|
سامی یوسف
|
|
۱۳:۱۳, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۰:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم : بیوگرافی سامی یوسف سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانوادهاش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد. سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانههایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده میکند. عدهای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپهایی که از آهنگهایش ساخته میشود، میدانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمانگرایانه و اعتراضی ترانهها و آهنگهایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بیتأثیر نیست. او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است. او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد. آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدانهای «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشههای شرقیاش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودیها، آهنگها و نماهنگهایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینهای شد تا بتواند فرهنگهای مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آوازهای فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودیهای افغانی را یاد بگیرد. ![]() در سال 2005 آلبوم عالیاش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمانگرایانه، معترض و عدالتخواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت. سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد. مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند. سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند. سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است. انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90): سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند. تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد : سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید. من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود. ![]() سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند. یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند. هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد. سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟ کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟! تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد. دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم I pray for a day when there’ll be من برای روزی دعا میکنم که در آن Justice and unity عدالت و اتحاد باشد When we put aside our differences روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم Fighting makes no sense جنگیدن بی معنا شود Just a little faith فقط کمی ایمان To make it a better place برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم We’re here for a day or two… ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود… Let me show my way بگذارید من روشم را نشان دهم: Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما سامی منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف ادامه خواهد داشت یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
نقل قول:قبلا داشت ولي الان ديگه نداره.ماکه اونجا نیستیم به ما هم توضیح بدید چی شده ![]() نقل قول:سامي با اين كارهاي اخرش خيلي از طرفداران ايرانيش رو از دست داد.من از لحاظ فنی بی برو برگرد طرفدارشم اما خبری از این قضایا ندارم.میشه یه توضیح کوتاهی بدید؟ یا علی (علیه السلام) |
|||
|
