|
پیشگویی های شاه نعمت الله ولی ( سوال )
|
|
۱۹:۳۹, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
راست و حسینی،تا همین دیروز از شاه نعمت الله ولی چیز زیادی نمیدونستم. (اگرچه فکر نمیکنم الان هم خیلی بدونم!) یادم میاد که چند خطی به صورت مختصر در کتاب « آشنایی با علوم اسلامی » شهید مطهری ( بخش عرفان ) خوندم که شاه نعمت الله ولی،عارفی بود از نسل حضرت علی (علیه السلام) و شهرت بسیار داشت.هم دوره ی حافظ و سرسلسله ی عارفان نعمت اللهی بود... همین! اما چیزی که باعث شد بیشتر دنبال این موضوع برم،پیشگویی های این عارف درباره ی آینده ست. اشعاری که اینجا نمیارم،چون با یک جستجوی ساده میتونید پیداشون کنید. شاه نعمت الله ولی در سال 832 یا 834 هجری فوت کرد.بخشی از دیوان اشعار ایشون به پیشگویی درباره ی آینده میپردازه و از سلسله ی صفوی ( به نام ) همه ی شاهان و حوادث رو پیشگویی میکنه تا سلسله ی پهلوی. تا اینجاش واقعا جای هیچ شک و شبهه ای نیست،چون همه چیز مشخص و واضح توضیح داده شده. بعد،سقوط حکومت پهلوی،از بین رفتن حکومت سلطنتی و به وجود آمدن یک دولت دینی،به سردمداری فردی به نام «نامدار» رو پیشگویی میکنه. (ابجدش مساویه با خمینی) حالا نمیخوام همینطوری تفسیر کنم...خلاصه این که بسیار روان و جالب توجه پیشگویی شده که به راحتی قابل تفسیره. نکته ی جالب اینه که تاسیس سلسله ی صفویه تقریبا پنجاه سال بعد از فوت سید،اتفاق میفته.(880 ه.) بعد از خوندن دیوان اشعار این عارف،اولین جایی که به ذهنم رسید این بحث رو مطرح کنم،بیداری اندیشه بود. حقیقتش یک مقداری گیج شدم،چون واقعا غیر قابل باوره که این متن،مربوط به قرن هفتم-هشتم باشه...بسیاری از شاهها و دوره های بعدی،به نام در این اشعار اومدند...!! میخواستم بدونم کسی اطلاعی در این مورد داره؟ واقعا این پیشگویی ها جنبه ی اعجاز داره یا اینکه از لحاظ سندی قابل اثبات نیست؟؟ فکر میکنم خیلی مهم باشه که وضعیت این پیشگویی های فوق العاده مشخص باشه...یه بابایی اون ور دنیا به صورت رمزی پیشگویی میکنه که فلان سال دنیا نابود میشه،همه ی جهان میرن تو شوک! اون وقت به این شکل،چنین مطلبی خیلی مهجور مونده! |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
شاه نعمت الله ولی یک دست نوشته و کتیبه داره که به زبان ابجد کبیر نوشته شده و در حال حاضر ناپدید شده است.
درون این کتیبه که فقط تعداد کمی توان رمز گشایی از اون رو دارند در حال حاضر مکانش مشخص نیست و مخفی و پنهان مانده است.که این کتیبه حاوی بسیاری از رموز هستی هستش. گفته میشود این ابجد کبیر رو در حال حاضر تنی چند در هند و چند نفری که در بقع شیخ صفی دیده شده اند مینوانند رمزگشایی کنند. |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم موضوع تکراری باشه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...9%84%DB%8C |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگر منظور از این شعر:
نقل قول:قدرت کردگار می بینم حالت روزگار می بینم این شعر: نقل قول:قدرت کردگار می بینم هست که من پیشگویی توش نمی بینم. |
|||
|
۸:۳۸, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم (۱۹/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۱)MAHDI59 نوشته است: فکر میکنم موضوع تکراری باشهمبحث بسته میشود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشگویی پیامبر در مورد آخر الزمان | yaldaetemadi | 0 | 1,069 |