کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اى خوشا بحال شيعيان على (عليه السلام )...
۱۵:۵۵, ۳۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

عماد الدين طبرى در كتاب بشارة المصطفى نقل مى كند:

كه روزى پيغمبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) بسيار شاد و خرم وارد بر امير المؤ منين (عليه السلام ) شد بر او سلام كرد. جواب داد. على (عليه السلام ) عرض ‍ كرد يا رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم ) هيچگاه نديده بودم مانند امروز شاد و خرم باشيد. فرمود آمده ام تو را بشارت دهم . يا على در اين ساعت جبرئيل بر من نازل شد، گفت خداى سلامت مى رساند و مى گويد على(علیه السلام) را بشارت ده شيعيان مطيع و عاصيش اهل بهشتند.

همين كه على (عليه السلام ) اين سخن را شنيد به سجده افتاد آنگاه دست بسوى آسمان دراز نموده عرض كرد پروردگارا! گواه باش بر من كه نيمى از حسنات خود را به شيعيانم بخشيدم . امام حسن (عليه السلام ) نيز همين كار را كرد. امام حسين (عليه السلام ) هم گفت خدايا گواه باش من هم نصف حسنات خود را به شيعيان پدرم بخشيدم .

پيغمبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمود شما از من سخاوتمندتر نيستيد من نيز نيمى از حسنات خود را به شيعيان على بخشيدم . خداوند خطاب كرد: كرم شما از من بيشتر نيست من تمام گناهان شيعيان على را بخشيدم و آمرزيدم .(
روضات الجنات ، ص 591.)

من مير فلك فقرم و عشق است عسكرم
ارض است سيرگاه و سماوات لشكرم

آلوده ام اگر بكثافات معصيت
آسوده ام چو من ز محبان حيدرم

با دوستى حيدر و اولاد او مرا
كى خوف باشد ز مجازات محشرم

زاهد تو با ولاى على زر چه مى كنى
تخويفم از جهنم و احراق آذرم

وز رستخيز خوف نباشد مرا بدل
شافع على بود چو به درگاه داورم

امروز در دلم چو بود مهر مرتضى[تصویر: heart.png]
در روز حشر عرش شود سايه سرم

فردا چو سر ز خاك بر آرم من اى ودود
دستم رسان بدامن آل پيمبرم

يا رب گواه باش كه از نسل فاطمه (عليها السلام )
هفت است و چهار سرور و هادى و رهبرم

جز بر امام غائب وحى ، پور عسكرى
پيرى و مرشدى نبود هيچ در برم

يا رب ز جرم و معصيتم درگذر كه نيست
غير از اميد عفو تو اميد ديگرم...

( نقل از کتاب "آگاه شویم(1)"( دوستى و دشمنى با آل پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) چرا؟) تالیف آقای حسن امیدوار )

* * * * *

پیشنهاد می کنم فایل صوتی زیر رو هم گوش کنید و ببینید حب اهل بیت(علیهم السلام) چه جاهای حساسی به کمکمون میاد...

خاطره ای بسیار زیبا از زبان حاج آقا قرائتی...(صوتی)

دانــــــــــــــــــــــــلود

* * * * *

پ.ن:
لطف و عنایت اهل بیت(علیهم السلام) شامل حال محبینشون هم میشه...
حتماً کلیپ رو دانلود و گوش کنید...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، منادی حق ، آفتاب ، میلاد.م ، بیداری12 ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، m.hossein ، لبخند خدا ، aboutorab ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، 135 ، سیمرغ ، soora

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۶, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا

(افتخار معيار مؤمن و منافق بودن)
خلاصه اين حديث شريف آنست كه على بن ابيطالب عليه السلام معيار ايمان و كفر است ،
فقط مؤ منان مى توانند آن حضرت را دوست بدارند.
از طرف ديگر فقط منافقان آن جناب را دشمن مى دارند.
اين حديث شريف كه كتابهاى شيعه و اهل سنّت را پُر كرده و از حدِّ تواتر گذشته است از مناقب منحصر به فرد امير المومنين عليه السلام مى باشد كه با تعبيرهاى مختلف از رسول خدا صلى اللّه عليه واله نقل شده است كه فرمود:
قالَ رسُولُ اللّهِ صلى اللّه عليه واله : يا عَلِىُّ لا يُحِبُّكَ اِلاّ مُؤ مِنٌ وَ لا يُبْغِضُكَ اِلاّمُنافِقٌ (1)
((اى على ، تو را دوست ندارد جز مؤ من ، و تو را دشمن ندارد جز منافق ))
حارث همدانى گويد :
روزى على عليه السلام را ديدم كه بالاى منبر رفت ، پس از حمد و ثناى خداوند فرمود :
قَضاءٌ قَضاهُ اللّهُ تَعالى عَلَى لِسانَ النَّبِىِّ صلى اللّه عليه واله ، اِنَّهُ قالَ: لا يُحِبُّنى اِلاّ مُؤ مِنُّ وَ لا يُبغِضُنى اِلاّ مُنافِقٌ وَ قَدْ خابَ مَنِ افْتَرى (2)
((خواسته خدا بود كه بر زبان پيامبر صلى اللّه عليه واله جارى شد كه فرمود : مرا دوست نمى دارد مگر مؤ من و مرا دشمن نمى دارد مگر منافق ، و دروغ گفت آنكس ‍ كه ادّعاى باطل كرد)).

-=-=-=-=-

1- ارشاد مفيد ص 18، و بحارالانوار ج 39 ص 346 (310، و صحيح مسلم ج 1 ص 48 (( باب الدّليل على حسَب الانصار ))، و صواعق محرقه ابن حجر ص 120، حديث (( هشتم از فضائل آن حضرت ))، و شرح ابن ابى الحديد ج 18 ص 173 ذيل حكمت 42 و گويد : ((هذا الخبر مروىُّ فِى الصّحاحِ))

2- ارشاد مفيد ص 18، و بحارالانوار ج 39 ص 346 310، و صحيح مسلم ج 1 ص 48 (( باب الدّليل على حبّ الانصار ))، و صواعق محرقه ابن حجر ص 120 حديث (( هشتم از فضايل آن حضرت ))، و شرح ابن ابى الحديد ج 18 ص 173 ذيل حكمت 42 و گويد: (( هذا الخبر مروىُّ فى الصّحاح )) و نهج البلاغه معجم المفهرس حكمت 45
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، آفتاب
۱:۱۹, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند :
همانا برای علی بن ابیطالب (علیه السلام) فضائل بی شماری هست ، پس هرکس یکی از آنها را نقل کند و اقرار به آنهم داشته باشد خداوند گناهان گذشته و آینده او را بیامرزد و هرکس فضیلتی از فضائل علی (علیه السلام) را گوش دهد خداوند گناهانی را که با گوش انجام داده می آمرزد و هرکه فضیلتی از فضائل علی (علیه السلام) را در کتابی بخواند گناهانی که با چشم انجام داده آمرزیده شود.
ارشادالقلوب جلد 2 صفحه 2
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، ساجد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا