|
جشن ها و عروسی های مختلط
|
|
۱۵:۱۲, ۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۱۵:۵۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوغات فرنگ...
سالهاست سوالی دارم و اون اینه که چرا توی «ایران» باید مراسم جشن یا عروسی مختلط برگزار بشه؟ به نظرم این چیزیه که اهمیت تایپیک شدن رو داره. حقیقت اینه که چنین چیزی در جامعه وجود داره،زیاد هم وجود داره و روز به روز هم بیشتر میشه. چیزی که مفسده های زیادی داره و حتی خانواده های مذهبی هم بهش توجه نمیکنند چه کار میشه کرد؟ وقتی که میگی چرا مختلط اون موقع بهانه ها شروع میشه : ما که قصدمون شهوترانی نیست... ما همه با هم محرمیم ![]() تو خشک مقدسی من میرم میشینم اونجا ولی اصن نگاه نمیکنم ... ... ... . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۲, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
میگم برو ولی گناه نکن
|
|||
|
۲۲:۴۶, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:میگم برو ولی گناه نکنوقتی می گم رخ دادن گناه حتمی هست یعنی هست. مجلس عقدشون بودم. فامیل های عموم اکثراً یک کتابی هستن. رفتم و تا چند روز فکرم رو داشتم صافکاری می کردم قراره با دو تا از دوستام برم جمکران فقط خدا خدا می کنم عروسی بیافته اون روز چون پدر و مادرم نمی تونن بین جمکران و عروسی بگن عروسی اما باز معلوم نیست. همون بهونه سیگار خیلی بهتره می رم بیرون یه ساعتی طولش می دم و می یام. اینم راه حلیه سیگار کشیدن که دیگه حرام نیست. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۶)Bidel.s نوشته است: همون بهونه سیگار خیلی بهترهآقا یهو دیدین سر زبونا افتاد فلانی سیگاریه ...حالا بیا و جمعش کن ![]() اصلا وایسین ببینم ، نکنه واقعا هستین؟ ![]() ![]() نه بابا ، به تیپتون نمیاد ( )راه حل های به این سبک هم خوبه اما نه دیگه سیگار. مثلا از این اپلیکیشن های تماس تقلبی رو گوشیتون نصب کنید و تنظیمش کنید تو یه ساعت مد نظر. بعد که زنگ خورد به بهانه جواب دادن در محیط بی سروصدا ( که طبیعیه) ، بزنید بیرون اصلا این فسفر های مغز من باید حفظ شه واسه آیندگان ![]() جون من
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۷ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سیگاری بودن اصلاً خوب نیست.
من هم توصیه می کنم کسی سمتش نره. چون که تمرکز آدم رو یه جورایی نابود می کنه. دندون هاش هم زرد می شه. از موهبت سبیل داشتن هم محروم می شه. ولی من زیر نظر پزشک مصرف می کنم. اون هم خیلی کم. هفته ای شاید دو نخ. بعضی وقت ها هم چهار نخ می شه ********************************************************** اون ایده اپلیکشن به درد من نمی خوره. تغریباً چند روز بعد تشکیل تاپیک تغییر سبک زندگی توسط خانم موزه گوشیم رو فروختم یه مدل پایین نوکیا گرفتم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از استخرهای مختلط تا کلاسهای رقص | مرتضی اقبالی | 1 | 1,016 |
۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: rezamohammadi |
|

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

(