|
آمار تکاندهنده یا اغراق آمیز؟
|
|
۱۲:۱۰, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی حدود یکماه پیش گزارشی با عنوان «ازدواج موقت و تاثير آن بر تعديل روابط نامشروع جنسی» منتشر کرد http://rc.majlis.ir/fa/report/show/890763 http://alaemezohoor.persiangig.com/docum...es).pdf/dl پس از یکماه بی توجهی عمومی به این گزارش، ظاهرا رسانه ها تصمیم گرفتند نیمه خالی این گزارش را منتشر کننده که در صورت صحت بسیار تکاندهنده و فاجعه بار است! اصلا منکر وجود ناهنجاری های زیاد در جامعه و مشکلات عدیده در این رابطه نیستم ولی به نظر می رسد این آمار حتی فقط برای شهر تهران هم کمی غیر واقعی باشد. البته گفته شده آمار برای کل کشور است به نظر می رسد بر فرض صحت این آمار، انتشار عمومی آن مشکلی را از جوانان و جامعه حل نکند قسمتی از گزارش در اين گزارش با استناد به نامهای از وزارت آموزش و پرورش، نتايج تحقيق بر ۱۴۱ هزار و ۵۵۲ دانش آموز دختر و پسر دوره متوسطه در سال تحصيلی ۱۳۸۷-۱۳۸۶ منتشر شده است. بر اساس اين تحقيق، ۱۰۵ هزار و ۴۶ نفر دانش آموز يعنی ۷۴.۳ درصد دارای رابطه «غير مجاز با جنس مخالف» بودهاند. همچنین طبق این گزارش، در سال تحصیلی 1386-1387 از 141552 دانش آموز (دختر و پسر) دوره متوسط در کل کشور تعداد 24889 نفر (17.5 درصد) دارای روابط همجنسگرایی (لواط و مساحقه) بودند. به نوشته این گزارش، بر اساس اظهارات کارشناسان در سال 1388 در دهه 1960 و 1970 میلادی سن روسپیگری بالای 30 سال بود، اما اکنون سن روسپگیری به 15 سال به بالا رسیده است. تحقیقات دانشگاه شهید بهشتی نشان داده است که آمار روسپیگری بین زنان متاهل بیشتر از مجردهاست و 11 درصد روسپیان شهر تهران با اطلاع همسرانشان دست به روسپیگری می زنند. http://www.tabnak.ir/fa/news/423952/آمار...ی-در-ایران |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ولشون کنید خوش باشن بابا. والاا !
برو بالای منبر داد بزن که اهای جوون ، گناه نکن. اگه با داد چیزی درست میشد که الان همه چیز گل و بلبل بود. ملتی که معاش ندارد ، معاد ندارد. من بودم این جمله رو میزدم سر دم تالار تا همه بخونن |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:در اين گزارش با استناد به نامهای از وزارت آموزش و پرورش، نتايج تحقيق بر ۱۴۱ هزار و ۵۵۲ دانش آموز دختر و پسر دوره متوسطه در سال تحصيلی ۱۳۸۷-۱۳۸۶ منتشر شده است.مسئله اغراق آمیزی نیست. فکر کنم کم هم باشه. تو کلاس ما فقط من و بغل دستی ام رو هفت یا هشت نفر دیگه بودن که با جنس مخالف در ارتباط نبوده اند. حالا ما بهترین کلاس مدرسه بودیم و مدرسه امون هم بهترین و پاستوریزه ترین مدرسه های رشت بوده. موضوع لواط هم خیلی نگران کننده است. چون توی دوران مدرسه چندین بار خبر همچین اتفاقی رو شنیدم. آخرین بارش رو یادمه که یه اسد پنبه رو بردن پشت سالن مجبورش کردم سه بطری آبجو رو سر بکشه. طرف قبول نکرده اونا هم از خجالتش در اومدن. از این بدترش شرابخواری علنی هست که یه بار تو مدرسه ما اتفاق افتاد اما تو مدارس دیگه خبرش زیاد بود. این یه مورد هم مخفیانه بود اما دانش آموز خاطی توی کلاس جلوی بقیه بالا آورد. فکر کنم زنگ تفریح آخر بود که دو تا ناظم کتفش رو گرفته بودن و می کشیدنش توی آمبولانس. قضیه جریانات پس از مدرسه هم هست. من اول و دوم راهنمایی توی تهران بودم که می گفتن شب ها توی مدرسه مون برنامه ها هستش. یا مثلاً چند تا کله خراب قرار می ذارن جلوی مدرسه بعد کلاس ها همدیگه رو ناکار می کنن. توی همون مدرسه هم یه بار متوجه شدم یه دانش آموز حاضر شده بود در ازای 5000 تومن لواط کنه که گرفتن اخراجش کردن. |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۲)Mohammad Trust نوشته است: ولشون کنید خوش باشن بابا. والاا ! این چه بحثی است که دوستان عزیزم می فرمایند. یعنی تنها دلیل و انگیزه فساد اونم از نوع جنسی اش فقط اقتصادی است. یعنی دخترهایی که سوار ماشین می شوند مشکلشون 500تومان کرایه است واگر اون پول بهشون پرداخت بشه دیگه مشکلی اینچنین نداریم؟؟؟؟محمد جان از شما بعید بود. ملتی که معاش ندارد... به این معنا نیست که فقر باشد. نه به این معناست که روزی اش آمیخته با حلال و حرام است. وگرنه شما سیری در تاریخ بیاندازید میبینید اتفاقا ثروت بیشتر فساد آورده است تا فقر. من منکر این نیستم که فقر اقتصادی مشکل نمی آورد ولی اینقدرها بزرگ نیست. فقر فرهنگی بیشتر اذیتمان میکند. بعید می دانم خداوند منان این بهانه ای که خداجون پول نداشتم مجبور شدم زنم را کرایه دهم، را قبول کند. و در نهایت این جمله بسیار زیبای استاد گرامی احمد عزیزی میتواند روشنگر باشد: من به این محلّین تحلیل گر عرض می کنم، اگر فقر تنها مولد فساد است، گوگوش و مرجان باید بچه چهار محال و بختیاری باشند.... در حالی که زنان کشاورز ما به آبیاری عفت عادت دارند. دختران روستایی ما فرشتگانی هستند که در مزرعه تبسم عرق می ریزند.... و در آنجا! نمی دانی دم غروب خطوط هوایی ملکوت چه ترافیک عجیبی دارد.... |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۴)سید ابراهیم نوشته است: این چه بحثی است که دوستان عزیزم می فرمایند. یعنی تنها دلیل و انگیزه فساد اونم از نوع جنسی اش فقط اقتصادی است. یعنی دخترهایی که سوار ماشین می شوند مشکلشون 500تومان کرایه است واگر اون پول بهشون پرداخت بشه دیگه مشکلی اینچنین نداریم؟؟؟؟محمد جان از شما بعید بود. ملتی که معاش ندارد... به این معنا نیست که فقر باشد. نه به این معناست که روزی اش آمیخته با حلال و حرام است. وگرنه شما سیری در تاریخ بیاندازید میبینید اتفاقا ثروت بیشتر فساد آورده است تا فقر. من منکر این نیستم که فقر اقتصادی مشکل نمی آورد ولی اینقدرها بزرگ نیست. فقر فرهنگی بیشتر اذیتمان میکند. سید جان من چیزیو که میبینم تعریف میکنم. یه سر بزنید به کافه ها یا فست فوت های نزدیک دانشگاهاه ، ببینید چه خبره. فقر فرهنگی از کجا به وجود میاد ؟ از مشکلات مالی شروع میشه. پدر و مادر برای رفاه بیشتر میرن کار میکنن ، فرزندان خوب تربیت نمیشن و مشکل فرهنگی به وجود میاد ! بله مسئله فرهنگ چیزیه که خیلی عقبیم توش حرف من طعنه بود ! |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:این چه بحثی است که دوستان عزیزم می فرمایند. یعنی تنها دلیل و انگیزه فساد اونم از نوع جنسی اش فقط اقتصادی است. یعنی دخترهایی که سوار ماشین می شوند مشکلشون 500تومان کرایه است واگر اون پول بهشون پرداخت بشه دیگه مشکلی اینچنین نداریم؟؟؟؟محمد جان از شما بعید بود. ملتی که معاش ندارد... به این معنا نیست که فقر باشد. نه به این معناست که روزی اش آمیخته با حلال و حرام است. وگرنه شما سیری در تاریخ بیاندازید میبینید اتفاقا ثروت بیشتر فساد آورده است تا فقر. من منکر این نیستم که فقر اقتصادی مشکل نمی آورد ولی اینقدرها بزرگ نیست. فقر فرهنگی بیشتر اذیتمان میکند.شما به روستا ها رفتین؟ روستا های محروم رو دیدین؟ فکر می کنید واقعاً همچین خبری هست؟ مادر من دبیر شهرستانی هست که دانش آموزاش از روستاهای اطراف می یان. می گه چند تا پسر و دختر جمع می شن می رن یه جای خلوت و ... شرمنده. معلم تعلیمات اجتماعی دوران دبیرستانم می گفت که یه زن روستایی تو گیلان رو سنگسار می کردن در حالی که این زن حتی نمی دونست کاری که می کنه فحشا محسوب میشه. علمای قم نشین کجا بودن که اسلام رو به گوشش برسونن؟ یکی دیگه از دبیر هام که الآن از آشنا هام محسوب می شه می گفت یه بار سعی کرده بود جلوی اینکارا رو بگیره(20 سال پیش) ملت عصبی شده بودن بهش رنگ توده ای زدن و اومدن خونه اش رو آتیش بزنن که جلوشون رو گرفتن. ولی اوضاع روستا ها از این بدتره. از آمار برده داری جنسی که تو ایران رواج داره. از آمار قاچاق انسان و اکثریت آنها از کدوم قشر هستن. فقر به شدت در رواج فحشا تاثیر داره. فقر به شدت تاثیر داره. مثال نقض نیارید. چونکه استثناء وجود داره اما به حدی کمه که دیده نمی شه. با این استدلال هایی که تو این دو روز تو تالار دیدم می شه خیلی چیز ها رو بر علیه خودمون اثبات کرد تا جایی که شاخ در بیارید. |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جناب بی دل گرامی. میخواهیم منطقی صحبت کنید دیگه درسته.
اون زنی که نمیدونسته کارش فحشا بوده به خاطر فقر فرهنگی اش بوده یا اقتصادی. سخن شما زمانی درست است که در حالت تناقضش این اتفاق نیفتاد. شما میگویید در مراکز فقر نشین ما به علت فقر اینگوه فسادهارا داریم. اگر علتش فقر اقتصادی است پس باید در خیابان های بالاشهر تهران دیگه هیچ گونه فسادی نبینیم. چون همه الحمدالله معاش دارند و لذا معادشان هم حل شده است. نه خیر اخوی. الحمدالله خداوند توفیق داده است بنده به خیلی از روستاهای محروم هم سر زده ام. ولی انصافا تنوع فسادی که در قشر پولدار ما داره موج میزنه قابل قیاس نیست. برید تو فیس بوک ببینید چه پیچ هایی باز شده است. یعنی بیشتر از اینکه ناراحت و عصبانی بشید، متعجب می شوید... حیف که نمیتونم از مثال های عینی صحبتی بکنم. ولی خواهشا اینقدر این همه فساد و بی بندو باری گردن بی پولی نیندازید. |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:شما به روستا ها رفتین؟ بله دیدم روستاهایی که توش پر خانواده شهیده توش پره خانواده ی جانبازه مسجد داخلش از مسجد جامع یک شهر هم شلوغ تره ما هم روستا ندیده نیستیم خیلی من روستا دیدم با جوی مذهبی تر از جو شهر های مختلف. اگر به دیدن هست ما هم کور نیستیم اونطور که ما دیدیم مسجد های پایین شهر از مسجد بالاشهر شلوغ تره. مسجد یک محله ی کوچک در پایین شهر از مسجدی که یک منطقه ی بزرگ را در بر می گیرد شلوغ تره. اگر به دیدن و شنیدن باشد ما هم هم دیده ایم هم شنیده ایم. انسان فقط موقعی که موقعیت اقتصادیش بد باشه اینطور نمی شود من رفت و آمد دارم فقیرهای که از ده تا غنی ایمانشون به خدا بیشتره مثال انگشت شمار هم نیستند خیلی زیادند. و مذهبی هایی که پولدار شدند و اصلا خدا توی زندگی شان کمرنگ شد مثال تاریخیش هم هست. بعد حواستون به این حرفتون باشد: نقل قول:علمای قم نشین کجا بودن که اسلام رو به گوشش برسونن؟ اینقدر نسبت به علما موضع سنگین نگیرید آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) هم مقیم قم بودند امام(رحمة الله علیه) یک زمانی در قم بودند علمای بزرگ بسیاری در قم هستند و شهر مذهبی اونها طلبه ای تربیت می کنند که حاضر می شود برود توی ده زندگی کند دور از شهر و اونجا تبلیغ کند و مساجد را برپا نگه دارد. حاضر می شود برود در سیستان و بلوچستان اطلاعاتش را منتقل کند. شما از کجا می دانید اینها بیکار نشسته اند. |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب بی دل گرامی. میخواهیم منطقی صحبت کنید دیگه درسته.سعی ام رو می کنم نقل قول:اون زنی که نمیدونسته کارش فحشا بوده به خاطر فقر فرهنگی اش بوده یا اقتصادی.اون زنی که از فحشا پول در می آورده، با اینکه از دین بی خبر بوده اما فطرت که دیگه داشته اما این کار ادامه داده بوده. به خاطر فقر فرهنگی بوده یا فقر اقتصادی؟ نقل قول:اگر علتش فقر اقتصادی است پس باید در خیابان های بالاشهر تهران دیگه هیچ گونه فسادی نبینیم. چون همه الحمدالله معاش دارند و لذا معادشان هم حل شده است.بهتره فحشا رو تعریف کنیم. مطمئن هستم چیزی که دارم می گم فحشا نیست. بلکه درجه ی آخرش هست. اگه منظورتون فحشایی هست که تو کتاب ها و منابع تعریف شده که حرف شما درسته. اما فحشایی که من در نظر دارم یعنی تن فروشی فیزیکی. همچین چیزی مقصد و مبدأ داره. مبدأ فقیر و مقصد غنی. دقیقاً اشاره کردم به برده داری جنسی. فحشا چیزی نیست که مثل یاکوزا ها بگیم اینجا نیست و اونجا هست. یه شریانی هست که متاسفانه در شهر ها و روستا ها جریان داره. منظور من از فحشا، درجات بالاتر و علنی تر از مورد زیر بوده: نقل قول:برید تو فیس بوک ببینید چه پیچ هایی باز شده است.اگه پیج های فیسبوک رو فحشا تلقی می کنید پس حرف شما درسته. نقل قول:بله دیدم روستاهایی که توش پر خانواده شهیده توش پره خانواده ی جانبازه مسجد داخلش از مسجد جامع یک شهر هم شلوغ تره ما هم روستا ندیده نیستیم خیلی من روستا دیدم با جوی مذهبی تر از جو شهر های مختلف.نمی خوام انشاء بنویسم اما وقتی که لنگ یه قرون پول باشی. وقتی که می خوای بری مغازه همه اش چک کنی جیبتو. وقتی که یکی زنگ در رو می زنه رنگ از رخت بپره که کدوم بدهکاره. وقتی راهی جز نزول برای رهایی نداشته باشی وقتی که دیگه آبرو نداشته باشی. وقتی که ببینی کسی رو که ماشین بابا زیر پاشه وقتی شکاف اقتصادی و فرهنگی رو ببینی. به قول یه نفر که اگه اسمشو ببرم همین جا منو مورد عنایت قرار می دن اینه که کم کم عقده تو دلت جمع می شه/ معنای عشق عاطفه از وجودت کم می شه
کسی که باید صبح تا شب باید سگ دو بزنه براش بی معنیه که حتی یک ربع از وقتش رو صرف نماز خوندن بکنه. برای یه کارتن خواب معنی نداره خدا چی هست. خدا کی هست. فشار مالی به حدی هست که فرد قدرت منطقی فکر کردن رو از دست می ده. جلوی مدرسه ما دو تا دختر دانشجو رو کشته بودن به خاطر اینکه پنجاه تومن از جیبشون کش برن. وقتی حرف از فقر و فشار فکری به میون می یاد هیچوقت نمی تونیم منطقی بحث کنیم. نقل قول:انسان فقط موقعی که موقعیت اقتصادیش بد باشه اینطور نمی شود من رفت و آمد دارم فقیرهای که از ده تا غنی ایمانشون به خدا بیشتره مثال انگشت شمار هم نیستند خیلی زیادند. و مذهبی هایی که پولدار شدند و اصلا خدا توی زندگی شان کمرنگ شد مثال تاریخیش هم هست.تصور کنید با هیچ آدم بی سوادی(فاقد تحصیلات) رفت و آمد نداشته باشید. آیا دلیل می شه که ایران آدم بی سواد نداره؟ نقل قول:اینقدر نسبت به علما موضع سنگین نگیرید آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) هم مقیم قم بودند امام(رحمة الله علیه) یک زمانی در قم بودند علمای بزرگ بسیاری در قم هستند و شهر مذهبی اونها طلبه ای تربیت می کنند که حاضر می شود برود توی ده زندگی کند دور از شهر و اونجا تبلیغ کند و مساجد را برپا نگه دارد. حاضر می شود برود در سیستان و بلوچستان اطلاعاتش را منتقل کند.خوبه که تو همین تالار تاپیک زدن از تغییر جمعیت سنی به شیعه توی جاهایی مثل مشهد و سمنان و کرمان و سیستان و پلوچستان. کجا هستن این طلبه ها؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم نه این که بی پولی تاثیر نداشته باشه، تاثیر داره ولی عوامل زیاد دیگه ای هم دخیله.بعضی وقت ها قبح گناه ریخته شده و یارو میگه (ببخشید از این کلام!) خب یه لذتی جفتمون میبریم و یه پولی هم میگیرم ولو اندک. یکی از عواملش در هر دو قشر مهواره هستش. یکیش مال حرام (ربا و دلالی و ...) هستش. یکی عدم اگاهی از اخلاق زناشویی که در تربیت کودک تاثیر داره؛ هستش. ( قمر در عقرب و ماه های حرام و شراکت ابلیس در تولید بچه و ....) یکیش عدم تطبیق روش های تبلیغ دین و اخلاق با شرایط زمان و بچه های زمان هستش. همین خودمون بجای حرف زدن والا اگه عمل کنیم خیلی از همین بچه های ... جذبمون میشن و اینطوری میتونم آگاهی بدیم و روشنشون کنیم. ما به یک حرف بس نیاز داریم. کافیست حرف های خوب و زیبا زدن. حجج الاسلام و حضرات آیات چقدر میخوان برم رو منبر فقط صحبت کنند؟ یک مقدار بیشتری هم عمل کنند. به نظر بنده اگر عمل میکردند و میکردیم وضعیت بهتری داشتیم.(منظورم امر به معروف هست) یا حق |
|||
|
|
|
|
|