کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی
۱۳:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۸ توسط آیدا77. علت ویرایش: عکس)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان.چندروز پیش توی اینترنت عکسی ازبازیگر هالیوود آنجلیناجولی دیدم که دوست داشتم شماهم ببینید ونظرتون روبگید

[تصویر: 63741898170661252060.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، حوریه سادات ، mary20 ، دل خسته ، hamediran ، Bidel.s

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۰, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۹)bidel نوشته است:  یه بار مصداق این کارشو گفتیم و توی ارسال قبلیم هم هست. این کارش ظاهر خوب داره. باطن رو خدا می دونه. اما تاثیر خوب نداره.
حالا منم که آفریقایی نیستم اما اگه اینو به یه سومالیایی یا مغربی نشون بدی، از ته دلش شما رو فحش می ده.
چهار قرن قتل و غارت و فجیع ترین جنایات برده داری و آپارتاید و ... با یه عکس جبران نمی شه. قرار هم نیست جبران بشه. هیچ دیدی رو عوض نمی کنه.
الآن برید توی اینترت سرچ کنید:
Israel Love's Iran
ببینید که چه عکس های دلربایی گذاشتن. اگه واکسینه نبودین هیچ وقت دعوت نمی کردم این عبارت رو سرچ کنید.
قضیه همین حرکتی هست که ممکنه بعد ها ازش به خوبی سو استفاده بشه. ممکنه بعد ها تبدیل به ملاک بشه. ممکنه بعد ها جریانات Star Life Style توی ایران به وجود بیاد.
ممکنه...
خواهر عزیز! شما می گی از این یه حرکت الگو بگیریم؟ باشه! کار پسندیده ای کرده. باشه!
اما یه مثال می زنم. تصور کنید دختر صدام بیاد بگه من ایرانی ها رو دوست دارم. من با اونا رفیقم و چند تا عکس با چند تا ایرانی بزاره که مثلاً با اونا مچ شده!
شما حاضری هشت سال خاک و خون رو کنار بگذاری و ببخشی؟
دلی که خون شده رو نمی شه با عکس راضی کرد.
حرف حساب جواب نداره!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۰۶, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #42

از اون ور این جیب این بد بخت ها رو خالی میکنن و الماس و طلا رو میبرن و یه مشت آهن پاره و تفنگ میدن که همدیگه رو بکشن از اون ورم آدم میفرستن برن با اینا عکس بگیرن..عوام فریبانه تر از این چی میتونه باشه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، Bidel.s ، شیدا ، Mitsonary ، clement ، حضرت عشق
۱۸:۲۶, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #43

دوستان این خانوم یک جاسوس کثیفه ( دوستان که منظورم رو از کثیف متوجه میشن)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، عدالت
۱۶:۵۳, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #44

دوست من اینا همش تبلیغ همین ماسون هاست... چند سال پیش یه خواننده کره ای رفت فلسطین تازه اونجا نماز هم خوند ولی بعدش یه چند ماه بعدش یه اهنگ با گروهش خوندن به اسم لو سیفر و در حمد ایشون...
این انجلینا جولی هم که ماشالله تو فیلماش حسابی سنگ تموم مسزاره و پاک دامنی خودش رو نشون میده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، clement ، حضرت عشق ، عدالت
۱۲:۳۲, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام
بقول وزیر سابق ارشاد بازیگرای ما خودشون ی پا آنجلینا جولین ما نیازی ب نشون دادن اینا نداریم بازیگرای خودمون بهترنBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، Hamed jokar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]