|
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
|
|
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام [b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيلهى ازدواج نمىيابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بىنياز نمايد...."
حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان میفرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوتها پرده عقلش را دریدهاند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108). عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شرارههای دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید. چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلتها نشود و امکان نداردشهوتها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90) گر تو را با عرشیان است آرزو طلعت خورشید میکن جست و جو هر که را قرب وصال اندر دل است گوهر تقواش شمع محفل است حلقه ما گر به دل میپروری پس چرا رسوایی از حد میبری؟ 1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که میفرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمیکنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی میکشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست. 2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود. 3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد میکاهد. 4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است. (1.ليسوريس: اين گياه شيرين در صنعت شيرينيپزي مورد استفاده قرار ميگيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش ميدهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است. 2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذيها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامينهاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكلهاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن ميتواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد. 3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستنيها و انواع شكلاتها و آدامسها بهره ميبرند. اما در عين حال كه شكلاتهاي حاوي اين گياه ميتواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسيتان تاثير گذاشته و آن را كاهش ميدهد. 4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدنيها استفاده ميشود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدنيهاي گازدار ميدهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است. 5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف ميشود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد) 5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد) 6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلمها، مجلات وعکسها در زمره همین عوامل محیطی به شمار میروند. 7- کنترل افکار و تخیلات. در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوترانی پرداخت. امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم). علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت. |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۷, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۰)ELENOR نوشته است: کی گفته دختر قانع نیست؟؟ ببینید جناب النور حرفای شما کاملا متین . ما الان با خانواده هایی روبرو هستیم که اصلا حامی نیستن .15 بار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسرای مذهبی که خانواده پشتشون نیستن الان مد نظر ماست. اون پسرایی که 4 تا دوست دختر دارن، خوب میدون که اگه بگن ما زن میخواهیم ،خانواده ها میگن سربازی رفتی ؟ هنوز کارت مشخص نیست .چه میدونم تو این سیستم مریض،خانواده ها هم دیگه یادشون رفته خودشون هم روزی جوون بودن. همه کلا دارن عوض میشن. حالا اون پسرا با داشتن دوست دختر،بیکار نمیچرخن که . همین مسائلی که میگید رو دارن انجام میدن . کار میکنن . پول درمیارن.5 شنبه هم با دوست دخترشون میرن دربند . ![]() منتها اون پسری که تنهایی بهش فشار میاره و کار هم میکنه و خانواده هم میگن هنوز زوده، پولاتو جمع کن.پایبند به عقاید هم هست، پنچ شنبه هاش باید بیاد تو این تاپیک راه های کنترل ..........برای مجردا رو بخونه .. درد اینه همون سیستم غلطی که تو جامعه ی ما داره پیاده میشه،اقتصاد رو مریض کرده، خانواده ها رو هم عوض کرده، خانواده سبب خیر نمیشه. میترسه. اعتقاد نداره ،نمیدونم حوصله ندارن یه پسر عفیف ، بدون حمایت خانواده تا کی دووم میاره ؟؟ معنوی و مادی با هم. ادمی مثل من میاد تو زندگیش که همین الان اگه تو وایبر به دوستام پیام بدم که یه پسر مذهبی که تا حالا با هیچ دختری نبوده دنبال یه دختر واسه پر کردن تنهاییش میگرده ، همین امشب اسباب شر واسه اون پسر میشم و شنبه اون پسر ، دوست دختر دار میشه . آدمی مثل من اسباب شر رو میتونه فراهم کنه و شنبه یه پسر دیگه نگاهش به آسفالت نخواهد بود .اما عوضش تنها هم نخواهد بود. یک شنبه هم تو روزنامه ها مینویسن تهاجم غربی بلای جامعه . .خانواده ها هم میخونن و میگن وای چه بد زمونه ای شده.
