بوده و در همین راستا توانسته با انجام بیش از ۱۰۰۰ پروژه در تهران و سایر استان ها افتخار خدمت رسانی به مردم عزیز را داشته باشد.
۲۱:۳۶, ۵/فروردین/۹۷ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۷ ۲۱:۳۷ توسط لوله بازکنی.)
شماره ارسال: #19

خیلی مقاله جالبی بود تا حالا از این وجه به کار کردن و استخدام فکر نکرده بودم. من تور استانبول با یه پزشک طب سنتی آشنا شده بودم ک در رابطه با مزاج و خصوصیات صحبت میکرد ولی زیاد پگیر نشدم الان با توجه به متن شما میبینم ک بیشتر مسائل ما ب مزاجمون مربوط میشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]