کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب دربین محارم....
۱۵:۳۸, ۱۷/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستانSmile

مدتیه موضوعی ذهنمو درگیر کرده .

طبق معمول گفتم از شما کمک بخوام.

حجاب در بین محارم چگونه باید باشه؟

باتوجه به اینکه بعضی محارم آقا و بعضی خانم هستند؟

به عبارتی حجاب پیش پدر و برادر....

حجاب در مجالس زنانه....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، mahpare ، آفتاب ، السا ، aaaaa ، Mohammad Trust ، مجنون العباس ، دل خسته ، شیدا ، حضرت عشق ، فدايي ولايت ، soora ، رضوانه ، ضحی ، nasimesaba ، hessam ، مجید املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۱۷, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
ادامه ی مطلب دیشب

ی نکته الان ب ذهنم رسید:ب قول آقای بهجت (رحمت الله علیه) شیطان هیچ وقت یهو نمیاد بگه فلان کار بده یا فلان کار خوبه
فلان کار رو انجام بده یا فلان کار رو انجام نده

بلکه با صبر و حوصله و یواش یواش جای بدو خوبو عوض میکنه تو دید آدم
پس عزیزان من، انتظار نداشته باشن بار اول ک لباس راحت پوشیدن پیش محارم اتفاق خواصی بیفته بلکه با ادامه دار شدنش کم کم تاثیرش معلوم میشه البته شاید تاثیرش برای ما نمایان نشه ها

نکته بعدی: کسانی بیشتر گناه میکنن که میگن من با بقیه فرق دارم، یا خونواده ی ما یجور دیگس(حواسمون باید جمع باشه)

خپ حالا اینکه چطوری حجاب باعث پیشرفت میشه

ببخشید باتری کامپیوترم داره تموم میشه

ادامشو بعدا میگم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یا زهرا ، مهسا110 ، حضرت عشق ، nasimesaba ، مجید املشی
۱۱:۴۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
ول کنید سر ارواحتون باو...

خیلی عذر میخوام ها...نامحرماش جلوی من با رکابی میگردن،شما میفرمایید جلو محرماتون هم چادر چاقچور بپوشید؟
صداتون از جای گرم در میاد ها ؟ نه ؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m ، mahpare ، مهسا110
۱۱:۵۷, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
کی گفت چادر چاقچول؟
داریم صحبت میکنیم که لباس مناسب مقابل محارم چه لباسیه
اوناییه که اون مدلی هستن که شما گفتید! اصلا الان موضوع بحث نیستن!Cool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، دل خسته ، مهسا110 ، nasimesaba
۱۲:۰۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24

(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۲۲)fateme-m نوشته است:  با این همه چاله چوله! خدا عاقبت مارو بخیر کنه!!!!!!!!!!Big Grin

الان که دارم حساب میکنم احتمالا من میرم جهنم!Big GrinBig Grin

بیشتر از زندگی و حجابم ناامید شدم!
دیگه هردختری بیاد سمتم حواسم بهش هست!!

فک کنم باید باهم بریم جهنم..........Big Grin

من نمیدونم اسلام بر پایه تعادله به نظرم یکی از مهمترین مسائله ولی انگار هیشکی زیاد به این موضوع توجه نمیکنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم

درسته که همه مردا غریزه دارن(چه شوهر عمه ی دختر خاله ی نوه عموی ناتنیه من باشه چه برادرم باشه چه پدرم)
و اینکه این غریزه بیشتر ذهنیه تا جسمی خب من میگم برادره من چون من خاهرشم یا پدره من چون من دخترشم حتی تو ذهنش به خودش اجازه ی فک کردن به این موضورم نمیده...............البته هستن کسایی که برعکسن
حالا حرفه من اینه بنظرم حالا بجایه اینکه جلوی محارممون جورابو چه میدونم لباسه تا نوکه انگشته پا و اینا بپوشیمو خودمونو اذیت کنیم میتونیم تعادلو رعایت کنیم یه تیشرته نه تنگ نه گشاد نه بلند نه کوتاه (متناسب) با یه شلوار یا حالا دامنه معمولی بپوشیم.............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m ، فیروزه ، مهسا110 ، nasimesaba
۱۲:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
یاد حمله افغان ها در زمان قجر می افتم!
شاه عزیز پشت درب های بسته و تحت محاصره مانده بود و بررسی می کرد که آیا آش نظری فلان کس، مورد قبول حق تعالی خواهد بود یا خیر!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مهسا110
۱۴:۴۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26

همین ک ایشون گفت از نظر من،:
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۲)Memory-X نوشته است:  حالا حرفه من اینه بنظرم حالا بجایه اینکه جلوی محارممون جورابو چه میدونم لباسه تا نوکه انگشته پا و اینا بپوشیمو خودمونو اذیت کنیم میتونیم تعادلو رعایت کنیم یه تیشرته نه تنگ نه گشاد نه بلند نه کوتاه (متناسب) با یه شلوار یا حالا دامنه معمولی بپوشیم.............

فقط باید ب طرفشم نگا کرد مثلا من خودم جلوی ی بچه دبستانی حجاب تقریبا کامل میزارم چون حس میکنم میفهمه!!!ینی وقتی میدونی طرف سروگوشش میجنبه باید جلوش رعایت کنی چ کوچیک باشه چ بزرگ، برادرت باشه یا محرم دیگه
ولی ی کسی ک ازش مطمئنی در حد معمول

حالا این موضوعی ک ایجاد شده میشه از این جهت هم بررسی بشه ک مامانا هم بعضی وقتا جلوی بچهای کوچیکشون ب خصوص پسرا ی چیزایی رو رعایت کنن بد نیس....اخه بضی وقتا ی چیزایی میبینیم ک.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، رضوانه ، مهسا110 ، nasimesaba
۲۰:۴۵, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۵۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۰۹)Memory-X نوشته است:  بچه ها فک کنم شبام باید با چادر بخوابیم.............بلخره پیشه خودمونم باید رعایت کنیم دیگه.........
سلام
اگر برای خودتون هم مفسده داره بدون چادر ، چادر پوشیدن هم واجب می شه.
قانون مفسده که عمو عبدالرحمان گفتند قانون اصلی و پایه ای روابط زن و مرده.

(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۲)Memory-X نوشته است:  و اینکه این غریزه بیشتر ذهنیه تا جسمی خب من میگم برادره من چون من خاهرشم یا پدره من چون من دخترشم حتی تو ذهنش به خودش اجازه ی فک کردن به این موضورم نمیده...............البته هستن کسایی که برعکسن
سلام
وظیفه شما هم همین هست که باعث نشید همچین فکری به ذهنشون خطور کنه.
اگر قرار بود راحت خطور کنه که می شدند نامحرم
منتهی ، شما باید به اندازه محرمیت و سن و غریزه و ... رعایت کنید.
مطمئنا جلوی برادر 17 ساله خودتون نمی تونید لباسی رو بپوشید که جلوی پدر 45 سالتون می پوشیدید و جلوی پدرتون نمی تونید لباسی رو بپوشید که جلو مادرتون می پوشید ، و جلوی مادرتون نمی تونید لباسی رو بپوشید که جلوی شوهرتون می پوشید
خصوصا وقتی بعضی خانم ها شیرده می شند ، زشته واقعا می رند جلوی پدر شوهر یا برادر و ... به بچه شیر می دند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رضوانه ، mahpare ، مهسا110 ، nasimesaba ، جویای حقیقت
۲۳:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۵)Ali#59 نوشته است:  ول کنید سر ارواحتون باو...

خیلی عذر میخوام ها...نامحرماش جلوی من با رکابی میگردن،شما میفرمایید جلو محرماتون هم چادر چاقچور بپوشید؟
صداتون از جای گرم در میاد ها ؟ نه ؟ Huh

اینم خیلی مهمه هاااا

آقای محترم حجابت!

پسرها هم باید تو خونه رعایت کنن منتهاااا منتها طبق معمول نوک پیکان ب سمت خانوماااست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، Memory-X
۲۳:۳۶, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۲۳:۴۶ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام دوستان
ازاینکه تو بحث شرکت کردید خیلی ممنونمSmile

راستش تااینجای بحثو کمو بیش هممون ازبهریم

حداقل بچه های این تالار اطلاعاتشون قویه

منتها هدف من از ایجاد این تاپیک دقیقا یه نکته ی بسیار ظریفه ک هنوزم حل نشده باقی مونده.

راستش شاید من اگه بخوام توضیح بدم مفهوم روبه درستی منتقل نکنم

با اجازه آقای
دل خسته
وآقای
Mohammad Trust

میخوام نوشته های این دو کاربر رو مورد مقایسه قرار بدم

البته این مقایسه در حقیقت تناقضیه ک در ذهن حقیر وجود داره وقدرت تشخیص درست و غلط رو ازم گرفته

[/b]

(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۵)دل خسته نوشته است:  سلام
اگر برای خودتون هم مفسده داره بدون چادر ، چادر پوشیدن هم واجب می شه.
قانون مفسده که عمو عبدالرحمان گفتند قانون اصلی و پایه ای روابط زن و مرده.

