|
حجاب دربین محارم....
|
|
۱۵:۳۸, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مدتیه موضوعی ذهنمو درگیر کرده . طبق معمول گفتم از شما کمک بخوام. حجاب در بین محارم چگونه باید باشه؟ باتوجه به اینکه بعضی محارم آقا و بعضی خانم هستند؟ به عبارتی حجاب پیش پدر و برادر.... حجاب در مجالس زنانه.... |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۹ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام عیلکم
فکر کنم بهتر هست این سوالات را از مرجع تقلیدتان بپرسید |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۶ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام برهمه بزرگواران محارم فقط خواهر برادر وپدر درسته ازمحارم به حساب میان ولی باز بایدجلوشون رعایت کرد توی مهمانی هاخانوادگی ودوره ای که بین خانم ها رایجه بایدرعایت پوشش حتماباشه چه بسا دراین مهمانی ها افرادی هستند که ماشناخت کافی ازاونها نداریم وفکرمیکنیم که همه افراد خانم هستند ومحرم میشه هرنوع پوشش روانتخاب کرد درحالیکه می بایست رعایت کرد ............ |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
طبق اطلاعات قبلی من از کتاب احکام روابط زن و مرد که نظر تمام مراجع بزرگوار مطرح رو جمع کرده ، باید در حدی باشه که باعث نگاه شبهه ناک و خاص نشه مثلا خانم ها بهتر هست لباس های غیر چسب و پوشیده (غیر از قسمت هایی از دست سر و پا) بپوشند و آرایش های غلیظ و ... نکنند و از صحبت های ناشایست هم بپرهیزند.کم نداریم روابط نامشروع خانوادگی در جوامع کنونی. مرد ها هم همین طور ترجیحا جلوی خواهر هاشون و .... شلوارک ، شلوار چسب ، لباس چسب یا نپوشیده نپوشند،البته نمی دونم ابرو برداشتن هم برای برادران بزرگوار اشکال داره یا نه ![]() نکته خوی اشاره کرد دوستمون جلوی زنان کفار که حکم داریم حجاب تا حدودی واجبه جلوی خانم هایی که می دونیم می رند برای نامحرم تعریف می کنند شرایط جسمانی ما رو هم لازمه ظاهرا. مخصوصا الآن که دوربین مخفی و موبایل و ... زیادتر شده. در ضمن با توجه به رواج هم جنس بازی باید بین هم جنس ها هم رعایت کرد ، چه خانم ها چه آقایون. |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۵)مجنون العباس نوشته است: خوب اگه میشه بگید چرا باید پیش خانم ها هم رعایت کرد واسه منم سوال شد؟
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:در ضمن با توجه به رواج هم جنس بازی باید بین هم جنس ها هم رعایت کرد ، چه خانم ها چه آقایون. نقل قول:خوب اگه میشه بگید چرا باید پیش خانم ها هم رعایت کرد واسه منم سوال شد؟ معیار برای این قضیه مفسده نداشتنه ممکنه بین خانم ها هم مفسده باشه مورد دیگه اینه که برخی خانم ها در امانت خیانت می کنند و اوصاف زنان دیگر رو لو میدهند (مخصوصا بین مردان خانواده خود) در ضمن حفظ شأن زن بین زنان دیگر هم مهم است |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۱۵ توسط Memory-X.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بچه ها فک کنم شبام باید با چادر بخوابیم.............بلخره پیشه خودمونم باید رعایت کنیم دیگه.........
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با این همه چاله چوله! خدا عاقبت مارو بخیر کنه!!!!!!!!!!
![]() الان که دارم حساب میکنم احتمالا من میرم جهنم! ![]() ![]() بیشتر از زندگی و حجابم ناامید شدم! دیگه هردختری بیاد سمتم حواسم بهش هست!! |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
هم خانم ها هم آقایون باید رعایت کنن
یعنی واقعا اینطوری زندگی سالم تر و راحت تره بعد هم اصلا خوب نیست که توی خونه لباس تنگ پوشیده بشه من نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارن لباس تنگ بپوشن صدتا مشکل بعدا پیدا میکنن به قول اسکای بیژامه بابا رو میپوشیمو!!! و راحت تو خونه میگردیم ![]() یه سیبم میگیریم دستمون با آرامش گاز میزنیم...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)