|
وداع با ماه مبارک رمضان (یک ماه گذشت، چه قدر تغییر کردی؟)
|
|
۴:۵۳, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وداع با ماه مبارک رمضان
یکی از کارهای مهم در آخرین روز ماه رمضان، این است که شخص سالک باید با ماه رمضان خداحافظی کند، و به خاطر تمام شدن آن ناراحت و اندوهگین باشد. به جملاتی که برایت خوانده می شود گوش جان بسپار: [b]شرط وداع و خداحافظی این است که شخص وداع کننده هنگام وداع غمگین و محزون باشد و در صورتی وداع غم انگیز است که وداع کننده با محبوب خود وداع کند، و شرط محبوب این است که محب، با او مخالفت نورزد، بلکه سعی کند در مورد چیزهایی که خواسته و منظور اوست مطیع و فرمانبردار باشد. *********************************************** و اینک اولین ساعات آخرین روز ماه مبارک رمضان سال 1435 ه-ق می باشد! الوداع ای ماه مبارک! الوداع ای ماه عزیز! الوداع ای ماه رمضان! چه قدر زود دیر شد!!!!!!!! چه قدر زود دارد سفره رحمت خاص الهی در این ماه جمع می شود! ای ماه! دلم تنگ می شود برای یا علیّ یا عظیم هایت! ای ماه! دلم تنگ می شود دعاهای زیبای هر روزت! ای ماه! دلم تنگ می شود برای مناجات و دعای زیبای سحرت! ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن خواندن روزی یک جزئت! ای ماه! دلم تنگ می شود برای میلاد کریم اهل بیت(علیه السلام) در نیمه ات! ای ماه دلم تنگ می شود برای وفات ام المؤمنین خدیجه (سلام الله علیها)! ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه و سینه زنی های امیر المؤمنین (علیه السلام)! ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه ی کاسه های شیر یتیمان کوفه برای معالجه بابایشان علی (علیه السلام)! ای ماه! دلم تنگ می شود برای علی علی گفتن های شب قدرت! ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن به سرهای شب قدرت! برای بمحمد، بعلی، بفاطمه، بالحسن، بالحسین، بعلی بن الحسین، بمحمد بن علی، بجعفر بن محمد، بموسی بن جعفر، بعلی بن موسی، بمحمد بن علی، بعلی بن محمد، بالحسن بن علی، بالحجه القائم، گفتن های شب قدرت!یادت بخیر و نیکی! [b]( ایشالا سه شنبه صبح عازم حرم امام رئوف علی بن موسی الرضا(علیه السلام) و نائب الزیارة عزیزان تالار هستیم.) ![]() آماده خواندن دل نوشته هایتان در وداع با ماه مبارک رمضان هستیم! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۷, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آخیش تموم شد... والا ما که منتظر تمون شدنش بودیم، شعار هم بلد نیستیم بدیم! اسپم نیستا واقعیته.. چند روز پیش یه جایی بودیم پناهیان سخنرانی می کرد حرف خوبی می زد. گفت من و تو عددی نیستیم بگیم چه صفایی داره نماز و روزه و ... این عشق بازی با خدا مخصوص بزرگاست.
|
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خداییش بعد از محرم برای من بهترین ماهه ، مخصوصا خوابش !!!
ولی بی شوخی شب های قدر خیلی صفا دارهفردا هم که عیده ، ان شاءالله که گناهامون هم آمرزیده شده امروز هم دومین باره بدجور گشنه م شده ، چون استثنائا امروز فقط من تو خونه مون روزه م !!! ![]() ان شاءالله هم یکی از بزرگترین تغییرات تو زندگیم تا به اینجا برام تو این ماه مبارک اتفاق افتاده باشه !! و ادامه داشته باشه ! ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه و سینه زنی های امیر المؤمنین (علیه السلام)! ان شاءالله توفیق داشته باشیم سال بعد هم این ماه رو ببینیم و خودمون رو بتونیم حفظ کنیم تا اون زمان ! و در آخر : حضرت على (علیه السلام) در ويژگىهاى عيد فطر مىفرمايند: 1- روزى كه نيكوكاران ثواب مىبرند. 2- روزى كه گنهكاران زيان مىبينند. 3- شبيهترين روز به روز قيامت است. 4- روز عبرت گرفتن. 5- روز بشارت غفران و بخشش الهى. |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مولای ما
گروه استهلال را به کدامین سرزمین بفرستیم برای رؤیت رویت ... چشمانمان از تو روزه اند ! پس کی افطار می شود ؟ |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
(786)
ماه خدا میرود خدا کند یاد خدا نرود من همون ادم همیشگیم خدا همون خدای همیشگی ولی تو این ماه بیشتر با هم حرف می زنیم تو این ماه شاید نزدیکتریم نه ، شاید نزدیک ترم خدایا تو که همیشه "اقرب الیه من حبل الورید"ی پس اونی که فاصله میگیره منم خدایا میشه زندانیم کنی |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
برای کسانی که خیلی دلشون برا ماه رمضون تنگ می شه :
علامه ی بزرگوار جوادی آملی : گفته اند پس از عید فطر، شش روز را از اوایل ماه شوال، به عنوان بدرقه روزه بگیرید. زیرا اگر کسی دوست عزیزی را بخواهد بدرقه کند، چند قدم به همراه او می رود. ما دوست مهربان و پربرکتی را از دست می دهیم. لذا به وحشت می افتیم. از این رو بود که آخر ماه رمضان که می شد، اولیای خدا احساس غربت می کردن (وداع امام سجاد (علیه السلام) رو بخونید که چقد ناراحتند) . |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۱ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چند سالیه محروم شدم از اون حال خوب ماه رمضونا...
شاید هر سال چندتایی روزه برم...مثه همین ماه رمضونی که گذشت و امروز 6امین روزه ی امسالمه... هفته ی اول ماه رمضون امسال کنار حرم امام رضا (علیه السلام) بودم...آخ که چقدر باز دلم هوای اونجا رو کرد....عجب شبایی بود..... ماه رمضون امسال بهترین ماه عمرم بود... واسه اولین بار تو صحن ضامن آهو زیارت جامعه ی کبیره رو خوندم..عجب زیارتی..! بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي.... واسه اولین بار یه رفیق اهل دلی بهم فهموند دعای افتتاح یعنی چی...عجب دعایی.... ماه عسل من...دلم واسه تک تک لحظاتت تنگ میشه...میری ولی خاطراتمو ازم نگیر...بذار یادم بمونه که...... |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۲ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بدرود ای گرامی ترین اوقاتی که همنشین ما بودی ، و ای بهترین ماه در همه ی روز ها و ساعت ها. بدرود ای ماهی که در آن آرزوها در دسترس آیند و بسی کار های نیک انجام شود. بدرود ای همنشین که تا هستی پر قدر و منزلتی و چون از ما جداشوی فراق تو دردناک است . ای مایه ی امید که دوری ات برای ما سخت و رنج افزاست. بدرود ای مددکاری که ما را در مقابله با شیطان یار بودی و ای رفیقی که راه های نیکی کردن را پیش پای ما هموار نمودی. بدرود ای ماهی که وجودت مایه ی سلامت ما از هر گزند و آفت بود. بدرود.... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲:۱۳, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۲:۱۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() خدايا، هر معصيت صغيره يا كبيره اى كه در اين ماه پيرامون آن گشته ايم، يا گناهى كه به آن آلوده شده ايم، يا خطائى كه مرتكب گشته ايم: از روى عمد يا فراموشى، به ستم كردن بر خود يا به هتك حرمت ديگرى، پس بر محمد و آلش رحمت فرست، و ما را از آن در پرده ستارى خود بپوشان، و به عفوت از ما در گذر، و ما را در آن ماه نصب العين شماتت كنندگان مساز. و زبان طعنه زنندگان را بر ما مگشاى، و ما را به مهربانى بى پايان و فضل كاستى ناپذيرت به كارى بگمار كه سبب فرو نهادن و پوشاندن آن چيز شود كه در آن ماه بر ما نمى پسندى .
خدايا، بر محمد و آلش رحمت فرست، و مصيبت رفتن ماه ما را جبران كن، و روز عيد و روزه گشودنمان را بر ما مبارك ساز و آن را از بهترين روزهائى قرار ده كه بر ما گذشته است: جالبترين روزها براى عفو، و پاك كننده ترين روزها براى گناه و گناهان پنهان و آشكار ما را بيامرز.
خدايا، با بيرون رفتن اين ماه، ما را از گناهانمان بيرون آور، و همراه خارج شدنش ما را از بدي هامان خارج ساز. و ما را از خوشبخت ترين اهل اين ماه بوسيله اين ماه، و از پرنصيب ترين ايشان در اين ماه و از بهره مندترين ايشان در اين ماه قرار ده .
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۸ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام اي بزرگ ترين ماه خدا... [/font] قبل از آمدنت روز ها را يك به يك مي شمردم تا بيايي... براي رفتن به مهماني خدا ، قله ي اشتياق را فتح كرده بودم. شنيده بودم تو برترين ماه خدايي! روزهايت يهترين روزها، شب هايت بهترين شب ها و ساعت هايت بهترينِ ساعات است! شنيده بودم وقتي تو مي آيي درهاي آسمان را به وسعت دامنه ي اجابت مي گشايند! و به بركت قدم هاي پر بركتت بهشت را براي بندگان خدا مزين مي كنند . شنيده بودم با آمدنت درهاي جهنم را مي بندند و شياطين را در غل و زنجير مي كنند. با آمدنت عطر رحمت ايزدي كه از لاي به لاي شاخه هاي درختان بهشت مي وزد به مشام مي رسد. در تلألو نوراني تو انگار مي شود صداي تسبيح فرشتگاني كه از عرش به تماشاي بندگان نشسته اند را شنيد ، شگفتم! اين رحمت وسيع فقط بخاطر آمدن توست... با آمدنت پروانه ي روحم بال به سوي ملكوت گرفته ، اذن دخول به حريم بي كران الهي مي طلبد تا از گلزار معرفتش شهد ايمان و بندگي بنوشد. در زلال معرفتت پيراهن سياه گناهم را با زمزم ياد خدا شستم. مني كه عمريست سرگردان وادي نفس خويش بودم ، تو را مجالي براي سامان دادن به دل بي سامانم مي دانم. خدا مي داند در سحرگاهان تو شوقي وصف ناشدني سراسر وجودم را سرشار از خود مي كند و نواي دل نشين دعاي سحرت دل زنگار گرفته ام را صيقل مي دهد. اي ماه خدا چه قدر زود قصد رفتن كرده اي!! با آمدنت دري از رحمت و مغفرت برايم گشودي و با رفتنت درهاي دوزخ را به رويم مي بندي! تمام وجودم بوي غم گرفته! نگرانم قدرِ تو و قدرِ قدر تو را ندانسته باشم. نگرانم كه در مجال تو، توشه اي از تقوا براي آخرتم نبسته باشم! نگرانم فرصتت را غنيمت نشمرده باشم و هنوز بار گناهان پشتم را خم كند. اشك بر رخسارم چنان رودي جاري شده ! با خود مي گويم نكند باز هم بيايي و من نباشم تا از زلال معرفتت سيراب شوم. اي نقطه ي اميد بندگان دوري تو برايم سخت و دردناك است. اي عيد دوستان خدا! با آمدنت گناهانم را شست و شو دادي و به زيور طاعتم آراستي ! تو هم نشيني بودي كه جز خير برايم نداشتي... ديروز چه سخت خواستار آمدنت بودم و فردا مشتاق دوباره ديدنت هستم. حال كه مي روي زود بيا هنوز نرفته اي دلمان براي آمدنت تنگ شده... بارالها... سپاس گزايم كه فرصتمان دادي در ضيافت با شكوهت حاضر باشيم و از سفره ي رحمت و مغفرتت منعم گرديم. با ناپديد شدن هلال اين ماه، گناهانمان را نيز ناپديد كن. رحمت و مغفرتت را شامل حال ما كن و ما را از آتش دوزخت برهان. خداوندا... به بركت اين ماه مصيبت فراق صاحبمان آسان كن و چشم ما را به جمالش نوراني كن. آمين يارب العالمين [font=B Nazanin] ................... رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله فرمود: «چون روز اول شوّال فرا مى رسد منادیى ندا مى كند: اى مومنان در این صبحگاه بشتابید براى جوائزتان.[كه به پاداش عبادات رمضان میدهند] سپس فرمود: اى جابر جوائز خداوند متعال كه مانند جوائز این پادشاهان نیست. آنگاه فرمود: امروز روز جائزه است» .................. حضرت امیر(علیه السلام) میفرمایند: «کمترین پاداش روزه داران آن است که در آخرین روز ماه مبارک رمضان فرشته ای آنان را ندا میدهد و میگوید:مژده باد بر شما ای بندگان خدا، که خداوند گناهان گذشته شما را بخشود. پس مواظب باشید که از این پس چه میکنید» ................... ابوبصير از امام صادق(علیه السلام) روايت کرده که آن حضرت در وداع ماه رمضان فرمود: «بار پروردگارا! تو خود در کتاب مقدّست فرمودي ماه رمضان که قرآن در آن نازل شده، مايه هدايت و رستگاري مردم و وسيله تشخيص حق از باطل است. اينک ماه رمضان به پايان رسيد. پس از تو تقاضا مي کنم اگر بر من گناهي باقي مانده که هنوز آن را نيامرزيده اي يا مي خواهي به آن گناه عذابم کني، تا فجر اين شب[آخر] ماه مبارک فرا نرسيده، گناهانم را بيامرزي و از تقصيرم در گذري، اي مهربان ترينِ مهربانان».(5)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| استقبال از ماه مبارک رمضان | مرتضی اقبالی | 6 | 2,640 |
۳۰/خرداد/۹۴ ۲۰:۲۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| اهمیت ماه مبارک رمضان | ghoran | 0 | 1,048 |
۲۲/تیر/۹۳ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: ghoran |
|
| نگاهی به آداب و سنن و اعمال ماه مبارک رمضان | ali0077 | 2 | 1,670 |
۲۱/تیر/۹۲ ۱۸:۳۵ آخرین ارسال: ali0077 |
|

![[تصویر: %D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D...%D9%86.jpg]](http://bahr.ir/wp-content/uploads/%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86.jpg)

ولی بی شوخی شب های قدر خیلی صفا داره

![[تصویر: 4442668a191370ef9e5d654f19eaf3bd_XL.jpg]](http://www.shafaqna.com/persian/media/k2/items/cache/4442668a191370ef9e5d654f19eaf3bd_XL.jpg)