|
ღღشیرینی معنویღღ
|
|
۱۷:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲:۳۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) : در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد . (بحار الانوار . ج103 0ص222) (یادگاری) سلام به دوستانه گلم در تالار بیداری اندیشه با اجازه ی گروه مدیریت سایت خواستم شیرینی ای هر چند کوچک تقدیمه تمامه شما عزیزان کنم. از اونجایی که من علاقه زیااادی به این تالار دارم و یجورایی با تالار زندگی میکردم،نتونستم شما دوستانه عزیزم رو در شادیم سهیم نکنم . بنابراین زیارت عاشورایی با تعقیباتش همراه با یک سوره یاسین به نیابت از همتون میخونم. امیدوارم مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره و شما عزیزان هم از من بپذیرید. البته من خیلی در لحظات قرائت خطبه عقد به یاد همتون بودم. مخصوصاً دوستانه مجرد تالار!!! . . . اینجا جا داره از یه دوست و همراه بسیااار عزیزی (یکی از دوستانه تالار)که در لحظات دشوار و پر استرس قبل ازدواجم، همراهم بودند و از صحبت هاشون استفاده کردم و خیلی کمک بهم کردند، راهنماییم کردند و خیلی اذیتشون کردم،تشکر ویژه و فراوان کنم. اجازه ندارم اسمشون رو ببرم ولی میگم: یه دنیا ازتون ممنونم و آرزوی بهرتینها رو واستون دارم ... ![]() ![]() ![]() . . . ازتون خواهش دارم با دلهای پاکتون واسه من و همسرِ عزیزم هم دعا کنید.چون همه ی زیبایی های اخیر زندگیم رو مدیون دعای خیر شما خوبان و خانواده ی عزیزم هستم. ![]() ![]() ![]() موفق و خدایی و خوشبخت باشید ![]() ![]() یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۸:۵۸)Night_World نوشته است: به نام خدا نکته اولی که باید خاطر نشان کنم اینه که دستم خوبه (با صدای فامیل دور بخوانید) موارد قبلی هم بودن که بختشون باز شده یوهو (یهو) این محمد تراست و بقیه هم بیان یه فلافل بزنیم بلکتم بختشون باز بشه جلسه ای 40 تومن میشه (علاوه بر پول فلافل دوبل با ترشی) در مورد نکته بعدی هم بگم پکیج 40 زیارت عاشورا رو هم برامون فرستادن! ولی جواب نداد (روز قدس) فعلا کارها قصد ادامه تحصیل و کار و طی کردن پله های ترقی دارند کیس مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفا مجددا به عبدالرحمن مظلوم تیکه نندازید میگم امیر عباس دم گوشتون جیغ بکشه |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خیلی عالی! خیلی خوب! ![]() چقدر خوشحال کننده است خبرهای این چنینی. ![]() منم تبریک میگم. ان شاءالله به پای هم پیر بشید. ![]() ![]() فقط شما شیرینیه معنوی بدید تا ما هم هدیه ی معنوی بدیم. منتظر خبرهای خوشِ بعدی هستیم. نفر بعدی کی میتونه باشه . . . ؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
جناب این المنتظر
برادر گرامی ، صمیمانه پیوند مقدستون رو تبریک میگم و امیدوارم زندگی سرشار از خوشی و شیرینی و البته خدایی داشته باشید. راستی تبریک من و همه بچه های تالار رو هم به همسر گرامیتون ابلاغ بفرمایید برای خوشبختی و عاقبت بخیریتون 14 صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
مثل همیشه دیر رسیدم ![]() همکارانی که متاهل شدن ، شیرینی فراموش نشه( بهترین شیرینی دعا برای عاقبت بخیری همه ماهاست) ، از طرفی دعا برای مجردها خانم ها و آقایون ( دوستان من ) صمیمانه بهتون تبریک میگم امیدوارم درپناه مولا باشید زیر سایه مرحمت و الطاف باری تعالی برای دوستانی که تو چله ناامیدشدن هم دعا بفرماید. ان شالله خانواده مهدوی باشید و به نسل شیعه کمک کنید. |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان....یه یه ماهی نبودیما!!!
ببین چه خبره؟! برای منم دعاکنید!! چقد دوران پراسترسیه! الان فهمیدید نه؟! |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۳ ۰:۵۵)عشقم کربلا نوشته است: سلام دوستان....یه یه ماهی نبودیما!!! سلام عزیزم خوش خبر باشی ![]() به میمنت و مبارکی ان شاءالله |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سللاااام دوستان...
یه هدیه هم از طرف من دارید... منم پریروز عقد کردم... یه زیارت عاشورا و یه زیارت آل یاسین ،تقدیم به همتون.... |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۵)عشقم کربلا نوشته است: سللاااام دوستان... بسم الله با عرض سلام خیلی خوشحال شدم... تبریک عرض میکنم... ان شاء الله در کنار یکدیگر سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: a%20%289%29.gif]](http://forum.zaman-aj.ir/smile/3/a%20%289%29.gif)

هم دعا کنید.

عجبااا
دیگه خودتون فکر کنید ببینید این کیه