|
عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۸ توسط آیدا77. علت ویرایش: عکس)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.چندروز پیش توی اینترنت عکسی ازبازیگر هالیوود آنجلیناجولی دیدم که دوست داشتم شماهم ببینید ونظرتون روبگید
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
رفتن افریقایی هارو بد بخت کردن ، کلی بمبو سلاح جدید روشون آزمایش کردن ،
افریقایی که غنی ترین منابع زیرزمینی مثل الماس داره . بعد اومده ، به بهانه کمک بهشون سازمان مللو یونیسف تاسیس میکنه واسه من . تازه جالبیش اینه که این همه ساله هیچ کاری براش نکردن هنوز دارن از گرسنگی میمیرن . بالاخره اگه افریقاییا روبه راه بشن انجلینا جولی به کی کمک کنه واسه خودش شهرت جمع کنه ؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حالا این آنجلینا
کی هست؟؟؟؟!!!!!ول کنید این حرفا رو.... |
|||
|
۱۵:۱۷, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بعضی مواقع فکر می کردم این کلک ها قدیمی شده
ولی مثل اینکه هنوز هم مشتری دارند جینا تو پینوکیو یادتونه؟ |
|||
|
۱۶:۰۱, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۴ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:بالاخره اگه افریقاییا روبه راه بشن انجلینا جولی به کی کمک کنه واسه خودش شهرت جمع کنه ؟؟ نقل قول:بعضی مواقع فکر می کردم این کلک ها قدیمی شده اصلا بیخیال آنجلیناجولی..ما مسلمونا، دقیقتر بشم شیعه های علی، چقددددر رااااحت درباره کسی قضاوت میکنیم... جای تاسف داره واقعا... آیدا جان لطف کردن یه عکس گذاشتن که ینفر با چنین شهرتی همچین اخلاق پسندیده ای داره.. کاری به بقیش که کیه و چیکار کرده ندارم..کاری به نیتش هم ندارم..شمام چیکار داری نیت اون فرد چی بوده؟؟!! دوست داری واسه خودت گناه جمع کنی؟!! تهمت نزن برادر من..تهمت، تهمته چه به منه مسلمون چه به یه بی دین و ایمون(از نظر بضیا البته!وگرنه الله اعلم..من یکی که صلاحیت تشخیص دین کسیو ندارم..) عبارت دقیقشو یادم نیست، یکی از حکمت های نهج البلاغه بود که..حکمت رو از هرجا که بود یاد یگیر، حتی اگه در سینه ی منافق باشه... اینم یه رفتار پسندیده از یه انسان!همین! شلوغ کردن نداره که..... |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۱)حوریه سادات نوشته است: اصلا بیخیال آنجلیناجولی..ما مسلمونا، دقیقتر بشم شیعه های علی، چقددددر رااااحت درباره کسی قضاوت میکنیم... ![]() ببخشید اون رفتار پسندیده ایشون چی بوده که ازش یاد بگیریم؟ |
|||
|
۱۶:۱۸, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۱)عبدالرحمن نوشته است: جسارتا شما اول باید ادب صحبت کردنو یاد بگیرین!فکر نکنم جایی از حرفام خنده دار بوده باشه!! این رفتار ایشونم کاملا از عکس و یا فیلمای موجود مشخصه..آیداجان هم اشاره کردن: نقل قول:بنظرم که عکس تامل برانگیزیه وهمه ی باید فقط این کار انجلینا روالگو قراربدیم!من کاری به فیلم هاش ندارم ازاین منظره بهش نگاه میکنم که یک بازیگرفوق العاده مشهور وزیباوثروتمندباخضوع کنار سایرمردم می ایسته وباهاشون عکس می گیره... اَز هـر رنگی / بـا هـر حجابی /بـا هر درجه /بـا هر عقیده کنار هم... |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸)حوریه سادات نوشته است: جسارتا شما اول باید ادب صحبت کردنو یاد بگیرین!فکر نکنم جایی از حرفام خنده دار بوده باشه!! شما از کاری که نکردم بُل نگیرید فیلم هاشون چه رفتاریه جز نفاق؟ دو سه تا بچه رو دزدیده به اسم نگهداری شده مادر ترزا؟ |
|||
|
۱۶:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: شما از کاری که نکردم بُل نگیرید جناب عبدالرحمن من تو پست قبلیم اشاره کردم که کاری به اینکه چیکارست و نیتش چیه و تاالان چیکار کرده ن د ا ر م! همینکه با این شهرت کنار مردم عادی می ایسته و خودشو نمیگیره، این یه رفتار قابل قبوله هم واسه دین ما هم واسه جامعه بشریت!همین فقط! نه بیشتر نه کمتر! |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۲)حوریه سادات نوشته است: جناب عبدالرحمن من تو پست قبلیم اشاره کردم که کاری به اینکه چیکارست و نیتش چیه و تاالان چیکار کرده ن د ا ر م! ببخشید اگر خدای نکرده این فاحشه (البته فاحشه بین المللی) بیاد کنار شما عکس بگیره چه واکنشی نشون میدید؟ معاویه هم مشهوره مادرش هم مشهوره مهم اینه به چی مشهورن چرا باید خودشو بگیره؟ داره خودشو کنار چندتا آدم عادی میاره یکم از اون وقاحتی که کسب کرده کم بشه دین ما میگه چنین شخصی باید طرد بشه (حداقلش) |
|||
|
۱۶:۳۲, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۶)عبدالرحمن نوشته است: ببخشید اگر خدای نکرده این فاحشه (البته فاحشه بین المللی) بیاد کنار شما عکس بگیره چه واکنشی نشون میدید؟ از نظر شما نباید خودشو بگیره چون فاحشه ست! نه از نظر مردم اون سر دنیا! از هرکسی یه رفتار انسانی ببینین میرین بیوگرافی یارو رو در میارین؟! شما چیکار داری که چیکارست!امام علیم میگن حکمتو حتی از سینه منافق یاد بگیر! نقل قول:داره خودشو کنار چندتا آدم عادی میاره یکم از اون وقاحتی که کسب کرده کم بشه دین ما چیزای دیگم میگه.. مثل قضاوت نکردن..مثل گمان بد نداشتن... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! | علائم ظهور | 61 | 30,033 |
۱۴/آبان/۹۰ ۰:۳۶ آخرین ارسال: Hadith |