|
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
نقل قول:ما الان با خانواده هایی روبرو هستیم که اصلا حامی نیستن .15 بار ؟؟ببینید این گه پسری کار داشته باشد .... یعدش خانوادش نخواهند بروند براش خواستگاری مد نظر شماست؟ الان چند نفر این جوری وجود دارند؟؟ دلیل خانوادشون چیه؟ من که برعکسش رو خیلی بیشتر دیدم ... پدر و مادر التماس می کنند بیا برو زن بگیر نمی گیرد ... نقل قول:منتها اون پسری که تنهایی بهش فشار میاره و کار هم میکنه و خانواده هم میگن هنوز زوده، پولاتو جمع کن.پایبند به عقاید هم هست، پنچ شنبه هاش باید بیاد تو این تاپیک راه های کنترل ..........برای مجردا رو بخونه .پسری کار می کند و خانوادش و خودش هم مذهبی هستند و زن براش نمی گیرند؟؟ خانواده ی خود پسر؟؟ من الان هر چقدر فکر می کنم پسر این طوری نه تو دوستام دیدم و نه تو فامیل ![]() ![]() برعکسش رو زیاد دیدم ... نمیدونم ![]() چون هم چین خانواده ای رو من ندیدم از نزدیک اصلا نظری ندارم ... ولی حداقلش رو می دونم که این قدر زیاد نیست که شما می گویید خواهر گرامی ... ((این مشکل به خصوص)) موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۳ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۷)ELENOR نوشته است: ببینید این گه پسری کار داشته باشد .... یعدش خانوادش نخواهند بروند براش خواستگاری مد نظر شماست؟ ببین دوست عزیز اگه شما همچین موردی ندیدی من هزار تا هزار تا دیدم اینکه نبینی یا نخوای ببینی خیلی با هم فرق داره من تو یه تاپیک دیگه هم گفتن : مثلا خانواده من اعتقاد دارن پسر باید تو 30-35 سالگی ازدواج کنه اگر هم نکرد چه بهتر پولش رو تنهایی خرج میکنه حال دنیا رو میکنه. تو اقوام ما اگر شما دوست دختر داشته باشی همه سرشونو تو برف میکنن ولی اگه بگی زن میخوام کل فامیل ( در ابعاد وسیع ) میریزن سرت که مگه خوشی زده زیر دلت مگه خودت به همه آرزو هات رسیدی که میخوای یه نون خور هم اضافه کنی اگه مجرد باشی راحتی ولی اگه زن بگیری همش باید بغل دست عیال باشی اگر این حالت فقط برای خانواده خودم بود میگفتم استثنا است ولی وقتی میبینم دوستام هم همین مشکلات رو دارن معلوم میشه قضیه فرق داره. (۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۳)bidel نوشته است: آدم باید اینقدری عاقل باشه که اولین اتخابش بهترین انتخابش باشه و بهترین انتخابش هم آخرین انتخابش باشه. بیدل عزیز با این حرفت مخالفم چون نه همه ی انسان ها 100% با تجربه هستند که بار اول همه چیز رو بفهمند و نه طرف ازدواج همیشه صاف و صادق همه چیز رو میگه.(چه پسر چه دختر) (۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۳)ELENOR نوشته است: تا دلت بخواهد .... یعنی شما به همه اقوامتون اعتماد داری؟ باید به همچین عزیزانی افتخار کنی ما که نداریم (۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۱۵)bidel نوشته است: تجربه بحث های قبلی رو هم دارم. از ریسمان سیاه سفید هم مثل سگ می ترسم. پس تو هم زخم خورده ای... (۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۴۱)ELENOR نوشته است: پرونده؟؟ عکس؟؟؟این ها تخیلات شماست ... النور خدا وکیلی خدا وکیلی اگر من همچین جمله ای نوشته بودم حذف نمیشد؟ (۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۴۵)bidel نوشته است: فقط می خوام اعصابم سالم نگه داشته بشه. دوست عزیز قرار نیست این نوشته ها اعصاب شما رو خرد کنه ها ما این پست ها رو میذارم که یا کمکی به حل یک موضوعی بشه یا در پایان به نتیجه ای برسه من تو چند پست این الفاظ شما رو دیدم و ناراحت میشم لطفا بیش تر حواست به خودت باشه میدونم سخته وقتی ما هم همین مشکلات رو داریم و هم دردیم ولی قرار نیست خیلی خودمونو ناراحت کنیم ببخشید پر حرفی کردم |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
با این فرهنگی که دجار مریضی شده
و با این نسلی که داره بهش ظلم میشه... خداوکیلی اگه پسری همسن من 26 ساله که حتی مورد مناسب خودش رو برای ازدواج پیدا کرده ولی همه چیز دست به دست هم داده تا ازدواجش عقب بیوفته و خانوادش هم عین خیالش نیست ![]() واقعا پاک بمونه باید وجودشو طلا گرفت یه سر که توی کرج و تهران بچرخین و حجاب و رفتار دخترها رو ببینید متوجه میشید چی میگم! حالا من تازگی ها وضعیت حجاب تو شهرهای دیگه رو ندیدم! کاشکی بتونیم پاک بمونیم...! |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
سوال – من یک پسر بیست و دوساله و دانشجو هستم . ما چطور می توانیم با این وضع حجاب و تیپ و قیافه هایی که خانم ها دارند گناه نکنیم . من هرچقدر که سعی می کنم به نامحرم نگاه نکنم نمی شود و این کار خیلی سخت است . من خودم دوست دارم که گناه نکنم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید .
پاسخ – کار این جوانی که می خواهد خودش را حفظ بکند واقعا دشوار است . ما در مورد وعده های الهی در صبر بر گناه می گوییم ولی این کفایت نمی کند . یکی از راههای مقاومت در برابر گناه این است که ما زمینه های گناه را از بین ببریم . من واقعا نمی دانم که باید چه جوابی به این سوال بدهم . کسانی که مسئول اصلاح این محیط ها هستند باید به این سوال جواب بدهند . وقتی یک جوان در دانشگاه زمینه ی گناه را فراهم می بینند برای او خیلی سخت است که گناه نکند . کسانی که مسئول هستند باید سعی کنند که در این مکان ها زمینه ی گناه کمتر بشود . ما نباید زمینه ی گناه را فراهم کنیم و بعد بگوییم که شما در برابر این گناهان مقاومت کنید . ما وعده های الهی را در مورد صبر بر گناه گفته ایم . اگر این وعده ها داده شده است بخاطر سختی کار است . صبر در برابر گناه جهاد اکبر است و زمان ومکان نمی شناسد و این کار واقعا سخت است . وقتی عده ای داشتند از جنگ برمی گشتند ، پیامبر به آنها گفت که شما از جهاد اکبر برمی گردید و آماده ی جهاد اکبر یعنی جهاد نفس باشید . جهاد با نفس یک جنگ همیشگی است و واقعا مشکل است . در کافی داریم که پیامبر فرمود : اگر کسی بخاطر خدا گناهی را ترک کرد در قیامت خدا او را راضی می کند . یکی از شارحین می فرماید که در این حدیث نفرموده است که خدا چگونه او را راضی می کند . زیرا عقل ما به حقیقت پاداش خدا نمی رسد . پاداش بقدری عظیم است که پیامبر در مورد آن توضیحی نداده است . خدا در مورد نماز شب می فرماید که کسی نمی داند ما چه چیزی برای آنها نگه داشته ایم . در واقع ما کنه حقیقت و لطف خدا را در مورد صابران بر گناه درک نمی کنیم . سوره توبه آیه 72 می فرماید : خدا به مومنین و مومنات وعده می دهد که بهشت ، کاخ ها و بهشت جاودانه را به آنها می دهد و همچنین رضایت خدای بزرگ را به آنها می دهد . حدیثی است که جابر از پیامب رنقل می کند که وقتی مومنین به بهشت می روند ،خدا به آنها می گوید که آیا چیز دیگری هم می خواهید ؟ آنها می گویند که ما به همه چیز رسیدیم ، مگر چیز دیگری هم هست ؟ خدا می فرماید : بله ، اینکه شما از من راضی باشید و من هم از شما راضی باشم . اگر ما به این پاداش ها باور داشته باشیم مقابله با گناه برای ما راحت تر است . پیامبر می فرماید : هفت گروه هستند که در قیامت خدا آنها را زیر سایه ی خودش قرار می دهد . در روایت داریم که در قیامت زمین آتش است . فقط رد زیر سایه ی مومن آتش نیست . پس خدا به هفت گروه در قیامت سایه می دهد : آن جوانی است که بخاطر صحنه ی گناه چشمش را بپوشاند ، کسی که زمینه ی گناه برای او پیش می آید ولی او بگوید که من از خدا می ترسم ، جوانی که وقتی به جوانی می رسد و نشاط و قدرت دارد ، بگوید که خدایا من همه چیز دارم و ولی گناه نمی کنم ، جوانی که به یاد خدا بیفتد و اشکش از خوف خدا جاری بشود ، کسی که دلداده ی مسجد و خانه ی خداست و تعلقات دینی دارد ، کسی که صدقه مخفی می دهد و کسی که به بدهکاری مهلت بدهد . خوب است که بدهکار ، بدهی خود را بدهد ولی طلبکارها هم باید به بدهکاران فرصت بدهند . روایت داریم : اگر کسی به طلبکارش مهلت بدهد خدا برای هر روز مهلت ثواب صدقه را می نویسد . پس کسی که به طلبکار مهلت می دهد در واقع صدقه هم می دهد . کسی که با طلبکار کنار می آید خداوند هم در قیامت با او کنار می آید . ما به خدا بدهکار هستیم و خدا از ما خیلی طلبکار است . امام باقر (علیه السلام) می فرماید : در قیامت خدا عده ای را محشورمی کند که چهره و لباس وجایگاه هایشان نورانی است . اهل بهشت سوال می کنند که این ها پیامبران یا شهدا هستند ؟ خطاب می شود : خیر اینها کسانی هستند که با طلبکارها کنار می آمدند . محمدبن عمیر فردی بود که امام کاظم (علیه السلام) ، امام جواد (علیه السلام) و امام رضا (علیه السلام) را درک کرده بود. بعد از شهادت امام رضا (علیه السلام) او چهار سال در زندان بود و شکنجه می شد. بعد از چهار سال که او از زندان آزاد شد هیچ چیزی نداشت . فردی به خانه ی او آمد و گفت که من ده هزار درهم به شما بدهکار بودم . من خانه ام را فروخته ام وطلب خودم را آورده ام . او گفت : به خدا قسم چون از مولایم شنیده ام ، با اینکه محتاج یک درهم هستم ولی درهمی را از تو نمی گیرم . ( خانه جزو استثنائات است که نمی توان آنرا بعنوان طلب برداشت .) اگر کسی زمینه ی گناه را از بین ببرد ثواب این وعده ها را می برد . |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
۱۸:۲۵, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
با سلام این تاپیک چقد طولانی شد دوستان
![]() |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان منم واقعا تعجب كردم
اين تاپيك هنو سر پاست با خودم گفتم الان اعتبارم 1000رو هم رد كرده دريغ از يكي !!!!![]() دوست داشتم بيشتر ميومذم ولي نميشه كنكور دارم !!!!!11111امسال خيلي ها خراب كردن فاتحه ما خوندس برام ذعا كنيد ياعلي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |