کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفاوت بین بلوز و مانتو
۱:۳۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلامBlush

ی روز ی خانم ازم پرسید چه اشکالی داره خانما با مانتو بیان تو جامعه

راستش اولش یخورده تامل کردمو گفتم ب نظرم اگه با چادر اذیت میشید اشکالی نداره

بعد حس کردم شاید حرفم درست نبوده باشه

الان حدود ی سال از اون ماجرا میگذره و من ب این نتیجه رسیدم که بلوز و مانتو تفاوتی باهم ندارن و عادی شدن مانتو واسه ما آقایون فقط ب جهت تکرار دیدن خانمها با مانتو ه ب عبارت دیگه عادت کردیم

حالا باز دو دلم

نمیدونم فکرم درسته یا غلط!

ممنون میشم کمکم کنید..

البته بنده چون تازه واردم نمیدونم میتونم دلیلم رو واسه اینکه میگم بلوز و مانتو فرقی ندارن، اینجا مطرح کنم یا نه!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، السا ، mahpare
۲:۳۲, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۲:۳۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام . خوش اومدی به تالار

عرض کنم خدمتتون باید ببینیم منظور از بلوز یا مانتو چیه.
[تصویر: www.faramodel.ir-womens-blouses62.jpg]

یه بلوز دامن زیبا و ساده و پوشیده ! اگه منظور این باشه خیلی هم از بعضی مدل مانتو ها بهتره. البته توی ایران جا نیوفتاده.

[تصویر: model-lebas-eslami-1.jpg]

یه مانتو مناسب.

[تصویر: Isalmic-7.jpg]

یه مانتو دیگه .

خیلی خیلی پوشش های شاد و کاملی وجود داره ولی متاسفانه مسابقه در دیده شدن که بین بعضی خانم ها هست ، کار رو خراب میکنه.

خب ادم خیلی چیزارو ببینه عادت میکنه . مثالش سواحل شرقی و غربی ! ولی درسته به نظرتون ، ادم ببینه و عادت کنه ؟

فرق هست بین عادت کردن به مدل غربی و چشم بستن از نامحرم به روش اسلامی.

درسته مانتو ها و بلوز های بسیار زیادی هست که خانم ها میتونن استفاده کنن. خیلی پوشیده و مرتب و متباسب با پوشش اسلامی . ولی خب خداییش پوشیده و اسلامی باشه نه اینکه بخوایم خودمونو گول بزنیم.

به نظر من خانم ها میتونن از هر مدل مانتو یا بلوزی استفاده کنن ( به یک شرط ) مثلا میخوان برن توی یه جمع زنونه ، میخوان بین همه زیبا تر به نظر برسن ، میتونن بهترین لباس با هر سلیقه ای رو بپوشن ، (ولی) علاوه بر اون لباس زمانی که توی خیابون هستن یا سوار ماشین برای رسیدن به اون محل ، از چادر اسفاده کنن. هم نگاهی رو جذب خودشون نمیکنن ، هم احساس سنگینی نگاه یه چشم ناپاک رو روی خودشون حس نمیکنن و هم میتونن راحت به جایی که میخوان برن. البته اینم بگم که واقعا ارزش چادر رو حفظ کنن.

کامل ترین پوشش ،چادره.
[تصویر: http--forum.hammihan.com-user_images-20_...-46916.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، السا ، mahpare ، pure ، انسان ، آفتاب ، aaaaa ، MohammadMeraj ، help me ، fiftynine
۲۰:۵۸, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3

به نظره من همون مانتو نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه بهترین پوشش میتونه باشه. من که خودم این مدلیم.........
چون میدونید خب باید قبول کرد که همه مث هم نیستن مثلا همه به چادر علاقه ندارن یا کلا با چادر حال نمیکنن حالا به هر دلیلی..........
راستش به نظره من حجاب نباید فقط چادره مطلق باشه خیلی از چادریا واقعا اصلا رعایت نمیکنن مثلا چن روز پیش یه دختررو دیدم چادری خفن ولی ساپورت پوشیده بود پاش وحشتناک معلوم بود..........حالا باساپورت پوشیدنش کاری ندارم اگه درست بپوشه اتفاقا خوبه ولی میگم خیلی بد پاشو نشون میداد که از یه چادریه اونجوری بعید بود ولی خب مانتویی دیدم خیلیم عالی اسپرت جلبه توجهم نمیکرد
اینکه یه خانوم نخواد چادر سرش کنه به نظره من به اذیت شدن یا نشدنش ربطه خاصی نداره بیشتر علاقس.............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
۲۳:۱۰, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۵۸)Memory-X نوشته است:  به نظره من همون مانتو نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه بهترین پوشش میتونه باشه. من که خودم این مدلیم.........
چون میدونید خب باید قبول کرد که همه مث هم نیستن مثلا همه به چادر علاقه ندارن یا کلا با چادر حال نمیکنن حالا به هر دلیلی..........
راستش به نظره من حجاب نباید فقط چادره مطلق باشه خیلی از چادریا واقعا اصلا رعایت نمیکنن مثلا چن روز پیش یه دختررو دیدم چادری خفن ولی ساپورت پوشیده بود پاش وحشتناک معلوم بود..........حالا باساپورت پوشیدنش کاری ندارم اگه درست بپوشه اتفاقا خوبه ولی میگم خیلی بد پاشو نشون میداد که از یه چادریه اونجوری بعید بود ولی خب مانتویی دیدم خیلیم عالی اسپرت جلبه توجهم نمیکرد
اینکه یه خانوم نخواد چادر سرش کنه به نظره من به اذیت شدن یا نشدنش ربطه خاصی نداره بیشتر علاقس.............

