|
ღღشیرینی معنویღღ
|
|
۱۷:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲:۳۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) : در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد . (بحار الانوار . ج103 0ص222) (یادگاری) سلام به دوستانه گلم در تالار بیداری اندیشه با اجازه ی گروه مدیریت سایت خواستم شیرینی ای هر چند کوچک تقدیمه تمامه شما عزیزان کنم. از اونجایی که من علاقه زیااادی به این تالار دارم و یجورایی با تالار زندگی میکردم،نتونستم شما دوستانه عزیزم رو در شادیم سهیم نکنم . بنابراین زیارت عاشورایی با تعقیباتش همراه با یک سوره یاسین به نیابت از همتون میخونم. امیدوارم مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره و شما عزیزان هم از من بپذیرید. البته من خیلی در لحظات قرائت خطبه عقد به یاد همتون بودم. مخصوصاً دوستانه مجرد تالار!!! . . . اینجا جا داره از یه دوست و همراه بسیااار عزیزی (یکی از دوستانه تالار)که در لحظات دشوار و پر استرس قبل ازدواجم، همراهم بودند و از صحبت هاشون استفاده کردم و خیلی کمک بهم کردند، راهنماییم کردند و خیلی اذیتشون کردم،تشکر ویژه و فراوان کنم. اجازه ندارم اسمشون رو ببرم ولی میگم: یه دنیا ازتون ممنونم و آرزوی بهرتینها رو واستون دارم ... ![]() ![]() ![]() . . . ازتون خواهش دارم با دلهای پاکتون واسه من و همسرِ عزیزم هم دعا کنید.چون همه ی زیبایی های اخیر زندگیم رو مدیون دعای خیر شما خوبان و خانواده ی عزیزم هستم. ![]() ![]() ![]() موفق و خدایی و خوشبخت باشید ![]() ![]() یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۷, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۰ توسط تمنا.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
![]() پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) : در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد . (بحار الانوار . ج103 0ص222) سلام به لطف خوش پا قدمی بهار جان بنده حقیر هم به لطف دعاهای بچه ها ازدواج کردم ان شالله بزودی خبر خوش بچه ها رو یکی یکی بشنویم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با سپاس فراوان ![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
![]() به نام خدا باسلام خدمت تمامی بزرگواران خانم بیتا69 برای شمانیز آرزوی عاقبت به خیری وسلامتی وخوشبختی درکنارهمسر گرامیتان رادارم ![]() این گل های زیبا مجددا تقدیم بهار عزیزم........... ان شاالله همه عاقبت به خیر بشیم وهم چنین خانم بهاروبیتای عزیز صلوات |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۷)بیتا69 نوشته است: سلام به دوستان بزرگوار به به چه خبر خوبی بیتا جان بهتون تبریک میگم ، ان شاءالله خوشبخت بشید و یه زندگی خوب و خدایی رو در کنار همسر محترمتون براتون آرزومندم ![]() |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
دوست خوبم
بیتای عزیزم همبازی دوران کودکی همراه روزهای خوش دبیرستان و دانشگاه پیوندت مبارک و زندگی سراسر با ارامش خدایی داشته باشی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به به واقعا مبارکه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ان شا الله خوش بخت شید . منم دیشب عروسی یکی از دوستانم بودم هزینه ارایشگاه عروس= صد هزار تومن سرویس عروس = فاقد دست بند به دلیل کم اومدن پول ماشین عروس= پراید اقا داماد گل ماشین عروس= چسبانده شده به دست اعضای خانواده. اینا عین حقیقت بود بچه ها ... الله اکبر نه که فکر کنید پول نداشتن ها.... یکی از بزرگترین تالار های عروسی شهرمون این عروسی انجام شد. با چندین مدل غذا و با کیفیت. به صرف دست و مولودی و میوه و شیرینی و کیک و فسنجان و مرغ و برگ و زیتون پرورده و ماست موسیر و سالاد و دوغ و نوشابه سبزی پلو وزرشک پلو ژله . اقا داماد موقع خواستگاری بی کار بودن . اما الان یه خونه نقلی و یه ماشین دارن و همچنین شغل. 1.5 سال هم تو دوران عقد سپری شد... |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۹ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۷)بیتا69 نوشته است: بسم الله با عرض سلام خیلی خوشحال شدم... تبریک عرض میکنم... ان شاء الله در کنار یکدیگر سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
مبارکه بیتا خانم
![]() ایشالله خوشبخت باشیییید من اینجور وقتا گریم میگیرههه نه که حسودیم بشه هاااا حس میکنم تنها شدم وقتی دوستام عروس میشن
|
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام به دو تا نوعروس تالار بهار وبیتای عزیز .
به خصوص بهارجان که هم استانی من هم هستند وافتخار آشنایی با ایشون را دارم. انشالله به دعای مادرم فاطمه زهرا زندگی سرشاراز آرامش تحت ولایت امیرالمومنین داشته باشید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۲)مرهم نوشته است: به به واقعا مبارکهیعنی سه مدل غذا؟؟؟! ![]() آبجی تهران این مدلی بگیریم که کلامون پَسِ معرکست!!! ![]() ![]() همچینم ساده نیستشا! |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۲۰:۳۶)رضوانه نوشته است: یعنی سه مدل غذا؟؟؟! رضوانه ی عزیز . این دوست ما از اونجایی جز خودمون بوده هر چی مربوط به خودش بوده رو ساده پیش رفته. حالا پدر شوهره پول دار بوده دوست داشته اونجوری غذا بده. دیگه عروس خانم نمیتونه تو همه چیز امر و نهی کنه... دیدن همون ماشین عروس و گل کاری روش برا همه بس بود که چطوری میشه الگو بر داری کرد و ساده هم میشه .... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: a%20%289%29.gif]](http://forum.zaman-aj.ir/smile/3/a%20%289%29.gif)

هم دعا کنید.

![[تصویر: 3tuA9GnHGQ.jpg]](http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201206/tpn5306/3tuA9GnHGQ.jpg)
![[تصویر: u6aGSsWJl2.jpg]](http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201206/tpn5306/u6aGSsWJl2.jpg)
![[تصویر: Untitled_3.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8132978876/Untitled_3.jpg)

![[تصویر: 137388563088181.jpg]](http://up.sibdownload.com/uploads/137388563088181.jpg)
و میوه و شیرینی و کیک و فسنجان و مرغ و برگ و زیتون پرورده و ماست موسیر و سالاد و دوغ و نوشابه سبزی پلو وزرشک پلو ژله .