|
شبکه اهل بیت به اسرائیل پیوست
|
|
۱۴:۳۴, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این حرام زاده ی بی پدر مادر رو بینید فقط. اینارو باید با زبون روزه فحش داد تا ثوابش بیشتر بشه.
خداشاهده اینارو یه ساعت فقط بدن دست من ، یه بلایی سرشون میارم که دیگه نیازی به عذاب اون دنیا نداشته باشند بن عفیف: یعنی بن عفیف آنقدر خوش اقبال هست که همبند شیر مرد بنی ثقیف شود. مختار...مختار جان...کجایی دلاور؟ ابو اسحاق بیداری یا خواب؟ منم بن عفیف هم رزمت در صفین.یادت هیست در راه علی چه بازی هایی با مرگ کردیم ،شنیدم جراحتی را که به چشمت زدند من چشم در راه علی دادم تو در راه پسرش حسین خدا از جفتمان قبول کند. اوخ اوخ اوخ زخم چشمت چرک کرده دلاور... مختار: تو چرا اینجا هستی بن عفیف؟؟ بن عفیف:آمده ام شلاق بخورم و پوست کلفت کنم تا شاید بتوانم داغ حسین را تحمل کنم،چشمان کورم حجاب گوش هایم شد تا ندای هل من ناصر حسین را نشنوم.وقتی شنیدم حسین را کشتند و اهل بیتش را به اسیری بردند. ای خدا کورم محشور کن تا چشم در چشم پیامبرت نشوم . خدایا در صفین وقتی چشمانم زخم برداشت علی علی دست بر زخمم نهاد و قدرت نگاهم را به گوشهایم بخشید تا کور نباشم ،پس چه طور کور بودم و به کربلا نرسیدم؟! مختار: خدایه بهشتت را نمی خواهم فقط آنقدر به من فرصت بده تا دستم دوباره به قبضه ی شمشیرم برسد،آنوقت اگر خواستی به دوزخم بفرستی...بفرست. پ.ن :خدایا بهشتت را نمیخواهم ، فقط آنقدر زنده ام بگذار که سر های بیشمار این حرام زاده ها را یکی یکی ببرم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۰, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این ادبیات در شان شیعه نیست
کونوا لنا زینا |
|||
|
۲۲:۲۳, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۴ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان اینجوری واکنش ندین ، حق بدین به دوستان. نمی شه دید و سکوت کرد . برای یه شیعه غیر ممکنه واکنش ندادن در مورد اینجور چیزا .
![]() |
|||
|
۱:۴۴, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
کجای حرف من اشتباه بود؟ امام رحمة الله علیه فرمودند : "اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود " خوب جیزی که باید از صفحه روزگار محو بشه آشغال هست دیگه، غیر از اینه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خبری عجیب :استیون هاوکینگ به تحریم آکادمیک اسرائیل پیوست | عدالت | 7 | 3,659 |
۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۴:۲۰ آخرین ارسال: درست پسند |
|

![[تصویر: 96493352037547515660.jpg]](http://www.upload7.ir/imgs/2014-07/96493352037547515660.jpg)