گلم!
حیفه به اون آدما بگی چادری
بعضیا واسه خوشگلی چادر میپوشن

پس نگو از یه چادری بعیده چون اون فقط یه تیکه پارچه انداخته روی سرش

بگو از یه مومن بعیده

آقای
Mohammad Trust

این عکسایی که گذاشتین اگه ما اینارو بپوشیم Big Grin
اگه بپووووشیییمBig Grin

برادرامون پوستمونو میکنن میدن به خوردمون که برادر منDodgy

همسرآیندمونم دیگه میره تو افق محو میشه

البته از نطر من هم خوشگلن هم پوشیده

اما برادرای منم میگن احتمال مفسده میره

اینو کجای دلم بذارم؟
Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مهسا110 ، Memory-X
۲۳:۲۹, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
موضوع سر پوشش بود

ابجی بنده هم از اینا نمیپوشه

موضوع این بود که گفتم این لباسا از این مانتو ژیگولا خیلی بهتره
۲۳:۳۴, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نمردیم ، فرق بلوز رو با مانتو فهمیدیم...

Smile

( راستی خنده حلال رو وا نکردن آخرش نه ؟! )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110
۰:۱۵, ۱۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۰:۱۷ توسط انسان.)
شماره ارسال: #7
آواتار
ممنون که جواب دادین
خصوصا حاج تروست

راستش منظور بنده این بود که نمیشه کلا مانتو نپوشن همون بلوز بپوشن؟؟

بجای مانتوهای بقول آقامحمد ژیگول منظورمه

حد اقل نمیگن حجاب داریم ما ام خیالمون راحته بله؟؟؟!!

ینی مثلا اگه بلوز بپوشن فرقی داره با این مانتوها؟
۱۹:۳۲, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8

[quote='mahpare' pid='295671' dateline='1407609629']

گلم!
حیفه به اون آدما بگی چادری
بعضیا واسه خوشگلی چادر میپوشن

پس نگو از یه چادری بعیده چون اون فقط یه تیکه پارچه انداخته روی سرش

بگو از یه مومن بعیده

والا...............

بنظره من تو اینجا اکثرا خانوما نه فرهنگ بلوز پوشیدن دارن نه اقایون فرهنگه چش درویش کردن
پ همون مانتو از همه بهتره
۱:۳۱, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
اتفاقا همین امروز خانمی تو تاکسی کنارم نشسته بود با بلوز و دامن! البته بلوز ها معمولا گشاد تر و آزادتر از مانتوها هستند! ولی خب این یکی بسیار یقه باز بود! علاوه بر اون با دامن تا سر زانو !!! وبدون جوراب!!!! و صندل!!!! و رنگهای شاد!(البته من خودم زیر چادر به طور معمول رنگ روشن استفاده می کنم) ولی خب این بکی دیگه نوبر بود!! با اینکه خانمه سنی ازش گذشته بود باز هم چشمهایی رو می دیدم که تو صف تاکسی نگاهش می کردن!!

من واقعا درصدد نقد پست نیستم ولی متاسفانه این دیدگاه تساهل و تسامح بیشتر وقتا کار دستمون داده!! من به شخصه تا جایی که بتونم به دخترم کمک میکنم و به هر طریقی تشویقی و تنبیهی اجازه نمی دم چادرش رو برداره! که بعد بشه مانتو و مقنعه بعد بشه مانتو تنگ و شال نصفه! بعد بشه ساپورت و..... اخرش هم بلوز دامنی که امروز دیدم! یکی هم برگرده بگه سرت پوشیدس پات معلومه روسری هم هر جا شد بره کنار!!

الته خیلی ها هستند که حجاب غیر چادر دارند محکمتر و بهتر ولی با شناخت هست و هر گز بیم اون نمی ره که رقیقتر بشه!! ولی به طور کلی کوتاه اومدن در این موارد کار رو خراب می کنه!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: enan ilghon ، Eve
۸:۲۸, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
به نظرم اگه مجوز بلوز صادر بشه، بلوز گشاد با یه ذره تنگ تر فرقی نخواهد کرد، کم کم بلوز ها تنگ تر میشه و آستین ها -به قول آقای رائفی پور - گردو گردو کوتاه میشه و ارتفاع بلوزها هم کم کم کوتاه میشه و 6 سال دیگه این موقع خانم ها با تاپ و شلوارک دارن تو خیابون راه میرن در حالی که یه شال هم سرشونه...
والا..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، enan ilghon ، NARJES
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]