سلام
وظیفه شما هم همین هست که باعث نشید همچین فکری به ذهنشون خطور کنه.
اگر قرار بود راحت خطور کنه که می شدند نامحرم
منتهی ، شما باید به اندازه محرمیت و سن و غریزه و ... رعایت کنید.
مطمئنا جلوی برادر 17 ساله خودتون نمی تونید لباسی رو بپوشید که جلوی پدر 45 سالتون می پوشیدید و جلوی پدرتون نمی تونید لباسی رو بپوشید که جلو مادرتون می پوشید ، و جلوی مادرتون نمی تونید لباسی رو بپوشید که جلوی شوهرتون می پوشید
خصوصا وقتی بعضی خانم ها شیرده می شند ، زشته واقعا می رند جلوی پدر شوهر یا برادر و ... به بچه شیر می دند.

اینها نوشته های آقای دلخسته است اینطور ک متوجه شدم خانومها باید مانع خطور کردن فکر ناجور ب ذهن مردها بشن

(۱۸/مرداد/۹۳ ۲:۳۲)Mohammad Trust نوشته است:  سلام . خوش اومدی به تالار

عرض کنم خدمتتون باید ببینیم منظور از بلوز یا مانتو چیه.
[تصویر: www.faramodel.ir-womens-blouses62.jpg]

یه بلوز دامن زیبا و ساده و پوشیده ! اگه منظور این باشه خیلی هم از بعضی مدل مانتو ها بهتره. البته توی ایران جا نیوفتاده.

[تصویر: model-lebas-eslami-1.jpg]

یه مانتو مناسب.

[تصویر: Isalmic-7.jpg]

یه مانتو دیگه .

خیلی خیلی پوشش های شاد و کاملی وجود داره ولی متاسفانه مسابقه در دیده شدن که بین بعضی خانم ها هست ، کار رو خراب میکنه.

خب ادم خیلی چیزارو ببینه عادت میکنه . مثالش سواحل شرقی و غربی ! ولی درسته به نظرتون ، ادم ببینه و عادت کنه ؟

فرق هست بین عادت کردن به مدل غربی و چشم بستن از نامحرم به روش اسلامی.

درسته مانتو ها و بلوز های بسیار زیادی هست که خانم ها میتونن استفاده کنن. خیلی پوشیده و مرتب و متباسب با پوشش اسلامی . ولی خب خداییش پوشیده و اسلامی باشه نه اینکه بخوایم خودمونو گول بزنیم.

به نظر من خانم ها میتونن از هر مدل مانتو یا بلوزی استفاده کنن ( به یک شرط ) مثلا میخوان برن توی یه جمع زنونه ، میخوان بین همه زیبا تر به نظر برسن ، میتونن بهترین لباس با هر سلیقه ای رو بپوشن ، (ولی) علاوه بر اون لباس زمانی که توی خیابون هستن یا سوار ماشین برای رسیدن به اون محل ، از چادر اسفاده کنن. هم نگاهی رو جذب خودشون نمیکنن ، هم احساس سنگینی نگاه یه چشم ناپاک رو روی خودشون حس نمیکنن و هم میتونن راحت به جایی که میخوان برن. البته اینم بگم که واقعا ارزش چادر رو حفظ کنن.

کامل ترین پوشش ،چادره.
[تصویر: http--forum.hammihan.com-user_images-20_...-46916.png]
اینها هم مطالب جناب محمد هست.

الان ممکنه آقای دلخسته بگن پوشش های به غیر از چادر ممکنه ایجاده مفسده کنه

پس این حرافهای آقای محمد رو زیر سوال میبره.البته تا حد زیادی ئ نه به طور کامل

آیا این نشون دهنده ی این نیست که حجاب تا حدی بین ماها حتا مذهبی ها سلیقه ای شده؟؟؟

وقتی جناب دلخسته حتی رو حجاب بین محارم و خانومها تا این حد تاکید دارن پس حجابی ک آقای محمد در چند تصویر اول نشونمون دادن حرفی برای گفتن باقی نمیذاره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Memory-X
۲۳:۴۹, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
راحت باشید خانم مهسا

من به زبون ساده بذارید بگم، خانم های تالار اگه برادر دارید، درسته یه برادر اینقدر غیرت داره که اگه یکی بهتون نگاه چپ کرد، یه جوری بزننش که تیکه بزرگش، گوشش باشه.

حالا فرض کنید این اقا داداش شما، زیاد راحت نیست که شما جلوش بعضی لباسارو بپوشید، معذبه! یا فکر کنید که ممکنه با این لباس زیاد باهاتون راحت نباشه یا باعث بشه بهتون یه نگاه بد ولی نه از روی چشم ناپاکی، از روی جذاب بودن نگاه کنه، شما اگه بدونید داداشتون از یه چیزی ممکنه جتی 1درصد اذیت بشه، ایا اون کارو انجام میدید؟؟
داداشی که ابجی گلی ش شمایی.

فکر کنم منظورمو گرفتید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، دل خسته ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا