|
شبکه اهل بیت به اسرائیل پیوست
|
|
۱۴:۳۴, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این حرام زاده ی بی پدر مادر رو بینید فقط. اینارو باید با زبون روزه فحش داد تا ثوابش بیشتر بشه.
خداشاهده اینارو یه ساعت فقط بدن دست من ، یه بلایی سرشون میارم که دیگه نیازی به عذاب اون دنیا نداشته باشند بن عفیف: یعنی بن عفیف آنقدر خوش اقبال هست که همبند شیر مرد بنی ثقیف شود. مختار...مختار جان...کجایی دلاور؟ ابو اسحاق بیداری یا خواب؟ منم بن عفیف هم رزمت در صفین.یادت هیست در راه علی چه بازی هایی با مرگ کردیم ،شنیدم جراحتی را که به چشمت زدند من چشم در راه علی دادم تو در راه پسرش حسین خدا از جفتمان قبول کند. اوخ اوخ اوخ زخم چشمت چرک کرده دلاور... مختار: تو چرا اینجا هستی بن عفیف؟؟ بن عفیف:آمده ام شلاق بخورم و پوست کلفت کنم تا شاید بتوانم داغ حسین را تحمل کنم،چشمان کورم حجاب گوش هایم شد تا ندای هل من ناصر حسین را نشنوم.وقتی شنیدم حسین را کشتند و اهل بیتش را به اسیری بردند. ای خدا کورم محشور کن تا چشم در چشم پیامبرت نشوم . خدایا در صفین وقتی چشمانم زخم برداشت علی علی دست بر زخمم نهاد و قدرت نگاهم را به گوشهایم بخشید تا کور نباشم ،پس چه طور کور بودم و به کربلا نرسیدم؟! مختار: خدایه بهشتت را نمی خواهم فقط آنقدر به من فرصت بده تا دستم دوباره به قبضه ی شمشیرم برسد،آنوقت اگر خواستی به دوزخم بفرستی...بفرست. پ.ن :خدایا بهشتت را نمیخواهم ، فقط آنقدر زنده ام بگذار که سر های بیشمار این حرام زاده ها را یکی یکی ببرم |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از محمد ممنونم بابت این کلیپ
خدا لعنت کنه هر کسی که به اسم شیعه داره خیانت می کنه این دجالیاری ......ه خوب نشون داده که این طیف از حجتیه نه تنها جاهل بلکه ظالمند و با وهابیت هیچ فرقی ندارند این دو گروه خائن باید نابود بشن و ان شاء الله سریع این اتفاق بیفته و برای نابودیشون هم تلاش می کنیم برخی آقایون هم که کسر شأنشون میشه بیان تو راهپیمایی از اون بچه کوچیک تو کالاسکه کمترن که بیان تو جمعیت ادعای شیعه بودنشون هم میشه اسمشون رو نمیبریم |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعا لیاقت صفاتی که بهش دادین رو داره.
از لحجش معلومه که ایرانی نیست. احتمالا از توی جوب های انگلیس این ((اسکول)) رو پیدا کردن گذاشتن جلوی دوربین. این هارو باید سپرد دست داعش تا پدر و مادرشونو بیارن جلوی چشاشون
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من متاسفانه فعلا نمیتونم کلیپو ببینم ، فقط سوال اینکه اسرائیلی بودن شبکه اهل بیت اثبات شده؟
که ما بریم به آشناهامون بگیم یهو گمراه نشن... |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:من متاسفانه فعلا نمیتونم کلیپو ببینم ، فقط سوال اینکه اسرائیلی بودن شبکه اهل بیت اثبات شده؟اثباتش توی همین کلیپه اگه گفتن دروغ می گی همین کلیپو نشونشون بده تا بفهمن چه خبره. |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۱)sarallah نوشته است: واقعا لیاقت صفاتی که بهش دادین رو داره. در مورد این کمتر از حیوان یکمی بگم که کمتر در موردش گفته شده چون در حدی نیست این کمتر از حیوان یه آدم کاملا بی سواد بوده که از طویله های دهات کوره های افغانستان (البته با عرض احترام به افاغنه آزاده) آوردنش و یه مدت کوتاه آموزش داده شده تا بتونه شبیه آدم حرف بزنه همونطور که میبینید این ......ه عمامه بستن هم بلد نیست چون عمامه رو موقتی تو برنامه سرش میزاره مقیم لس آنجلس کاملا مورد حمایت سیا و سازمان اطلاعات عربستان از وهابی کمتر نباشه بهتر نیست من این موجود رو هر کجا ببینمش میکشمش مثل سران داعش چون میدونم کیه به خیلی مقدسات هم توهین کرده نقل قول: ما میدونیم چی میگیم برخی افراد به مناسبت های مختلف راهپیمایی راه میندازن که کار خوبیست ولی نمیدونم چرا این جاها که میرسه سکوت اختیار می کنند. حالا میگیم فلسطینی ها سنی زمان جنایات داعش در سوریه و عراق هم خواب بودند و هنوز هم هستند فقط هنرشون در تفرقه افکنی بین شیعه هست و بس |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:ما میدونیم چی میگیم خوش به حالتون..توفیقیه که نصیب هر کس نمیشه دوست عزیز..ما رو هم دعا بفرمایید..! نقل قول:برخی افراد به مناسبت های مختلف راهپیمایی راه میندازن که کار خوبیست من واقعا متوجه نشدم منظور شما کیه، فقط گفتم وقتی بقول خودتون "نمیدونیم چرا" چرا باید تهمت بزنیم که ادعا شیعه بودن دارن؟!منم امروز نرفتم راهپیمایی..به دلایل زیاد..الان مدعیم؟! |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: من هم ادعای شیعه بودن ندارم منظورم هم قطعا با شما نیست منظور افرادی هستن که برخی افراد به سرشون قسم میخورند و اگر از کرسی منیت پائین بیان میتونن نه تنها شیعه رو متحد کنند بلکه جهان اسلام رو متحد می کنند البته حیف که میخوان نفر اول باشن و دستشون رو بوس کنند |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حالا من یه چیزی بگم بچه ها؟
هر چقدر میخواین به یه آدم اینجوری فحش بدین... اما به پدر و مادرش توهین نکنین... چه بسا اونی که دارین به پدر و مادرش بد و بیراه میگین پسر نوح باشه... شاید جعفر کذاب باشه... شاید یکی از پسرای حضرت یعقوب باشه... بلاخره لزوماً یه آدم بد دارای پدر و مادر بدی نیست... اینو همیشه مامانم میگفت... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خبری عجیب :استیون هاوکینگ به تحریم آکادمیک اسرائیل پیوست | عدالت | 7 | 3,690 |
۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۴:۲۰ آخرین ارسال: درست پسند |
|