|
نتان یاهو چقدر نگران کشتار کودکان فلسطینی است؟
|
|
۱۰:۵۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۰:۵۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
کلیپی توی راز تی وی دیدم گفتم خوبه دیگر دوستان ببینن تا حقیقت براشون بیشتر و بهتر مکشوف بشه. توی این کلیپ کوتاه خیلی نکته ها هست. فقط عقل و درک و بصیرت میخواد... عده ای در داخل می گفتن علت زدن مدرسه و بیمارستان این هست که مقاومت میاد از اونجاها موشک میزنه تا اسرائیل همونجاها رو بزنه و اینطوری مظلوم نمایی کنن. خدا کنه با دیدن این کلیپ اینها هم متوجه حقیقت بشن و دست از روشنفکر بازی ماهواره ای بردارن و ... http://raztv.ir/video+ovzr5ye9lj در این کلیپ دولت آمریکا به شدت تحقیر میشه و این واقعا قابل تامله. آمریکایی که اینطور بی شرمانه و زشت از اسرائیل دفاع میکنه و با اینکار آبروی نداشته خودش رو پیش ملتهای دنیا از دست میده اینطوری از اسرائیل جواب می شنوه. این همون ذلتی هست که وعده قرآن و روایات ماست.... نکته بعد هم علت جنایات کودک کشی رو نتان یاهوی لعنتی میگه تا آب پاکی رو بریزه رو دست توجیه کنندگان اینوری و اونوری که همیشه دنبال ماله کشی جنایات اسرائیل و آمریکا هستن... نمیگم تا خودتون ببینین. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۶, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: بعد از اینکه این فیلم خیلی سر و صدا کرد یه عده مزدور گفتند این فیلم جعلیه (فتوشاپه یه عده مزدور رو شما شوخی میکنید یا جدی میگید؟ یعنی این یارو اگه این مصاحبه رو هم نکنه نمیشه فهمید که داره چیکار میکنه ؟ |
|||
|
۴:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
واقعا نمیدونم چی بگم هنگ کردم! چقدر باحال ضایع کرد آمریکا رو تازه میگه خوش اومدید
|
|||
|
۲۱:۴۱, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان گویا این ویدیو جعلی و ساختگی هست و صحبتها رو بریدن و کنار هم قرار دادن!
البته دروغ بودن این ویدیو چیزی از وحشی بودن صهیونیستها و نتانیاهو کم نمیکنه!!! و همه ما از هدف پلید اونها خبر داریم! ویدیو اصلی رو میتونید از اینجا ببینید! لینک ویدیو اصلی متن سخنرانی نتانیاهو از دقیقه 00:53 به بعد: "من از خانم کلینتون برای تشریف آوردنشان متشکرم، می خواهم از پرزیدنت اوباما، شما، دولت امریکا و مردم برای ساپورت کردن اسرائیل تشکر کنم و تشکر ویژهای بابت توجه شما به نجات جان انسانها و ما هم درگیر جنگی برای نجات جان هستیم. یکی از تلاشهای ما ممانعت از حمله و درگیری با تروریستهایی است که در مناطق غیرنظامی حضور دارند و تمام تلاشمان را میکنیم تا تلفات غیرنظامی را به حداقل برسانیم، در حالی که دشمنان مردم اسرائیل تلاش میکنند تا کشته شدن غیرنظامیان حداکثر شود. واضح است که هیچ دولتی نمیخواهد به غیرنظامیان حمله کند. اگر امکانی برای دستیابی به راه حل بلند مدت و بر اساس مبانی دیپلماتیک وجود دارد، ما آن را ترجیح میدهیم، در غیر اینصورت من اطمینان دارم که شما درک میکنید که دولت اسرائیل هر اقدامی برای حفاظت از شهروندانش خواهد کرد. این چیزی ست که نیازی نیست به شما، آقای اوباما و مردم امریکا توضیح بدهم، فکر کنم شما خیلی خوب این را میدانید (درک میکنید). ممنون از حمایتهای شما، به اورشلیم خوش آمدید." متن سخنان بریده شده و جعلی بنیامین نتانیاهو : "میدانم که شما خیلی نگران تلفات انسانی هستید. ولی در رابطه با تلفات انسانی به هیچ وجه با شما هم نظر نیستم. اتفاقاً ما داریم این حملات را علیه مدارس ، مساجد ، بیمارستان ها ، دانشگاه ها و کودکان انجام میدهیم و یکی از تلاش های ما این است که تلفات انسانی را به حداکثر مقدار ممکن برسانیم. ما اینطور ترجیح میدهیم، میدانیم که این را درک میکنید اما اگر درک نمیکنید هم خوب نیازی نیست من این را به آمریکایی ها، آقای اوباما، شما یا جامعه جهانی توضیح دهم." به نقل از صفحه ستاد مبارزه با چرندیات |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۳:۲۷, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کاملا مشخصه که ساختگیه وگرنه دلیلی نداره یه کلیپ 50 ثانیه ای 20 بار کات بخوره ! خاهشا روش مانور ندید خودمون کوچیک میشیم
|
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دفعه اولی که دیدم زیاد بهش اهمیت ندادم چون چیزی که مهمه و واقعیت داره اینه که هم مدرسه و هم مسجد و هم خانه و هم مردم بی دفاع و زن و بچه به طرز عجیبی دارن کشته میشن.اول یه کلیپ میاد که یابو میگه میخوایم کشتن غیرنظامی ها رو زیاد کنیم بعد میگن جعلیه! یعنی چی؟ یعنی این همه غیرنظامی کشته شده اتفاقی بوده؟
حرف یا واقعیت!!! کدام مسئله است؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۷ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یادمه 3 سال پیش وقتی که اون حادثه تلخ برخورد اتوبوس دانش آموزان
فلسطینی با کامیون سربازان رژیم منحوس اسراییل(سربازان شیطان) اتفاق افتاد (حماس هم به خاطر تلخی اون حادثه 3 روز عزای عمومی اعلام کرد)، جناب نتانیاهو با بی شرمی تمام در صفحه ی فی+س ب+وک خود فرمودند: -آرزوی مرگ تمام اعراب را دارم-و آرزو دارم یک کامیون دیگر برای مرگ همه ی آنها بفرستم- این آدم اصلا بویی از انسانیت نبرده، اصلا نمیشه به این موجود گفت آدم .... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توجیه احمقانه وودی آلن درباره کشتار غزه | ELENOR | 8 | 4,495 |