۲۱:۱۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۴:۳۴, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست نداشتم اولین تاپیکم در تالار درباره ی این موضوع باشد ولی مطرح شدنش را لازم دانستم.مطالب این تاپیک درباره ی تاپیکی است با عنوان « شخصیت اصلی سامی یوسف» که به دلیل به حاشیه کشاندن آن توسط دو کاربر بسته شد. امیدوارم که این تاپیک هم چون با آن مرتبط است حذف نشود. در آن تاپیک به خاطر فیلم زیر اتهاماتی به خواننده ی مسلمان سامی یوسف ( مسلمان شیعه و سنی نداره دیگه. نه؟) زده شد. اینجا را کلیک کنید من نمیخواهم از فعلی که این آقا انجام دادن دفاع کنم چون اعتقادات من هم مثل شماست ولی به خاطر این مصاحبه اتهام های دیگری به این خواننده زده شد که جا دارد در موردش صحبت شود دلیل تمام سوءظن های مطرح شده در آن تاپیک دست دادن این خواننده با مجری برنامه بود. که محکوم کردن خود این عمل درست است ولی مطرح شدن بقیه ی مطالب به دور از ادب و عرف و شرع چرا که در حد یک اتهام بودند. لازم دانستم چیز هایی درباره ی موسیقی او بیان شود. به همین دلیل میخواهم موسیقی را از نگاه آقای خامنه ای بررسی کنم: موسیقی مطرب ولهوی آن است که به سبب ویژگی هایی که دارد انسان را از خداوند متعال و فضائل اخلاقی دور نموده(که فکر نمیکنم موردی در آهنگ های امی یوسف یافت بشه که بخواد این کار رو انجام بده) و به سمت بی بندو باری و گناه سوق دهد و مرجع تشخیص عرف است و موسیقی اگر مناسب با مجالس لهو ولعب و گناه نباشد و مفسده ای هم بر آن مترتب نگردد دلیلی بر حرمت آن وجود ندارد و موسیقی برای اجرای هر امر حلال ومفیدی تا زمانی که به حد طرب و لهو مناسب با مجالس معصیت نرسد اشکالی ندارد. در ادامه سوالاتی که از ایشون پیرامون موسیقی پرسیده شده و فکر کردم که مناسب موضوع هست رو آوردم. آیا شخصیت نوازنده و محل نواختن موسیقی و غرض و هدف خواننده در حکم موسیقی تاثیری دارد؟ گاهی شخصیت خواننده و مکان اجرا موثر است در زمانی که باعث گسترش لهو و لعب شود. (این سوال رو از آنجا که بعضی از دوستان سامی یوسف رو به ترویج اسلام آمریکایی متهم کردند آوردم. پس حتی اگر فرض کنیم که آقای سامی یوسف قصد چنین کاری رو تا زمانی که موسیقیش مشکلی نداره قصدش هم مهم نیست. البته من مطمئنم که او هرگز چنین قصدی نداشته است و متاسفم که بعضی اینقدر منفی نگرند.) آیا میزان تهیج و یا شاد و حزن انگیز بودن در موسیقی معیار محسوب میشود یا نه؟ هر موسیقی که ازنوع موسیقی لهوی باشد حرام است حال چه حزن انگیز باشد چه شاد.(توجه دارید که حزن انگیز و یا شاد بودن ملاک نیست ولی نمیدانم چرا بعضی سامی یوسف رو به دلیل انتشار آهنگ شاد متهم میکنند. اگر کسی آهنگ او را مناسب مجالس لهو ولعب میداند بگوید تا من هم بدانم.) قبل از اینکه آخرین مطلب از رساله ی آقای خامنه ای رو براتون بیان کنم ، لازم میدونم چیزی رو درباره ی سامی یوسف بدانید: یکی از دوستان نزدیک سامی یوسف گفته است که خانواده ی سامی یوسف خیلی مقید به مذهب نبوده اند(مسلمون اسمی که اطرافمون کم نیستند) و خود سامی یوسف بیان کرده که تا 18 سالگی اصلا به درستی اسلام را نمی شناخته تا اینکه با یک گروه مسلمان(که ظاهرا سنی بوده اند) آشنا میشود و پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و دین اسلام را لمس میکند و میشناسد و زندگی اش را مدیون تحول آن دوران عمرش میداند و شاکر خداوند است که توانسته دوباره به آغوش اسلام باز گردد. او در ابتدا قصد ترک موسیقی را داشته ولی به پیشنهاد همان دوستان تصمیم میگیرد از موسیقی فقط در راه خدا استفاده کند.( همین که او با پاهای خودش به اسلام بازگشته برای من کافی است تا مطمئن شوم نیت بدی ندارد.یکی از دوستان در تالار بیان کرده که او در نوجوانی شیعه بوده و بعد سنی شده که کاملا اشتباه است.خود او گفته که تا 18 سالگی چیزی از دین اسلام نمیدانسته. و اصلا مگر میشود که یک نفر شیعه باشد وسنی شود؟) به نظر شما آیا سامی یوسف نمتوانست با نبوغی که در زمینه ی موسیقی داشته موافق با فرهنگ جامعه ای که در آن زندگی میکرده راه دیگری را در عرصه ی موسیقی انتخاب کند و مثل بسیاری دیگر درباره عشق و عاشقی های لحظه ای بخواند؟ آیا موفق نمیشد؟آیا برایش راحت تر نبود؟ این همه هم حرف حدیث به دنباتش نبود. جدا از مذهب و طریقه ی او آیا او با همین مصاحبه برای اسلام خطر آفرین شد؟ من شخصا برای کسانی که خودشان راهشان را پیدا میکنند ارزش زیادی قائل هستم و بارها از خودم پرسیدم که اگر در یک خانواده ی شیعه به دنیا نمی آمدم الان وضعیتم چه بود آیا باز هم مسلمان بودم یا نه ولی نتوانستم جواب قاطعی برایش پیدا نکردم. خودم را جای سامی یوسف هم گذاشتم ولی باز هم نتوانستم بگویم به اسلام برمیگشتم یا نه. نمیخوام کار سامی یوسف رو بیش از حد بزرگ نشون بدم ولی کوچک هم نمیتوان به حساب آورد. و اما آخرین مطلب از آقای خامنه ای که میخواستم بیان کنم. بعضی از ترانه ها در انقلابی هستن و عرف هم آنهارا انقلابی میداند ولی نمیدانیم که خواننده قصد خواندن یک ترانه ی انقلابی را دارد یا یک ترانه ی طرب آور و لهو را، با توجه به اینکه خواننده مسلمان نیست [/b]ترانه ها ی او ملی و متضمن جملاتی بر ضد اشغال و هم چنین تحریک مردم به مقاومت است گوش دادن به آنها چه حکمی دارد؟ اگر کیفیت آنها از نظر شنونده عرفا طرب آور نباشد گوش دادن به آنها اشکالی ندارد و قصد و نیت خواننده و مضمون چیزی که میخواند در این باره تاثیری ندارد. این مطلب را هم از آنجایی مطرح کردم که بعضی میگویند سامی یوسف قصد دارد با نام خدا مردم را به هیجان در آورد تا برقصند و ... والبته کسی که میبیند با آهنگ های سامی یوسف احساس رقص به او دست میدهد گوش نکند که برای او حرام است و تشخیصش با خودش است ولی خیلی ها رو میشناسم که با شاد ترین آهنگ سامی یوسف(happiness) چنین احساسی به آنها دست نداده پس در این مورد هم نمیتوانیم سامی یوسف را مقصر جلوه دهیم. حال چگونه است که ما چگونه یک مسلمان را به رگبار اتهام میبندیم نمیدانم.و البته بعضی از آنها از نظر ما که شیعه هستسم به او وارد است ولی آیا ما نباید شراط طرف مقابلمان را در نظر بگیریم؟ اعتقادات مسلمانان خارجی تحریف شده یا تحریف نشده برای خودشان مقدس است و اگر به تعبیر بعضی از دوستان اسلام آمریکایی دارند دلیل بر این نیست که همه ی آنها هم قصد دارند در هدف ترویج آن سهیم باشند و منو شمایی که میدانیم راهشان اشتباه است باید به آنها بفهمانیم ولی نه با سرکوب اعتقاداتشان و با زیر سوال بردن هویتشان. مگر این که مطمئن شویم حق را دیده ولمس کرده اند و باز هم پس زده اند.بله در آن صورت با قاطعیت محکومشان میکنیم.فکر میکنم در این جور مواقع ما نباید فقط خودمان را که شیعه هستیم واسلام ناب را در اختیار داریم با کسانی که از نظر بنده بیچاره و قابل ترحم اند که ولایت علی(علیه السلام) را ندارند مقایسه کنیم . البته که ما برتریم ولی به نظر شما نباید شرایط طرف مقابلمون رو در نظر بگیریم؟ بعضی از دوستان گفته اند که در کنسرتهای سامی یوسف عده ای میرقصند و سامی یوسف گناهکار است که شرایط را برای گناه آنان آماده میکند . اولا در مورد کسی که گناه میکند هیچ کس به غیر از خود او مقصر محسوب نمیشود. ثانیا سامی یوسف شرایط انجام گناه رو فقط برای آن عده ی اندک مهیا کرده؟ چرا بقیه ی هواداراش توی کنسرت نمیرقصن؟ کسی که در آن شرایط خود را واقعا مسلمان میداند و میبیند که تحریک میشود باید انجا را ترک کند نه اینکه تن به گناه دهد و ما کس دیگری را گناهکار بدانیم. اگه گاهی کمی عقلانی فکر کنیم و بعد حرف بزنیم بد نیستها... چیز دیگه ای که یکی از دوستان بیان کرده این است که سامی یوسف دارد به اسلام پشت میکند که در این مصاحبه او را راک استار خوانده اند. باید به عرضتان برسونم که این عنوانی است که BBC سعی کرده به او بچسباند ولی سامی یوسف بعد از انتشار این فیلم آن را رد کرد و این عنوان رو نپذیرفت. ماکه دست به مشکوک شدنمان خوب است چرا به BBC مشکوک نشویم؟ شاید او قصد دارد که سامی یوسف رو جوری که دلش میخواهد نشان بدهد. و آخرین مطلب این که دلیل نمیشود که چون سامی یوسف در کشور های مختلف کنسرت اجرا میکند دستش نظام سلطه و استکبار و ... در یک کاسه باشد. شما از کجا میدانید که سامی یوسف برای اجرای کنسرت هایش مشکلی ندارد؟ در ضمن من فکر نمیکنم که کشور هایی مثل انگلیس با مانع شدن از اجرای کنسرت یک مسلمان در خاکشان سرو صدا علیه ژست حقوق بشریشان به راه بیندازند و اتفاقا به نظرم به راحتی اجازه ی انجام چنین کاری را به همچین کسایی میدن چون اگر هم فعالیت این افراد اثر مثبتی داشته باشد ، آنها با خیال راحت توی شبکه های ماهواره ای با حجمه ای از برنامه های ضد اسلامی ودینیشان اثرات مثبت را خنثی که چه ارض کنم مثل همین مصاحبه منفی میکنند. یه چیز دیگه اگه بخوایم با این استدلال جلو بریم پس باید خواننده ای را که آهنگهاش رو توی استدیو های آمریکایی میسازه و مجوز پخشش رو از وزارت فرهنگ و ارشاد خودمون میگره و یا خواننده ای رو که توی آمریکا کنسرت برگذار کرده (که اتفاقا بی حاشیه ترین خواننده ایه که توی ایران میشناسم و فکر نمیکنم کسی بتونه یهمورد منفی تتو کاراش پیداکنه) رو در انظار عمومی اعدام کنیم دیگه ... نه؟ درست نیست که اینقدر پشت سر کسی که نمیتونه از خودش دفاع کنه حرف بزنیم. لااقل جانب انصاف را رعایت کنیم .[/u]منم چند تا سوال درباره ی این شخص توی ذهنم هست که دوست دارم جوابشون رو بگیرم ویکیش همین دست دادنش با یک خانم بود ولی درست نیست که من بخوام جواب سوام رو در اینجا بگیرم. این آقا سایت رسمی داره بهتر نیست به اونم فرصت بدیم شاید خواست از خودش داع کنه. اگه انتقادی بهش دارین یا فکر میکنید اشتباه میکنه به جای مطرح کردنش در این جا در سایت خودش حرفاتونو بهش بزنید شاید متوجه شد و اصلاح شد. یه پیشنهاد: درباره ی آدمای مشهور هر چیزی رو نگیم تا مطئن بشیم به این فکر کنید که شاید مدیونشون بشیم. از طریق لینک زیر خطای سامی یوسف رو به عنوان یک مسلمون به گوشش برسونید.اگه اشتباه میکنه بذارید متوجه بشه. برای سامی یوسف پیغام بگذارید یااگه ازش سوال دارین: از این قسمت ازش بپرسید لینک بالا را که میذاشتم متوجه شدم که سامی یوسف به زودی به پرسش هاتون پاسخ میده ، اگه شما هم سوالی دارین که یکمی تنده و خودش فقط میتونه پاسخ گو باشه اقدام کنید. کلیک کنید در اخر از طولانی شدن تاپیک از شما عذر میخوام. سعی کردم که با وجود اینکه طرفدار سامی یوسف هستم جانب داری نکنم اگر چنین چیزی در صحبت هام دیده میشه عذر خواهی میکنم. در پناه خدا موفق باشید. ![]() |
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
سلام
میخواستم بگم علاوه بر راه های بالا از این طریق این راهها هم میتونید سوالاتتون رو برای سامی یوسف ارسال کنید: دایره المعارف سامی یوسف ( در سایت رسمی ایشون) تویتر (پرسش از شخص سامی یوسف) کافه سامی یوسف (پرسش از مدیران کافه یا شخص سامی یوسف) وپیشنهاد یا انتقاد هاتون رو از طریق این آدرس ارسال کنید: farsi@samiyusufofficial.com در پناه خدا
|
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۱۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
![]() آلبوم جدید سامی یوسف با یک ترانه کاملا فارسی و تم فلسفی و معنوی منتشر شد. سامی یوسف آلبوم جدید خود را با عنوان ؛مرکز؛ منتشر کرد که تم سنتی و معاصر دارد و مضمون اشعار آن معنوی و فلسفی است. لایریک ویدئوی رسمی ترانه «مـرکـز» در آپارات بنا به توصیه دوستان و کاربران لینک دانلود حذف شد ، راه های دیگه هم برای دانلودش هست ![]() [/b] سامی یوسف برای اولین بار ترانه تمام فارسی خود به نام ؛جان جانان؛ را که به صورت کاملا سنتی ایرانی که به طور کامل با استفاده از سازهای ایرانی اجرا کرده است را در این آلبوم منتشر نموده. ترانه این اثر توسط پدر سامی استاد بابک رادمنش می باشد که شاعر و آهنگساز بسیار معروف و چیره دست موسیقی سنتی و پاپ است. ملودی های جدید آلبوم جدید سامی یوسف ترکیبی از تون های شرقی و غربی است که به صورت گسترده از سازهای سنتور - کمانچه - پیانو - نی و عود منتشر شده است. ترانه هشتم این آلبوم به عنوان (مرکز) نیز سروده شده توسط پروفسور نصر می باشد که ارتباط و همکاری بسیار نزدیکی با سامی یوسف دارد. تم این ترانه نیز محتوی مفاهیم فلسفی است که موسیقی و سازهای سنتی حال و هوای بسیار زیبایی به این ترانه داده است. ترانه ؛سوگواری؛ Lament ترانه سنتی تمام عربی است که از اشعار عارف و فیلسوف برجسته محیی الدین ابن عربی است و همچنین ترانه ساری گلین فولکور معروف آذری است که سامی یوسف از ورژن انگلیسی / آذری آن در این آلبوم استفاده کرده است. خراسان،مقصدی معنوی سامی یوسف همچنین آهنگی را با نام خراسان در این آلبوم با دو زبان قرار داده است. زبان انگلیسی و زبان عربی. آهنگ خراسان به زبان عربی یک آهنگ صمیمانه و زیبا است. او درباره این آهنگ میگوید: بسیاری از مواقع جواهری که به دنبال آن میگردیم همواره کنار ما است، اما ممکن است برای پیدا کردن این جواهر لازم باشد سفری طولانی را داشته باشیم. خراسان بخشی تاریخی از ایران است که مقصدی برای این سفر معنوی است، جایی که پاسخهایی وجود خودمان را در آنجا کشف میکنیم.چند روز گذشته نیز او از کلیپ آهنگ The Centre رونمایی کرده بود. اسامی آهنگهای این آلبوم به شرح زیر است: 1- Pearl (مروارید) 2- Fire (آتش) 3- Go (برو) 4- Khorasan (خراسان) 5- Prism (منشور) 6- Circle (دایره) 7- You (تو) 8- The Centre (مرکز) 9- Lament (سوگواری) 10- The Key (کلید) 11- Jaaneh Jannan (جان جانان) 12- Sari Gelin (ساری گلین) 13- خراسان (ورژن عربی) اجرا و تنظیم و آهنگسازی تمامی ترانه های این آلبوم توسط خود سامی یوسف می باشد که همچنین به علت استعداد بالا در نواختن بیش از ۱۲ ساز موسیقی اکثر سازهای این آلبوم شامل سازهای ایرانی و غیربی توسط وی نواخته شده است. پ.ن : من واقعا نمیدونم چرا اینقدر توی این تالار به سامی یوسف بی اعتنایی میشه ! به جای اینکه ازش حمایت کنیم فقط میکوبونیمش !!! نکنه آهنگ های بی معنی و سخیف ایرانی در نظرتون بهتر از آهنگهای فوق العاده و پر از معنی ایشون هست؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
به نظرت دانلود کردن این آلبوم با کیفیت 320 حرام نیست؟ وقتی که تو سایت های معتبر به قیمت 10 دلار به فروش میرسه؟
https://itunes.apple.com/us/album/centre...d913268339 |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۱۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
درسته به فروش میرسه ، ولی نه توی ایران!
اگه قراره حرام باشه ، همون128 هم حرامه ! مگه ربط به کیفیت داره؟! توی ایران هیچ نهاد رسمی برای فروش قطعات ایشون وجود نداره. فقط بیپ تونز هست که آلبوم های قدیمیشو با مجوز داره میفروشه راستی الان متوجه شدم که همون یه دونه بیپ تونز هم که آهنگای قدیمی سامی یوسفو توی ایران میفروخت الان با موسسه ناشر به مشکل برخورده و همون قدیمی ها هم فعلا برداشته شده ![]() خب وقتی از هیچ طریقی نمیشه خرید خب باید دانلود کرد دیگه! ----------------------------------------------------------------------------- دوستان این آلبوم یه کار متفاوت از ایشون و ساز های استفاده شده توی اون اکثرا ایرانی هستن و سبک سنتی ایرانی توی آهنگاش مشخصه برای اولین بار هم یه آهنگ تمام فارسی (بعد از مادر) خونده یه آهنگ هم با نام "خراسان" توی آلبومش داره که اشاره میکنه به یه مکان توی ایران نقل قول:او درباره این آهنگ میگوید: بسیاری از مواقع جواهری که به دنبال آن میگردیم همواره کنار ما است، اما ممکن است برای پیدا کردن این جواهر لازم باشد سفری طولانی را داشته باشیم. خراسان بخشی تاریخی از ایران است که مقصدی برای این سفر معنوی است، جایی که پاسخهایی وجود خودمان را در آنجا کشف میکنیم.درحالیکه تا جایی که ما از قدیم اطلاع داشتیم ایشون سنی بودن ، اما حالا دارن همچین کدهایی توی آلبوم جدیدشون میدن ، مخصوصا همین خراسان ![]() به نظرتون خواسته چیزیو بگه؟
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۹:۰۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
آلبوم جدید ایشون با نام مرکز (the centre) چند روزیه که منتشر شده و تاپیکش رو هم امروز ایجاد کردم که میتونید دانلود کنید.
