|
مسجد جای این کار ها نیست
|
|
۱۵:۳۹, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مسجد جای اینکار ها نیست. مسجد جای چه کاری است؟ خاطره ای نزدیک دارم. این خاطره برای ظهر هفت روز پیش است. به اتفاق اعضای گروه قرار گذاشتیم که یک مکان جمع شویم و کارهایمان را جمع بندی کنیم، برنامه ریزی کنیم و درباره اش با هم بحث کنیم. مکان های مختلف را از نظر گذراندیم و در انتها یک مسجد را قبول کردیم. نزدیک اذان ظهر بود که به مسجد رسیدیم. نماز خواندیم و نشستیم تا کار هایمان را انجام دهیم. یک گوشه نشستیم و من رایانه ام را روشن کردم. دقایقی نگذشته بود که متوجه نگاه سنگین اهالی مسجد شدیم. یک صدا پشت بلندگو گفت: - اخیرا جوانان به مسجد می آیند و با خود موبایل و تبلت می آورند. متوجه حرف روحانی پشت میکروفون شدیم. رایانه را بستیم. به ما همچون خاطیان و مفسدان نظر می افکندند. گویی اولین کافرانی بودیم که پا بر فرش پاک مسجد گذاشته بودیم. ساکت شدیم و از جلسه خود دست کشیدیم. نشستیم و گوش دادیم که این روحانی پشت میکروفون چه می گوید که باید تمام اهالی مسجد صدایش را بشنوند؟ - و در ادامه بحث به دعاهای پس از نماز ظهر می رسیم که سفارش شده است در روز هشتم ماه رمضان خوانده شود. و این بود آنچه که از کار فرهنگی در سال فرهنگ مهم تر است. آنچه که برای من کافر قابل تحمل نبود. در ظهر ماه رمضان با دهان روزه کوبیدیم و آمدیم تا شاید در این گروهمان کاری برای ظهور کرده باشیم و جلوی ما را گرفتند. کاسه و کوزه امان را شکستند. از مسجد بیرون رفتیم و هیچ به آن روحانی نگفتیم. اما دیگر فهمیدم مسجد جای چه کار هایست. کجایی دکتر؟ کجایی ببینی که لغت به لغت کتابت را حال متوجه می شوم. وقتی که می گفتی مسجد برای سخنرانی و روضه است. من کر بودم و نشنیدم. وقتی که می گفتی اجتماع مسلمانان تنها برای دعا خوانی و ختم قرآن است. من کور بودم و ندیدم. وقتی که گفتی این مردمان مرتجع اند و ننگ این افترا را پذیرفته اند، ای کاش لال می شدم و نمی گفتم «چرت نگو» محمدِ آن روحانی، مسجد را برای چه کاری بنا نهاد؟ مسجد جای چه کاریست؟ مسجد نماد اسلام است. آیا نماد اسلام یک مشت دعا است؟ پس این همه بیداری و تفکر و فعالیت میدانی از کدام بعد اسلام نشأت گرفته است؟ کجایی دکتر؟ کجایی که حرفت را بر سرم نهاده ام. تو حاضر بودی در بهشت زیر درخت بخوابی اما کر و کور به بهشت نروی. من نفهم بودم و حرفت را نفهمیدم اما حال که حاضرم این واقعیت را قبول کنم، تو نیستی؟ دشمن اسلام از چه می ترسد؟ دشمن اسلام چرا خمینی را تبعید کرد؟ برای آنکه نماز می خواند؟ برای آنکه پای منبر می رفت و حدیث شعبانیه می خواند؟ خمینی گفت من برای هیچ احدی دم تکان نمی کنم. آنجا بود که تن شب لرزید. گفت که این مسلمان شکارشدنی نیست. گفت که این مسلمان خوار نشدنی است. درست است که مسجد مرا از دم تکان دادن ها منع کرد. اما برای اعتراض من به دم تکان دادن ها، حتی ذره ای حمایت قائل نشد که در خانه خدا بنشینیم و کار برای خدا بکنیم. مسحد ذره ای ما را حمایت نکرد که برای اسلام در جایی بنشینیم که مسلمان ها اطرافمان هستند و با احساس امنیت تفکر کنیم. مسجد گفت برو بیرون و روی چمن پارک بنشین و هر غلطی خواستی بکن. آن روحانی از «جلسه گرفتن» ما دلخور شد و مسجدش را بر ما حرام گردانید. چرا؟ مسجد جای این کار ها نیست؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۴, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۳:۴۹)فاطمه خانم نوشته است: ببینید دوست ِ گرامی ام حرف شما درسته فاطمه جان منم عرض کردم که یه سری چیزا تو دینمون هست که باید انجام بشه؛ بر منکرش لعنت! ![]() چیزیم در مورد اهمیت کم این موارد نگفتم!بله خیلی مهمن..اول باید ظاهر دین شناخته بشه.. صد البته که من نوعی هم تو چهره ی دینم موثرم.. ولی متاسفانه دست من کوتاست از تغییر سخنرانی های مساجد!گله من از این بود..نمیگم من به باطن دین دست پیدا کردم ولی لااقل میدونم یه چیزی هست که نمیدونم!میخوام بقیه متوجه بشن(که حتما شدن و فقط من اندر خم یک کوچه ام..!) به منم بفهمونن ببخشید قصد جسارت نداشتم
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۴۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۴:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: بنده به مدت 4 ساله سر همین بحثا مسجد نمیرم شما اشتباه می کنید ![]() هیچ مجوزی برای ترک مسجد وجود ندارد . ......... یکی هم اینکه دقت داشته باشید مسجد رفتن یکی از جلوه های اجتماعیه دین داری هست . کسی حق ِ تعطیل کردنش رو ندارد . اصلا چه اشکال دارد که من که جوان هستم پا روی غرور خودم بگذارم . پا روی نفس خودم بگذارم و بروم مسجد ؟! . . . پ.ن بنده هنوز واقعا در ظاهره دین مانده ام . می خواهم نقشه بکشم برای باطنش مثل است هست که بخواهی به کودکی که در شرف اتمام کلاس اول ابتدایی هست... اشعار خاقانی بیاموزی ! بنده خودم هنوز در خم الف گیر کرده ام ... |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
غیر از سخن درست فاطمه خانم ،با نرفتن های شما و نبودن های امثال شما، بدیهی است که مسجد می افتد در اختیار تندروها.
که البته اصلا اسم مناسبی هم نیست. تندرو؟؟؟ اصلا مگر حرکتی هم میکنند که تندرو باشند؟ در بعضی از مساجد هست باور بفرمایید هنوز از رادیو داره دعای بعد از نما پخش میشه درب مسجد را می بندند... انگار آیه آمده است که مسجد فقط و فقط در زمان نماز باید باز باشد. خلاصه این ها دلیل نمیشه رها کنیم. وارد بشیودی و با سرسختی خودتان کار را دست بگیرید. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۴:۱۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: شاید خیلی ربط نداشته باشه ...چرا ریط دارد حرف شما هم اتفاقا . ببینید باطن دین مهم هست . ظاهره دین هم مهم هست . به وقتی هست به خاطر اینکه ما می خواهیم باطن دین رو بلد کنیم ، ظاهر دین رو تقبیح می کنیم ! این کاره اشتباهی هست . ولی حرف اشتباهی هست اینکه مردم عراق فاقد شعور هستند. بسا خداوند به خاطر محبت شدید (پیاده روی اربعین و سختی و شیرینی اش) کسی رو بیامرزد. منتها اسلام آمریکایی هم بی فایده است . چرا چون به قولی فرهنگ جهادش رو کلا می خواهند ساقط کنند .و این صحیح است. التماس دعا . |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۲۲:۲۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۵۲)فاطمه خانم نوشته است: چرا ریط دارد حرف شما هم اتفاقا .بله شما درست میگید بنده هم نگفتم که ظاهر دین مهم نیست یا فقط باطن مهمه ، نظر منم اینه که هم ظاهر مهمه هم باطن فقط یه مثال زدم که حرفی که دوستمون زدن ملموس تر بشه وارد بحث مردم عراق و اینکه اون زمانی که باید جهاد میکردن و نشستن و الان مثلا دست به کار شدن ، هم ، نمیشم چون اصلا ربطی به موضوع پیدا نمیکنه |
|||
|
|
۵:۱۷, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
تو کار فرهنگی مخصوصا در مساجد اینقدر باید پوستمون کلف باشه که با چند تا حرف شنیدن و تهمت خوردن و غیبت دیگران پشت سر آدم، از کار تو مسجد فرار نکنیم!
مگه به بابامون علی(علیه السلام) سب و دشنام نمی دادن؟ مگه به ایشون تهمت های ناروا نمی زدن؟ مگه این قدر پیامبر خدا رو اذیت نکردن؟ مگه به ناموس امام حسین تهمت خارجی بودن نمیزدن؟ مگه اون ها رو تحقیر نمی کردن!؟ برادر ،خواهر اگر این ها را به عنوان الگویت قبول داری پس از کار در مسجد و انجام وظیفه به عنوان افسر جوان جنگ نرم هیچ وقت خسته نشو! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |