|
یک سوال (امام زمان شناسی)
|
|
۱:۲۵, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان و اساتید یه سوال داشتم از کجا میتونم راجع به امام زمان تحقیق کنم. میخوام همه چی رو راجع بهشون بدونم میشه لینک سخنرانی ها و منابع رو بذارین اینجا یا کتاب معرفی کنید. ثوابش اینه که چند نفر یا چند خانواده رو همزمان هدایت میکنید کتاب های عهد عتیق و جدید رو خوندم با تشکر |
|||
|
|
۱:۳۳, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱:۲۵)CiViLBAX نوشته است: با سلام سلام به جمع بیداریان اندیشه خوش امدید درباره امام زمان ، تحقیق کنید ![]() مثلا چه چیزی رو میخواید بدونید ![]() سوالاتی همچون : ایا اصلا متولد شده اند یا اینکه بعدا دنیا می ایند . ایا اصلا باید امام زمانی باشد؟ و امثال این سوالات و یا اینکه ... لطف کنین کمی باز تر سوال برمایید میتونین از بخش مهدویت و زیر شاخه های این بخش از تالار مطالب خوبی بدست بیرید. هر سوالیم بود بفرمایید دوستان تا جایی که بشه کمک میکنن . |
|||
|
|
۲:۱۵, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فکر کنم قسمت اصول و عقاید شیعه و مهدویت تو همین تالار مطالب خوب و کاملی داشته باشه .
می تونید اول از اونا شروع کنید . |
|||
|
|
۳:۱۶, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کتاب فرهنگ الفبایی مهدویت موعودنامه , نوشته ی مجتبی تونعی !
یه کتاب کامل راجع حضرت مهدی , هر چیزی راجع به ایشون رو بخواین بدونین توی این کتاب موجوده و چون موضوعی نیست و از اسمش هم مشخصه فرهنگ الفباییه هر چیزی که راجع به حضرت باشه و یا به نوعی مربوط به ایشون باشهتوی کتاب گنجونده شده . |
|||
|
|
۹:۵۸, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۱ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بهتره از کتاب استفاده کنید
کتاب هایی مثل الفبای مهدویت که دوستمون اشاره کردن یا مهدی موعود یا کتاب چند جلدی که اخیرا منتشر شده که اسمش رو یادم نیست |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۵ توسط CiViLBAX.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من از جمله کساني هستم که تو يک خانواده کاملا مذهبي بزرگ شده بودم پدر و مادرم سيد هستن و ينده فقط اسمم شيعه بود و فقط ميتونستم فرق امام حسين با يزيد رو تشخيص بدم اصلا اعتقاد نداشتم به اهل بيت حتي کساني که معتقد بودن مسخره هم ميکردم البته واجبات اسلام رو به جا مياوردم تا اينکه يه مدت قبل يه خوابي ديدم و براي شخصي تعريف کردم هر روز هم همون خواب رو با يه نوع ديگش ميبينم.
کتابهاي عهد عتيق و جديد رو خوندم الان ميخوام راجب اهل بيت بدونم امام زمان کي بود پدر مادرش کي بود؟ از کجا اومده بود؟ تو کدوم موقعيت مکاني بود؟ چه زماني بود؟ چند سالگي به امامت رسيد و چند سالگي غيب شد؟ بعد غيب شدنش چي شد؟ هرجا هر اطلاعاتي باشه ميخوام فقط جسارتا زود باشه وقتم داره تموم ميشه دوستان شرمنده دکمه تشکرم کار نمیکنه یعنی اعمال نمیشه |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
کتاب مکیال المکارم کتاب کامل و خوبیه. در مورد امام زمان شناسی و فواید دعا برای ظهور ایشون هست و خوندنش خیلی توصیه میشه . |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۰ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد منم اول همون کتاب الفبای مهدویته
بعد کتاب نجم الثاقب کامل و مفیده ولی اول همون الفبای مهدویت رو بخونین چون نجم الثاقب یکم متنش سنگینه (البته به خوندنش می ارزه )در آخر از خود اهل بیت بخواین دستی رو دل هممون بکشن که این عزیزان رو بشناسیم..(تازه ما سیدیم پارتی هم داریما!! )
|
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان عموما کتاب معرفی کردند
اما یه نرم افزاری را حوزه علمیه اصفهان تحت نظر آیت الله مظاهری درست کردند به نام مهدی موعود، خیلی جامع و خوبه غیر از اون: نرم افزار حضرت رجوع کنید. به لحاظ علمی هم کتاب استاد جوادی آملی (امام مهدی (علیه السلام) موعود موجود) بسیار خوبه |
|||
|
|
۵:۲۸, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
کتاب عصر ظهور/ استاد علی کورانی، از محققین هستند ایشون!
کتاب الفبای مهدویت(موعود نامه) هم خیلی خوبه و ذهن آدم رو پرت میکنه! چون به ترتیب الفبا داره مسائل رو ذکر می کنه، مطلب خیلی پراکنده شده! اینجور کتاب ها به ترتیب موضوعی باشند برای خواننده خیلی بهتره! کتاب سیره پیشوایان/مهدی پیشوایی کتاب بدایة المعارف/آیت الله خرازی( البته این کتاب عربی هست و ترجمه کتاب باید تهیه بشه، یکی از قسمتهای کتاب در مورد عقیده شیعیان در مورد مسائل امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست که واقعا مطالب نابی داره، احمتمالا کتاب درسی پایه 4 و 5 حوزه های علمیه هم هست! التماس دعا یا مــــ ا د ر! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)
)