آلبومی با تم موسیقی سنتی ایرانی با آهنگ های سرشار از معنی . بعلاوه یک آهنگ تماما فارسی با نام "جان جانان" در وصف خدا و آهنگی با نام "خراسان" که خودش به منطقه ای از ایران اشاره میکنه توصیه میکنم هرگز این آلبوم رو از دست ندید ، واقعا فوق العادست... سامی یوسف هم فوق العادست .با اینکه با کد هایی که توی این آلبومش داره میده ، آدم حس میکنه میخواد یه چیزایی رو برسونه مثلا اینکه شیعه شده (فقط حدس خودمه ) اما اگه درست نباشه هم رده پایین ترین آهنگش می ارزه به کل صنعت موسیقی ایران با این آهنگای مزخرفش (به غیر از دسته ای خاص) !! یک سوال : این راه هایی که توی 2 پست آخر معرفی شده ، واقعا کار میکنن و جوابگو هستن؟ آخه من یه سری سوالات فنی ازیشون داشتم ولی هنوز نتونستم راه ارتباطی پیدا کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
نقل قول:درحالیکه تا جایی که ما از قدیم اطلاع داشتیم ایشون سنی بودن ، اما حالا دارن همچین کدهایی توی آلبوم جدیدشون میدن ، مخصوصا همین خراسانمن سامی یوسف رو نمی شناسم. نمی دونم تا حالا به آهنگ هاش گوش دادم یا نه. اما اینکه یه سنی بیاد و به اهل بیت و ائمه ابراز علاقه کنه اصلا جای تعجب نداره سنی های بسیار هستند که از خیلی شیعه ها، شیعه تر هستن و مثالش برخی از مدافعان حرم بودند. بگذریم. سعی می کنم دانلود کنم گوش کنم. ولی قول نمی دم. آخه هندزفری من خراب شده فقط یه گوشش کار می کنه. |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۴)Bidel.s نوشته است: من سامی یوسف رو نمی شناسم. نمی دونم تا حالا به آهنگ هاش گوش دادم یا نه.پیشنهاد میکنم حتما آلبوم های قبلی شون رو هم دانلود کنید چون توی این آلبوم بیشتر به سبک ایرانی کار کردن و از اون سبک خاصشون یه خورده فاصله گرفتن ، در ضمن همه آلبوم هاشون سرشار از معانی فوق العاده هستن... ولی واقعا نمیدونم چرا بخاطر یکی دومورد ، بی خود و بی جهت جو سنگینی توی این تالار علیه سامی یوسف هست ! یه جورایی داریم خودزنی میکنیم چون اگه یه خواننده مسلمان تو دنیا باشه که داره درست و حسابی و موثر کار میکنه ، همین سامی یوسفه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرفداران یوسف: چرا «سامی یوسف» در «اسرائیل» کنسرت برگزار کرد | vahrakan | 3 | 2,483 |
۹/مرداد/۹۴ ۰:۵۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| آلبوم جدید سامی یوسف // songs of the way | فدايي ولايت | 8 | 2,828 |
۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: 4pcde1r30aysctur3lyj.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/4pcde1r30aysctur3lyj.jpg)
![[تصویر: xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg)
![[تصویر: 9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg)

اعتقادات مسلمانان خارجی تحریف شده یا تحریف نشده برای خودشان مقدس است و اگر به تعبیر بعضی از دوستان اسلام آمریکایی دارند دلیل بر این نیست که همه ی آنها هم قصد دارند در هدف ترویج آن سهیم باشند و منو شمایی که میدانیم راهشان اشتباه است باید به آنها بفهمانیم ولی نه با سرکوب اعتقاداتشان و با زیر سوال بردن هویتشان. مگر این که مطمئن شویم حق را دیده ولمس کرده اند و باز هم پس زده اند.بله در آن صورت با قاطعیت محکومشان میکنیم.
![[تصویر: 46011629287375123651.jpg]](http://www.axgig.com/images/46011629287375123651.jpg)

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)