کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آمار تکاندهنده یا اغراق آمیز؟
۱۲:۱۰, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1

سلام
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی حدود یکماه پیش گزارشی با عنوان «ازدواج موقت و تاثير آن بر تعديل روابط نامشروع جنسی» منتشر کرد
http://rc.majlis.ir/fa/report/show/890763
http://alaemezohoor.persiangig.com/docum...es).pdf/dl

پس از یکماه بی توجهی عمومی به این گزارش، ظاهرا رسانه ها تصمیم گرفتند نیمه خالی این گزارش را منتشر کننده که در صورت صحت بسیار تکاندهنده و فاجعه بار است!
اصلا منکر وجود ناهنجاری های زیاد در جامعه و مشکلات عدیده در این رابطه نیستم ولی به نظر می رسد این آمار حتی فقط برای شهر تهران هم کمی غیر واقعی باشد. البته گفته شده آمار برای کل کشور است

به نظر می رسد بر فرض صحت این آمار، انتشار عمومی آن مشکلی را از جوانان و جامعه حل نکند

قسمتی از گزارش

در اين گزارش با استناد به نامه‌ای از وزارت آموزش و پرورش، نتايج تحقيق بر ۱۴۱ هزار و ۵۵۲ دانش آموز دختر و پسر دوره متوسطه در سال تحصيلی ۱۳۸۷-۱۳۸۶ منتشر شده است.
بر اساس اين تحقيق، ۱۰۵ هزار و ۴۶ نفر دانش آموز يعنی ۷۴.۳ درصد دارای رابطه «غير مجاز با جنس مخالف» بوده‌اند.

همچنین طبق این گزارش، در سال تحصیلی 1386-1387 از 141552 دانش آموز (دختر و پسر) دوره متوسط در کل کشور تعداد 24889 نفر (17.5 درصد) دارای روابط همجنسگرایی (لواط و مساحقه) بودند.

به نوشته این گزارش، بر اساس اظهارات کارشناسان در سال 1388 در دهه 1960 و 1970 میلادی سن روسپیگری بالای 30 سال بود، اما اکنون سن روسپگیری به 15 سال به بالا رسیده است. تحقیقات دانشگاه شهید بهشتی نشان داده است که آمار روسپیگری بین زنان متاهل بیشتر از مجردهاست و 11 درصد روسپیان شهر تهران با اطلاع همسرانشان دست به روسپیگری می زنند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/423952/آمار...ی-در-ایران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، azade ، fafa* ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، زینب خانوم ، دل خسته ، S.A.M ، Ali#59 ، ما 3 تا ، مجید املشی ، soora ، نرگس مهدوی ، blue.blood ، Sarina

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۶, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
متاسفانه فرصت ندارم همه ی تاپیک های دوستان رو بخونم ولی اصلا این چیزی که فرمودین اغراق آمیز نیست!
من تو مدرسمون هم ارتباط با جنس مخالف دیدم و هم همجنس بازی!تو خود مدرسه!اونم مدرسه ای که مدیرمون به چادرم گیر میداد!!
دنبال مقصر نمیگردم چون مقصر اصلی این قضیه برا من یکی روشنه..منتها اینجا مجال گفتن نیست..
(واقعا دوست ندارم محروم از حضور شم...حرف حق تلخه برادر...آتیشی نشو...)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۴:۵۱, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

حالا حالاها مونده تا حرف حضرت آقا رو درک کنیم :

عزیزان من! فرهنگ از اقتصاد هم مهم‌تر است . چرا؟ چون فرهنگ، به معنای هوایی است که ما تنفّس می‌کنیم؛ شما ناچار هوا را تنفّس می‌کنید، چه بخواهید، چه نخواهید؛ اگر این هوا تمیز باشد، آثاری دارد در بدن شما؛ اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مثل هوا است؛ اگر درست باشد، آثاری دارد.
فرهنگ یعنی باورهای مردم، ایمان مردم، عادات مردم، آن چیزهایی که مردم در زندگی روزمره با آن سر و کار دائمی دارند و الهام‌بخش مردم در حرکات و اعمال آنها است؛ فرهنگ این است؛ این پس خیلی اهمّیّت دارد......

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، سید ابراهیم ، rezamohammadi ، fafa* ، nasimesaba ، انتصـار ، بیداری12 ، جویای حقیقت ، fatemeh-55 ، soora ، نرگس مهدوی
۱۵:۰۲, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۵)bidel نوشته است:  
خوبه که تو همین تالار تاپیک زدن از تغییر جمعیت سنی به شیعه توی جاهایی مثل مشهد و سمنان و کرمان و سیستان و پلوچستان.
کجا هستن این طلبه ها؟

جناب بیدل عزیز شما چشمت رو میبندی حرف میزنی!
تو همین چندتا ارسال قبلی براتون از طلبه هایی که بدون هیچ چشم داشتی عازم سیستان و بلوچستان و شهرها و روستاهای دور افتاده یا مرزی میشن برای تبلیغ دین!
اما کو آدمی که چشم باز کنه و اینها رو ببینه!
کو دولتی که برای این کارها سرمایه گذاری کنه!
کو سازمان یا ارگانی که برای این طلبه ها پشتوانه جانی و مالی ایجاد کنه!
تاپیک تغییر جمعیت رو خودم زده بودم!
و این اخبار و آمار افزایش جمعیت اهل سنت رو از رفقای طلبه که تو سیستان مشغول فعالیت هست شنیدم!
من از طلبه ای میگم که از شمال کشور به خاطر اعتقاداتش و عشقش بلند میشه تا نقاط دور دست کشور مثل سیستان و ... میره با کلی مشکلاتت امنیتی بدون اینکه از جایی بهشون کمک مالی درست حسابی بشه!
این طلبه ها هم مشکل مالی دارن ولی میدونن مسئله فرهنگ و اعتقادات خیلی مهم تر از این حرفاست، با این همه تفاسیر میرن کارشون رو هم خیلی غریبانه انجام میدن!
خواهشا یه تحقیق در مورد اردوهای جهادی بکنید بعد بیاید این انگ ها رو به طلبه ها بچسبونید!
یا حق!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، rezamohammadi ، fafa* ، nasimesaba ، انتصـار ، بیداری12 ، soora
۱۵:۰۴, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سی و پنج سال گذشته
پس چرا توی فرهنگ یه درصد(حتی یه درصد) هم پیشرفت نداشتیم؟
حق بدین وقتی که می بینم بودجه به این کلانی صرف مشکلات فرهنگی می شه و هیچ پیشرفتی نداریم، نتیجه بگیرم مشکل از چیز دیگه ای هست.

نقل قول: جناب بیدل عزیز شما چشمت رو میبندی حرف میزنی!
تو همین چندتا ارسال قبلی براتون از طلبه هایی که بدون هیچ چشم داشتی عازم سیستان و بلوچستان و شهرها و روستاهای دور افتاده یا مرزی میشن برای تبلیغ دین!
اما کو آدمی که چشم باز کنه و اینها رو ببینه!
کو دولتی که برای این کارها سرمایه گذاری کنه!
کو سازمان یا ارگانی که برای این طلبه ها پشتوانه جانی و مالی ایجاد کنه!
تاپیک تغییر جمعیت رو خودم زده بودم!
و این اخبار و آمار افزایش جمعیت اهل سنت رو از رفقای طلبه که تو سیستان مشغول فعالیت هست شنیدم!
من از طلبه ای میگم که از شمال کشور به خاطر اعتقاداتش و عشقش بلند میشه تا نقاط دور دست کشور مثل سیستان و ... میره با کلی مشکلاتت امنیتی بدون اینکه از جایی بهشون کمک مالی درست حسابی بشه!
این طلبه ها هم مشکل مالی دارن ولی میدونن مسئله فرهنگ و اعتقادات خیلی مهم تر از این حرفاست، با این همه تفاسیر میرن کارشون رو هم خیلی غریبانه انجام میدن!
خواهشا یه تحقیق در مورد اردوهای جهادی بکنید بعد بیاید این انگ ها رو به طلبه ها بچسبونید!
یا حق!
جان من یه کوچولو به من حق بدین.
خوبه خودتون هم گفتین در مورد تغییر جمعیت.
خوب چرا همین سازمان های مذهبی قم یا حوزه علمیه و اجتماعاتی که هم و غمشون شده نوحه و روش های نوین سینه زنی در عاشورا، نمی یان از این ها حمایت کنن؟
۱۵:۲۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۴)bidel نوشته است:  جان من یه کوچولو به من حق بدین.
خوبه خودتون هم گفتین در مورد تغییر جمعیت.
خوب چرا همین سازمان های مذهبی قم یا حوزه علمیه و اجتماعاتی که هم و غمشون شده نوحه و روش های نوین سینه زنی در عاشورا، نمی یان از این ها حمایت کنن؟
در مورد کم کاری مسئولین تو ماجرای فرهنگی بهتون حق میدم!
ولی شما چند درصد از فعالیت های مؤسسه های تبلیغی در قم و تهران و مشهد و یا حوزه های کوتاه مدت سفیران هدایت در شهرهای مختلف خبر دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا اصلا خبر داشتید که این سفیران هدایت مخصوص پرورش مبلغ هست؟؟؟؟؟
شما چند حوزه علمیه رو بیا نشون بده که هم و غمشون شده نوحه و مدل های جدید سینه زنی؟؟؟؟؟؟
شما احیانا هیئت های مذهبی که نسبت به فرمایشات رهبری تو مسائل عزاداری کم اهمیت هستن رو به حوزه های علمیه نسبت نده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، fafa* ، nasimesaba ، جویای حقیقت
۱۵:۳۳, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:شما احیانا هیئت های مذهبی که نسبت به فرمایشات رهبری تو مسائل عزاداری کم اهمیت هستن رو به حوزه های علمیه نسبت نده!
مگه اینجا جمهوری اسلامی ایران نیست؟
مگه 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای ندادن
پس هر چیزی که از این 98 درصد سر بزنه به منزله ی اسلام هست
هر اتفاقی بیافته به اسلام برگرفته شده نسبت داده خواهد شد.
لطفا کی بود کی بود من نبودم نکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، blue.blood
۱۶:۰۰, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۳)bidel نوشته است:  مگه اینجا جمهوری اسلامی ایران نیست؟
مگه 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای ندادن
پس هر چیزی که از این 98 درصد سر بزنه به منزله ی اسلام هست
هر اتفاقی بیافته به اسلام برگرفته شده نسبت داده خواهد شد.
لطفا کی بود کی بود من نبودم نکنید.
چرا خلط مبحث می کنی برادر من؟!
مگه الآن تو این جمهوری اسلامی آدم گناهکار وجود نداره؟؟؟
چون جمهوری اسلامی هست نباید کسی اشتباه کنه!!!!؟؟؟؟
این چه حرفیه شما میزنی؟؟؟!!!!
یه خورده منطقی تر حرف بزنید!
الآن اگر جایی یه برنامه پارتی بگیرن چون تو جمهوری اسلامی برگزار شده دلیل میشه این پارتی جزء برنامه های جمهوری اسلامی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استدلالتون اشتباهه!
صغری: دیوار موش داره!
کبری: موش هم گوش داره!
نتیجه: پس دیوار گوش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الآن اگر شما به عنوان یه مسلمان اشتباه کنی یعنی اسلام اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟
عایا حقیقت داره این حرف شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس طبق این استدلال شما، قاتلین، فرقه های انحرافی و مدعیان امام زمان و... از خود جمهوری اسلامی واسلام هستن!!!؟؟؟؟
کی کی بود ... چیه؟
ما بحثمون در مورد حوزه های علمیه بود!
بحث رو منحرف نکنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مصباح ، fafa* ، m.hossein ، nasimesaba ، انتصـار ، بیداری12 ، السا ، جویای حقیقت ، soora
۱۷:۰۰, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۸ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #18
آواتار
یا هو

مگر در کوچه و بازار نری که این آمار رو اغراق بدونیم
ولی نکته اصلی اینه که حیا مُرد .دختر و پسر جدید, ببخشید من اصطلاحی دارم ( بچه های تخم ماهواره ) اصلا حیا معنی نداره واسشون
من دو سه تا درس رو تو دانشگاه تدریس میکنم دختره میاد دستشو میزاره رو صندلی منه استاد چنان لم میده که .... یا پسره پشت لبش سبز نشده میگه استاد اگه اهل قلیونی من کافه دارم و آب شنگولی هم موجود استSadآدم میخاد خودشو با نفتالین بکشه.
ما معلم رو میدیدیم 20جا خودمون رو قایم میکردیم استاد که حکم پدرسالار رو داشت.
پسره دانشجو پایین برگه امتحان نوشته استاد فلان دختر کلاس دوست دختر منه اگه من نمره نیاوردم اون رو هم بندازید که من کم نیارم.اینم از جنبه بچه ای که پایه ماهواره و نت و وی پی ان و قلیون خونه تربیت شده که وقتی از در دوستی باهاش وارد میشی عاقبت مون میشه این اراجیف.
اینها که گفتم در مورد 60% جامع آماری صدق میکنه.که در کلان شهرها این آمار به 85% هم میرسه.
دوستانی دارم که در مرکزمشاوره ای فعالیت میکنن میگفت که ما متخصص سکسولوژی میخایم جا روانکاو .وآمار بدی در مورد هم جنس بازی میداد و متاسفانه در خانوما بیشتر.
احیای حیا باید در اولویت فرهنگ سازی باشه.هر چند بنده بعید و دور از دسترس میبینمش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، nasimesaba ، السا ، جویای حقیقت ، soora ، blue.blood
۱۳:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۸ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:نمی خوام انشاء بنویسم اما وقتی که لنگ یه قرون پول باشی. وقتی که می خوای بری مغازه همه اش چک کنی جیبتو. وقتی که یکی زنگ در رو می زنه رنگ از رخت بپره که کدوم بدهکاره.
وقتی راهی جز نزول برای رهایی نداشته باشی
وقتی که دیگه آبرو نداشته باشی.
وقتی که ببینی کسی رو که ماشین بابا زیر پاشه
وقتی شکاف اقتصادی و فرهنگی رو ببینی.
به قول یه نفر که اگه اسمشو ببرم همین جا منو مورد عنایت قرار می دن
اینه که کم کم عقده تو دلت جمع می شه/ معنای عشق عاطفه از وجودت کم می شه
کسی که باید صبح تا شب باید سگ دو بزنه براش بی معنیه که حتی یک ربع از وقتش رو صرف نماز خوندن بکنه.
برای یه کارتن خواب معنی نداره خدا چی هست. خدا کی هست.
فشار مالی به حدی هست که فرد قدرت منطقی فکر کردن رو از دست می ده.
جلوی مدرسه ما دو تا دختر دانشجو رو کشته بودن به خاطر اینکه پنجاه تومن از جیبشون کش برن.
وقتی حرف از فقر و فشار فکری به میون می یاد هیچوقت نمی تونیم منطقی بحث کنیم.

در مورد اکثر پدر و مادرای ما چی فکر کردی آقای بیدل
بذارید مثال خانواده ی خودو را بزنم.
بابام می گه بچه بودم پولدارا که میامدن بیرون مثلا مرغ سوخاری می خوردن یک ذره اش را می ریختن بیرون تو سطل آشغال میگه ما گاهی اوقات از اونجا رد می شدیم از تو سطل آشغال بر میداشتیم می خوردیم همین آدم خداپرست بود و هست ، بسیجی بود و هست . الآن داداش من هم ماشین بابام زیرپاشه هر دوتا ازش استفاده می کنند.

نمی شناسی از اساتید ما به من می گفت من شبا اون موقعی که فقیر بوده انگشت می کردم توی آّب قند می دادم به بچه ام . این فرد به خدا اعتقاد داشته الآن هم بحث از خدا می شود با قدرت با من بحث می کند همشهری آقا محمد اینها هم هستند.
باید ببینی تعریف اشخاص از اقتصاد چیه یک ژیگول می آد می گه حروم باشه حلال باشه ولی بیشتر از 10 میلیون باشه یکی می گه بتونم حداقل های خودم و تامین کنم و حلال باشه. بستگی به تعریف طرف از اقتصاد هم دارد.

در بدترین شرایط مالی ما بودیم ولی نزول نکردیم شکاف فرهنگی همش اقتصادی نیست من اکثرا بچه پولدار ها رو که می بینم توشون شکاف فرهنگی بیشتری می بینم حرف شما صادق صادق نیست چون همیشه اینطور نیست که هرچی فقیر است فرهنگش کم است و اسلام نمی فهمد و هر چی غنی است فرهنگ دارد و اسلام می فهمد.

حداقل خدا رو شکر دو تا کتاب دفاع مقدس خواندم دو تا مصاحبه دفاع مقدس شنیدم. طرف فقیر و خانواده اش هم فقیر بلند می شده می رفته جبهه و بعد از امام(رحمة الله علیه) می گفته. یکی نیست بگه اگه این شهید شد کی قراره با این وضع مالی بچه های این را بزرگ کند اینقدر دین برای طرف مهم بود که حقوق خودش را نمی گرفت می داد برای کمک به جنگ. طرف رفتگر هست کل حقوقش جمع میشه در طی چند ماه ناشناس( که بعد از مدتی می فهمند ایشون کی بوده) می ده برای هیئات امام حسین(علیه السلام) کاری که خیلی از اغنیا با اونهمه پول نمی کنند.
به قول یکی از دوستان تالار علم و پول و عقل و تکنولوژی برای بعضی ها میشود گوساله ی سامری.

نقل قول: تصور کنید با هیچ آدم بی سوادی(فاقد تحصیلات) رفت و آمد نداشته باشید. آیا دلیل می شه که ایران آدم بی سواد نداره؟

شما هم فرض کنید یک بهتون گفته من رفتم فلان روستاها اینجوریه آیا همه ی روستاها اینجورین؟
نگران نباشید تا موقعی که شما اینجوری صحبت کنید یعنی تا وقتی منطق شما مسموعات و مشهودات خودتان از هر منبعی باشد منم همین رویه را در پاسختان پیش می گیرم تا بگم بله استثناءات هم زیاده.Smile

نقل قول:خوبه که تو همین تالار تاپیک زدن از تغییر جمعیت سنی به شیعه توی جاهایی مثل مشهد و سمنان و کرمان و سیستان و پلوچستان.
کجا هستن این طلبه ها؟

یادش بخیر طرف تو برنامه ی شب آسمانی اومد گفت من با گروه فرهنگی طلبه ها در سیستان و بلوچستان ارتباط برقرار کردم و تونستم کتب شیعه را بخوانم و توضیحات شیعه در مورد شبهات را بشنوم. شبهات وهابیت را آنجا چه کسانی جواب می دهد شاگرادان این علما.
شمایی که بالا می گی تصور کنید یکبار هم خودتان تصور کنید عرق این حرف خشک نشده یک جمله هنوز نگذشته می گویید کسی توی سیستان نیست؟

مگه مایی که اینجاییم با این همه ارتباطات چقدر به حرف علمای خودمون گوش می دهیم؟(خار در چشم دیگران می بینیم ولی ) که یک روستایی که ارتباط کمی داره یا اون وهابی با اون تعصبات مسخره بلند شه تبلیغات ما را گوش بدهد.

این بحث موقعی درست می شود که شما بپذیری هر فقیری اینطور تعریف هرکس از فقر متفاوت است وگرنه بنده پذیرفتم بی فرهنگ در تمام اقشار جامعه وجود دارد بیشتر در قشر اغنیا و کسانی که فکر می کنند خیلی ثروتمندند از هر نظر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، nasimesaba ، انتصـار ، علائم ظهور ، حضرت عشق ، السا ، سیدمرتضی ، مجید املشی ، جویای حقیقت
۱۶:۴۲, ۱۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #20
آواتار
به نام خدا

متاسفانه یکی از نشانه های آخرالزمان فراگیر شدن فساد میباشد که شاهدش هستیم. به هر حال باید بدانیم که با این حجم عظیم مطالب و محصولات جنسی از ماهواره بگیرید تا اینترنت و اختلاف طبقاتی شدید به دلیل دزدی و اختلاس و غیره، نه فقط در ایران بلکه در تمام دنیا این مشکل وجود دارد ولی چون نام کشور ما اسلامی میباشد، مشکل حادتر به نظر میرسد.

به هر حال جوانان به دلیل دور شدن از خدا و مذهب و اخلاقیات دیگر خودشان را آنطور که باید و شاید نمیتوانند حفظ کنند و پخش گسترده محتوی، دارای روابط آزاد دختر و پسر و حتی زن و مرد متاهل و همجنسبازی باعث شده که کنترل و پرهیز از گناهان جنسی در این دوران بسیار سخت باشد که مسئول اصلی آن هم شبکه بین المللی رسانه ای به سرکردگی آمریکا و نوچه هایش میباشد.

الان کار از دختر و پسر گذشته و زنان و مردان متاهل به راحتی با یکدیگر ارتباط جنسی برقرار میکنند و همه هم میدانند و یک مسئله عادی شده. یک زمانی مردان بیم داشتند که همسرشان در محیطی کار کند که یک مرد غریبه وجود داشته باشد ولی الان اگر زن متاهل، یک هفته هم با مدیر مردش به ماموریت خارج شهر برود،‌ شوهرش تشویقش هم میکند اما در آن یک هفته چه اتفاقاتی که نمیافتد.

ببینید که کار به کجا رسیده که در شهرداری میخواهند مردان و زنان را از هم جدا کنند.

ولی در نهایت یک جمله بگویم که اگر در جامعه لقمه حرام زیاد شود،‌ گناه و فسق و فجور هم در آن زیاد خواهد شد و در این بین خشک و تر باهم میسوزند باز هم بریم شکر کنیم که با این وضع خداوند هنوز به ما رحم کرده و عذابش را وارد نکرده ولی از آینده نگرانم چون صبر خداوند هم حدی دارد. خدایا بد زمونه ای شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، nasimesaba ، انتصـار ، علائم ظهور ، حضرت عشق ، zahra11 ، السا ، m.hossein ، سیدمرتضی ، جویای حقیقت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا